Misschien ook leuk om te vermelden dat ik gisteren bericht heb gekregen dat ik bij de winnaars was van een Aveve cupcakewedstrijd: de prijs een Domo cupcakemaker en een creatieve cupcake workshop binnenkort. Ook vandaag opnieuw een mailtje ontvangen van Unilever beter bekend van Solo ....zoals jullie al wel wisten had ik hierbij een tijdje geleden ook een workshop 'bakken' bij gewonnen samen met Wim Ballieu van het programma 'Goe Gebakken'. Vandaag kreeg ik een mail van ze met de vraag of ik interesse had in de World Baking Day van 19 mei a.s. De bedoeling hiervan is mensen aan te zetten om meer te genieten van het bakken. Het concept is : BAKE BRAVE ! Je grenzen verleggen in het bakken en een over the top cake of taart maken. Hiervoor vragen ze max. 10 influencers waarin mij om een recept in te dienen met zeker margarine als ingrediënt. Dat recept komt dan in een pool van internationale recepten. Van die pool wordt een top 100 gemaakt gaande van leuk/lekker gebak tot naar een over-the-top 'brave' gebak. Wanneer ik hieraan zou deelnemen zou mijn blog nog meer 'wereldwijde' ;))) visibiliteit krijgen deelde zij mij mee.
Het belangrijkste hiervan vind ik de uitdaging daarom denk ik wel mijn bijdrage te leveren......heb al lekkere ideeën in mijn hoofd hangen maar moet ze allereerst al eens uittesten...zal niet voor vandaag en morgen zijn vrees ik vanwege te druk....maar met creativiteit, goesting en passie voor lekker eten moet het zeker lukken om iets leuk naar voor te brengen hoop ik. Hou jullie zeker wel op de hoogte.
I will go for it !

Deze heerlijke speculoos-frangipanne-appeltaart komt misschien morgen online...afhankelijk van de tijd.

|