Hier komt het menu voor week 5. Blijven volhouden is de boodschap want we zitten nu in de 'stabilisatie'-fase waarin het gewicht zo goed als gelijk blijft (persoonlijk 59,5 en dus -200 gr amper afgelopen week). Geen nood echter want in week 5 en 6 gaat het gewicht opnieuw in neerwaartse trend inzetten.
Ik kan het echter niet genoeg herhalen: op voeding letten alleen is niet voldoende - 3 à 4 loopsessies per week moeten gecombineerd worden met het visdieet om optimale resultaten te bekomen.
Naar hoeveelheid van fruit en petit beurkes zal iedereen wel al het evenwicht gevonden hebben. Ik kan ook begrijpen dat bij sommigen de philadelphia het strot uitkomt (en ze al lang niet meer smaken welke 'soort' ze eten). Toch blijven volhouden!!!
Het menu voor week 5
ma 10/02: forel in een papillot (met groenten) in de oven
di 11/02: zilte quiche met zeekraal (http://www.njam.tv/recepten/zilte-quiche-met-zeekraal)
wo 12/02: tongrolletje en stukje zalm stomen - rode paprika in slierten wokken samen met ijsbergsla. Dan groetenbouillonblokje en pezo bijdoen
do 13/02: zalmrolletjes met witloof
vrij 14/02: Scampi's op valentijn wijze...(dit mogen jullie zelf invullen)
za 15/02: wok met wokvis (3 soorten vis) uit Colruyt
zo 16/02: koude visschotel (zalm, tonijn,heilbot)
Smakelijk iedereen!!!
|