Heerlijke krokante amandelcakejes met een verrassend hartje van choco binnenin.....gemaakt in de nieuwe tupcake siliconen vormpjes.
Nodig :
- 100 gr suiker
- 120 gr amandelpoeder
- 100 gr boter
- 1 ei
- 40 gr zelfrijzende bloem
- 1/2 koffielepeltje amandelextract
- Banania choco of Nutella kan ook
- amandelschilfers
- cupcakevorm van siliconen
Werkwijze :
Mix het ei samen met de suiker tot een bleek geheel. Voeg dan de amandelpoeder toe, amandelextract en de bloem. Alles zeer goed mengen.
De siliconen vormpjes even met water omspoelen maar niet afdrogen. Het deeg in de vormpjes doen maar slechts voor de helft. Vullen met een koffielepel chocopasta en dit bedekken met de rest van het deeg, bestrooien met amandelschilfers
Bakken in een voorverwarmde oven van 180° gedurende ongeveer 25 minuten.




|