Inhoud blog
  • Paddenstoelenrisotto met tonijn
  • Tortilla's met kip
  • Boeuf à la Bourguignonne
  • Clubsandwich
  • broodjes-om-mee-te-nemen
    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • Vlaamse culinaire tips
  • oma's keukengeheimen
  • eet smakelijk
  • Pasta site
  • Broodbakken
  • koken op de camping
  • recepten uit de natuur
  • zelf ijs maken
  • tijd voor vis
  • Allerhande
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    joggerke
    www.bloggen.be/joggerk
    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • De virtuele keuken
  • een site voor smulpapen
  • Gratis recept.nl
  • Hemelse Kruiden
  • Italiaanse groente- en bijgerechten
  • Jouw recept online
  • De beste keukentips van Nederland
  • Indonesische recepten
  • KookCafé
  • Lekker vegetarisch
    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • Tijd voor Vis
  • visweb
  • De receptenzoekmachine van België
  • 1000 recepten vlees bereidingen, vis menu's, vegetarische gerechten
  • Zelf ijs maken
  • Ans culinaire receptensite
  • Karin culinair
  • Lenny's Afrikaanse keuken
  • De Aziatische keuken
  • Koken met bier
    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • Edith's digitale kookboek
  • Kooktermen in allerlei talen
  • RSI kooktips....nee, dit is niet lacherig bedoeld
  • Webchef.... receptenzoekmachine
  • Culinaire recepten
  • Maastricht culinair
  • Smaakvol Breda
  • Rotterdam culinair
  • Culinair historisch kookmuseum
  • Eindhoven Culinair
    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • Chinese keuken (Engelse site)
  • Lekker koken met groenten
  • Culinair boeren
  • Het kookboek
  • Eiergerechten
  • Kookhoekje voor kinderen
  • CuliTips
  • Receptentabel
  • Snelklaar recepten
  • Bonduelle
    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • dessert ideetjes
  • Jenthe's recepten
  • Kookschriftje
  • Mam, wat eten we vandaag?
  • Kiprecepten
  • Saus, salsa of dip
  • Varieer met vlees
  • De vlam in de pan
  • Echte friet
  • Soepzooitje
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    bigietie1951
    www.bloggen.be/bigieti
    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • Eet smakelijk
  • Dr. Oetker
  • Rozijnenrecepten
  • IJsrecepten
  • Coeliaki info
  • Pasta soorten
  • De Kookshop
  • Pasta en Co -- Italiaanse delicatessen
  • Wijnsterren
  • Jessie's keuze
    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • Keukenweetjes
  • Taste This
  • Around the World in 80 Meals
  • Marie Culie
  • Uit de keuken van Arden
  • Eten.headliner
  • Kookwallpapers
  • Tinies kookrubriek
  • Plantaardig eten
  • Lamsgerechten
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    overgewicht
    www.bloggen.be/overgew
    `~ Photobucket
  • Verkade
  • Herbs n Spices
  • Rivièra Maison
  • D&L
  • De Proeftuin
  • Noordhollandse grond
  • De kleinste soepfabriek
  • Proef
  • Wieckse
  • Het leven is een picknick
    ~Photobucket
  • sjalotten, uien, knoflook en Stoneleeks®
  • Knoflookroller
  • Living Fab store
  • Fabulous Kitchen
  • Italiaanse wijnen en delicatessen
  • Prosciutto di Parma
  • La Cucina
  • Koken op hout
  • Jamie Oliver
  • Kookwalhalla
    ~Photobucket
  • Schorten met gedichten (o.a.)
  • Kusmi thee
  • recepten met biologische produkten
  • Kwaliteitsartikelen rond keuken en koken
  • Stuur een appel
  • Daily Design
  • Verstegen
  • Jamie Oliver shop
  • Broodbakken info
  • Willekeurig Bloggen.be Blogs
    brunostuinagenda
    www.bloggen.be/brunost
    ~Photobucket
  • Meat Cuisine
  • Coffee etc
  • Chiapas
  • Producten uit Sardinië
  • Alles om zelf bonbons te maken
  • Recepten met aardbeien
  • Vlees.nl
  • Le Breton | specialist in delicatessen
  • Stroopfabriek Canisius
  • Nederlandse wijnfeesten
    kook je mee?


