Cannelloni met ricotta en spinazie
Voor 4 Personen
Ingrediënten:
- 1 doos Cannelonis
- 1 doosje tomatensaus (mag ook met
tomatenblokjes)
- 500gr ricotta
- 250 gr fijngehakte spinazie
- Gemalen kaas (Mozzarella)
- 100 gr Parmezaanse kaas
- Peper
- Kruiden voor de saus: peper, spaghettikruiden,
zout, beetje pilli pilli, tijm.
Bereiding:
1) Was de spinazie en hak deze heel fijn.
2) Doe de ricotta in een kom en meng dit samen
met de 100 gr Parmezaan.
3) Meng hierbij de fijngehakte spinazie goed
door en kruid af met peper.
4 Doe de saus in een kom en kruid af met
peper, zout, spaghettikruiden, pilli pilli en tijm.
5) Doe eerst een dun laagje tomatensaus in de
kom en doe daarna het kaasmengsel in een spuitzak.
6) Snijd de punt even dik af als de Cannelloni
en spuit het kaasmengsel in de Cannelloni tot ze vanboven vol zijn.
7) Je moet ongeveer 4 Cannellonis tellen per
persoon.
8) Als je klaar bent leg je ze in de
ovenschotel en giet je de rest van de tomatensaus er over.
9) Doe hierover een laag Mozzarella kaas en
laat dit een dagje rusten in de frigo.
10) Bak deze 30 min in een voorverwarmde oven
van 180°c
08-07-2014, 17:23 geschreven door Sarah 
|