- 200 gr vetstof - 200 gr suiker - 1 zakje vanillesuiker - 4 eieren - 50 gr ongepelde gemalen hazelnoten - 250 gr bloem - 2 kl bakpoeder - 50 gr bloemsuiker - Voor de vorm een beetje vetstof
Bereiding:
1) Boter een cakevorm in en verwarm de oven voor op 160°c. 2) Roer de boter romig met de suiker en vanillesuiker. 3) Roer één voor één de eieren goe en daarna de gehakte hazelnoten. 4) Zeef de bloem met het bakpoeder en schep deze bij gedeelten door het deeg. 5) Doe het deeg in de vorm en bak de cake gedurende 70 minuten. 6) Laat de cake afkoelen op een rooster en bestuif de cake met bloemsuiker
Ik ben Sarah
Ik ben een vrouw en woon in Bilzen () en mijn beroep is /.
Ik ben geboren op 06/02/1993 en ben nu dus 31 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: koken en klarinet spelen in een Harmonie.