    Photobucket - Video and Image Hosting

    10-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paddenstoelenrisotto met tonijn

    Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 35 minuten, Italiaans

    Ingrediënten

    • 2 eetl fijngesneden (blad)peterselie
    • 2 eetl olijfolie
    • 250 gram champignons, in plakjes
    • 250 gram gemengde paddenstoelen, in stukken
    • 500 ml kippenbouillon
    • 1 eetl boter + 25 gram
    • 1-2 tenen knoflook, geperst
    • 2 sjalotten, gesnipperd
    • 200 gram risottorijst
    • 125 ml witte wijn
    • 2 blikje John West Reserve Gerookte Tonijnfilets in olijfolie (120 gram/stuk), uitgelekt in stukken
    • 1 theel geraspte citroenschil

    Bereiden

    Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin alle paddenstoelen 5-7 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met zout en peper en zet apart. Verwarm de bouillon en houd tegen de kook aan. Verhit 1 eetl. boter in een pan met dikke bodem, voeg de knoflook en sjalotten toe en bak in 3 min. glazig. Doe de rijst erbij en bak totdat de korrels glazig zijn. Blus af met de wijn en roer totdat alle wijn is opgenomen. Voeg in delen de bouillon al roerend toe aan de risotto, zodat het steeds goed wordt opgenomen. Dit duurt 20 min. Breng op smaak met zout en peper. Roer de klont boter, het citroenrasp, de paddenstoelen en tonijnstukjes door de risotto.

    Laat kort staan, verdeel de risotto over 4 borden en bestrooi met peterselie.


    » Reageer (0)
    30-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tortilla's met kip


    Ingrediënten:

    • ca. 200 g gekookte maïs, uit potje of blikje;
    • 3 eetl. (zonnebloem)olie;
    • 300 g kipfilets, in smalle reepjes;
    • 1 grote ui, gesnipperd;
    • 1 teentje knoflook, ragfijn gehakt;
    • 2 eetl. tacokruiden;
    • 2 eetl. jalapeno pepers, uit potje;
    • 4 pruimtomaten, Red Fresh, ontveld, vruchtvlees in kleine blokjes;
    • 2 rijpe avocado's, gehalveerd, pitten weggenomen, vruchtvlees in kleine blokjes;
    • ca. 200 g grofgeraspte jonge of jong belegen Goudse kaas;
    • 4 grote tortilla's, uit een pak;
    • 3 dl crème fraîche;
    • zout;
    • versgemalen peper

    Bereidingswijze:
    Leg de maïskorrels in een zeef en laat er een royale hoeveelheid koud water over spoelen. Laat de maïs uitlekken. Verhit de olie en bak er onder voortdurend omscheppen de reepjes kippenvlees en de ui in. Strooi na 6 minuten knoflook, tacokruiden en pepers erover. Schep alles gedurende 1 minuut om. Voeg dan de maïs, tomaten, avocado's en 100 gram kaas toe. Schep alles enkele malen om. Neem de pan van de warmtebron. Verdeel het mengsel over de tortilla's. Rol de tortilla's stijf op en leg ze, met de naad naar beneden gekeerd, dicht naast elkaar in een met wat olie bestreken ovenvaste schaal. Bestrijk elke tortilla met 2 eetlepels crème fraîche. Bestrooi de tortilla's met de resterende kaas. Plaats de schaal in het midden van de reeds tot 220 °C voorverwarmde oven. Na circa 18 minuten kunnen de tortilla's worden opgediend. Voeg aan de resterende crème fraîche wat zout en peper toe. Klop de room tot deze dik en nog net vloeibaar is. Geef de room in een sauskom erbij.


    » Reageer (0)
    22-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Boeuf à la Bourguignonne
    Het bekende Franse stoofgerecht met rundvlees is zonder twijfel Boeuf à la Bourguignonne, zeer waarschijnlijk ooit ontstaan in de regio Bourgondië. Iedereen heeft er zijn eigen versie van. De, inmiddels overleden, Britse culinair schrijfster Elizabeth David maakte dit gerecht op onderstaande wijze.

