Heerlijke Recepten
Inhoud blog
  • Cannelloni met ricotta en spinazie
  • Kroketten
  • Pangasius met spinaziepure
  • Appel - kruimeltaart
  • Mango met mascarpone en witte chocolade

    Categorieën
  • Aardappelgerechten (7)
  • Aperitiefhapjes (6)
  • BBQ gerechten (1)
  • Brood (1)
  • Brunch (3)
  • Cake (1)
  • Drankjes (1)
  • Gebakjes (5)
  • Groenten (3)
  • Koekjes (3)
  • Nagerechten (6)
  • Pastagerechten (4)
  • Rijstgerechten (2)
  • Salades (6)
  • Soepen (4)
  • Stoofpotjes (4)
  • Taart (6)
  • Visgerechten (3)
  • Vleesgerechten (5)


  • Rondvraag / Poll
    Wat maken jullie het liefste klaar?
    Nagerechtjes
    Pasta's
    Stoofpotjes
    Soepen
    Als het maar snel klaar is!
    Dat maakt niks uit
    Iets anders
    Alles
    Bekijk resultaat


    Koken doe je met plezier
    08-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cannelloni met ricotta en spinazie

    Cannelloni met ricotta en spinazie

    Voor 4 Personen


    Ingrediënten:

    - 1 doos Canneloni’s

    - 1 doosje tomatensaus (mag ook met tomatenblokjes)

    - 500gr ricotta

    - 250 gr fijngehakte spinazie

    - Gemalen kaas (Mozzarella)

    - 100 gr Parmezaanse kaas

    - Peper

    - Kruiden voor de saus: peper, spaghettikruiden, zout, beetje pilli pilli, tijm.


    Bereiding:

    1) Was de spinazie en hak deze heel fijn.

    2) Doe de ricotta in een kom en meng dit samen met de 100 gr Parmezaan.

    3) Meng hierbij de fijngehakte spinazie goed door en kruid af met peper.

    4 Doe de saus in een kom en kruid af met peper, zout, spaghettikruiden, pilli pilli en tijm.

    5) Doe eerst een dun laagje tomatensaus in de kom en doe daarna het kaasmengsel in een spuitzak.

    6) Snijd de punt even dik af als de Cannelloni en spuit het kaasmengsel in de Cannelloni tot ze vanboven vol zijn.

    7) Je moet ongeveer 4 Cannelloni’s tellen per persoon.

    8) Als je klaar bent leg je ze in de ovenschotel en giet je de rest van de tomatensaus er over.

    9) Doe hierover een laag Mozzarella kaas en laat dit een dagje rusten in de frigo.

    10) Bak deze 30 min in een voorverwarmde oven van 180°c


    08-07-2014, 17:23 geschreven door Sarah  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Pastagerechten
    Over mijzelf
    Ik ben Sarah
    Ik ben een vrouw en woon in Bilzen () en mijn beroep is /.
    Ik ben geboren op 06/02/1993 en ben nu dus 32 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken en klarinet spelen in een Harmonie.

    Archief per week
  • 07/07-13/07 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 31/12-06/01 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Mijn favorieten
  • Photography R.R

  • Zoeken in blog


    Laatste commentaren

    Zoeken met Google




    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs