Foto
La Bâtisse du Délice
Leen et Harry
Goossens-Rombouts
5, Impasse Saint-Pierre
11200 Cruscades
www.labatissedudelice.com
Inhoud blog
 • Image
 • Bru
 • Bebelle bis
 • Ouveillan
 • Bebelle
  Hieronder staan foto's
  van onze Bâtisse.
  De traktor is van de
  buren...spijtig!
  Foto
  Foto
  Foto
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Zoeken in blog

  La Bâtisse du Délice
  Chambres et table d'hôtes
  31-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hesp

  Zondag en rustdag, maar toch nog even wat opgeruimd boven en alles ingeladen om morgen vroeg naar het containerpark te kunnen gaan. In de namiddag kwam Chantal nog langs. Ze bleef maar een uurtje. Rond vier uur moesten we in de foyer zijn voor de ‘Loto des associations de Pêche et de Chasse’. Er was veel volk. Wij wonnen een hesp, niet met de loto (bingo) zelf, maar met een parallel georganiseerde tombola. Ik zo fier als een gieter met die hesp natuurlijk en beloofd, morgen krijgen jullie foto’s te zien.

   

  Het weer: 6,7 graden (in de zon werd het 22 graden), windstil en staalblauwe hemel.

  31-01-2010 om 19:57 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  29-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halsoverkop

  We zijn blij dat de vloerder maandag komt. Dan zijn we een beetje technisch werkloos, dus kunnen we een extra rustdag inlassen. Morgen werken we nog door, maar zondag en maandag rusten we. Zondag misschien wat in de tuin werken, onze moestuin dan, maar dat zien we nog wel.

  Vandaag zijn er nog halsoverkop drie muurtjes gemetseld in de badkamers van de gastenkamers. De muurtjes die de douches afscheiden van de rest van de badkamer. Verder sleuven dichtgemaakt en de voorbereidingen getroffen voor het trapje dat, vanaf de parking, toegang zal bieden tot de tuin. Toch nog goed gewerkt dus.

  Onze camionette heeft vandaag forfait gegeven. Kapotte batterij. Christian heeft een nieuwe besteld en zet ze er morgen in. Makkelijk een automecanicien als buurman hebben.

   

  Het weer: 10,4 graden, zeer zonnig tot een uur of vijf en toen vielen er een paar druppels. Er was ook wat wind…

  29-01-2010 om 19:01 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  28-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mild

  De vloerder is mild geweest. Hij geeft ons de tijd tot maandag om alles in orde te brengen alvorens hij aan de verdieping van de gastenkamers begint. De elektriciteit zit er bijna in, enkel de sleuven moeten nu nog dichtgemetseld worden.  Verder plaatsten we de twee laatste douchebakken en dichtten we de gaten in de muren.

  Ik ben ook nog eens langs geweest op het containerpark, want we hadden weer een hele hoop bouwafval verzameld. Er staan trouwens nieuwe containers in het dorp voor de selectieve inzameling van karton.

  We stopten vandaag iets vroeger, de pijp is uit…

   

  Het weer: 7,4 graden, maar heel koud door de felle wind. Wisselend bewolkt.

  28-01-2010 om 17:53 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  27-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaos

  Het was zwaar deze morgen. Gisterenavond waren we uitgenodigd bij Didier en Sandrine. Dat zijn de mensen die we leerden kennen in de pizzeria. De plek bij uitstek trouwens om mensen te ontmoeten...Het was zeer gezellig, maar veel te laat. Dus na een korte nacht, direct miserie. We moesten zeer hard doorwerken om alles op de eerste verdieping in orde te krijgen want vandaag zou de laatste dag zijn voor de vloerders op de eerste verdieping beginnen. Die mannen die hebben dus een pomp gehuurd om de chape te doen. ( zie foto blog gisteren) D’r zit wel behoorlijk wat druk op zo’n ding. Je kan het in feite vergelijken met een mini betonpomp. Enfin, rond een uur of half 10, springt de darm die de chape naar boven stuurt los op de verdieping waar ons appartement komt.  Complete chaos, één van die mannen krijgt die darm tegen zijn ribben, pijn, ongelooflijk. In de namiddag is hij naar het ziekenhuis gegaan voor foto’s. Gelukkig geen gebroken ribben maar wel gescheurde spieren. Enkele dagen rust en het komt wel weer in orde.

  En dan natuurlijk chape op een groot gedeelte van het plafond en de muren van het appartement, onze pas geschilderde plafonds en muren. Echt om te janken en dat heb ik (Leen schrijft de blog deze keer) dan ook gedaan. Die mannen die hebben alles zo goed en zo kwaad mogelijk opgekuist maar toch zal er opnieuw moeten geschilderd en bijgeplamuurd worden.

  Al een chance dat de tegels zo mooi zijn

   

  Het weer : ook hier is het terug koud geworden, gure wind bij 5,6 graden. Gelukkig schijnt de zon

  27-01-2010 om 19:44 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  25-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metamorfose
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Iets voor half acht ging de bel. De vloerder en zijn twee zonen stonden voor de deur. Rond acht uur kwam de chapepomp toe. Het startschot voor een serieuze metamorfose van de werf. Die mannen werken keihard door en wij zullen ons nog moeten reppen om tijdig alle elektriciteitsleidingen geplaatst te krijgen, want na ons appartement beginnen de vloerders aan de verdieping van de gastenkamers. Het zal ook een hele opdracht zijn om alle rommel te verwijderen van de verdieping. Enfin, dat lukt wel.

  Verder heb ik niet veel uitgevoerd. Iets na achten naar het containerpark gereden om al de verzamelde rommel weg te gooien. Vervolgens wandelde ik tot bij Régis Loevenbrück om twee paletten van onze vloertegels te halen. Jean-Yves, de medewerker van Régis, bracht ze met de vorkheftruck tot aan de voordeur. Dat bespaarde ons immens veel werk. Ik heb nog wat potjes voor schakelaars en stekkers ingemetseld, maar nu ook weer niet overdreven veel. Ik regelde de waterdrukpomp opnieuw af, want de druk was echt wel veel te hoog. Niet zo goed voor onze boilers.

  Leen van haar kant beklom haar stelling en voegde nog wat verder aan de achtergevel. Eens afgewerkt gaat die er heel mooi uitzien. Ze maakte ook een foto van de chapepomp.

   

  Het weer: 10,5 graden, zonnig en windstil…

  25-01-2010 om 19:27 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  24-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opruimwoede

  Toch een beetje zondag vandaag. Uitgeslapen tot negen uur. Dan pannenkoeken gekregen van Leen. Vervolgens toch maar aan de slag, want het appartement moest volledig leeg, zodat de vloerder morgen kan werken. Van opruimen krijg je soms opruimwoede en dat overviel Leen. Ze maakte een nieuw schab op het gelijkvloers en legde daar al het materiaal in. Ik verzamelde al de rommel en gooide die met veel plezier in onze camionette. Morgenvoormiddag met de hele zooi naar het containerpark.

  We hebben ook nog de douchebak van onze badkamer geplaatst en foto’s gemaakt van de plaats van de leidingen, in de hoop dat we met die informatie nooit een gaatje zullen boren in een water- of elektriciteitsleiding. Tenslotte nog twee naden van gipskartonplaten geschuurd en gevoegd. En dan zijn we ermee gestopt. Zondag voor ons ook.

   

  Het weer: 10,1 graden, bewolkt en af en toe regen.

  24-01-2010 om 17:46 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  23-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluidsisolatie

  Een gewone werkdag alweer. Leen deed vanmorgen boodschappen bij de hofleverancier. Ze kocht er geluidsisolatie met noppen. Onze pomp maakt veel lawaai. Dat is dus een bijkomend probleem dat we moeten oplossen. De waterleiding en de aflopen (dat laatste niet zonder wat getier) zijn helemaal klaar. Verder hebben we voorbereidingen getroffen om de douchebak op ons appartement te plaatsen. Leen  heeft deze namiddag nog een stukje gevel afgekapt om later weer mooi op te voegen.

   

  Het weer: deze voormiddag zonnig en vanaf de middag bewolkt. Windstil en 9,8 graden.

  23-01-2010 om 18:58 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  22-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druk

  Brousse verdient weer een speekselmedaille (een spiekmadoille). Op onze twee blote knieën moeten wij hem bedanken. We hebben vandaag druk op de waterleiding gezet en op het eerste zicht (hout vasthouden)  is alles lekvrij. Bovendien kregen we de elektricien over de vloer om het schakelbord aan te sluiten (dat kunnen wij niet) en gans de installatie die we plaatsten werkt perfect. Ook de pomp om de waterdruk te verhogen en onze waterverzachter werken heel goed. De druk is zo hoog, dat Leen in de douche tegen de wand geplakt werd. Ik ben de kraan wat zachter moeten gaan zetten, want anders plakte ze er nog in (nu ben ik wel een heel klein beetje aan het overdrijven).

  Ook de vloerder kwam vandaag langs. Er werd cement geleverd. Morgen komt er nog een lading zand en maandag brengen ze de pomp. Maandag start hij de werken. Het zal er binnen een drietal weken heel anders uitzien.

   

  Het weer: 9,8 graden, een stralende dag en windstil.

  22-01-2010 om 18:45 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  21-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werfwinkelen

  Vandaag toch nog wat boodschappen gedaan. Niet te geloven. Eerst naar de hofleverancier voor stenen. Dan naar de gelegenheidsleverancier in de buurt voor zand. Nadien nog maar eens naar de loodgieterswinkel voor de laatste boiler en nog wat koppelingen. Enfin, ik heb niet veel gewerkt vandaag. Op het eind van de dag nog wat sleuven geslepen en uitgekapt. Morgen moet ik er nog een paar slijpen en dan is het klaar denk ik… De ironie is, dat ik die nadien terug moet dichtsmeren…

  Leen kroop terug op haar stelling om de achtergevel verder in te voegen…

   

  Het weer: 10,7 graden, windstil en volop zon. Een prachtige dag…

   

  P.S.: allez, voor de liefhebbers, nog een paar foto’s van de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

  21-01-2010 om 19:45 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  20-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lullos

  Het was gisteren vooral boodschappendag, werfboodschappen dan toch. Nog heel even langs geweest bij Veerle en Pierre en ’s namiddags kwam de elektricien langs om op te schrijven wat nodig is om de zekeringenkast van ons appartement aan te sluiten. In principe zou hij dat morgen komen doen. Gisterenavond dan naar een feestje in La Selette. De lullos, de mannenkookclub onder de deskundige leiding van Kris van La Selette, duldden ons een avondje in hun selecte clubje. Elk lid van de club mag iemand uitnodigen. De andere leden van de club mogen de personen in kwestie na de eerste keer wel weigeren. Hopelijk viel ons gezelschap mee voor ons. Wij vonden het in elk geval een gezellige en vooral ook lekkere avond.

  De nacht was dus kort en bijgevolg leek de dag heel lang te duren. Slijpen, kappen, het komt mij de oren uit. Verder zijn er nog aflopen geplaatst en het framewerk voor het gipskartonplaten plafond in de hal is verder afgewerkt. De verdieping ligt er nogal slordig bij, dus er zal eerstdaags opgeruimd moeten worden…

   

  Het weer: 10,7 graden, windstil en wisselend bewolkt. Deze voormiddag viel er wat regen, ’s namiddags kwam de zon er door…

  20-01-2010 om 19:18 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  18-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tuiten

  Mijn oren tuiten van een ganse dag sleuven te slijpen voor water- en elektriciteitsleidingen. Een stofferige dag ook, heel zwaar. Maar het wordt nu echt spannender en spannender. We zien alles nu echt wel vorm krijgen. Eens de tegelvloer geplaatst, zal het geheel er nog meer afgewerkt uitzien. We zitten nu echt wel op hete kolen.

  Vandaag kregen we nog een aanvraag voor info, enfin eigenlijk een vraag naar foto’s van de  kamers. Die kunnen we spijtig genoeg nog niet geven, vermits alles nog in aanbouw is. Bij opening zal alles splinternieuw zijn…

   

  Het weer: een echte lentedag vandaag. Volop zon, windstil en 10,4 graden.

  18-01-2010 om 19:05 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  17-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergist
  Zondag en rustdag. We hadden vandaag Veerle en Pierre op bezoek. Achteraf kwam Chantal ook nog langs. Het was een gezellige namiddag. Morgen een gewone werkdag, een deel van het werk van de voorbije dagen herdoen. Ik heb me namelijk vergist met de plaatsing van de douchekranen in de verschillende badkamers. Stom tijdverlies, maar ja, het is zo en niet anders. Soms is de goesting om iets af te werken zo groot, dat ik niet nadenk bij de realisatie ervan. Enfin, morgenavond zijn we dat wel weer vergeten.

  Het weer: wisselend bewolkt, 12,1 graden en windstil

  17-01-2010 om 18:12 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  16-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Luc
  De Mairie had gisterenavond iedereen uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie. Christian liet me in de late namiddag nog weten dat de burgemeester gevraagd had of ik foto's wilde maken. Dat heb ik dan maar gedaan hè. Er was trouwens veel volk op de receptie. Het viel op, dat er heel wat mensen van de nieuwe verkaveling op de uitnodiging afkwamen. En Jean-Luc, het hoofd van de technische dienst van de Mairie is met pensioen. Na de burgemeester gaf hij een toespraak die we maar half verstonden. Jean-Luc heeft de slechte gewoonte veel te snel te praten, zo ook tijdens zijn speech. 
  Nadien was het te laat om zelf nog te koken, dus trokken we naar de pizzeria, waar we bleven plakken met David, Malika, Jean-Marie en Stéfanie en twee mensen die we amper kenden. Die laatsten hebben ons nu uitgenodigd om de 26ste iets te gaan eten bij hen. De pizzeria is echt wel een plaats waar je mensen leert kennen. Altijd tof.
  Vandaag gewoon gewerkt. Waterleiding gelegd. 

  Het weer: 8,4 graden, grijs en windstil.

  16-01-2010 om 18:38 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  14-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haring

  Grmbl…niet echt een fijne dag vandaag. Voormiddag op werfboodschappen (alweer): lavabo’s besteld voor in de gastenkamers – en nee, die krijgen jullie niet te zien - en nog wat klein gepruts gehaald in de knutselwinkel. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om zwaar te zondigen in een fastfoodrestaurant en daarmee Veerle en Pierre jaloers gemaakt. ’s Namiddags de stoof in brand gestoken. Spijtig genoeg stuwde de zeewind alle rook naar binnen en voelde ik mij binnen de kortste keren als een gerookte haring. Dan nog wat gewerkt. Vooral plafondframes gehangen. Met uitzondering van de hal is het eerste verdiep nu klaar om bezet te worden met gipskartonplaten. Eerst wel nog elektriciteit, aflopen en waterleidingen afwerken.

   

  Het weer: deze voormiddag zon en in de late namiddag begon het te regenen. Het was 13,7 graden.

  P.S. 1: Leen vond het wel een fijne dag.

  P.S. 2: Leen maakte nog wat foto’s, nu alweer een tijdje geleden. Voor Leo een goed verstopte blik op onze tegels en voor Veronique een landschapje…

  14-01-2010 om 19:22 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  13-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pomp

  Er is vandaag redelijk goed nieuws uit de bus gekomen. Alleszins toch voor de werf. We hebben hier toch zo weinig druk op het stadswater en uit navraag bleek, dat we een hydrofoorgroep moesten plaatsen met een groot reservoir van 300 liter. Duur en vooral plaatsrovend. Deze namiddag ging ik pvc-buizen halen voor de aflopen bij onze vaste leverancier van loodgieterij en ik maakte van de gelegenheid gebruik om hem ons probleem voor te leggen. Nu blijkt dat er een pomp bestaat, waarbij je helemaal geen reservoir nodig hebt. Plaats en 1100 euro bespaard…

  We hebben verder nog wat gewerkt ook. Leen schilderde ons appartement en ik sleurde een beetje met waterleidingen, en hing het frame voor het plafond in een tweede badkamer. Verder is er nog een beetje verder gewerkt aan de tuinmuur en werden de boilers aangesloten…

   

  Het weer: zeer zacht, 11,8 graden, zonnig en windstil…

  13-01-2010 om 18:54 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  12-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaag

   Een halve werkdag en een halve boodschappendag vandaag. Deze voormiddag heeft Leen verder geschilderd en geschuurd (ik denk wel in omgekeerde volgorde) en ik heb nog wat latten geplaatst, sleuven geslepen en hout voor de stoof gezaagd.

  Na de middag eerst naar Béziers onze gietijzeren roosters voor de goot aan de parking gehaald, dan naar de knutselwinkel wat vijzen, een douchebak en een lavabootje gekocht, om onze aankopen tenslotte af te sluiten bij de hofleverancier, waar we aan de haal gingen met metalen latten, verf, een verfrol, een verfemmer, kuisproduct en een stofzuigemmer voor de stoof en nog wat kleine prutsen. Enfin vanalles om mee te werken. Morgen is het terug een volledige werkdag. We zijn er niet triest om.

   

  Het weer: een grijze dag, bij 2,8 graden en windstilte…

  12-01-2010 om 19:37 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  11-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagritme

  We zijn terug op kruissnelheid wat de werken betreft. Er werden twee boilers aangesloten, één voor ons appartement en een tweede voor de bediening van twee gastenkamers. Leen heeft geschuurd, geschilderd en crépi geplaatst. Ik heb mij voornamelijk beziggehouden met het metalen frame voor de plafonds in de gastenkamers en –badkamers. Het schiet op, de timing zit goed we kijken uit naar de opening in juni…

  Ondertussen beginnen we toch te voelen dat er een kachel brandt in de leefruimte. Het temperatuurverschil laat zich voelen en we raken er stilaan van overtuigd dat de kachel die ruimte ook effectief zal kunnen verwarmen.

  Het dagritme doet ons deugd.

   

  Het weer: 3,8 graden, nagenoeg windstil en zonnig. 

  11-01-2010 om 19:11 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  10-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brood

  We hebben de werken hervat. Leen heeft gepleisterd, geschuurd en geschilderd. Ik heb metalen latten tegen de plafonds van de gastenkamers geschroefd.  Leen heeft een nieuwe broodoven en bakte vanmorgen het eerste brood. Het was lekker.

   

  Het weer: de zon was te zien vandaag. Meteen goed voor een beter humeur. De wind is gaan liggen en dat maakt het allemaal minder guur… Het werd 2,6 graden.

  10-01-2010 om 18:46 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  09-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschappen

  De spanningen van de voorbije weken hebben hun tol geëist. Deze nacht werd ik wakker met migraine. Tegen dat het goed en wel draaglijk was, was het middag. Dan toch nog werf- en gewone boodschappen gedaan, de kachel aangestoken, wat administratie verwerkt en het was terug tijd om te bloggen. Veel is er dus niet te melden vandaag, behalve…en dat brengt ons meteen bij:

   

  Het weer: het is ijskoud (-0,5) en de koude wordt nog bijtender gemaakt door de ijzige wind (rukwinden tot 85 kilometer per uur). In één van onze lievelingsgroentenwinkels (een mooi woord voor de scrabble) waren de rekken leeg. De leveranciers waren geblokkeerd door het weer. Veel sneeuw zien wij hier niet, maar in de buurt van Orange zou een halve meter sneeuw gevallen zijn…

  09-01-2010 om 18:38 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  08-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slepen

  Het was nog een dagje slepen met de voetjes. De moraal is er nog niet. Ik heb de kachel geïnstalleerd die ik van mijn broer gekregen heb. Ze brandt goed, na verschillende pogingen om haar op dreef te krijgen, en we zullen er veel plezier van hebben. Ik hou van vuur. Het is zo gezellig. Verder heb ik zo een beetje rondgelummeld. Vanalles en nog wat gedaan en als ik de bilan van de dag maak, moet ik toegeven dat ik niet veel uitgestoken heb. Leen heeft nog verdergewerkt aan de naden van de gipskartonplaten. De tegelplaatser is langsgeweest met de offerte. Het is een aanzienlijk bedrag, maar we gaan het toch doen. We kunnen niet alles zelf doen, vooral niet omwille van de deadline.

  Stéphan en Renée en Gust en Ann verzorgden onze poezen tijdens onze afwezigheid. Ze deden dat heel goed, want zowel Nicole als Hugo zijn een beetje verdikt. Aan knuffels kwamen ze ook niet tekort.

  Ann en Gust maakten van de gelegenheid gebruik om de werf hier volledig op te ruimen. Een lastige job die wij altijd uitstelden. Ik moest gisteren alleen nog maar naar het containerpark rijden. Bedankt mannekes…

   

  Het weer: koud (2,1 graden), heel veel wind en af en toe sneeuw. Wij dachten naar de warmte te komen, maar dat was buiten de waard gerekend.

  08-01-2010 om 18:19 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)


  Onze Bâtisse opent in juni 2010
  Jullie kunnen vanaf nu reserveren! 
  Mail: labatissedudelice@gmail.com

  Archief per week
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 17/12-23/12 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Hieronder staan
  foto's van ons
  dorp Cruscades.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!