Mijn receptjes en kooktips hoor je elke vrijdag tussen 17u en 19u op radio VRD!!! Vanaf nu kan je ook via livestream luisteren via http://radiovrd.listen2myradio.com/
Eerst mag je de rijst koken en vervolgens ook de erwten gedurende 15 minuten.
Meng dan in een kom de selder, ui, champignons, de gepelde tomaten, dille, tijm, sojasaus, peper, zout en de eieren. Schep er de rijst en erwten ook nog door en doe dit alles in een ingevette vuurvaste schotel en laat 40 minuten bakken in een voorverwarmde oven op 200graden. Bestrooi daarna met de kaas en laat die er mooi over smelten.
Mijn receptjes en kooktips hoor je elke vrijdag tussen 17u en 19u op radio VRD!!! Vanaf nu kan je ook via livestream luisteren via http://radiovrd.listen2myradio.com/
Je hebt 4 stronkjes witloof nodig, 4 sneetje gerookte zalm, boter, 75g gratinmix en voor de saus: 50g bloem, 50g boter, 5 dl melk, 100g kaas en nootmuskaat.
Reinig het witloof en en stoof beetgaar in wat boter. Haal uit de pan en laat goed uitlekken. Maak dan de saus door de boter te smelten en de bloem toe te voegen. Laat even bakken en voeg geleidelijk en al roerend de melk toe. Blijf roeren tot je een gladde saus bekomt, roer er dan de kaas onder, kruid met peper, zout en nootmuskaat. Knijp het overtollige vocht uit de witloof en wikkel ze in de sneetjes zalm. Schik de rolletjes in een ovenschaal en overgiet met de kaassaus. Bestrooi met de gratinmix. Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 à 30 minuten.
Ik ben Lien
Ik ben een vrouw en woon in Kuringen (België) en mijn beroep is Kinderbegeleidster.
Ik ben geboren op 28/11/1984 en ben nu dus 40 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Koken, lezen, weggaan, tv kijken.
Ik ben gewoon een meisje dat graag kookt...
E-mail mij
Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek