Heerlijke Recepten
Inhoud blog
  • Cannelloni met ricotta en spinazie
  • Kroketten
  • Pangasius met spinaziepure
  • Appel - kruimeltaart
  • Mango met mascarpone en witte chocolade

    Categorieën
  • Aardappelgerechten (7)
  • Aperitiefhapjes (6)
  • BBQ gerechten (1)
  • Brood (1)
  • Brunch (3)
  • Cake (1)
  • Drankjes (1)
  • Gebakjes (5)
  • Groenten (3)
  • Koekjes (3)
  • Nagerechten (6)
  • Pastagerechten (4)
  • Rijstgerechten (2)
  • Salades (6)
  • Soepen (4)
  • Stoofpotjes (4)
  • Taart (6)
  • Visgerechten (3)
  • Vleesgerechten (5)


  • Rondvraag / Poll
    Wat maken jullie het liefste klaar?
    Nagerechtjes
    Pasta's
    Stoofpotjes
    Soepen
    Als het maar snel klaar is!
    Dat maakt niks uit
    Iets anders
    Alles
    Bekijk resultaat


    Koken doe je met plezier
    24-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broccoli stoemp in de oven
    Broccoli stoemp in de oven
    voor 4 personen

    Benodigdheden:

    - 1 broccoli
    - 1 kilo bloemige aardappelen (of zacht kokend)
    - Beetje melk
    - Klontje boter
    - Paneermeel
    - 1 eitje
    - Peper / zout / nootmuskaat

    Bereiding:

    1) Schil, was en snijd de aardappelen in gelijke stukken.
    2) Was en snijd ook de broccoli in roosjes en snijd in het midden een klein kruisje zodat de stam ook gaar wordt.
    3) Kook de broccoli 10 min in kokend water.
    5) Kook de aardappelen gaar in een beetje gezouten water.
    6) Neem een vergiet en giet de aardappelen af als ze gaar zijn.
    7) Neem een maatbeker, giet er een beetje (niet te veel) melk in en mix er de broccoli in.
    8) Stoemp de aardappelen + broccoli met een stoemper of met een passe vite.
    9) kruid de aardapelen met peper en nootmuskaat, doe er een beetje boter bij en als het nog goed vast is doe je er een eitje bij.
    10) Neem een ovenschotel en smeer heel de kom met boter in.
    11) Doe de stoemp in de ovenschotel en maak deze glad. Strooi er paneermeel over en een beetje boter en laat dit bruin worden in een voorverwarmde oven van 180°c.

    24-09-2013, 00:00 geschreven door Sarah  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Aardappelgerechten
    Over mijzelf
    Ik ben Sarah
    Ik ben een vrouw en woon in Bilzen () en mijn beroep is /.
    Ik ben geboren op 06/02/1993 en ben nu dus 32 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken en klarinet spelen in een Harmonie.

    Archief per week
  • 07/07-13/07 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 31/12-06/01 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Mijn favorieten
  • Photography R.R

  • Zoeken in blog


    Laatste commentaren

    Zoeken met Google




    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs