ingrediënten:
Voor 12 stuks:
- 12 voorgebakken puntbroodjes of pistolets;
- 150 g verse roomkaas (Mon Chou);
- 40 g zachte boter;
- 2 1/2 eetl. Zaanse mosterd;
- 2 eetl. fijngesneden (Chinese) platte bieslook;
- zout
- versgemalen witte peper;
- 350-400 g gebraden of geroosterde kiprollade, dunne plakken.
bereidingswijze: Snijd de broodjes overlangs open. Roer
verse roomkaas samen met boter, mosterd en bieslook tot een vrij gladde massa.
Voeg naar smaak zout en peper toe. Bestrijk de snijhelften van de broodjes met
het mengsel. Verdeel dubbelgevouwen plakken kiprollade over de onderste helften
van de broodjes. Klap de pistolets daarna dicht. Zorg ervoor dat niets van de
vulling naar buiten steekt. Bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de
verpakking in de voorverwarmde oven (tot 220°C) af.
|