Heerlijke Recepten
Inhoud blog
  • Cannelloni met ricotta en spinazie
  • Kroketten
  • Pangasius met spinaziepure
  • Appel - kruimeltaart
  • Mango met mascarpone en witte chocolade

    Categorieën
  • Aardappelgerechten (7)
  • Aperitiefhapjes (6)
  • BBQ gerechten (1)
  • Brood (1)
  • Brunch (3)
  • Cake (1)
  • Drankjes (1)
  • Gebakjes (5)
  • Groenten (3)
  • Koekjes (3)
  • Nagerechten (6)
  • Pastagerechten (4)
  • Rijstgerechten (2)
  • Salades (6)
  • Soepen (4)
  • Stoofpotjes (4)
  • Taart (6)
  • Visgerechten (3)
  • Vleesgerechten (5)


  • Rondvraag / Poll
    Wat maken jullie het liefste klaar?
    Nagerechtjes
    Pasta's
    Stoofpotjes
    Soepen
    Als het maar snel klaar is!
    Dat maakt niks uit
    Iets anders
    Alles
    Bekijk resultaat


    Koken doe je met plezier
    13-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemkool met bechamelsaus
    Bloemkool met bechamelsaus

    Benodigdheden:

    - 1 bloemkool
    - 3 dl melk
    - 25 g bloem
    - 25 g boter
    - Peper/zout/muskaatnoot

    Bereiding:

    1) Maak de bloemkool schoon, spoel en verdeel in roosjes
    2) Snijd in de stammetjes een klein kruisje zodat dat ook makkelijk gaar word.
    3) Kook de bloemkool gedurende 5' gaar.
    4) Neem een andere kookpan en laat de vetstof smelten en voeg de bloem toe.
    5) Roer dit goed.
    6) Voeg geleidelijk aan de melk toe onder voortdurend roeren.
    7) Laat dit doorkoken en breng op smaak met peper, zout, muskaatnoot.
    8) Giet de saus over de gekookte bloemkool en serveer.

    13-09-2013, 15:05 geschreven door Sarah  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Groenten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefdes eitje
    Liefdes eitje

    Benodigdheden:

    - 1 eitje
    - 1 snee brood
    - 1 pakje ontbijtspek
    - peper/zout
    - Boter/olie
    - Hart vormpje (rubber en ijzer)

    Bereiding:

    1) Neem een hart vormpje (ijzer) en prik een hartje uit het brood.
    2) Doe een beetje olie in de pan en bak het brood lichtjes krokant.
    3) Haal het brood uit de pan en leg deze op een keukenpapier.
    4) Bak in dezelfde pan het ontbijtspek krokant aan.
    5) Neem nog een pan en smelt een klontje boter er in.
    6) Leg het rubber hartje er in en giet hierin het eitje.
    7) Kruid het ei met peper en zout en eens hij de vorm heeft kan je het hartje er uit halen.
    8) Laat het ontbijtspek even uitlekken op keukenpapier.

    Dresseer: 
    Broodje in het midden
    Ontbijtspek boven op het broodje
    Hartvormig ei hierboven.

    13-09-2013, 14:37 geschreven door Sarah  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Brunch
    Over mijzelf
    Ik ben Sarah
    Ik ben een vrouw en woon in Bilzen () en mijn beroep is /.
    Ik ben geboren op 06/02/1993 en ben nu dus 32 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken en klarinet spelen in een Harmonie.

    Archief per week
  • 07/07-13/07 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 31/12-06/01 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Mijn favorieten
  • Photography R.R

  • Zoeken in blog


    Laatste commentaren

    Zoeken met Google




    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs