Kabeljauw met ratatouille Boursin Cuisine - 22 oktober 2011 op Radio VRD om 12u15
Voor 4 personen heb je nodig
700g aardappelen
1 doosje boursin cuisine knoflook en fijne kruiden
1 courgette
4 tomaten
1 ui
1 eetlepel oregano
600g kabeljauwfilet
bloem
peper en zout
3 eetlepels zonnebloemolie
Kook de aardappelen en maak er puree van. Meng de boursin cuisine eronder en voeg naar smaak peper en zout toe
snij de courgette en tomaat in blokjes, verdeel de ui in 8 en bak dan met de courgette aan. Laat de tomatenblokjes 1 minuutje meebakken. Breng goed op smaak met oregano, peper en zout.
Bestrooi de visfilets aan beide zijden met peper en zout, haal ze door de bloem en bak in de olie mooi gaar. Verdeel de puree over de borden, schep de groentjes erop en leg hier de gebakken vis op.
Dit was het laatste receptje dat werd uitgezonden tijdens Pascal zijn programma! Vanaf januari ben ik er weer tijdens David zijn programma, op vrijdagavond tussen 17u en 19u!!
Ik ben Lien
Ik ben een vrouw en woon in Kuringen (Belgiƫ) en mijn beroep is Kinderbegeleidster.
Ik ben geboren op 28/11/1984 en ben nu dus 40 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Koken, lezen, weggaan, tv kijken.
Ik ben gewoon een meisje dat graag kookt...
E-mail mij
Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek