Inhoud blog
  • Laatste gerechtjes op VRD
  • 6 en 27 april en 4 mei 2012 op Radio VRD
  • Superlekkere bananentaart
  • 23 en 30 maart 2012 op Radio VRD
  • Rijststoofschotel - 16 maart op Radio VRD
    Rondvraag / Poll
    Welke receptjes wil je hier het liefst lezen?
    Voorgerechtjes
    Hoofdschotels
    Pastagerechten
    Soepen
    Dessertjes
    Bekijk resultaat

    Zoeken in blog

    Lien_cuisien

    19-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paprikasoep met ham - 20 november 2010 op Radio VRD om 12u05
    Mijn receptjes en kooktips hoor je elke zaterdag om 12u05 op radio VRD!!!

    Het is al lang geleden dat ik dit soepje gemaakt heb, simpelweg om David geen ham eet :)
    Dit is echt wel lekkere soep!

    Ingrediƫnten:
    2 liter water
    3 rode paprika's
    3 teentjes knoflook
    1 grote ui
    1 blik tomaten
    4 tuinkruidenbouillonblokjes
    1 eetlepel paprikapoeder
    300 gr ham

    Bereiding:
    Snij de paprika in stukjes, pers de knoflookteentjes en snipper de ui. Breng samen met de tomaten uit blik, de bouillonblokjes, paprikapoeder en het water aan de kook. Laat 15 minuutjes koken en pureer dan met een staafmixer. Breng de soep op smaak met peper en zout. Snij de ham in stukjes en voeg deze toe zodra de pan van het vuur gaat of leg de ham in de borden en schep de soep erover. Je kan eventueel nog garneren met een lepeltje room.

    19-11-2010 om 10:12 geschreven door Lien  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    17-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restje boursin cuisine??
    Gisteren wou ik iets lekker maken met een overschotje boursin cuisine 3 pepers. Het potje was nog redelijk gevuld dus aan weggooien denk ik niet! Het resultaat was pasta met champignons en een vegi burger. Terwijl de pasta (200g) aan het koken was, bakte ik de in schijfjes gesneden champignons (250g) in de pan. Als de pasta al dente is, giet je die af en voeg je de champignons en de boursin cuisine toe. Alles onder elkaar mengen en op een bordje leggen, samen met een burger naar keuze. Poepsimpel en zeer lekker!!!

    17-11-2010 om 08:24 geschreven door Lien  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)

    Over mijzelf
    Ik ben Lien
    Ik ben een vrouw en woon in Kuringen (Belgiƫ) en mijn beroep is Kinderbegeleidster.
    Ik ben geboren op 28/11/1984 en ben nu dus 40 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Koken, lezen, weggaan, tv kijken.
    Ik ben gewoon een meisje dat graag kookt...
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per week
  • 04/06-10/06 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010

    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Radio VRD


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs