kilometervreterke
Inhoud blog
  • Antwerp urban trail
  • groetuitschoorl weekend blog
  • finish foto's groetuitschoorl halve marathon
  • groetuitschoorl weekend
  • sfeerfoto's groetuitschoorl weekend
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Sandra Schoute
    Ik ben een vrouw en woon in Dessel (België) en mijn beroep is Familiehulp.
    Ik ben geboren op 02/10/1977 en ben nu dus 46 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: lopen,zwemmen, schrijven, lezen, fotografie..
    uitgebreide voorstelblog bij mijn blogs (waarschijnlijk helemaal onderaan)
    Dwars door Geel 26juni2010
  • filmpje van mijn aankomst (op 32minuten de 4.5km gedaan)
  • 30-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ten miles Antwerpen2012

    Verleden week  zondag (22april 2012) was het  weer zover, de ten miles van Antwerpen.

    Na de halve marathon en nog lange boslopen hier in de omgeving, moest dit een makkie worden.

    Verleden jaar de eerste keer, nog vol verassingen, toen 2u en 9minuten…

    Maar nu wist ik waar ik moest versnellen en met mijn 10kg minder dat ik weeg (dat zijn tien flesjes water, zei de kinesist waar ik maandags bij mensen kom werken) op mijn nieuwe licht gewicht Nike (na jaren op Sacouny gelopen te hebben)

    Eerst natuurlijk de dag voordien de startnummers gaan halen. Met Kelly en Jessy een vrouwen shopdag van makenJ Jordy was op chiroweekend.

    We namen de trein natuurlijk, op het perron van Mol zagen we Sebastiaan een jongen die hier iets verderop woont, zijn mama vroeg of ik hem onder begeleiding wou meenemen naar Berchem…tja dat is voor mij natuurlijk geen probleem;)

    In Berchem stond zijn oma al klaar, nog even zwaaien en weer verder naar Antwerpen centraal. De heenweg de ene kant van de winkels, terug de andere kant (door de wandeltunnel en dan na  het halen van de startnummers)

    Kelly vooral wou een skinny jeans, appelblauwzeegroenJ maar voor pubers……kinderen zijn die mooie gekleurde broeken bijna niet te vinden! Het was de winkel in, maar vrijwel ook meteen er weer eruit en naar de volgende…..gaan we dan zonder iets te kopen naar huis?

    Natuurlijk eerst op de Groenplaats ons middageten….de Mac DonaldsJ verleden jaar nog netjes een salade, maar na weken, maanden al nu aan het Sonja Bakkeren heb ik nu soms een SAS dag of zelfs een SAS weekendJ Natuurlijk wel ’s avonds spaghetti gemaakt en op de loopdag zelf pannenkoeken! (de brandstof voor elke loper, loopster)

    Maar nu dus een grote Belgoburger hmm…..

    We gingen nadien natuurlijk verder naar de Linkeroever. Ik had een vijftal startnummers te halen (voor de onthaalmoeder (van Jessy en Jordy vroeger) voor Raoul natuurlijk…..

    Op mijn BlackBerry had ik al gelezen op Facebook van Wendy om een fotoshoot te doen op de Nike stand. In de expo tent eerst de startnummers gaan halen. En een marathon dagpas van de Lijn, kon je voor 2.5€ heel de dag en in heel Vlaanderen met de bus, tram, metro (nu zag ik met naar huis te wandelen op de Groenplaats dat het voor deelnemers gratis is! Jawatte een dagpas aansmeren in de expotent, terwijl je eigenlijk gratis mag)

    Natuurlijk zagen we ook de Nike stand, dat zag er tof uit, vrolijke, grappige foto’s, krachtige uitspraken wat je kon neerschrijven, daar wou ik natuurlijk ook aan meedoen. Het liefst met mijn beide dochters, nu wou Kelly niet snif…. Tja dan maar met Jessy alleen dan.

    Maar toen we aan de beurt waren, wel Kelly erbij geroepen door Svetlana Bolshakova (euh ik wist niet dat ze een bekende sportster was oeps) maar Kelly kwam er toch bij…mama met haar dochters leuk….WE DO IT!

    EN nog een heel tof Nike running T-shirt gekregen, gratis! Nog in het zwart ook (niet zo’n saai wit) heel blij mee.

    Bij de sponsor Asics was een groot bord waar je iets kon neerschrijven, Kelly en Jessy natuurlijk ook. Nadien zijn we weer de andere kant van de winkelstraat gaan winkelen, want een appelblauwzeegroen skinny jeans moest ook nog gevonden worden hé.

    Natuurlijk ook in de sportwinkel…..bestaat er eigenlijk een regenjas voor lopers?

    Alvast gekeken voor een schooltas voor Kelly….alleen nog maar gekeken hoor, wat hebben ze allemaal.

    Natuurlijk ook even de Disneywinkel, prachtig! Betoverend zelf of je echt in Disneyland bent.

    Eindelijk bij P&C voor Kelly de skinny jeans…..en haar maat (voor Jessy daar iets vinden, weer helemaal niets) ze hadden ook een mooie gele, maar Kelly haar maat niet. maar Kelly had eindelijk haar droombroek, nu dus voor Jessy nog iets, in de H&M werd het een donkerblauw skinny jeans. Nog een zak snoep voor Jessy en Kelly en voor mij natuurlijk een koffie. Ik wou nog een rustige avondje relaxen, maar uiteindelijk moe thuis….zenuwachtig….

    Heerlijke spaghetti met kaassaus en spekblokjes hmm…

     

    De dag nadien alweer vroeg eruit, Melanie en Vanessa gingen meedoen met de Chicquita kidsrun. Op het station van Mol kwam ik natuurlijk al weer enkele bekende tegen.

    In de trein nog wat pannenkoeken gegeten. In Antwerpen kwam er ook een vriendin van Cobie voor ons supporteren Tessa. Hop de metro in en naar de Linkeroever alweer.

    Vanessa liep mee met de kidsrun (Melanie vond het toch wat te druk denk…toch heeft ze een medallie verdiend hoor)

    De tijd ging snel, maar toch nog een paar uurtjes voor de start. In de grote tent een sportdrank, nog een krentenbol. Tegen half drie nog een plasje doen en stilletjesaan in de startvak gaan staan. Ik stuurde Heidi een sms waar ze stond, maar er stond al een massa volk natuurlijk in het startvak, toch rond gekeken, door wat mensen gewrongenJ…. Mhum we stonden toch heel dicht bij elkaar.

    En ja hoor net als verleden jaar….ik voelde gewoon weer dat ik een volle blaas had, niet tof om zo bijna twee uur te moeten lopen, dus hop die rij weer eruit, sprintje naar het wc kotje, veel tijd kost dat niet en ik was heel blij om toch weer een lege blaas te hebben. Stilletjesaan ging het naar de echte start nu. Het zonneke begon zelfs even heel fel te schijnen, het was echt even genieten zo je gezicht naar de zon. Iets voor vier uur, kon ik mijn Garmin starten en hop weg was ik, met de massa. Nog rustig aan dacht ik. Eerst naar de Kennedytunnel, wat een lawaai van hulpdiensten hoorde ik (blijkbaar een toeschouwer gevallen op het hoofd? Zwaar gewond…) maar voor de rest niets van gemerkt (er moest voordien blijkbaar wel lopers even stoppen)

    Het tempo zat goed eerste kilometer 6.36min/km het voelde nog goed.

    Onderweg naar de snelweg, waar de auto’s in de file staan, sommige claxoneren. Het is een beetje bergop…mooi om te zien die massa lopers, al die kleuren van de kleding. Weer dat machtige gevoel, bij de ingang van de koker van de tunnel, het geklap…en dit keer werd er geroepen ‘woar is dat feestjuh?’ J de tunnel terug uit, naar de volgende vlindertunnel bij het gerecht. Tempo zat nog altijd goed, nog altijd onder de 7minuten de kilometer. Ik wist nu dat ik dit tempo moest aanhouden…..want die laatste tunnel, ik weet hoe zwaar die is.

    De eerste drankpost, weer meer verder lopen voor een bekertje water….

    En…ongeveer bij 7km…..45minuten hoor ik mijn Garmin piepen…ik keek erop….zie ik gewoon alleen de kloktijdL neen niet nu…….dus maar opnieuw opgestart. Hoeveel meters zal ik ermee verloren hebben….maar ook wist ik nu niet precies mijn nettotijd. Ik wist wel dus bij 45minuten en zo heel veel heb ik geen loopinformatie gemist. (waarom liet mijn Garmin het afweten?) maar ik was weer terug op mijn loopsnelheid, nog een drankpost voor we naar de winkelstraat liepen….. wat een sfeer, rijen dik toeschouwers, bij vele kindjes handjesklap gedaan. Ik vond het toch precies dat al die stukken die ik voorbij liep snel ging, de winkelstraat de Meir, de Italiëlei en dan is het stilletjesaan nog met een heen en weer stukje naar de konijnenpijp…..naar beneden, nog naar beneden.. ik zag blauw zwaailicht langs de muren…..verderop moesten we allemaal rechts lopen, voor de hulpdiensten er door te laten gaan. dat was te doen, maar al die mensen (lopers) op één rijstrook is toch eigenlijk ook even opletten geblazen. Geen gegevens natuurlijk…. Maar tempo was iets rustiger, maar toch nog goed genoeg. Het licht aan het einde van de tunnel zie je…maar amai dat was nog serieus ver! Het werd weer een klim omhoog, weer die handen geklap, even dat oppeppen van de mede lopers…. Ik had het heel even moeilijk met mijn ademhaling (ik was verkeerd aan het ademhalen…door al die indrukken……) maar nu ook echt het laatste stuk van de Waaslandtunnel en wat machtig……doedelzakspelers, wow…jaaa hier werd ik sentimenteel van (gevoelig meisje hé, ik….) weer een hoop toeschouwers, ik genoot hier zo van…

    Even mezelf de moed inspreken nog, van nog een kleine kilometer….nog altijd met een massa lopers (dat was verleden jaar niet hihi) sommige begonnen te wandelen (wat hinderde)

    Maar de eindstreep kwam dichterbij….handen in de lucht… en mijn tweede tijd op de Garmin was 1u2min… dat betekende dat ik al zeker wist dat het binnen de twee uur ging zijn. Ik was content, de adrenaline gierde nog door mijn lichaam. Vol indrukken nog het geluksgevoelJ ja ik ben verslaafd aan lopen….

    Het werd weer snelwandelen naar het station, want een mensenmassa stond er bij de metro’s.

    We hadden nog een twintigtal minuten om die ene trein te halen (een uur later, dat willen we toch niet meer héJ) het werd natuurlijk ook nog een overvolle trein….en wie kom ik daar tegen…..Heidi…………………daar dus de terug reis bij gezeten, flink wat bij gebabbeld.

    Heerlijk gegeten bij de Griek in Mol met Cobie, Raoul en de kids…. De ten miles dag zat er weer op…volgend jaar terug voor een nog snellere tijd (daar gaan we weer voor trainen)

    De dag nadien gewoon gaan werken, eerst de krant gekocht voor de uitslagen, ik wou natuurlijk mijn exacte nettotijd weten. 1u50min en 20seconden……………. Dat is bijna 20minuten sneller dan verleden jaar! Oh……

    Zalig…… heel tevreden…..

    Volgende evenement, afzien op de SpartacusrunJ
















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-04-2012, 21:55 geschreven door PumapowerSandra  
    25-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bosloop Kangoeroe Dessel

    Iets meer dan een maand geleden liep ik de halve marathon met een termische sport trui, winterloopshirt, muts op, handschoenen aan....

    wat ben ik weer blij dat ik nu met 3kwart broek kan lopen en een T-shirt.

    Ik blijf veel kilometersvreten...

    (per ongeluk) 25km (in plaats van 20) op de bosloop van Kasterlee

    voor deze bosloop had ik natuurlijk ook een trainingsschema van My Asics, zo'n een doel hebben werkt motiverend.

    Ik had de eer ook dat ik deze bosloop als testloopster mocht doen, ik wist dus al dat dit een zware loop ging zijn, veel verschillende ondergronden (ze kunnen beter er een natuurloop van maken)

    berg op berg af...door zand, dwars door de velden, over bruggetjes van de nete (bij de testloop waren dit balken) zelf gemaakte  paden......

    Maar ik wou dit halen binnen de 2.5u... ik moest dus waar kon versnellen.

    Vanochtend vroeg er al uit, wel wennen hoor met dat zomeruur.

    Maar iets na 8u vertrok ik...

    Koen ging met de padjakkertjes foto''s maken van de bosloop (ook voor de organisatie;)

    Maar.....eerst een intervieuw met Digicat (Digicat is een interactieve website met fimpjes uit d e buurt (Dessel dus ook)

    als het erop komt, geef ik de link nog wel door:)

    toen ik ging starten, werd dat natuurlijk ook nog gefilmd :)

    tijdens het lopen dacht ik daar natuuurlijk nog over, dat ik nog veel meer wou vertellen eigenlijk oh:)

    Maar daar ging ik dan...rustig aan nog, want ik wist wel in dat bos daar, dat begon al heel zwaar....

    Koen kwam ik ook alweer tegen met zijn Canon.. heel even nog met Jordy een stukje gelopen...

    Het mooiste stuk, is over de rug van een berg van Sibelco, aan sas4 ook langs de kant van de surfput en de kant ook weer van Sibelco, zo naar sas5, het kanaal

    daar heerlijk mijn wedstrijdtijd toch kunnen lopen.

    Na het kanaal weer naar beneden, dichtbij Belgoproces... 2x bijna gevallen, in de gravenstraat ja patat! gevallen dus ... (dit is ook een heel zwaar stuk, naar benenden naar boven, bochtjes)

    maar het is met vallen en opstaan en weer doorgaan hé...

    2uur en 26minuten:) joepie.....

    Thuis heerlijk gedoucht (ja zelfs het zand zat tussen mijn tenen:) natuurlijk was ik zo verstandig geweest om mijn oude Sacouny aan te doen

    ik wil mijn Nike nog niet vuil laten worden hé

    maar met mijn Nike kan ik nu volop trainen voor de ten miles van Antwerpen (22april) daar wil binnen de 2u aankomen (ik loop gemiddeld meestal 8km op een uur)

    De week er na (1mei) ga ik de Spartacus  run doen, ook aan de Linkeroever van Antwerpen (10km lopen, met elke kilometer een hindernis....klimmuren, modder, water, kruipen:)

    17mei (met Hemelvaart) wil ik dan weer heel graag meedoen met de abdijenloop Tongerlo-Averbode

    dan hier en daar nog een kleine loopevenement in de buurt....

    maar eerst trainen voor de ten miles....lopen , mountainbiken, zwemmen en fitnes voor de Spartacus run....en zo blijf ik wel wat doelen hebben, om er keihard voor te trainen.

    de bosloop de Kangoeroe...komend jaar kom ik terug (eerste jaar 5km, tweede jaar 10km, dit jaar 20km....) een tip top organisatie, leuke prijzen, goede bevoorading, mooi parcours.....

    tot de volgende.....

    Hier mijn loopgegevens http://connect.garmin.com/activity/161297520

     




















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-03-2012, 15:21 geschreven door PumapowerSandra  
    16-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe mtb en nieuwe hardloopschoenen :)
    Vanochtend was ik alweer vroeg wakker...
    Meteen mijn sportkleren weer aan, dit keer niet voor een hardlooptraining maar om nog eens te crossen door de bossen (mountainbike dus)
    Een paar jaar geleden kocht ik die mtb tweedehands voor 25€ :) altijd er heel goed mee geweest....
    maar vandaag ging dat voor geen meter...amai....ketting, versnelling zat ging niet goed....
    na 10km gaf ik het op, dit was gewoon te zwaar...
    Aan Koen gevraagd of hij mee wou voor een nieuwe mtb te kijken...en ik dan zo wel naar huis zal gaan.....
    eerst dus naar Valkenswaard gereden voor de Halffords (omdat in NL het altijd weer beterkoop is dan in BE) maar in Valkenswaard is geen Halfords meer oh... dus door naar Lommel gereden.
    verkopen ze daar helemaal geen mtb's meer! :(
    daar wel een fietsbroekje gekocht (met vulling in het kruis dus) een foef broek zeg ik daar tegen:)
    Toch maar dan naar de Decathlon (de Ikea van de sportwinkel.......) al dik spijt dat ik daar niet meteen al naartoe gereden was.
    Eerst zag ik al een mooie mtb, maar die rode....ja dat was het, iets duurder, maar een prijs wat ik heel erg aantrekkelijk vond voor mij....
    Daar dus door de winkel gereden:)
    In Antwerpen heb ik er zo'n hekel aan hé, kinderen die door de winkel rijden, of het daar een speeltuin is....
    maar ik moest die fiets toch uittesten hé (dat mag daar dus ook:)
    Het ging allemaal goed, ik was al helemaal in mijn nopjes, nog gevraagd voor een drinkbus erop te bevestigen....
    Ondertussen toch maar bij de hardloopschoenen gaan kijken:)
    Al een tijdje wil ik Nike, de lichtgewicht...... ik zag er twee paar.... maar de mooiste en ook 30€ beterkoop dan die andere... was ik helemaal weg van ook weer... weer passen, proberen....VERKOCHT!
    Mijn Saucony heb ik een goede 1000km op gedaan....ik ga ze nog niet weggooien hoor, ik wissel nog af met mijn hardloopschoenen (mijn Reebok gebruik ik weer voor korte joggings...(op lange afstanden lopen ze niet lekker voor mij)
    Of ik op de Nike de bosloop Kangoeroe (20km) ermee ga doen weet ik nog niet, omdat de ondergrond heel afwisselend is.
    afgelopen zondag had ik traject verkenning gedaan (20km) (voor de organisatie van de bosloop...gisteren ook de 5km daar nog getest....)
    wel overweeg ik (en ga daar ook op trainen) de ten miles van Antwerpen 22april op Nike dus
    Spartacus run ga ik natuurlijk op hele oude hardloopschoenen doen:) door de modder:) Mijn Nike wil ik natuurlijk niet zo rap vuil maken.
    Misschien er dan de abdijenloop ermee (van Tongerlo naar Averbode) ik zie nog wel....
    genoeg loopevenementen in het vooruitzicht....
    Maar dus ook met mij nieuwe mtb RockRider van Olen naar huis gereden (over Lichtaart, langs Bobbiaanland (waar deze middag ook even een brandje was oh) door landwegen zo door Kasterlee, Prinsenpark...in Dessel nog een stukje mtb parcours geprobeerd om vervolgens toch na 34km te stoppen:)
    Morgen gewoon terug een hardlooptraining....dat doe ik nog het liefste eigenlijk...gemakkelijke loopkleren....mijn flashy Nike...en weg ben ik...
    maar ik zal ook tussendoor zeer regelmatig eens crossen door de bossen met de mtb....of ermee naar mijn werk rustig dan fietsen..
    Soms moet dat toch niet meer zijn....de zon...en even de natuur in....
     



















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-03-2012, 13:15 geschreven door PumapowerSandra  
    04-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bosloop Kasterlee, mijn eerste echte keer 'kilometersvreten'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vanochtend vroeg er weer eruit. Nu werd ik uit mijzelf tegen half zes wakker, dus zo erg was het niet om 7u uit bed te komen.

    Een licht ontbijtje, schaaltje fruitsalade, cracker (sport meer volkoren, granen) een banaan voor ik vertrok, fruitdrink (banaan, appelsien met granen)

    Fles water mee en nog een banaan gegeten voor ik vertrok.

    Me ingeschreven voor de 20km (beetje als doel trainen voor de bosloop de Kangoeroe, hoewel ik dat kan vergelijken met deze bosloop)

    En hoppa ik was weg….verleden jaar had ik daar de 10km gelopen, kwam er nog toen een bordje tegen ‘Suprise’ J nu moest ik al vrij snel bergop en op dat bordje stond ‘goede morgen’ J

    In Kasterlee zijn grote werken bezig (één of andere verbindingsweg(?) en in plaats langs de hekken te lopen van die werken, ging ik het bos in…ik twijfelde nog hoor, maar vrij snel kwam ik weer de pijlen tegen, WEL, stonden die wat vreemd, achter een boom haha… maar ik volgde ze, ik kwam weer enkele lopers tegen, bij een hek stond een pijl naar rechts, keek ik achterom stond er ook een pijl oooh… en opeens zie ik mijn auto weer staan en ben ik dus na 3km terug. Toch maar binnen gaan vragen dan, even mijn Garmin stop gezet. Zo kwam ik tot de conclusie dat ik dus bij die werken langs de hekken moest lopen, dus ik hervatte weer mijn loop…een opwarmertje, euh dat is nu niet echt de bedoeling met deze afstand ik wou graag na een dikke twee uur eigenlijk wel terug thuis zijn.

    Ik kwam borden tegen HEEN maar ook borden tegen TERUG, mhum, moest ik nu gewoon karakter hebben of kon ik iets anders doen, ik bleef uiteindelijk netjes de HEEN weg volgen. Dwars door een maisveld, soms lijkt het wel een trailrunJ is al een goede training voor de Spartacusrun waarvoor ik mij verleden week heb ingeschreven voor de eerste mei (survival run, 10km, met elke km een hindernisJ alles supporters of mede lopers, loopsters van harte welkom)

    Gelukkig eindelijk een drankpost en zeer regelmatig, ik had mijn drinkgordel in de auto gelaten, want ik heb er eigenlijk een grote hekel aan (als iemand tips heeft voor een klein drinkflesje mee te kunnen nemen, laat het me maar weten)

    Uiteindelijk was het parcours aanwijzing zeer duidelijk. Gunhter de Ron stak mij nog voorbij (ColruytmanJ) ‘hé hoe is het?’ even later steekt hij mij weer voorbij, had hij blijkbaar ook ergens verkeerd gelopen denk. Zijn snelheid heb ik niet kunnen bijhouden hoor haha…

    Het was een mooie omloop, prachtig mooi weer, tempo zat goed, eigenlijk mijn training voor vandaag moest 18km zijn aan 7,30min/km…ik zit daar dus wel goed mee. Tja op het laatst verlies ik wel weer mijn loopritme maar echt veel afgezwakt ben ik niet. Het lukt me steeds beter op langere afstanden een bepaalde looptempo aan te houden.

    Met regelmaat kwamen lopers en loopsters voorbij, maar meestal was ik alleen.

    Helemaal op het laatst kwam er iemand van achter mij die voorbij wou en viel neer oh… gelukkig voor de rest niets aan de hand.

    Wat was ik uiteindelijk blij dat ik terug aan de auto was, mijn allereerste keer zo’n afstand en zo’n lange trainingstijdJ maar soms moet je eens over de grens gaan hé.

    Thuis een heerlijke lunch en nadien in bad met Jeneverbes badolie. Ook nadien mijn boven benen in gesmeerd met een spierverwarmende zalf, ik voel het nu al, ohoo morgen heel de dag werken, ach ja dat lukt mij wel.

    mijn Garmin gegevens
    http://connect.garmin.com/activity/154745640

    dit is nog een foto van verleden jaar, maar ook vandaag was het een 'suprise' die lange afstand:)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    04-03-2012, 15:00 geschreven door PumapowerSandra  
    13-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GroetuitSchoorl run halve marathon 2012

    Zaterdagochtend (11feb 2012) er weer vroeg eruit.

    Dit weekend een SAS weekend (geen Sonja Bakker dieet even) maar opeens had ik de vrije keuze, wat ga ik nu eten als ontbijt? J maar na mijn yoghurt met muesli, weekendtas en vooral nagekeken of ik al mijn loopkleren wel bij had. Opeens je loopschoenen vergeten een ramp volgens mij. Maar ik had alles bij.

     

    Koen en de meiden brachten Jordy en mij naar het station van Tilburg. Dankzij de Blokker in NL had ik een treinkaartje van 16€ voor kriskras door Nederland te reizen. Voor Jordy kocht ik nog een ‘rail runner’ kaartje voor 3€, we gingen naar spoor1 gewoon even kijken (want eigenlijk moest ik wel plassen oh) maar daar stond de trein bestemming Utrecht. Net als verleden jaar dacht ik, dan zit ik al in het midden van Nederland. We stapten in en net op dat moment vertrok ook de trein.

    Het was de afgelopen week echt afwachten of we wel met de trein konden reizen, door de extreme vrieskou,de sneeuw. Via mailing kreeg ik altijd maar al slechte berichten van de Nederlandse Spoorwegen, over beperking van treinen, treinwissels.

    En inderdaad, de trein stopte en er werd omgeroepen, dat eerst een trein moest passeren voor deze trein weer verder kon.

    Ik was met Jordy ook lekker volop bezig, hij met zijn mp3speler, foto’s maken, jas uit doen, want normaal zaten we in deze trein wel een uurtje.

    Plots stopt de trein in Den Bosch en werd er omgeroepen dat we een andere trein moesten nemen. Euh? Snel alles bijeen gepakt en uitgestapt. Ik nam gewoon het spoor ernaast, ik vroeg een vroeg waar die trein naar toe ging. Schiphol zei ze….mhum Amsterdam dus, nog dichterbij de bestemming, nog beter.

    Jordy en ik namen weer plaats. En ja hoor, de typische Nederlandse op de trein verhalen kreeg ik nu te zien en te horen. Twee meisjes 18 en 25jaar (want dat hoorde ik dus uit hun gesprek) waren hun nagels aan het vijlen jawatte! Met parfum bezig. Tja ik doe zoiets thuis.

     

    Op het station van Schiphol uitgestapt…eerst de wc’s zoeken. Wat is het station van Schiphol groot en vooral, heel netjes allemaal. De wc’s gratis en ook allemaal proper.

    Jordy wou een hotdog bij de Hema stand een broodje dus met knakworstje ertussen. Ik toch maar een gezonde bruine boterham met ham en kaas en wat sla hmm…

    Even gegeten, maar nadien naar het ‘panorama’ gewandeld, waar je naar de vliegtuigen kan kijken.

    Er stond een echt vliegtuig, waar je in de cockpit mag kijken, waar je zogenaamd kan zitten in het vliegtuig. Geweldig dus! Ook gekeken naar de gelande vliegtuigen, hoe ze werden in geladen.

    Dat de trein ons naar daar bracht, dat is toch geweldig voor mijn kleinste zoon (ja de mama van het ook leuk)

    Gewoon wat treinen nemen, bestemming Heerhugowaard, maar dus niet van te voren ons reis helemaal uitgestippeld.

     

    Van Schiphol zijn we naar Amsterdam centraal gegaan. Daar werd veel omgeroepen over de problemen door het winters weer. Het was ook moeilijk te vinden welke trein we moesten nemen en of die ging rijden. Na veel zoeken de trein gevonden die naar Den Helder reed (en dus stopt in Heerhugowaard) Daar in de trein mijn zusje op gebeld of ze ons straks ging halen. In Alkmaar Noord, stuurde ik haar nog een sms dat we er bijna waren.

    Staan we maar te wachten op Heerhugowaard station, blij de bloemen kiosk… maar mijn zusje…was nergens te zien oh…

    Belt ze me even later, zegt tegen mij dat ik een pannenkoek ben, omdat ik blijkbaar op de gsm van John iets moest laten weten. Maar allez, ze kwam eraan.

     

    Koffie, even via de wifi  mijn mailtjes, what’s app…binnen halen, ik had het er maar weer druk mee.

    Maar nog met Debbie, Dani en Jordy even naar Middenwaard geweest (groot overdekt winkelcentrum)

     

    Ondertussen terug bij Debbie thuis waren mijn ouders ook gekomen. Op speciaal verzoek is er voor mij ook pasta klaar gemaakt hmm….was superlekker ook…..

    Een rustige avond voor de rest bij Debbie een heerlijke tom poes (lekker Nederlands) en een kopje thee. Nadien ook wel venkelthee, mijn buik….toch wat zenuwen.

    Nog even naar een Nederlandse tv zender gekeken TLC ‘the secret of my body’

    Maar nadien toch gaan slapen. Met Jordy op zolder in het stapelbed.

     

    Half zes werd ik natuurlijk weer wakker. Ik ging even een ochtendplasje doen. Hoor ik iets op de trap ik dacht één van die katten…..komt mijn zusje met haar slaapkop in de wc…goedemorgen zei ik J

    Nog even terug in bed gegaan, maar ik kon niet meer slapen. Op mijn BlackBerry natuurlijk op Facebook, goedemorgen wakkere wereld. Maar het eerste wat ik las, dat Whitney Houseton was overleden. De film The Bodyquard is één van mijn eerste films die ik in de bioscoop had gezien en het liedje I will Always love you zong ik altijd hard mee (ja ook op die toonhoogte…..maar ik zal het maar niet voor je gaan zingen)

    Nog wat gelezen in tijdschriften, beetje liggen nog…. Maar tegen half acht er dan toch eruit gegaan.

    En er werden al heerlijke pannenkoeken gebakken. Jaja ook weer op speciaal verzoek, ik ben verwend hé….

    Ondertussen ook mijn loopkleren aan. De zenuwen kwamen weer op.

     

    Stipt 9u kwam mijn paps en mams ons halen om naar Schoorl te rijden.

    Echt koud was het niet, twijfel…handschoenen aan, muts op? Dat gaat anders wel snel warm worden.

    Maar uiteindelijk toch maar besloten de muts op te houden, handschoenen aan.

    Parkeren was weer geen probleem. Ook Cobie had al sms berichten gestuurd dat ze in de Blinkerd waren. Even nadien belde ook Cobie en Roaul of ik het nog wel zag zitten, met die sneeuw, straks waren we sneeuwmannen. En wat een kou……. (Cobie is mijn vriendin en haar vriend ging ook ‘eventjes’ meedoen met de halve marathon…net als dat hij meedeed met de ten miles van Antwerpen, met een paar keer gewoon trainen en hop weg is ie…ik doe het hem niet na)

    Maar heel even opwarmen in de Blinkerd nadien toch richting de start gewandeld voor nog een plasje te doen en me klaarmaken (mp3 speler, Garmin Forerunner klaarzetten…)

    Ik stond in het blauwe startvak (bij de langzamere lopers) het startvak was nog gesloten, maar toen die open ging, stilletjes aan lopen naar de start, de matten over, Garmin aan en lopen maar. In de mensenmassa natuurlijk weer te snel gelopen (achteraf bekeken) maar ik voelde me goed, de runnersflow. Van 3 naar 4km kwamen we langs de finish, daar stonden mijn paps en mams nog, Debbie, Jordy, Cobie en haar kindjes en natuurlijk werden er foto’s gemaakt, ik nog zo fit.

    Ook de omroeper, vroeg nog als we ons goed voelde om de duimen in de lucht te steken.

    Maar nadien die massa van lopers was er op eens niet meer, ik was nog in een goede looptempo (ondertussen wedstrijd tempo) maar naar de duinen op aan, toch ook wel een beklimming, ondanks dat heel het parcours helemaal sneeuwvrij was gemaakt, was het op een stukje (bij de Berenkuil) toch even oppassen, toch wel wat glad.

    Maar het loopritme ging er ook wat eruit, versnellen lukte me niet meer echt zo goed.

    Elke 5km was er water, thee, stukjes appelsien…

    Bij de 19km mijn mams opgebeld dat ik de laatste 2km in ga, nog even……

    Ook overal op heel de route, mensen die je aanmoedigen, die je bij je naam roepen (zien ze aan op je startnummer) een vrouw met een spandoek, bij elke loper persoonlijk zeggen dat je een kanjer bent.

    Na 10km werd het wat zwaar, toch zag ik dat ik bij de 10km punt sneller was dan verleden jaar met mijn groetuitschoorl run toen ik de 10km deed (natuurlijk niet vergelijkbaar) ook bij de 16km punt (ten miles van Antwerpen) zag ik nu ook dat ik het binnen de 2u behaald had. (10miles Antwerpen 2u9min) Maar voor mijn echte PR te behalen ga ik dat echt doen op 22april in Antwerpen. Proberen dan toch…

    2u38min ging ik de finish over…natuurlijk had ik liever het op 2u en half gedaan (8minuten sneller) maar mijn doel voor deze halve marathon was het uitlopen, de finish halen en dat is me gelukt.

    Fier op mezelf, al die trainingen geen enkele overgeslagen (van 7december 2011 mij ingeschreven voor deze halve marathon en via My Asics een hardloopschema gevolgd) al die trainingen volgens schema ik voelde me er goed bij, ik blijf in de toekomst me ook houden aan zo’n schema’s zo heb ik nog meer een doel en een motivatie.

    Bij de finish weer een mooie handdoek gekregen met een druk erop van de groetuitschoorl run.

    Verleden jaar een donkerblauw, nu een grijze.

    Even nog bij Cobie en co gestaan. Raoul had het binnen 1u57min gelopen (met heel weinig te lopen of te trainen)

     

    Maar nadien zijn we naar huis gegaan. Dit keer bij mijn ouders thuis. Heerlijk warme douche en gegeten. Door mijn ouders naar huis gebracht.

    Mijn grijze jas, bij mijn zusje vergeten, maar van mijn mams dezelfde gekregen maar dan een zwarte, heel blij natuurlijk, ik heb dat toch eigenlijk heel veel aan als ik een jas heb.

     

    Ik mocht ook voorin de auto zitten (vroeger had ik last van wagenziekte als ik achterin zit) en dat gebeurd nog wel eens…

    Tegen de avond veilig terug thuis. Mijn ouders namen nog een koffie en zijn nadien naar huis terug gereden. Blijkbaar is het nadien toch glad geweest, gelukkig is alles probleemloos verlopen.

    Vandaag maandag een dagje verlof even mijn lichaam wat rust gunnen. Vanaf morgen terug werken.

    Een weekje ook looprust ik ga pas ook netjes volgens schema pas zondag terug een jogging training doen. Nog even en ik kan gaan trainen voor de 20km bosloop van de Kangoeroe Dessel, maar zelfs deze bosloop ga ik als training beschouwen.

     

    Iedereen hartelijk dank voor de leuke reacties via Facebook, mail, sms……

    Voor de heerlijke pasta, pannenkoeken, slaap gelegenheid, warme douche, de vele foto’s die tijdens mijn loop gemaakt zijn, de gezelligheid….voor alles hartelijk dank…..

     

    mijn loopgegevens van mijn Garmin Forerunner

    http://connect.garmin.com/activity/149282251

     




















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-02-2012, 14:42 geschreven door PumapowerSandra  
    29-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20km looptest voor de groetuitschoorl run
    Vanochtend werd ik uit mijn eigen al vroeg wakker, dus 7u eruit gegaan:)
    Een pannenkoek opgegeten, loopkleren aan....
    Iets na 8u reed ik naar de abdij van Postel een twintig kilometer looptraining.
    Al enkele dagen een verkoudheid, ik probeer het natuurlijk zo snel mogelijk er van af te zijn, dus neusspray, Koningenbrij, mangosteen totalsap neem ik allemaal in.
    Maar 8:15u startte ik mijn Garmin en liep eerst de rode wandelroute in Postel (natuur gebied de Ronde put, kanaal...) daarna aansluitend de blauwe route, heel mooi rustig landweg op het grens gebied
    via Google Earth kan ik zien, dat ik zelfs een klein stukje even op Nederlands grond gebied ben:)
    Het was koud, maar met mijn winter geklede loopkleding was het heel goed te doen (ideaal zelfs)
    Ik liep wel veel in mijn comfort tempo:) durfde niet echt aan om continu de 7,16min/km te lopen (wat op mijn loopschema staat) mijn excuus hiervoor...mijn verkoudheid:)
    maar dit voelde zo goed aan, zowel mentaal als de conditie...ik had niet het gevoel van en nog een kilometer en nog zoveel. elke ronde tijd (bij 1km) geeft mijn Garmin Forerunner een piepje die vond ik toch snel gaan iedere keer:)
    Ik heb er dus van genoten.
    Nu nog enkele looptrainingen (jogging van 5km en snellere tempo loopjes van 8km) en ik ben er helemaal klaar voor
    Mijn totaaltijd was vandaag op die 20km 2u35min (mhum zal Schoorl binnen de 2u30min zijn?
    Morgen (maandag) en dinsdag neem ik echt mijn looprust.
    Dus mijn maandtotaal in kilometers is...............168km! :) (het meeste wat ik meestal behaal is net tegen de 100km in een maand) 2012 dus meer dan goed begonnen
    Mijn loopgegevens van vandaag met de 20km

