ingrediënten:
- 400 g gehakte biefstuk;
- zout;
- versgemalen witte peper,
- 4 eetl. fijngehakte peterselie;
- 25 g boter;
- 2 eetl. olijfolie
- 2 eetl. fijngeraspte Parmezaanse kaas;
- 2 eetl ragfijn gesneden bieslook.
bereiding:
Maak de biefstuk aan met wat zout, peper en de helft van de peterselie. Vorm
er vier ballen van. Plat de ballen iets af. Verhit boter en olie en wacht tot
het schuim van de boter is weggetrokken. Bak de biefstukken in 4-5 minuten aan
weerszijden bruin. Schep in een diep bord geraspte kaas, de rest van de
peterselie en bieslook door elkaar. Wentel de biefstukken direct na het bakken
door het mengsel. Leg de biefstukken op voorverwarmde borden.
TIP: geef gemengde sla en knapperige gebakken of gefrituurde aardappeltjes
erbij.
|