Heerlijke Recepten
Inhoud blog
  • Cannelloni met ricotta en spinazie
  • Kroketten
  • Pangasius met spinaziepure
  • Appel - kruimeltaart
  • Mango met mascarpone en witte chocolade

    Categorieën
  • Aardappelgerechten (7)
  • Aperitiefhapjes (6)
  • BBQ gerechten (1)
  • Brood (1)
  • Brunch (3)
  • Cake (1)
  • Drankjes (1)
  • Gebakjes (5)
  • Groenten (3)
  • Koekjes (3)
  • Nagerechten (6)
  • Pastagerechten (4)
  • Rijstgerechten (2)
  • Salades (6)
  • Soepen (4)
  • Stoofpotjes (4)
  • Taart (6)
  • Visgerechten (3)
  • Vleesgerechten (5)


  • Rondvraag / Poll
    Wat maken jullie het liefste klaar?
    Nagerechtjes
    Pasta's
    Stoofpotjes
    Soepen
    Als het maar snel klaar is!
    Dat maakt niks uit
    Iets anders
    Alles
    Bekijk resultaat


    Koken doe je met plezier
    28-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speksalade
    Speksalade
    Voor 4 personen

    Benodigdheden:

    - 1 krop Sla
    - 400 gr spekblokjes
    - 2 Tomaten
    - 4 eieren hardgekookt
    - Peterselie
    - 1 potje room
    - 3 a 4 eetlepels azijn
    - 2 sjalotjes
    - Geroosterd brood

    Bereidig:

    1) Kook het ei hard:
    > Leg het ei al in het water en als het water kookt zet je de wekker op 8 min.
    > Ei laten schrikken met koud water.
    2) Maak de sla schoon en droog dit met een slazwierder.
    3) Schil de sjalotjes goed en spoel ze af. Snijd ze in fijne blokjes.
    4) Bak de sjalotjes in de pan en doe er vervolgens de spek bij. bak deze lekker krokant.
    5) Blus dit geheel met 4 eetlepeltjes azijn. vervolgens doe je er de room bij.
    6) Laat dit geheel goed doorkoken. Kruid af met Peper Zout en Nootmuskaat.
    7) Leg op het bord een beetje sla, 2 schijfjes Tomaat, 1 ei in 4 gesneden en in het midden het spekmengsel.
    Doe hierboven een paar gesnipperde peterselietakjes.
    8) Serveer met geroosterd brood.

    28-05-2013, 00:00 geschreven door Sarah  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Salades
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mozzarellabroodjes

    Broodjes Mozzarella in de oven

    Benodigdheden:

    - 1 Stokbrood
    - Pesto
    - Mozzarella
    - Tomaat

    Bereiding:

    1) Snijd de stokbrood horizontaal door 2. Snijd hierna Verticale schijfjes zo groot je wilt.
    2) Was de tomaat en snijd deze in dunne schijfjes.
    3) Snijd de mozzarella ook in schijfjes.
    4) Beleg eerst je stokbrood met mozzarella, leg hierop de Tomaat en bestrijk de tomaat met Pesto.
    5) Bak dit in een voorverwarmde oven van 180°c ongeveer 20a25 minuutjes tot de kaas goed gesmolten is.

    28-05-2013, 00:00 geschreven door Sarah  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Aperitiefhapjes
    Over mijzelf
    Ik ben Sarah
    Ik ben een vrouw en woon in Bilzen () en mijn beroep is /.
    Ik ben geboren op 06/02/1993 en ben nu dus 32 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken en klarinet spelen in een Harmonie.

    Archief per week
  • 07/07-13/07 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 31/12-06/01 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Mijn favorieten
  • Photography R.R

  • Zoeken in blog


    Laatste commentaren

    Zoeken met Google




    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs