Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Na een vrij zwaar hartinfarct ben ik begonnen met lopen: van een start to run naar 10 km, naar een halve marathon en zo naar een marathon. Ik neem deel aan veel joggings en doe ook in de week de nodige kilometertjes. Natuurlijk loop ik deze niet alleen maar met verschillende andere joggers.

Foto
Foto
Foto
Foto
Het loopverhaal van Danny

23-01-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vismenu week 3
Het einde van week 2 van het visdieet nadert... De euforie van de eerste week is bij sommigen wat getemperd wand de eerste week vlogen de kilo's eraf (iedereen 2 à 3) en nu stabiliseert het gewicht zich een beetje. Niet panikeren want dat is volledig normaal. De eerste week gaan de laatst gevormde vetten eraf... nu zijn het de meer 'hardnekkige' die worden aangepakt en die durven al eens wat weerstand bieden maar 'plooien' zullen ze.

Nogmaals meegeven dat voeding niet het enige facet is van dit dieet maar dat dit gepaard gaat met sporten (3 à 4 maal lopen is niet overdreven).

Uit de vorige weken weten jullie al petit beurkes, fruit voor na het lopen of onder middag en de morgen/voormiddaghonger wordt gestild met 2 à 3 sneedjes brood met philladelphia. Vermijd ook aardappelen, rijst en pasta's.

Weekmenu

ma 27/01: wok van 3 soorten paprika, champignons, rode ui. Goed laten stoven en kruiden met zout en zwarte peper. Dit mengen en bestrooien met garnalen en gerookte zalm.Door het vocht van de wokgroenten heb je geen nood aan mayonaise of vinaigrette.
di 28/01: Visvinken (merk Kelvin verkrijgbaar in Colruyt) in microgolf met bloemkool met magere witte saus
wo 29/01: Océan Cuisine (Iglo) licht gepaneerde visfilet met peterselie muniére + sperziebonen
do 30/01: zalmrolletjes: witloof met zalm er rond (zelfde bereiding als hespenrolletjes)
vr 31/01: wok met wokvis (3 soorten vis) verkrijgbaar in Colruyt
za 01/02:  Gebakken Roodbaars + wortelen 
zo 02/02: Menu voor 4 personen 6 preien - 250 gr mascarpone - 1 eierdoier - 1 dl melk - sap van 1 citroen ) 1 eetlepel boter  - Pezo - 4 zalmnoten.Snijd het wit vd prei in ringen van 0,5 cm. Laat 1 eetl boter warm worden in een zeer brede kookpan en doe er de preiringen in. Kruid met pezo en zet het deksel op de pan. Laatvgedurende 5 min op zacht vuur stoven.
Schik de diepgevroren zalmmoten op de prei, kruid met pezo en giet er het citroensap bij. Laat met het deksel op de pan +- 15 min zachtjes garen. Klop intussen de mascarpone met 1 eierdooier en 1dl melk tot een gladde mengeling. Neem de zalmmoten uit de pan en doe 3/4 van het mengsel bij de prei. Roer goed om en laat even warmen.giet de prei in een brede, diepe serveerschotel. Schik er de zalmmoten op en lepel er de rest van de mascarponemengeling over. 

Ik denk eraan om volgend jaar deel te nemen aan 'meesterchef' ipv 'Goed Gezien'...



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Aantal leden Veldmeers:   141


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Blog als favoriet !

Klik hier
om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Archief per maand
  • 04-2025
  • 02-2025
  • 01-2025
  • 12-2024
  • 11-2024
  • 09-2024
  • 08-2024
  • 07-2024
  • 03-2024
  • 02-2024
  • 01-2024
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 05-1979
  • 05-1976


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs