Sommigen kunnen mss geen vis meer horen of zien maar anderen zien nu de cijferskes op de weegschaal kleiner en kleiner worden en voelen zich daardoor goed in hun vel. Bij mij was er deze week een stagnatie (maar zet de laatste twee weken een eindjump in). Soms hoor ik hier en daar ook als eens een echtgenoot die schoorvoetend toegeeft toch af en toe al eens meegedaan te hebben met de visschotels en dat eigenlijk niet zo slecht vonden.
Zie hierbij de voorlaatste weekmenu (de philadelphia en fruit en petit beurkes blijven gelden natuurlijk)
ma 17/02: kabeljauw (http://www.receptenvandaag.nl/recepten/eten/vis/540/romig_vispotje)
di 18/02: wok met drie soorten wokvis uit colruyt
wo 19/02: tongrolletjes (http://www.lekkervanbijons.be/recipe/show/id/3443/language/nl_BE)
do 20/02: koude schotel (garnalen, zalm, heilbot, tonijn)
vri 21/02: pladijs (http://weekend.knack.be/lifestyle/culinair/recepten/pladijs-met-prei-garnaal-en-sabayon/recept-1195031988790.htm)
zat 22/02: mosselen (berreidingswijze naar keuze)
zo 23/02: scampis (http://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampis-met-curry-appel-en-selder)
Let wel bij de keuze van de menu's krijg ik wel hulp want zou anders zo lekker niet zijn.
De marathonlopers van Rotterdam mogen aansluiten vanaf 15/02 en beginnen dan met week 1 van de vismenu.
|