    Boeuf à la Bourguignonne van Elizabeth David
    Voor 4 tot 6 personen

    Ingrediënten:
    * 1 kilo riblappen
    * zout en peper
    * 1 grote ui
    * paar takjes tijm, peterselie en 2 blaadjes laurier
    * 2 el olijfolie
    * 150 ml rode wijn
    * boter
    * 125 gr (liefst ongerookt) spek
    * 12 heel kleine uitjes/sjalotjes
    * 1 el bloem
    * 300 ml (kalfs)bouillon
    * 1 teen knoflook
    * 250 gr champignons

    Bereidingswijze:
    Snijd het vlees in grove stukken van 5 a 6 cm. Doe ze in een schaal, en strooi er zout en peper over heen. Pel de ui en snijd in ringen. Doe de uiringen, kruiden, olijfolie en wijn bij het vlees en laat afgedekt 3 tot 6 uur marineren.
    Snijd intussen het spek in dunne reepjes. Doe een flinke eetlepel boter in een braadpan en smelt hierin het spek. Maak de uitjes schoon, maar laat ze heel, en bak ze in het spekvet op laag vuur bruin. Zet de spek en uitjes even weg.
    Haal het vlees uit de marinade (bewaar deze!) en dep het vlees goed droog. Snijd het vet eraf en bak het vlees aan alle kanten rondom bruin in boter. Doe dit bij voorkeur in porties, zodat het vlees goed kan bakken.
    Doe al het vlees in de pan en strooi de bloem erover. Schud de pan tot de bloem goed met het vet is gemengd. Doe de bouillon, de gepelde knoflook en de marinade met de kruiden in de pan.
    Laat het vlees in ongeveer 2 uur op laag vuur met de deksel op de pan gaar sudderen.
    Voeg de spek, uien en schoongmaakte (hele) champignons (die je evt eerst een minuutje in wat boter of olie bakt om ze wat vocht te laten verliezen) toe en laat het gerecht nog 30 minuten sudderen.
    Verwijder voor het opdienen de kruiden en de knoflook.

    Uit: Elizabeth Davids beste recepten – Van Dishoeck/Lannoo – isbn: 9789077330098 –

    » Reageer (0)
    01-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clubsandwich

    Ingredienten

    • 3 sneetjes casinobrood
    • 1 tomaat in plakjes
    • 4 plakjes Oud-Hollandse ovengebakken spek
    • 1 eetlepel fijngeknipt bieslook
    • 4 plakjes gebraden kipfilet
    • 1 plakje beenham
    • 2 blaadjes ijsbergsla
    • geraspte worteltjes
    • komkommerschijfjes
    • mayonaise
    • milde mosterd
    • boter
    • satéprikkers

    • De korstjes van de sneetjes brood snijden en lichtjes roosteren.
    • Eerste boterham bestrijken met boter en beleggen met de ijsbergsla en daarop de plakjes spek.
    • Spek bestrijken met mosterd en bedekken met plakjes tomaat en gebraden kipfilet. Bestrooien met peper, zout en bieslook.
    • Tweede boterham aan twee kanten bestrijken met boter en op de stapel leggen, met daar bovenop een plak beenham. Deze bestrijken met mayonaise en beleggen met schijfjes komkommer en geraspte worteltjes.
    • De derde boterham aan één zijde bestrijken met boter en met de ingesmeerde zijde naar beneden op de stapel leggen.
    • Het geheel stevig aandrukken en schuin doorsnijden. In elke helft een satéprikker steken.

    Gerechtsoort
    Ontbijt/ lunchgerecht

    Seizoen
    Zomer

    Voor aantal personen
    1


    » Reageer (0)
    23-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.broodjes-om-mee-te-nemen

     

    ingrediënten:

    voor 12 stuks;
    100 g boter;
    1 theel limoen- of citroensap;
    1 theel. Zaanse mosterd;
    2 eetl. fijngehakte peterselie; evt. zout en versgemalen witte peper;
    1 komkommer;
    12 puntbroodjes;
    200 g gekookte ham;
    200 g gebraden fricandeau

    Bereidingswijze:


    Vermeng zachte boter met limoen- of citroensap, mosterd en peterselie. Voeg eventueel wat zout en peper toe. Boen de komkommer schoon. Verwijder de uiteinden. Snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd de broodjes overlangs open. Bestrijk de snijhelften met peterselieboter. Beleg de helften met komkommer. Leg op 6 broodjes gekookte ham en beleg de rest van de broodjes met fricandeau. Klap de broodjes dicht. Verpak ze in aluminiumfolie en neem ze mee in een koeltas.


    » Reageer (0)
    15-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omelet met tuinkruiden

     

    ingrediënten:

    • 8-10 eieren;
    • 7-8 eetl. melk;
    • 2 eetl. fijngehakte peterselie;
    • 2 theel. fijngehakte kervel,
    • 1 theel. tijinblaadjes;
    • zout,
    • versgemalen witte peper;
    • ca. 35 g boter;
    • 2 eetl. fijngesneden bieslook


    bereidingswijze:
    Klop de eieren en melk los. Roer peterselie, kervel en tijm er krachtig door. Voeg naar smaak zout en peper toe. Verhit de helft van de boter in een koekenpan met opstaande rand. Schenk de helft van het eimengsel in de pan op het moment dat het schuim van de boter begint weg te trekken. Temper de warmtebron. Schep het eimengsel voortdurend om en schuif het daarbij tegen een kant van de pan. Laat de omelet er niet veel langer dan 1 1/2 minuut liggen. Ze is dan gestold en nog zacht van binnen. Laat de omelet voorzichtig op een voorverwarmde schaal glijden. Bak hierna de volgende omelet. Bestrooi de omeletten met bieslook.

    TIP: geef er een salade van tomaten met bosuitjes en sneetjes licht geroosterd witbrood bij.
    Zet voor de liefhebbers een schaaltje met (gezouten) boter op tafel.


    » Reageer (0)
    11-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chicken enchilada's

    Ingredienten

    • 1 ui
    • 500g kipfilet
    • 1 eetlepel boter
    • 100g maïs (blik)
    • zout
    • peper
    • 6 takjes koriander
    • tarwe tortilla (8 stuks)
    • 1 eetlepel kant en klare tomatensaus (ca. 100ml)
    • 1 eetlepel hot peppersauce

    • Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C)
    • Pel en snipper 1 ui
    • Snij 500g kipfilet in dunne reepjes
    • Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan en fruit de ui ca. 3 minuten
    • Voeg de kip toe en bak deze goudbruin
    • Voeg 100g maïs (blik) toe, breng op smaak met zout en peper en haal het mengsel uit de pan
    • Was 6 takjes koriander, hak deze grof en voeg ze toe aan het kipmengsel
    • Bestrijk iedere tarwe tortilla (8 stuks) met 1 eetlepel kant en klare tomatensaus (ca. 100ml) en verdeel de kipvulling erover. Rol de tortillas op en leg ze in een ingevette ovenschaal
    • Roer 1 eetlepel hot peppersauce door de rest van de tomatensaus en schenk deze over de tortillas en verwarm ze ca. 20 minuten in de oven.

    Gerechtsoort
    hoofdgerecht vlees

    Seizoen
    Winter

    Voor aantal personen
    4

    Bereidingstijd
    30 minuten

    Tip:
    lekker met een frisse groene salade


    » Reageer (0)
    09-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hartige taart met courgette, aardappel en tomaat


    Ingrediënten:
    Voor het deeg:

    • 150 g bloem
    • 2 eetl. versgeraspte Parmezaanse of oude Goudse kaas
    • 85 g boter

    Voor de vulling:

    • 4 eieren
    • 1 grote courgette (circa 500 g)
    • 2 grote aardappelen (samen circa 300 g)
    • 250 g crème fraîche
    • 200 g versgeraspte jongbelegen Goudse kaas
    • 1 theel. kerrie
    • zout en versgemalen peper
    • 2 tomaten

    Photobucket - Video and Image Hosting

    Voorbereiding:
    Doe de bloem met de kaas in een kom. Voeg de in blokjes gesneden boter toe en wrijf de boter met de vingertoppen door de bloem tot het een kruimelig mengsel is. Voeg circa 2 eetlepels koud water toe en kneed kort tot een samenhangend deeg. Maak een bal van het deeg en laat die verpakt in plastic folie circa 1 uur in de koelkast rusten.

    Bereiding:
    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de vorm met het op een met bloem bestrooid werkvlak uitgerolde deeg. Prik de deegbodem op regelmatige afstanden in met een vork en bestrijk de bodem en de rand met losgeklopt ei (gebruik daarvoor één van de vier eieren voor de vulling). Bak de taart in circa 20 minuten in de voorverwarmde oven tot hij begint te kleuren en neem uit de oven. Maak intussen de vulling. Rasp de courgette en de aardappelen op een grove rasp en druk er tussen twee handen zoveel mogelijk vocht uit. Klop de eieren los met de crème fraîche, 150 gram van de geraspte kaas, de kerrie en wat zout en peper. Verdeel het aardappel-courgettemengsel over de voorgebakken taartbodem en giet er de eierroom over. Beleg de taart met de in plakken gesneden tomaat en bestrooi met de resterende kaas. Schuif de taart nog voor 30 tot 40 minuten terug in de oven tot de vulling vast en de bovenkant mooi gekleurd is. Serveer warm of lauwwarm.

    Wijnadvies:
    Een milde Riesling Kabinett of - beter nog - een lichtzoete Spätlese van Rijn of Moezel begeleiden de hartige taart uitstekend (10-12°C).

    Gerecht:
    lunchgerecht

    Aantal personen:
    6

    Keukensoort:
    Italiaans

    Bereidingstijd:
    40 min. De rusttijd en de oventijd niet meegerekend.


    » Reageer (0)
    06-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knoflook en gezondheid
    • Knoflook is een anti-oxidant met een bijzonder gunstig effect op de gezondheid. Het heeft een vitaliserende werking op het gehele lichaam en geeft daardoor meer energie.
    • Knoflook bevat veel zwavelhoudende componenten die biologisch actief zijn. Zowel de ui als de knoflook zijn sterk bacteriedodend (inwendig).
    • De voortdurende desinfecterende werking en daardoor opruimende werking houdt de mens gezond.
    • Bij uitwendig gebruik heeft knoflook een antiseptische (desinfecterende) werking en verhoogt de weerstand tegen infecties en schimmels.
    • Knoflook trekt bloed naar de slijmvliezen, zodat het bloed daar zijn genezende werking kan laten gelden.
    • Knoflook verjongt.
    • Aderverkalking, een hoge bloeddruk, vermoeidheid, koude handen en voeten en vergeetachtigheid kun je voorkomen met knoflook. Op het gebied van hart- en bloedvaten is het effect van regelmatig gebruik van knoflook: bloeddrukverlagend, bloedverdunnend, voorkomt bloedstolsels, milde cholesterolverlaging, anti-atherosclerotisch (helpt aderverkalking voorkomen), beschermt de hartspier tegen zuurstoftekort.
    • Knoflook heeft een gunstige invloed op de bloedvaten en indirect ook op het hartritme en de bloeddruk.
    • Volgens Indiase onderzoekers vermindert de consumptie van knoflookextracten de toxische effecten van arseen in het lichaam en zorgt dat dat arseen versneld via de urine wordt afgevoerd.
    • Knoflook en broccoli beschermen tegen maagkwalen en wellicht tegen maagkanker. Knoflook en broccoli bevatten veel sulfarofaan, een stof die een antibiotische werking kent tegen helicobacter pylori. Deze bacterie wordt in verband gebracht met schade aan de maag en kankers aan de ingewanden. In de Westerse wereld is 25 à 30 procent van de bevolking hiermee besmet en in Japan bijna negentig procent.

    » Reageer (0)
    14-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omelet met gemengde groenten

     


    Benodigdheden
    • 6 scharreleieren (M)
    • 2 sjalotten, gesnipperd
    • peper, zout
    • 3 1/2 el wokolie
    • 250 g worteltjes, in dunne plakjes
    • 1 teentje knoflook, gesnipperd
    • 1/2 rode peper, in ringetjes
    • 1 prei, in dunne ringen
    • 150 g taugé
    • 2 tomaten, in stukjes
    • 8-12 el Heinz Tomato ketchup

    Photobucket - Video and Image Hosting
    • Klop de eieren met 2 el water, de sjalotten en peper en zout naar smaak los.
    • Verhit telkens 1/2 el olie en bak van het eimengsel 4 omeletten. Houd ze warm.
    • Verhit 1 1/2 el olie en bak de worteltjes met de knoflook en de peper ± 5 min. op een halfhoog vuur.
    • Voeg de prei toe en bak hem op een hoog vuur 3 min. mee. Schep de taugé erdoor en bak alles nog 3 min. Neem de pan van het vuur en schep de tomaat erdoor. Breng de groenten op smaak met peper en zout.
    • Leg de omeletten op de borden en verdeel het groentemengsel erover. Serveer met de tomato ketchup. Lekker met een bonensalade en donker brood.

     

    • Hoofdgerecht
    • 25 min
    • 4 personen

    » Reageer (0)


    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Chocolade hart met tekst
  • Een goede middag toegewenst
  • cialis 5 mg preiswert kaufen
  • buy generic 10mg cialis online
  • generic viagra no rx

    Door op onderstaande knop te drukken kun je een bericht achterlaten in mijn gastenboek. Let op: het is een gastenboek met HTML code, geen UBB codes!!


    Zoeken in blog


    Blog als favoriet !

    Heb je zin in iets lekkers? Lees dan lekker verder.... heb je tips.... laat het me weten!!!
    Een interessant adres?

    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • Gratis eten en drinken
  • Conimex - dichtbij het vuur
  • Culinair Kookboek
  • Culinaire uitstapjes
  • De kook-o-theek
  • culinaire.pagina.nl
  • De Kooktips
  • De lekkerste restaurants
  • De mannelijke keuken
  • De Multiculturele Keuken

    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • de Community-site voor wijnliefhebbers en levensgenieters!
  • Life & Cooking
  • PastaSite.nl
  • Proef de Provence
  • Recepten uit de Natuur
  • recepten zoeken was nog nooit zo eenvoudig....
  • Receptjes.be
  • rijstgerechten
  • rijstrecepten
  • Tapas recepten

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    nicegames
    www.bloggen.be/nicegam
    Archief per maand
  • 06-2016
  • 06-2014
  • 10-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 09-2005

    Laatste commentaren
  • HOI (karimacuisine)
        op gemarineerde champignons
  • vraagje (Maaike)
        op Courgettes uit de oven
  • aardappel (Mary)
        op aardappels
  • ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • Campina kookidee
  • Honig
  • Knorr
  • Verstegen Specerijen
  • Voedingscentrum
  • Blue Band recepten
  • De Finse keuken
  • Het internetkookboek
  • De keukenkikker... voor verse babyvoeding
  • Streekrecepten

    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • Ui
  • Dieetwijzer
  • TEST: welk type eter ben jij?
  • De Hongaarse keuken
  • Koken en eten in literatuur en in film
  • Over koken en alles wat lekker is
  • Meesterkok Ad Janssen
  • Buitenlandse maten en inhoud
  • Recepten uit Nederlandstalige kookboeken van 1500 tot 1700
  • Japans koken

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    seks
    www.bloggen.be/seks
    ~Photobucket - Video and Image Hosting
  • Taartenwinkel online
  • Genieten van vers
  • Culinaire uitstapjes
  • Internetrecepten
  • Keukenverhaaltjes en weetjes
  • Anders eten
  • culiblog dames Reiziger
  • over (eigen)aardigheden in de horeca
  • Kookjuffertje
  • Appeltaartrecepten

    ~Photobucket
  • Multirecepten
  • 100 ideeën
  • Slowfood
  • Boerengoudseoplegkaas
  • Bijzondere kookboeken
  • Elegant theedrinken
  • Franse thee
  • Culiparadijs
  • Vinoglobe
  • De Librije

    LEKKERE BOEKEN:

    • Herrie in de keuken
      Herman den Blijker
      ISBN 9059561643
    • Een jaar in mijn keuken
      Skye Gyngell
      ISBN 9059561856
    • Passie voor kaas
      Betty Koster
      ISBN 109058562093
    • Groente, opnieuw ontdekt
      Peter Gordon
      ISBN 9789066115156
    • Nora's kokkies (kids)
      Nora Sands
      ISBN 9879043909785
    • Vlees en wijn
      Willem Asaert
      ISBN 9789020967333
    • World Food Café 2
      Chris&Carolyn Caldicott
      ISBN 9879058975652
    • Fantastische taarten
      Annie Bell
      ISBN 9059561910
    • Snack&Lunchgerechten
      Isabel Branco-Lepage
      ISBN 9789058977144
    • Gewoon lekker
      Michele Cranston
      ISBN 9789085743583

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    dannyrome
    www.bloggen.be/dannyro
    ~Photobucket
  • Stelton...prachtige kado's
  • De Poelier
  • Bos- exclusieve fornuizen
  • Aubergines
  • Truffels a la Italia
  • Wijnaccessoires
  • Dorset Cereals, o.a. te koop bij AH
  • Bijzondere woonaccessoires en unieke design cadeaus
  • Wijnen uit de Alsace
  • Passie for food

  • Online winkel voor liefhebbers van koken
  • Broeder Everard met Kloosterrecepten


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs