Foto
La Bâtisse du Délice
Leen et Harry
Goossens-Rombouts
5, Impasse Saint-Pierre
11200 Cruscades
www.labatissedudelice.com
Inhoud blog
 • Image
 • Bru
 • Bebelle bis
 • Ouveillan
 • Bebelle
  Hieronder staan foto's
  van onze Bâtisse.
  De traktor is van de
  buren...spijtig!
  Foto
  Foto
  Foto
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Zoeken in blog

  La Bâtisse du Délice
  Chambres et table d'hôtes
  16-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Luc
  De Mairie had gisterenavond iedereen uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie. Christian liet me in de late namiddag nog weten dat de burgemeester gevraagd had of ik foto's wilde maken. Dat heb ik dan maar gedaan hè. Er was trouwens veel volk op de receptie. Het viel op, dat er heel wat mensen van de nieuwe verkaveling op de uitnodiging afkwamen. En Jean-Luc, het hoofd van de technische dienst van de Mairie is met pensioen. Na de burgemeester gaf hij een toespraak die we maar half verstonden. Jean-Luc heeft de slechte gewoonte veel te snel te praten, zo ook tijdens zijn speech. 
  Nadien was het te laat om zelf nog te koken, dus trokken we naar de pizzeria, waar we bleven plakken met David, Malika, Jean-Marie en Stéfanie en twee mensen die we amper kenden. Die laatsten hebben ons nu uitgenodigd om de 26ste iets te gaan eten bij hen. De pizzeria is echt wel een plaats waar je mensen leert kennen. Altijd tof.
  Vandaag gewoon gewerkt. Waterleiding gelegd. 

  Het weer: 8,4 graden, grijs en windstil.

  16-01-2010 om 18:38 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  14-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haring

  Grmbl…niet echt een fijne dag vandaag. Voormiddag op werfboodschappen (alweer): lavabo’s besteld voor in de gastenkamers – en nee, die krijgen jullie niet te zien - en nog wat klein gepruts gehaald in de knutselwinkel. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om zwaar te zondigen in een fastfoodrestaurant en daarmee Veerle en Pierre jaloers gemaakt. ’s Namiddags de stoof in brand gestoken. Spijtig genoeg stuwde de zeewind alle rook naar binnen en voelde ik mij binnen de kortste keren als een gerookte haring. Dan nog wat gewerkt. Vooral plafondframes gehangen. Met uitzondering van de hal is het eerste verdiep nu klaar om bezet te worden met gipskartonplaten. Eerst wel nog elektriciteit, aflopen en waterleidingen afwerken.

   

  Het weer: deze voormiddag zon en in de late namiddag begon het te regenen. Het was 13,7 graden.

  P.S. 1: Leen vond het wel een fijne dag.

  P.S. 2: Leen maakte nog wat foto’s, nu alweer een tijdje geleden. Voor Leo een goed verstopte blik op onze tegels en voor Veronique een landschapje…

  14-01-2010 om 19:22 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  13-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pomp

  Er is vandaag redelijk goed nieuws uit de bus gekomen. Alleszins toch voor de werf. We hebben hier toch zo weinig druk op het stadswater en uit navraag bleek, dat we een hydrofoorgroep moesten plaatsen met een groot reservoir van 300 liter. Duur en vooral plaatsrovend. Deze namiddag ging ik pvc-buizen halen voor de aflopen bij onze vaste leverancier van loodgieterij en ik maakte van de gelegenheid gebruik om hem ons probleem voor te leggen. Nu blijkt dat er een pomp bestaat, waarbij je helemaal geen reservoir nodig hebt. Plaats en 1100 euro bespaard…

  We hebben verder nog wat gewerkt ook. Leen schilderde ons appartement en ik sleurde een beetje met waterleidingen, en hing het frame voor het plafond in een tweede badkamer. Verder is er nog een beetje verder gewerkt aan de tuinmuur en werden de boilers aangesloten…

   

  Het weer: zeer zacht, 11,8 graden, zonnig en windstil…

  13-01-2010 om 18:54 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  12-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaag

   Een halve werkdag en een halve boodschappendag vandaag. Deze voormiddag heeft Leen verder geschilderd en geschuurd (ik denk wel in omgekeerde volgorde) en ik heb nog wat latten geplaatst, sleuven geslepen en hout voor de stoof gezaagd.

  Na de middag eerst naar Béziers onze gietijzeren roosters voor de goot aan de parking gehaald, dan naar de knutselwinkel wat vijzen, een douchebak en een lavabootje gekocht, om onze aankopen tenslotte af te sluiten bij de hofleverancier, waar we aan de haal gingen met metalen latten, verf, een verfrol, een verfemmer, kuisproduct en een stofzuigemmer voor de stoof en nog wat kleine prutsen. Enfin vanalles om mee te werken. Morgen is het terug een volledige werkdag. We zijn er niet triest om.

   

  Het weer: een grijze dag, bij 2,8 graden en windstilte…

  12-01-2010 om 19:37 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  11-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagritme

  We zijn terug op kruissnelheid wat de werken betreft. Er werden twee boilers aangesloten, één voor ons appartement en een tweede voor de bediening van twee gastenkamers. Leen heeft geschuurd, geschilderd en crépi geplaatst. Ik heb mij voornamelijk beziggehouden met het metalen frame voor de plafonds in de gastenkamers en –badkamers. Het schiet op, de timing zit goed we kijken uit naar de opening in juni…

  Ondertussen beginnen we toch te voelen dat er een kachel brandt in de leefruimte. Het temperatuurverschil laat zich voelen en we raken er stilaan van overtuigd dat de kachel die ruimte ook effectief zal kunnen verwarmen.

  Het dagritme doet ons deugd.

   

  Het weer: 3,8 graden, nagenoeg windstil en zonnig. 

  11-01-2010 om 19:11 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  10-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brood

  We hebben de werken hervat. Leen heeft gepleisterd, geschuurd en geschilderd. Ik heb metalen latten tegen de plafonds van de gastenkamers geschroefd.  Leen heeft een nieuwe broodoven en bakte vanmorgen het eerste brood. Het was lekker.

   

  Het weer: de zon was te zien vandaag. Meteen goed voor een beter humeur. De wind is gaan liggen en dat maakt het allemaal minder guur… Het werd 2,6 graden.

  10-01-2010 om 18:46 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  09-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschappen

  De spanningen van de voorbije weken hebben hun tol geëist. Deze nacht werd ik wakker met migraine. Tegen dat het goed en wel draaglijk was, was het middag. Dan toch nog werf- en gewone boodschappen gedaan, de kachel aangestoken, wat administratie verwerkt en het was terug tijd om te bloggen. Veel is er dus niet te melden vandaag, behalve…en dat brengt ons meteen bij:

   

  Het weer: het is ijskoud (-0,5) en de koude wordt nog bijtender gemaakt door de ijzige wind (rukwinden tot 85 kilometer per uur). In één van onze lievelingsgroentenwinkels (een mooi woord voor de scrabble) waren de rekken leeg. De leveranciers waren geblokkeerd door het weer. Veel sneeuw zien wij hier niet, maar in de buurt van Orange zou een halve meter sneeuw gevallen zijn…

  09-01-2010 om 18:38 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  08-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slepen

  Het was nog een dagje slepen met de voetjes. De moraal is er nog niet. Ik heb de kachel geïnstalleerd die ik van mijn broer gekregen heb. Ze brandt goed, na verschillende pogingen om haar op dreef te krijgen, en we zullen er veel plezier van hebben. Ik hou van vuur. Het is zo gezellig. Verder heb ik zo een beetje rondgelummeld. Vanalles en nog wat gedaan en als ik de bilan van de dag maak, moet ik toegeven dat ik niet veel uitgestoken heb. Leen heeft nog verdergewerkt aan de naden van de gipskartonplaten. De tegelplaatser is langsgeweest met de offerte. Het is een aanzienlijk bedrag, maar we gaan het toch doen. We kunnen niet alles zelf doen, vooral niet omwille van de deadline.

  Stéphan en Renée en Gust en Ann verzorgden onze poezen tijdens onze afwezigheid. Ze deden dat heel goed, want zowel Nicole als Hugo zijn een beetje verdikt. Aan knuffels kwamen ze ook niet tekort.

  Ann en Gust maakten van de gelegenheid gebruik om de werf hier volledig op te ruimen. Een lastige job die wij altijd uitstelden. Ik moest gisteren alleen nog maar naar het containerpark rijden. Bedankt mannekes…

   

  Het weer: koud (2,1 graden), heel veel wind en af en toe sneeuw. Wij dachten naar de warmte te komen, maar dat was buiten de waard gerekend.

  08-01-2010 om 18:19 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  07-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug
  Beste lezers,
  Wij zijn terug in Frankrijk. De afgelopen dagen waren we in België, omdat Rosette Goossens, onze zus en schoonzus, vorige week overleden is. Gisteren had de begrafenis plaats. 
  Vanaf morgen beginnen we terug te werken en schrijven we opnieuw ons dagelijks blogverhaal.
  Bedankt voor jullie begrip.
  Leen en Harry

  07-01-2010 om 12:54 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  30-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.afwezig
  Beste lezers,

  wegens familiale omstandigheden zijn wij de volgende dagen niet in de mogelijkheid de blog up to date te houden.
  Hartelijk dank voor jullie begrip !

  Tot binnenkort
  Leen en Harry

  30-12-2009 om 11:14 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  26-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etappe

  Weer vollen bak gewerkt vandaag. Voornamelijk afwerking van de gipskartonplaten: nog een stukje plafond en ongeveer 14 meter tabletjes op de lage muurtjes. Verder nog het laatste raam van ons appartement, dat van de logeerkamer voor familie, geplaatst. Het ziet er van slag meer een kamer uit. Ook daar zijn nu nog wat afwerkingetjes aan te doen, maar we merken, dat we meer en meer het einde van de etappe naderen. Voor de finish van de ronde moeten we nog wachten tot eind mei…

   

  Het weer: 8,3 graden (tegenover gisteren 13,9 graden) en regen.

  26-12-2009 om 18:17 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  24-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  24-12-2009 om 17:52 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  23-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Truwelen

  Het was vandaag een veel aangenamere dag dan gisteren. Weer wat kunnen werken. De werken aan de gipskartonplaten lopen nu echt op hun einde. Vermoedelijk krijgen we alles klaar tegen de jaarwisseling. Dan vloeren en de badkamer en keuken nog installeren. Voor dat vloeren hebben we vandaag een professional laten komen. Een sympathieke en rustige man, die ons een offerte gaat maken. Hopelijk valt het allemaal wat mee, zodat we deze taak kunnen uitbesteden. Daarmee zouden we behoorlijk wat tijd winnen. Leen is terug op haar stelling gekropen., gewapend met pleister, water, sponzen, truwelen en spatels…

   

  Het weer: 12 graden, in de namiddag wat zon, maar tegen de avond aan begon het terug te overtrekken…

  23-12-2009 om 18:58 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  22-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vochtig

  Een baaldag voor mij vandaag. Stenen gehaald bij de hofleverancier, dan voorlopig gestockeerde stenen opgepikt in Roubia, dan kleine werfboodschappen gedaan bij een gelegenheidsleverancier, de stelling verplaatst en twee gaten in de beton gemaakt voor de aflopen van de badkamer. Verder is er opgeruimd op ons toekomstig appartement, een goed werk gedaan. Leen heeft ook de voegen van de gipskartonplaten wat bijgewerkt – niet altijd evident, want het gips droogt heel slecht dezer dagen - en de wand van de keuken geschilderd.

   

  Het weer: wind van over de zee, dus zeer vochtig, windstil en 10,5 graden...

  22-12-2009 om 19:03 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  21-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roosters

  Een rustdag ingelast vandaag en toch nog een beetje gewerkt. Eerst bij Veerle en Pierre nog een paar betonnetten gehaald die zij op overschot hadden. Dan toch wel in een hamburgerrestaurant in de buurt verzeild geraakt zeker (en ons behoorlijk laten gaan, het was al heel lang geleden)… Enfin, tenslotte nog doorgereden naar Béziers en in één klap twee problemen opgelost. Betaalbare gietijzeren roosters gevonden voor aan onze parking en meteen ook mooie wastafels voor de gastenkamers gezien. Een mooi resultaat voor een rustdag. Dan nog bij Tony en Sharon binnengesprongen om naar hun splinternieuw gebouwde gîte te kijken. We zijn dus net thuis, gaan nog een boke eten en genieten van een rustige avond.

  Leen heeft nog wat fotootjes gemaakt van James, de Ierse Wolfshond van Veerle en Pierre…

   

  Het weer: de dag begon bar koud, maar in de late voormiddag is de temperatuur beginnen stijgen tot 11 graden. Een overtrokken dag met af en toe wat rukwinden.

  21-12-2009 om 19:38 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  20-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slagroomtaart

  Zondag en dus ‘grasse matinée’ voor mij. Leen kan niet blijven liggen en was al om acht uur uit bed. Een korte voormiddag gewerkt, gegeten en dan ’s namiddags nog anderhalf uur aan de slag. Elk uur telt momenteel. Dan toch gerust en naar het veldrijden geluisterd op de radio… Ik vind het wel spijtig dit te moeten missen op de televisie, maar om alleen daarvoor een schotelantenne te hangen, vind ik toch ook overdreven.

  Leen is ’s namiddags op trot geweest. Ze reed naar Narbonne en maakte onderweg een paar mooie foto’s van het landschap. De bergen op de achtergrond zijn niet de Pyreneeën maar de Montagne Noire. Ook de Pyreneeën waren mooi te zien, maar niet vast te leggen met ons klein fototoestelletje… De rij platanen is gefotografeerd in Ornaisons, het dorp voorbij Cruscades. Leen werd er helemaal lyrisch van: “de Pyreneeën leken wel op snoep, of als een slagroomtaart”.

   

  Het weer: 5,4 graden, volop zon en geen wind. Mooi weer dus.  20-12-2009 om 19:49 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  19-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koud

  Ik ben net uit de zetel gekropen om de blog te schrijven. Hugo zat op mijn schoot. Mijn voeten krijg ik echt niet warm, ondanks de wollen sokken. Het is koud vandaag, en de wind maakt het alleen nog maar erger. Deze voormiddag nog een klusje afgewerkt dat we al lang afgehouden hebben. De laatste bekisting gemaakt en vervolgens de laatst beton gegoten op ons appartement. Die beton moest buiten gemaakt worden en dat was verdorie koud… Nadien twee gasflessen gehaald voor onze verwarming. Het is nodig. ’s Namiddags nog wat geschuurd en gevoegd. Iets na vieren gestopt met werken, een douche genomen en in de zetel gekropen. We zijn sneller moe als gevolg van de koude.

   

  Het weer: 1,5 graden, zon met af en toe een Simpsonwolk en veel wind…

  19-12-2009 om 18:47 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  18-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuw

  De dorpelingen verklaren ons nu zeker voor zot! Deze voormiddag goten we de betonnen funderingen voor de achterste tuinmuur. Begeleid door een sneeuwbui, die stopte toen we de betonmolen uitgekuist hadden. Leen vond het een zeer romantisch gebeuren… Enfin, het ligt erin en dus kunnen we de muur optrekken, zodat we terug een beetje afgeschermd zitten…

  Nadien terug naar boven, verdergewerkt aan het appartement. Er is geschuurd, geplakt, gevoegd en een onderlaag gezet. Voor niet-professionelen mag het resultaat er zeker zijn. Leen is van mening dat ze haar roeping gemist heeft. Ze schuurt en voegt graag (carrossier van sjieke Italiaanse wagens zou misschien nog iets voor haar geweest zijn)…

  Deze namiddag ben ik dus naar de informatievergadering van de Chambre de Métiers et de l’Artisanat geweest. In januari zal ik mij vestigen als fotograaf in een statuut van ‘auto-entrepreneur’, zonder één enkel risico noch verplichting. Je wordt forfaitair belast op basis van je inkomen. Geen inkomen, geen belasting noch sociale lasten dus… Ideaal voor iemand die qua inkomen niet het onderste uit de kan wil halen. Goed voor mij dus.

   

  Het weer: 3,7 graden, sneeuw in de voormiddag en een beetje wind. ’s Namiddags was de zon van de partij.

   

  18-12-2009 om 18:56 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  17-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstman
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ondanks de koude kwam de aannemer, zoals beloofd, toch nog onze parking afgraven. Alles ligt nu klaar om de fundering voor de laatste tuinmuur en het vloertje van het ‘poolhouse’, om een sjiek woord te gebruiken, te gieten. In het beste geval maken we daar morgen werk van. Hoewel ik ’s namiddags naar een informatievergadering van de Chambre de Métiers et de l’Artisanat moet. Ik denk eraan me toch als zelfstandig fotograaf te vestigen. Een goed geïnformeerd man is er twee waard hè.

  Goed gewerkt vandaag. De bestaande muren voorzien van een laag geïsoleerde gipskartonplaten. Leen heeft geschuurd, gevoegd en wat in de tuin gewerkt.

  Ik ben dan toch nog naar het kerstfeest geweest. Een hele bedoening voor die kinderen. Het was een jonge kerstman…

   

  Het weer: 1,5 graden, zonnig en af en toe wat rukwinden.

  17-12-2009 om 19:35 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  16-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstman

  Gisteren heb ik mijn lijstje niet meer gemaakt. Ik heb dat vanochtend dan maar goedgemaakt. Het lijstje is er, en ik weet het bovendien nog liggen. Of dat morgen ook nog het geval zal zijn, kan ik niet garanderen. Enfin, grotendeels gipskartonplaten wanden geplaatst. Het begint er nu echt wel als een appartement uit te zien. Daar zijn we blij om. Net overigens nog een ander lijstje gemaakt, dat van de werfboodschappen. Ook heel belangrijk.

  Morgen komt de kerstman…voor de kinderen van het schooltje. Om kwart na vijf verzamelen alle kinderen in de foyer, ze zingen liedjes en achteraf komt de kerstman de cadeautjes uitdelen. Een heel fijn kerstgebeuren… Misschien ga ik foto’s maken, maar ik ben nog niet zeker.

   

  Het weer: koud, 2,2 graden, gelukkig is de wind gaan liggen en was de zon van de partij…

  16-12-2009 om 18:04 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)


  Onze Bâtisse opent in juni 2010
  Jullie kunnen vanaf nu reserveren! 
  Mail: labatissedudelice@gmail.com

  Archief per week
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 17/12-23/12 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Hieronder staan
  foto's van ons
  dorp Cruscades.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!