Chocolade Biscuit
Ingrediënten voor de biscuit:
- 200 g mix cake (vind je in de AVEVE)
- 3 eieren
- 20 ml water = ongeveer 2 eetlepels
Ingrediënten voor de chocolade creme au beurre:
- 150 g pure chocolade
- 250 gr boter
- Bloemsuiker naar smaak
Bereiding:
Voor de cake:
1) Verwarm de oven voor op 150°c.
2) Voeg alle ingrediënten samen.
3) Klop het geheel 10 min. op met een handmixer.
4) Vet een biscuit vorm in, vul de vorm met het beslag en bak de cake 10 min op een voorverwarmde oven van 150°c.
5) Verhoog dan de temperatuur op 175°c en laat nog 20 a 25 minuten bakken.
Voor de chocolade creme au beurre:
1) Mix de boter + bloemsuiker luchtig op.
2) Smelt ondertussen de chocolade au being marie.
( Au being marie = water in een kookpot doen en neem dan een kleinere kookpot en zet deze in het water.
Doe hierin de chocolade.)
3) Laat de gesmolten chocolade even afkoelen.
4) Mix deze bij de boter.
5) Laat een aantal min opstijven in de frigo.
6) Snijd de cake in 2 en smeer hiertussen wat creme au beurre.
7) Leg de helft er weer op en smeer de rest ook in.
16-12-2013, 00:00 geschreven door Sarah 
|