Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten ! nu ook op www.facebook.com/groups/Edithshapjes
21-11-2011
Tagiatelli met grote garnalen en currysaus
Afgelopen zaterdag gaan winkelen. Eenmaal terug thuis waren er hier nogal hongerige magen en het moest snel gaan. Met deze heerlijke pasta had ik in enkele minuten een volwaardige maaltijd op tafel staan. (In minder dan een kwartier)
Nodig:
500 gr brede lintpasta (tagiatelli) 1 pakje knorr currysaus een pakje fijngesneden soepgroenten beetje melk 250 ml room 1 visbouillonblokje peper,zout grote garnalen
Werkwijze:
De pasta in de pastakoker doen vullen met koud water. De tijd die op de verpakking staat + 5 min. extra. In mijn geval was dat 13 min. instellen op de microgolf op 800 watt.( De pastakoker zonder deksel in de microgolf plaatsen.) Ondertussen de saus maken. Hiervoor heb ik de wok gebruikt. Beetje olijfolie in de wok en warm laten worden. De soepgroenten opbakken. Kruiden met peper en zout. De currypoeder + 250 ml room en beetje melk toevoegen en goed roeren. Het bouillonblokje ook toevoegen. Als laatste de garnalen. Het vuur mag dan af worden uitgezet. De klaargemaakte pasta ondermengen en je hebt in geen tijd een heerlijke maaltijd op tafel staan. Lekker met een glaasje witte wijn erbij.