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-01-2012, 21:30 geschreven door PumapowerSandra  
    22-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurloop GT Balen wezel
    Vanochtend vroeg eruit voor de natuurloop in Balen.
    Deze stond al enige tijd in mijn agenda (alleen moest ik die dan wel omwisselen in kilometers met de donderdag, vandaar ik donderdag 18km had gedaan en vandaag 12km op de natuurloop)
    Jessy en Jordy voor de 1km, Kelly 4km en ik 12km.....
    Eerst maar ons inschrijven, en de padjakkertjes gingen kijken waar ik elke woensdag dus fitnes:)
    Daarna maar naar start gewandeld. Natuurlijk weer enkele bekende gezichten gezien.
    Eerst mochten Jessy en Jordy voor de 1km, Jordy heel geconsentreerd, Jessy met een lach...
    Nadien Kelly en ik voor de start, het waren rondes van elk 4km, dus de eerste ronde kon ik met Kelly doen.
    Nu schoot ze als een speer weg, maar na 3km zag ik haar in de verte, als ik wat kon versnellen, was ik haar bij, ze wandelde even, maar ze keek achterom, zag me....en hoppa ze rent weer weg:)
    Voor mij was dit gewoon een training dus ik heb me aan de snelheid gehouden, wat goed gelukt is...
    De laaste ronde ...liep ik helemaal alleen... maar ik ging ervoor.....trainen!
    Op anderhalf uur kon ik mijn Garmin forerunner stopzetten
    vlak bij de eerste ronde Richard, een aantal vrouwen vroeg of we een pluim hadden verdiend:) maar ook een aanmoediging dat ik blijkbaar goed liep:)
    de laatste één na laaste ronde werd ik nog ingehaald door Gunther, Benny en Rikkert... met nog bemoedigde woorden, schouderklopje, duim omhoog... zo die laatste ronde erdoor gegaan...tnx....
    Meteen nadien naar huis gegaan, eten (lekkere croques hmmm) de padjakkertjes hun chiro kleren aan...
    Ik besloot thuis te blijven, Koen is naar de voetbal zien. Even dus ME time.....
    Natuurlijk in de bijlage wat foto's, helaas niet zo heel goede foto's (zijn maar met de compacte camera gemaakt) maar het was weer een mooie natuurloop
     
     
     mijn loopgegevens
    de 5de ronde en 11de ronde zijn ietske te traag:(
    voor de rest zit ik heel goed
     



















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-01-2012, 15:56 geschreven door PumapowerSandra  
    20-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste keer 18km looptraining
    Gisteren was ik een half dagje werken, heel de voormiddag regen, regen.....
    Maar ik wou heel graag mijn 18km looptraining doen.
    Ik reed naar huis.. (nog altijd regen) maar ik dacht foert, als het op die wedstrijddag ook regent ga ik daar ook door:)
    Dus mijn loopkleren aan en Koen bracht mij naar Turnhout, met de kilometerteller in de auto de juiste kilometers gemeten. In het hartje van Turnhout:)
    Daar de auto uit, Koen nog snel een foto gemaakt met de mobiel... maar ik voelde me daar wel wat onwennig haha... in mijn loopkleren in de stad
    Dus rap mijn drinkgordel aan, voor tussendoor te drinken bij het lopen (zeer belangrijk natuurlijk) mp3 speler opgezet en lopen maar, ja eerst eigenlijk al een behoorlijk tempo... ik moest gewoon die stad weer uit:) ik behaalde mijn wedstrijdtempo 7min/km (dit is volgens berekeningen de bedoeling dat ik dit kan behalen op de halve marathon in Schoorl)
    Maar wat was het een verschil met door de natuur te lopen, amai...wat een drukte van de auto's, heel de route lang
    In het begin liep ik zelf ook niet echt lekker, wat zenuwachtig zelfs, later ging het wel maar halverwege zakte ook mijn looptempo met een minuut per kilometer dat ik er meer over deed (ook niet erg, het is nog maar een training hé..
    en uiteindelijk met mijn totaaltijd 2u en een kwartier ben ik heel content! Ik hoop de Halve Marathon nu binnen 2.5u te behalen.
    Thuis lekker in bad, met Jeneverbes badolie, een klei masker op mijn gezicht hmmm...
    Ja ik was moe, lichamelijk... kon ook slapen, toch nog van de avond genoten met een aflevering van Grey's atonomy op dvd te kijken en lekker lezen.
    Vandaag ook niet echt last van stijfheid of stramheid, natuurlijk voel ik het een beetje in mijn bovenbenen.
    Maar gisteren ook tijdens het lopen geen last van mijn knie (wel een kniebandje aangehad)
    Als het goed is gaan we zondag de natuurloop doen in Balen. Jessy en Jordy dan 1km, Kelly 4km en de mama 12km (ik heb dat nu omgedraaid, moest gisteren eigenlijk 12km doen, zondag die 18km)
    nu nog wat proberen te trainen op die snelheid 7min/km (ook langer volhouden die tempo) de 29ste ga ik nog 1x maar dan ook 21km looptraining doen, dit keer wel door de mooie natuur van Postel. Van Turnhout naar huis was eens iets apart, maar al die drukke verkeer (niet gezond ook niet:)
    maar ik heb al een heel goed gevoel voor die halve marathon. 
    Ondertussen heeft last moment, Raoul (van mijn vriendin Cobie) zich ook ingeschreven. Dus heb ik een maatje bij het lopen (niet dat ik er iets aan heb, want hij loopt veeel rapper haha, op de 10miles van Antwerpen ging hij ook in het eerste startvak staan en rende voor zijn leven...hij traint ook veel minder dan mij, straf hoor) maar ook Cobie met haar gezin komt mee supporteren...nog meer supporters dat geeft goede moed hé.
    11februari met de trein samen met Jordy van Tilburg naar Heerhugowaard, vandaag een treinkaartje gekocht bij de Blokker in Bladel voor 16€
    pasta gevraagd, die zondag The Big Day... pannenkoeken als ontbijt hmmm....
    en van Cobie en co een lift terug naar huis na de halve marathon....
    ik heb er onwijs veel zin in......
     
    hier het bewijs dat ik gisteren gelopen heb (je kan het bij de metrishe driehoekje rechts van boven denk in km zetten)





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-01-2012, 14:30 geschreven door PumapowerSandra  
    31-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kilometers gevreten van 2011
    januari 2011 ***98.72km
    febuari 2011***68.78km (GroetuitSchoorl 10km)
    maart   2011***72.77km (Bosloop Kangoeroe 10km)
    april     2011***80,05km (10miles van Antwerpen)
    mei      2011***72.68km
    juni      2011***30.48km
    juli       2011***61.27km (kan beter....Classic run Tessenderlo en de bosvrienden in Terhagen bos)
    augustus      ***70.03km (Dwars door Turnhout
    september   ***47.83km (Nuclea)
    oktober       ***43.24km (Dwars door Hasselt)
    november    ***42.22km
    december    ***95.85km

    totaal 2011... 784km

    Nog niet zo heel tevreden

    Ik train nu veel beter voor groetuitschoorl via MyAsics (jogging,comford, tempo heel afwisselend en tof me aan een schema te houden)

    ik zat veel onder de 6km per looptraining:(

    voor de 10miles maar 1x eens 17km gelopen:(

    toch het allemaal gedaan, maar ik wil beter, meer kilometersvreten...
    daar ga ik voor in 2012



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-12-2011, 21:57 geschreven door PumapowerSandra  
    07-12-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trainen trainen trainen run run run..op naar de halve marathon in Schoorl
    Dit jaar..begin van het jaar liep ik mijn allereerste keer de 10km in Schoorl NL (GroetuitSchoorl run)
    Terwijl ik verleden jaar december er uit lag met trainen door de sneeuw:(
    Maar in febuari ging ik toen die eerste 10km doen in Schoorl, dat beviel me zo goed, dat ik me nadien meteen had ingeschreven voor de 10miles (=16km) van Antwerpen.
    GroetuitSchoorl run is zo mooi, in de omgeving waar ik vroeger als kind ging wandelen in een heel mooi groot bos, waar je naar het strand kan wandelen door het bos, drinken in de 'berenkuil' een grote zandberg voor te spelen.
    Naar Schoorl wil ik terug... de afgelopen tijd kreeg ik natuurlijk al een mailing van de GroetuitSchoorl om in te schrijven, dat er een inschrijflimiet is.
    Ik twijfelde alleen dus nog of de 10km weer of de halve marathon 21km... na veel wikken en wegen (ik ben een weegschaal hé:) me vandaag ingeschreven voor de halve marathon 21km dus:)
    Niet alleen het bos en het duingebied, maar dit keer ook langs het strand.
    Meteen via My Asics (sportmerk van kleding en schoenen) een persoonlijke loopschema laten maken op mijn tempo. Ik ben nu helemaal gemotiveerd (zonder die schema had ik al teveel lange duurloopjes gedaan:) veel gewoon 5km... 8km eens, soms 12km en het meeste nog 1x 18km...dit nu op 66dagen voor de wedstrijd.
    Hopelijk geen te winterse weer (sneeuw, gladheid) daar heb ik wel wat schrik voor.
    Daarjuist toen Jessy en Jordy hun voetbaltraining hadden, ben ik op de Finse piste mijn eerste looptraining gaan doen volgens dat schema. Het was wel zwaar op de houtsnippers (er lag ook verse houtsnippers gedeeltelijk) maar rustig aan, take it easy...
    Een nieuwe uitdaging 12febuari 2012 mijn eerste keer de halve marathon...





    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-12-2011, 21:37 geschreven door PumapowerSandra  
    27-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keiheuvelloop
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Even weer een blogje schrijven, want het is toch weer even geleden.
    Wel twee weken flink ziek geweest, bronchitus:(
    Maar stilletjesaan terug aan het trainen, conditie zit er niet echt terug er nog in, snelheid ook weer niet...
    Afgelopen woensdag nog ook gevallen, ja boem patat (bij het Zilvermeer, ongelijkheid van het fietspad waar ik over struikelde) op mijn kin.. mijn handen en knie, ik dacht eerst nog dat het heel erg was
    maar de lichamelijke schade viel achteraf nog wel mee. Garmin forerunner wel wat krassen erop net als mijn mp3 speler, maar..alles werkt nog, dus ik kan weer doorgaan, vallen, opstaan en doorgaan....

    Maar vandaag dus de Keiheuvelloop in Balen, stond al een tijdje in mijn agenda aageduid.
    Ik wil ook de Santa run doen, maar niemand wil precies mee HOHOOOOHOOO...
    18december dan maar denk de kerstloop op de Lilse bergen. Natuurlijk nog een beetje afwachten met eventueel de sneeuw.
    Maar ik twijfel nog heel erg of ik wel in Schoorl (groetuitschoorl) de halve marathon te doen, echt veel trainen van 10km en meer zit er niet echt in..ik zie nog wel. De 10miles van Antwerpen ga ik weer doen, misschien met de bosloop van school De Kangoeroe dat ik dan 20km doe..In Schoorl wil ik in ieder geval weer meedoen, maar dat is allemaal voor in 2012...

    Ik las op Facebook dat Nancy een cake machine of zoiets had gekregen van haar ventje, ze ging dus veel cakes eten:)
    mhum dus ik er maar op reageren of ze niet ging meedoen morgen op de Keiheuvelloop.
    Meteen volgde wat sms'jes en zo dus afgesproken met haar vandaag en Kelly zei...mama ik doe mee met de 3km
    Nu dachten we dat het iedere keer een toerke van 3km was, maar bij de inschrijvingen toch vragen, neen dus, het was allemaal afzonderlijk
    maar...Kelly zag het wel zitten om alleen de 3km te doen, ze zei, doen jullie maar de 6km.
    Eigenlijk kan er ook niet veel mis gaan hé, zij moest de oranje pijltjes volgen, wij de gele...de eerste 2km denk was het zelfs nog samen..
    dan heb je nog de seingevers, ze kon altijd vragen en toch ook wel een massa loopsters en lopers in de buurt
    maar bij de start schoot ze al weg, met grote snelle passen..... als ze met ons had meegelopen had ze gezegd, foert mama ik ga vooruit.
    Nancy hield ook zich in aan mijn snelheid, in het zand, beetje berg op, berg af, mijn benen hadden het toch wel te verduren. Alleen op het laatste is ze vooruit gegaan, mij lukte dat nog niet. toch weer op trainen voor onder de 7min/km te geraken.
    Kom ik aan de finish...is Kelly derde dame geworden op de 3km... wow...dat doe ik er echt niet na 19min34sec, ze komt er binnenkort mee in de krant. Na het lopen nog een heerlijke pompoen soep hmm...en ik had alweer een tombola gewonnen:) een tafelloper (handig voor de kerst)
    Voor 5€ (wat naar 'kom op tegen kanker' gaat) was alles weer tip top organisatie en een mooie loop, ook nog even zelfs Sinterklaas zien beetje meelopen en aanmoedigen:)

    het was weer genieten....

    hier mijn loop gegevens
    http://connect.garmin.com/activity/131225476
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    27-11-2011, 15:48 geschreven door PumapowerSandra  
    12-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwars door Hasselt 10km
    Het was nog een beetje twijfelachtig...
    Eerst plots een blokkering in mijn schouder, niet van het sporten, maar gewoon met zo wakker te worden. :(
    Toch een paar dagen pijnstillers, ontstekingremmers en met warmte pleisters en Voltaren patch doorgaan...
    Het was niet te doen in bed mij omdraaien een hel!
    Hoe kom ik er in godsnaam aan? Nu ik net 34jaar ben geworden, wordt ik nu echt oud...
    Een paar dagen een Tampur kussen geprobeerd en de pijn ging weg! oef...
    Enkele looptrainingen gedaan, alleen de laatste voor Hasselt ging lekker, omgeving van het Ecocenterum in Mol Rauw, na mijn werkuurtjes, genieten van het herfstdecor. Het was een intervaltraining, maar mijn Garmin werkte niet, kon geen sattaliet vinden (bewolkt weer, in de bossen)
    Maar nog voor zondag de 9de oktober was het heel erg afwachten met het weer, ik wil niet in de gietende regen gaan lopen en weer één of andere kou op mijn gewrichten krijgen.
    Maar het weer viel die zondag goed mee, een licht ontbijt, de laatste aflevering seizoen3 van True Blood gekeken (tja kindjes mogen dat niet zien hé, vandaar zo op de ochtend, toen de rest nog lag te slapen)
    Nadien mijn loopkleren aan, sporttas klaargemaakt en naar het station van Mol. Samen met Wendy op de trein naar Hasselt.
    In Hasselt aangekomen, eerst even plassen...van de zenuwen wel vier keer geplast nog voor het lopen, echt niet te doen... uiteindelijk wel met een lege blaas kunnen starten.
    Eerst naar het Dusartplein gewandeld, waar alles te doen is. Meteen maar ingeschreven.
    We hadden ruim de tijd nog (kleine nadeel dat de trein om het uur reed) maar terrasje gedaan met een fruitsapje.
    Nadien onze sporttas naar de bewaarplaats gebracht en ja voor de allereerste keer..maar ook mijn BlackBerry, geld, ID kaart, bankkaart allemaal achter gelaten. Anders neem ik dat altijd wel mee (toch zeker mijn BB, beetje geld en ID kaart) maar eigenlijk nooit echt nodig, als er iets met mij moest gebeuren zullen ze me wel aan de hand van de borst nummer en nummer van de sporttas bewaring vinden. Met de trainingen vind ik het toch wel belangrijk omdat bij te hebben.
    Het was best wel frisjes, met Wendy en twee andere Vabco lopers opgewarmd. Jaja een kwartiertje al gelopen, met Snelle Wendy..zij tetteren en heeft alles wel gezien (busje met 'onssandraake' erop ofzoiets) ik kon volgen, maar moest toch wat op mijn ademhaling letten. Weer terug ging Wendy helemaal van voor in het startvak. Ik nog heel snel een plasje gedaan en ook bij de start gaan staan, mp3 speler weer opgezet. Toch altijd geweldig die start, de eerste kilometer liep er al een groepje jongeren, te roepen en 1.2.3.....Hééé, HOooo, Heeeeii, hooo...
    Het was weer een mooie omloop, verleden jaar 5km gedaan, waar ik toen altijd onder de 7min/km zat, nu ook de eerste 4km onder de 7min/km, nadien net aan in de 7min/km (gemiddelde tempo 6.60min/km)
    Voor snelheid ben ik nog altijd niet, toch wil ik het eens binnen het uur halen. (Nu 1u8min) maar als ik bij de uitslagen kijk van iedereen dan loopt er al 200mensen binnen de 43minuten...1700mensen lopen binnen het uur! ...in het Belang van Limburg stond ik 700ste bij de 730vrouwen op de 10km...algemeen op ChronoRac 1968 van de 2009 lopers op de 10km.
    Snelle Wendy natuurlijk weer eerste dame.
    Langs het kanaal loopt het twee richtingen, Wendy kwam terug aan het kanaal toen ik afdraaide, toen zag ik al dat ze eerste vrouw was. ambiance met wat muziek onderweg, door de hal van Het Belang van Limburg, het was wel een lang stuk, ik zag ook wel dat ik een beetje in het staartje hing. Het begon natuurlijk ook te regenen, het lopen ging iets moeizamer, maar ik bleef doorgaan, de massa lopers zag ik niet meer, soms was het echt even goed om me heen kijken hoe ik moest gaan. maar de vele aanmoedigingen maken veel goed onderweg. zelfs nog een grappenmaker die me zei op zijn Limurgs...ziet ge nu wel dat je geen fritten moest eten' :)
    Wendy was al weer aan het terug wandelen naar het station, we hadden afgesproken eventueel nog samen de trein terug te nemen van 16:13u
    Ik kwam dus aan bij de finish, stroopwafel hmm..sportdrank, medallie.. meteen door gewandeld naar de sporttassen bewaar tas, snel wandelt en af en toe een loopje nog, als een verzopen kiek en naar het station. Ik stapte in de trein die klaarstond, maar geen Wendy te zien, trein dus uit en helemaal aan de andere kant van de treinstel ingestapt, zegt de conducteur die we op de heenweg ook hadden, dat ik er daarstraks veel frisser uit zag grr...
    In de trein me wat omgekleed, op de BlackBerry of we al nieuws hadden van sommige lopers in Eindhoven. De reacties voor Wendy al laten lezen op Facebook (handig zo een BlackBerry...nu dagenlang al storingen...dus geen mails of Facebook meldingen op de BB... :( )
    Ik stuurde Koen nog een sms of hij mij kwam oppikken in Mol. Kreeg natuurlijk een bericht terug 'als de voetbal gedaan is' typisch haha...maar dus al wat richting Dessel gewandeld, toch al wat stijf, zere voetjes... maar Koen kwam me halen met Jessy en Jordy (Jessy mocht met de voetbal mee opgaan) Kelly was naar een verjaardagfeestje van een klasgenootje) thuis kon ik in bad...zalig! en daarna gegeten, had nu toch wel reuze honger.
    twee dagen nadien heel stijf geweest, maandag kon ik geen eens normaal wandelen...
    Maar ik ga weer verder met mijn looptrainingen, als het kan en ik denk er toch over om het te doen...de halve marathon met GroetuitSchoorl run in febuari2011...
    eens zien of de komende tijd serieus trainen lukt, de kids willen naar de chiro, dus wie weet kan ik die zondag middagen daarvoor heel goed voor trainen op duurlooptjes.
    In ieder geval, toch zoveel ik kan wedstrijden van 10km en meer...kilometersvreten...




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-10-2011, 18:10 geschreven door PumapowerSandra  
    28-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwars door Turnhout 11km
    Vandaag stond Dwars door Turnhout op het programma... de eerste keer in Turnhout. Als ik mee kon doen, wou ik de 11km gaan doen, omdat het heel afwisselende parcours is...
    begin aan het kasteeltje,dwars door de winkelstraat, bloemekesgang,een beetje de kermis, 'tet van Turnhout' :) kanaal, Bels lijntje...dan verhard, dan wat zachter(jaagpad) van het centrum in bosrijk omgeving,dan bij wat boerderijen...alle ingrediënten, de Kaai...
    Omdat ik gewoon van Turnhout hou... (de padjakkertjes daar geboren, ik winkel er graag, vele interims gedaan, nu Familiehulp, sint Elisabeth ziekenhuis waar ik even gewerkt heb, Sint Jozef..)
    Gisteren hadden de padjakkertjes nog besloten ook om mee te doen met de Chiquita kids run in plaats van 'Dessel swingt'
    Vandaag was het nog afwachten of het tegen de avond wel droog weer ging zijn.
    Deze middag nog pannekoeken gegeten hmm...en tegen de avond konden we naar Turnhout vertrekken.
    Ik kan geen banaan meer zien, dat werd overal wel uitgedeeld amai (denk dat ze met teveel bananen zaten:) overal kreeg je wel een tros bananen (terwijl dat anders alleen voor de chiquita kids is)
    bij de Seat stand, mee gedaan met een prijsvraag, kan ik een sporthorloge winnen of tickets voor een marathon in Barcalona (ooohh) nu had ik geschat op 1000deelnemers bij Dwars door Turnhout...online op gva las ik, dat 600 met de 11km mee had gedaan, 280 met de 5km en 103kindjes...dus i k zit er niet wijd neffe hé
    Dit keer ook voor mezelf een T-shirt gekocht omdat ik die zo leuk vond met de tekst erop 'eat, sleep, run'
    de padjakkertjes weer een chiquita T-shirt (nu moet ik zien dat ik die apart was, de T-shirts van in Tessenderlo zijn verkleurd in de was oh...groen)
    Maar de padjakkertjes waren weer volop spelen in het kinderdorp, heel goed mee gedaan met de opwarming, en weg waren ze voor de 1km....
    half acht was mijn start voor de 11km... maar ik heb er dus van genoten, ging goed (ideaal weer voor mij ook) ik had het gevoel dat ik heel vlot liep...'op wolkjes, zo licht'
    toch had ik liever meer onder de 7min/km gezeten....
    maar heel content voor de rest.... hele goede sfeer, mensen hier en daar die me nog aanmoedigde. Ik hing weer aan het staartje (bij de laatsten)
    een klein uur en een kwartier..precies voor mij toch wel goed.
    Helemaal op het einde, stonden de padjakkertjes me al op te wachten, Koen nog proberen een foto van mij te maken. Jordy Jessy en Kelly liepen mee, maar uiteindelijk met Jessy hand in hand de finish over gegaan.
    Nadien nog een frietje gegeten met een bicky burger bij de frituur op de markt van Turnhout
    en nu ga ik slapen...
    Run...Eat...Sleep
     

















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-08-2011, 09:33 geschreven door PumapowerSandra  
    31-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bosloop Tessenderlo
    De maand juli zit er alweer op, geen hete zomer nog, vele keren dus ideaal loopweer.
    Misschien gaat dat in augustus nog anders zijn. Ik hoop eigenlijk ook nog wel om een warme zomermaand.
    Toch wil ik nog meer kilometers vreten in augustus (en natuurlijk de maanden nadien nog...najaar is toch voor mij beter voor te lopen)
    Deze maand juli heb ik totaal 61.27km gelopen (looptrainigen, wedstrijden Tessenderlo Classic, Natuurloop Geel, De bosvrienden....)
    maar sinds dat ik de Tessenderlo classic had gedaan, vond ik het eigenlijk dat ik heel achteruit was gegaan met mijn conditie, ik deed toen 4km...en had daar veel moeite mee:(
    Ook een fout...maar toch, ik kijk naar anderen op..... gemiddelde loper,loopster loopt rond de 6min/km..... ik wil dat ook behalen.
    een paar snelheidstrainingen gedaan, 4km, doseren dus de eerste kilometer net onder de 7min/km, daarna elke ronde tijd (van 1km) steeds sneller) de eerste keer lukte mij dat, wel met mijn nieuwe Puma loopschoenen, wel...met blaren auw....
    nadien nog geprobeerd, maar dat aanhouden en steeds een tandje bijsteken is nog niets voor mij.
    Nu ga ik terug 1x per week de intervaltrainingen doen met Evy (mp3 start to run) heeeeeel rustig lopen, huppelen, strechen, gewoon looptempo met versnellingen van 30sec, (opbouwen latere lessen naar een minuut, 2minuut...) terug gewoon looptempo en uitlopen (joggen)
    Als ik naar mijn overzicht kijk van deze maand (juli) echt veel kilometers boven de 6km heb ik niet gedaan eigenlijk... dus dat moet ook weer terug in augustus, traininen van minstens boven de 6km per keer:) altijd is eigenlijk mijn doel, rond de 100km per maand te zitten met lopen.... (ik zit aan 109km met mijn lopen, fietsen en inline skaten)
    Liever ook duurloopjes dus voor mij van een uur.
    Maar een nieuwe maand...we gaan er weer voor...ik probeer het toch...
    Verleden week nog ging ik een gewone looptraining doen zonder doel en moest al na 1.5km wandelen, want mijn onderbenen voelde zo zwaar aan amai, ik had het gevoel dat ik door mijn benen kon zakken met mijn gewicht....
    De dag nadien wel de natuurloop gedaan in Geel...ik dacht ik doe lekker rustig aan, het is tenslotte een 'natuur'loop hé, ik vond het veel verharde wegen en ik had me dus ingeschreven voor de 6km, was het er maar uiteindelijk 4.5km :( er stond ergens geen seingever:( dan ben je zo aan het lopen, bij elke rondetijd hoor ik een piepje op mijn sporthorloge en dan denk ik nog...nog zoveel kilometer, en nog zoveel....ik wil altijd op het einde als het kan alles geven en sprinten, maar opeens, was ik er dus al...
    Maar..vandaag dus de bosloop gedaan in Tessenderlo, verleden jaar nog de 4km, nu de 8km...want het is zo'n mooie omloop, tip top organisatie ook.
    De padjakkertjes gingen voor de 1km... waar ze ook heerlijk van genoten hebben, weer een T-shirt erbij (de Chiquita T-shirts van Jordy en Jessy van de kidsrun, is per ongeluk verkleurd in de was ooohh...groen nu in plaats van Geel) maar de bosvrienden T-shirt is donkerblauw, daar kan dus niet veel verkeerd mee gebeuren:) na hun 1km ook een tas vol met snoep, fruit en speelgoed, frisbee, lampje, leesboekje, chips, cola...
    Mijn start van de 8km400m was 10:35u....even een lichte paniek, de satteliet ontvangst was er niet zo snel mee... maar net nog op tijd voor een juiste tijdregistratie. Weer nieuwe muziek op mijn mp3speler, van Hans Zimmer (helemaal weg van) Rango:) maar ook pirates of caribean..en de top40muziek van nu... suffele:) ...the summer of 69, Metallica, Dire straits...vanalles dus...
    Het lopen ging zalig, ik dacht ook eerst onder de 7min/km te blijven, maar toch net aan daarna altijd rond de 7minuten gezeten... mijn enige doel was, dat ik het binnen het uur moest behalen en dat is gelukt... wel weer het gevoel dat ik één van de laatste was op de 8km.... (is wat anders dan eerste zijn hé) bij de start in een mensenmassa, rekening houden met elkaar en ook toch op die 6min/km de eerste twee kilometers gezeten, maar nadien, heb ik niet echt veel lopers meer gezien. Wel veel snelle voorbij lopers van de 13km...
    Maar ook weer een gewoon tempo wat ik kon aanhouden, het is ook weer een bosloop (genieten van de natuur:)
    De laatste kilometer, je komt weer mensen tegen (supporters) dan mijn padjakkertjes met de hi5...
    er liep een hele tijd een meisje voor mij ook vrij rustig aan, die wou ik natuurlijk nog voorbij steken op de laatste meters.......ik doe dat zegt ze....'kom we gaan nog een sprintje inzetten' oké here we go.....ALLES gegeven, toch was ze rapper..... maar heel de loop....zalig, ik heb er van genoten en joepie binnen het uur.
    Dik tevreden dus....
    met de tombola twee consumpies voor in één of andere café in Laakdal gewonnen... (een gebruiken als we daar ergens in de buurt zijn dan)
    De voetbaltrainingen en wedstrijden gaan weer beginnen, Kelly haar volleybal...daar gaat het weer druk mee worden...een zomerse augustus maand nog
    toch wil ik ook bij mijn looptrainingen meedoen met de volleyrun in Retie, gehuchtenloop in Retie én.... 'Dwars door Turnhout' dan de 11km, daar wil ik helemaal voor trainen. Is tijdens 'Dessel swingt' maar ik ga 's avonds in Turnhout lopen.
    19augustus ook nog de skateparade hier in Dessel (21km)
    een mountainbike tocht.... dat zijn mijn vooruitzichten.....
     

















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-07-2011, 18:23 geschreven door PumapowerSandra  
    13-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.filmpje finish Tessenderlo classic
    http://www.chronorace.be/web2/video/videoazure.aspx?mode=large&time=19:55:13&location=FINISH&eventId=6369436499975&master=runningtour&width=848&height=477&before=15000&after=15000&locations=Finish@19:55:13&host=web
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-07-2011, 21:54 geschreven door PumapowerSandra  
    12-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tessenderlo classic foto's (onder de foto's de blog)



















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    12-07-2011, 21:57 geschreven door PumapowerSandra  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tessenderlo classic

    Na een dagje werken, mijn loopkleren aan gedaan op het einde van mijn werkdag bij de mensen waar ik werken was.

    Koen was vandaag heel de dag taxi (mij naar mijn eerste werkpost gebracht, Kelly naar de bus gedaan voor de Kazou boerderij vakantie, mij weer naar de tweede post brengen en daarna meteen door naar Tessenderlo.

    Jordy en Jessy de Chiquita kidsrun 1km... 7€ voor een tof T-shirt erbij, medallie, drinken en een banaan (grote banaan)

    ik 4km (omdat het gewoon een door de weekse dag was, ik heel de dag moest werken) 12€ voor bij de 2km water, beetje verfrissing en een sportdrankje bij de finish

    wel weer een zweetpolsbandje voor mijn verzameling, deo en een Carefour boodschappentas tof...

    Jordy en Jessy nog bij de stand van het Belang van Limburg met de spiraal spel mee gedaan voor een drinkbeker.

    Maar dus de start en finish aan het verkennen geweest, afgesproken waar we elkaar opwachten.

    Ik heb genoten van de start van de kidsrun, leuk al die kindjes te zien.

    Koen stond ze op te wachten bij de finish

    daarna kon ik nog een half uurtje wachten aan de start...zenuwen... opwarmen.. en start....

    Naar mijn gevoel achteraf gezien denk ik dat ik te rap gestart ben... ik wil heel graag, constant net onder de 7min de km halen

    na 2km ging me dat niet meer, kon niks meer versnellen, dacht zelfs even om te wandelen (niet gedaan hoor) maar wat was het warm...

    komt het nu door deze gewone door de weekse dag? een dag na het werken? echt een fit gevoel had ik niet.

    mijn totale tijd ben ik wel tevreden mee

    maar ik denk dat ik te rap gestart ben

    Maar de Classic....tiptop...wat een toffe sfeer, goede organisatie, we hebben er van genoten.

    én...Tia Hellebout gezien (hoogspringster) natuurlijk mee op de foto, wel speciaal :)

     

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    12-07-2011, 21:55 geschreven door PumapowerSandra  
    25-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwars door Geel 2011
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Heel de dag regen, kon ik nu weer niet mee doen? Verleden week ook alweer de bosloop in Leopoldsburg aan me voorbij laten gaan, doordat ik toen net beter was met mijn hoesten en zeer op de borst.
    Afgelopen woensdag had ik eindelijk weer een looptraining gedaan ...woensdagochtend eerst een uurtje fitnes, 's avonds 6km in Postel, veel wind stond er toen, tot ik aan het lopen was, de wind kwam stil te liggen. De looptraining van afgelopen woensdag ging goed.
    Vandaag heel de namiddag dvd gekeken, het tweede seizoen van Grey's anatomy (wat moet je anders doen op zo'n regenachtige dag?:)) het tweede seizoen helemaal gezien nu..wil ik weten hoe het verder gaat:) maar eerst ga ik het eerste seizoen zien van 'true blood'
    Heel de tijd naar buiten kijken...het bleef maar motregenen. tot ik de laatste aflevering van seizoen twee had gezien, geen regen meer. Allemaal hier in huis ons loopkleren aan en 17uur nog vertrokken naar Geel. Het was een beetje zoeken waar de inschrijvingen was. maar 17:40u waren Jessy en Jordy ingeschreven (Kelly deed niet mee, wegens gewrichtpijn) 18u de start van de kidsrun...500m, niet zo'n massale opkomst een 15tal kindjes misschien..maar Jessy was derde geworden op de 500m van de meisjes.
    ze mocht op het podium heeft een mooie supergrote handdoek gekregen en een medallie
    Jordy had bij de start nog even lol, weer zijn tong uitsteken voor de foto, maar dichtbij de finish een smoeltje trekken van ik kan niet meer..'allez hop Jordy, daar is de finish....
    19u was mijn start voor de 5km, toch veel volk en bij het begin al wat versmallingen. Ik wou heel graag binnen de 30minuten, dus veel proberen onder de 7minuten de kilometer...die eerste kilometers was dat ook zo, maar toch ook steken weer en ik kon niet versnellen...nog niet echt in the runnersflow...
    van achter mij, haalde een paar vrouwen mij in... 'hey Sandra' ik hééé terug...ik ken die mevrouw, maar waar ken ik haar nu van?...heel de tijd denken...niet van mijn werk, maar toch met mijn werk te maken, ze is verkoopster...maar...ik maar denken en toen wist ik het....de bakker in Achterbos, waar ik elke maandag tussen de middag een broodje haal.
    Bij de eerste kilometer, was er water, daarna niets meer..vond ik niet zo leuk. op het einde wel weer een flesje Aquaris, banaan, peperkoek...
    Ik denk dat de start van de 5km (19u) en de start 10km (19:30u) niet overeen kwam, omdat je elkaar passeert dan.. (ik denk dat van de 10km later is ook gestart)
    toch tof dat er een dwars door Geel was...toch mis ik de Carefour running tour..
    misschien 11juli dan in Tessenderlo classic.. alleen moet ik die dag werken tot 17u oh...
    ik hoop dat ik dan ook weer wat kan trainen om daar dan 10km te doen..anders 4km daar..ik zie nog wel. Jessy en Jordy willen dan meedoen met de Chiquita kidsrun (Kelly is dan op boerderijvakantie) maar we zien nog wel.
    toch content dat ik weer gelopen heb...
    http://connect.garmin.com/activity/94783871


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-06-2011, 23:18 geschreven door PumapowerSandra  
    18-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ugguuhhuugguuhh hoest hoest......
    Pinksterweekend, heel de week al goed begonnen, ook met inline skating, fitnes nog. Maar van vrijdag op zaterdag zomaar zonder dat ik het eigenlijk voelde aankomen, hoesten, zeer op de borst, ziek werd ik ervan, veel geslapen, slijmen overgeven, weinig tot niets eten. Terwijl ik zo graag heel het weekend wou lopen. Sinksenjogging in Kasterlee, Natuurloop in Mol-Achterbos en als afsluiter van het Pinksterweekend de foorloop in Dessel. Maar ik was te ziek, zweette al heel erg met niets te doen:(
    Mijn padjakkertjes gingen wel graag naar de kermis en omdat er ook een kidsrun was op de foorloop, natuurlijk ook mee doen, want na Leopoldsburg hadden ze helemaal de smaak te pakken. Nog even en ze kunnen met mama meelopen;)
    Ik wou natuurlijk wel kijken, supporteren en foto's maken. Kelly twijfelde ook om de 2km te doen, maar ze heeft het gedaan 1km voor haarzelf 1km voor mij... thuis zagen we ook dat Kelly dezelfde borstnummer had dan ik verleden jaar van de foorloop.
    We hadden net de kids ingeschreven, wandelde al richting Dessel city, moest Jordy ook slijmen overgeven, HELLUP neen! maar we hadden nog even de tijd, rustig aan, anders maar proberen, gaat het niet kan hij nog altijd gaan wandelen of aan de kant gaan.
    14:45uur padjakkertjes aan de start, papa en mama beetje verderop met ons Canon....
    alle kinderen worden meteen naar startschot losgelaten, sommige lopen natuurlijk veel ste snel...ik zie liever dat kinderen onder begeleiding eerst wat worden tegen gehouden aan een rustig tempo en op het laatst wordt los gelaten. Jordy kwam er wenend aan het ging hem niet, last van zijn keel... maar wel al naar de finish gewandeld voor een medallie voor de eer;)
    Jessy kwam binnen de 6minuten binnen, whaaa dat is rapper dan de mama
    Kelly deed dus 2km...zou tof zijn als ze ook met mij samen kan trainen.
    Nadien nog gekeken bij de volwassenen, want ondertussen heel wat bekenden, van de Vabco Mol (Facebook) colruyt man Gunther, Snelle Wendy, Mario zijn eerste wedstrijd weer naar enkele maanden kanker, van de volleybal de mama van Lore en Dorien, Nele (coach geweest) Mia (trainster van Kelly geweest) Frank de man van Nele, Willem, dan van school, Riki en Caroline...toch eens leuk om als supporter te kijken en foto's te maken. maar ik wil weer in running zijn de volgende keer....kilometervreten..














    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-06-2011, 17:34 geschreven door PumapowerSandra  
    05-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jogging en kidsrun Leopoldsburg
    Jordy en Jessy hebben mee gedaan met de kidsrun van 1km
    Kelly kon helaas niet mee doen, hoesten, last van haar luchtwegen
    (maar waarschijnlijk gaat ze mee doen met de foorloop hier in Dessel)
     
    Ik heb 6km gelopen
    2x 3km
    het was warm 29°c ..zwaar ook weer in het begin, maar even doorzetten en hop weer 6km gedaan
    goede organisatie tip top
     
    mijn loopgegevens (niet snel, maar dat hoeft voor mij ook niet...)




















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    05-06-2011, 20:31 geschreven door PumapowerSandra  
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    mede lopers, loopsters favoriete websites
  • Rinus runner
  • funrunner Patrick
  • running lady Wendy
  • marathonman Mario
  • joggertje71 Gerry
  • sportjes Evy
  • marathonloper Marc Bemong
  • marathonman365
  • mijn hyves
  • Rensbie&Thieschou (ons boeken, schrijven.....)

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs