Heerlijke Recepten
Inhoud blog
  • Cannelloni met ricotta en spinazie
  • Kroketten
  • Pangasius met spinaziepure
  • Appel - kruimeltaart
  • Mango met mascarpone en witte chocolade

    Categorieën
  • Aardappelgerechten (7)
  • Aperitiefhapjes (6)
  • BBQ gerechten (1)
  • Brood (1)
  • Brunch (3)
  • Cake (1)
  • Drankjes (1)
  • Gebakjes (5)
  • Groenten (3)
  • Koekjes (3)
  • Nagerechten (6)
  • Pastagerechten (4)
  • Rijstgerechten (2)
  • Salades (6)
  • Soepen (4)
  • Stoofpotjes (4)
  • Taart (6)
  • Visgerechten (3)
  • Vleesgerechten (5)


  • Rondvraag / Poll
    Wat maken jullie het liefste klaar?
    Nagerechtjes
    Pasta's
    Stoofpotjes
    Soepen
    Als het maar snel klaar is!
    Dat maakt niks uit
    Iets anders
    Alles
    Bekijk resultaat


    Koken doe je met plezier
    12-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pangasius met spinaziepure
    Pangasius vis met spinaziestoemp
    Voor 4 personen

    Ingrediƫnten

    - 1 kilo bloemige aardappelen (of iets meer)
    - Zakje bladspinazie
    - 4 Pangasius
    - Room
    - Peper, zout, nootmuskaat, viskruiden
    - Bloem

    Bereiding

    1) Schil was en snijd de aardappelen in gelijke stukken.
    2) Haal de bladspinazie uit uw zakje en was ze voor de zekerheid nog een keer.
    3) Haal de vieze blaadjes er uit en doe de stengeltjes wat te lang zijn er af.
    4) Doe wat water in een kookpot beetje zout en laat dit koken.
    5) Als dit kook doe je de aardappelen in de pan en kook je dit gaar.
    6) Ondertussen doe je viskruiden of peper en zout op uw vis en bebloem je de vis. Niet te veel bloem!
    7) Doe een beetje olijfolie in de pan en bak de vis krokant.
    8) Stoof de spinazie aan en kruid af met peper en zout.
    9) Doe op het laatste als het gaar is de room er bij en laat dit even doorkoken.
    10) Als de aardappelen gaar zijn dan giet je ze af en stoemp je deze.
    11) Doe de spinazie in een maatbeker met een beetje room er bij en mix deze met de soepmixer.
    12) Doe de spinazie bij de stoemp en meng dit nog een keer goed door.

     

    Bijlagen:
    2014-02-04 17.09.12.jpg (1.5 MB)   

    12-02-2014, 16:27 geschreven door Sarah  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Visgerechten
    Over mijzelf
    Ik ben Sarah
    Ik ben een vrouw en woon in Bilzen () en mijn beroep is /.
    Ik ben geboren op 06/02/1993 en ben nu dus 32 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken en klarinet spelen in een Harmonie.

    Archief per week
  • 07/07-13/07 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 31/12-06/01 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Mijn favorieten
  • Photography R.R

  • Zoeken in blog


    Laatste commentaren

    Zoeken met Google




    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs