Foto
La Bâtisse du Délice
Leen et Harry
Goossens-Rombouts
5, Impasse Saint-Pierre
11200 Cruscades
www.labatissedudelice.com
Inhoud blog
 • Image
 • Bru
 • Bebelle bis
 • Ouveillan
 • Bebelle
  Hieronder staan foto's
  van onze Bâtisse.
  De traktor is van de
  buren...spijtig!
  Foto
  Foto
  Foto
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Zoeken in blog

  La Bâtisse du Délice
  Chambres et table d'hôtes
  20-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrachtwagen

  Ik heb vandaag niet veel uitgevoerd. Eerst wat ijzeren lattenwerk geplaatst om de buizen van dampkap en VMC te verstoppen. Vervolgens crépi gemaakt en dan boodschappen gedaan bij de hofleverancier. Toen ik net terug thuis was, stond de vrachtwagen van die laatste aan de achterdeur om de tegels en het zand voor rond het zwembad te leveren. Nadien kregen we bezoek van Brigitte en Patrick, die terug voor een tiental dagen in Cruscades zijn en bovendien kwam ook Chantal nog eens langs.

  Leen werkte verder aan de onderkant van de achtergevel, het voegwerk van nog een stukje tuinmuur en van een stukje oude muur op de parking. Verder is er nog crépi gezet, binnen en buiten. De vloerder maakte een tweede badkamer af en morgen wordt ze naar alle waarschijnlijkheid gevoegd.

   

  Het weer: alweer een prachtige dag met niets dan zon, bij 23,4 graden.

  20-04-2010 om 19:27 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  19-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keuken

  Keuken kopen vandaag. Bij de Zweedse meubelgigant in Montpellier, inderdaad.  Willy en Pierre volgden ons op de voet, omdat ze ook twee vitrinekasten nodig hadden. Wij laadden die dan in onze camionette, daarmee was hun transportprobleem opgelost. Zij konden gelukkig rond het middaguur al huiswaarts vertrekken. Wij deden er nog tot na vijven over om alles besteld, afgehaald en ingeladen te krijgen. Bij het terugkeren nog helemaal moeten omrijden om een file door een ongeval te vermijden en bij thuiskomst wachtte ons de verrassing dat de zoon van de vloerder er op ons appartement een boeltje van gemaakt had bij het voegen van de plinten. Gelukkig hielpen Willy en Pierre ons bij het uitladen van de aanhangwagen en mogen we straks bij hen gaan eten. Leen zou geen tijd meer gehad hebben om nog te koken.

   

  Het weer: een prachtige dag (waar wij maar weinig van gemerkt hebben), volop zon en 23,3 graden. 

  19-04-2010 om 19:55 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  18-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keuken

  Het was veel te laat om nog te bloggen, gisteren en eergisteren. We werken laat door, want we zitten niet echt op schema. Leen is bijna klaar met de achtergevel. De VMC voor de benedenverdieping is eindelijk geplaatst en het plafond in de buanderie is gestoken. Verder is er opgeruimd vandaag, dus morgenvroeg rijd ik met een overvolle aanhangwagen naar het containerpark. Nadien vertrekken we naar Montpellier om een keuken te kopen. Dat was eigenlijk al veel eerder gepland, maar het kwam echt niet uit en dus rijden we morgen. Leen staat ondertussen achter het kookfornuis, want vandaag gaan we eindelijk nog eens deftig eten. Het was van het uitje met Willy en Pierre geleden, dat we nog iets fatsoenlijks gegeten hebben. Hoog tijd dus.

   

  Het weer: een prachtige dag met heel veel zon (hoewel de dag betrokken begon) bij 18,3 graden. 

  18-04-2010 om 20:02 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  15-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbrand

  Er is veel minder nieuws vandaag. Gewoon een goede werkdag. De parking is bijna klaar. De achtergevel ook. De stelling, die we gisteren afgebroken hadden, brachten we netjes terug naar Jean-Claude. Later zullen we ze nog eens nodig hebben voor de voor- en de twee zijgevels, maar dat is momenteel geen prioriteit. Ik heb de laatste resten van ons voorlopig studiootje afgebroken. De badkamer is nu dus terug gewoon een buanderie (er kwamen twee propvolle aanhangwagens aan te pas om alles naar het containerpark te brengen). Over het containerpark gesproken: Willy en Pierre vonden dat toch zo een grappig woord hè, wel ze hebben het overgenomen van ons. Geef toe, containerpark klinkt toch beter dan afvalstort...

  Inmiddels is een derde kamer bijna helemaal bezet en is de eerste badkamer – op het voegwerk na – helemaal betegeld.

  De armen van Leen zijn helemaal verbrand. De crépi (een waterdichte en beenharde bezetting op basis van kristallen) is de boosdoener.

   

  Het wer: het was weer een mooie dag. Zonnig, windstil en 18,7 graden. 

  15-04-2010 om 20:27 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  14-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urgences

  Gisteren nodigden Willy en Pierre ons uit in La Braise Occitane, het voormalige ‘La Caille qui Chante’. Dat is eigenlijk een restaurant voor routiers. We zaten in een grote gelagzaal vol truckers (ik denk dat Willy en Leen, met uitzondering van het meisje dat opdiende, de enige vrouwen waren). De sfeer was bijzonder en gezellig. Als voorgerecht een groenten- en vleesbuffet en nadien keuze tussen vier hoofdschotels. Wij namen alle vier de mosseltjes met friet en het moet gezegd, het was lekker. Daarbij twee flesjes wijn, een rode en een rosé, maar die laatste ruilden we in voor een tweede fles rode. Nadien nog kaas en dessert toe. Willy en Pierre wilden ons een beetje verwennen, omdat ze vinden dat we zo hard werken. Bedankt hoor lieve mensen. Het was ook de ideale formule voor dit moment. We vertrokken laat en waren toch nog op een schappelijk uur terug thuis.

  De vloerder was op de afspraak vandaag en heeft al bijna een volledige badkamer afgewerkt. Het gaat vooruit bij die man. Leen is vanmorgen in Béziers 4 douchekranen en 2 lampen voor de achtergevel gaan kopen, stoelen gaan testen en de kleur van de meubels gaan kiezen. Dan reed ze naar Narbonne om toiletten en deuren van een ingemaakte kast te bestellen. Dan kwam ze thuis eten en reed ze naar de hofleverancier voor bezetting, de douchekoppen voor de badkamers en meubels voor in de tuin. Ondertussen werd hier lustig bezet (er is alweer een kamer klaar), beton gegoten op de parking en latjes geplaatst rond de ramen van de kamers (kwestie van recht te bezetten).

  Toen Leen thuiskwam van de hofleverancier vond ze het hoog tijd dat die lelijke stelling afgebroken werd. Zo gezegd zo gedaan. We begonnen er samen aan en toen alles bijna klaar was besliste één van de zware koppelstukken om gewoon los op mijn hoofd te vallen. Ik viel op mijn knieën en het bloed liep over mijn gezicht. Leen in al haar staten. Vlug het bloed weggedept met een natte doek en toen zag het er al veel minder erg uit. Toch maar naar het ziekenhuis gereden  en daar kreeg ik vier hechtingen. En ik heb niet geweend en voor de mensen die mij een beetje kennen: ik ben ook niet flauwgevallen.

  Nadien nog wat geklungeld, maar veel is er niet meer afgewerkt. Enfin de voorbereidingen voor de dag van morgen zijn getroffen.

   

  Het weer: een prachtige dag, 17,1 graden, volop zon.

  14-04-2010 om 20:28 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  13-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen

  Even moeten wachten op de blog? Wel, het vele werk is de oorzaak.

  Maandag kwam de vloerder dus niet langs en vandaag evenmin. Deze middag had ik zijn vrouw aan de lijn en morgen komt hij kost wat kost terug.

  Inmiddels op de werf (veel andere dingen kunnen we niet vertellen, want we werken eten en slapen): alle dagkanten van de ramen zijn eindelijk af. Eén kamer is volledig bepleisterd en een tweede voor de helft. De verankering voor de wastafels van twee badkamers zijn geplaatst en Leen heeft geen stelling meer nodig om de achtergevel af te werken. Ook onze parking krijgt vorm. De goot is klaar en op basis daarvan kan de rest van de beton gegoten worden. We werken lustig verder.

  Ik droom van onze eerste klanten (hoewel ik die mensen nog nooit zag). Allemaal rampscenario’s, maar het komt wel goed hoor...

   

  Het weer: zonnig, 16,2 graden en geen wind.

  13-04-2010 om 19:40 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  11-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekluisterd

  Aan bed gekluisterd van vrijdagavond tot zaterdagavond omstreeks 7 uur. Dan rond de klok van 10 terug naar bed om deze middag, iets voor twaalf terug te verschijnen. Vlug onder de douche gekropen en deze namiddag een poging ondernomen om het zwembad te kuisen. Dat ging niet zonder moeite. Vervolgens naar Parijs-Roubaix gekeken en een tweede poging gedaan om het zwembad te kuisen. Enfin, het is gelukt zal ik maar zeggen. Hopelijk kan ik morgen terug volop aan de slag, want de werf moet vooruit gaan.

  Leen heeft de ganse dag hard gewerkt. Ze voegde de achtergevel verder in. Het ziet er heel mooi uit. Morgen zakt ze een verdieping op de stelling.

  En morgen komt de vloerder terug.

   

  Het weer: zonnig, zacht, af en toe wat wind en 22,9 graden.

  11-04-2010 om 18:55 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  10-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleidelijk

  Niet zo’n goed nieuws; ik, Leen, schrijf vandaag want Harry is ziek. Een klein griepje heeft hem de hele dag geplaagd en in bed gehouden. De vermoeidheid zal er ook wel mee te maken hebben. Rusten is de boodschap en dat doet hij dan ook.

  Vanmorgen ben ik eerst nog naar de hofleverancier gereden voor crepi, bouten, tiges, waterdichte gyprocplaten en rond een uur of 10 ben ik dan op mijn stelling gekropen om de achtergevel verder in te voegen. Gisteren heb ik het laatste stuk oude bezetting afgebikt. Morgen terug op de stelling.

  ’t Was een zalig mooie dag vandaag en ik moet eerlijk toegeven dat het zwembad er zeer verleidelijk bijlag. ’t Is nog een klein beetje te vroeg om een duik te nemen. De temperatuur van het water is 18 graden.

   

  Het weer : Stralende zon, staalblauwe hemel en 21,3 graden

  10-04-2010 om 19:50 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  08-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedden

  Weer dagkanten geplaatst van twee ramen. Niet dat ik daarmee op schema zit, want alles moet klaar zijn voor het eind van de week en eigenlijk nog andere dingen ook, dus dat ziet er niet zo goed uit. Ondertussen is er ook nog bezetting geplaatst in één van de kamers en heeft Leen de buitenste dagkanten van één raam afgewerkt. Morgen moeten we de stelling verplaatsen en dan kan ze beginnen aan het laatste deel van de achtergevel.

  Leen is deze voormiddag ook nog bedden gaan bestellen. Vanaf 10 mei mogen we ze halen.

   

  Het weer: het was koud verdorie, 12,5 graden en behoorlijk wat wind. Bovendien vielen er af en toe een paar verloren gevlogen druppels.

  08-04-2010 om 19:48 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  07-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gas

  Gas geven. Dat is ons motto. Niet omkijken en verderwerken. Meer kunnen we niet doen. Dagkanten bij de vleet, dat heb je met 11 ramen hè. Vandaag toch weer tweeëneenhalf raam afgewerkt, dus dat lijkt een goed gemiddelde. Hoewel, de ramen aan de voorkant op de verdieping net iets gecompliceerder zijn, dus dat gaat meer tijd in beslag nemen. Ondertussen is er ook nog bepleisterd in twee badkamers. Ook de keuken is nu volledig afgepleisterd.

  Leen ging eens horen voor de keukentoestellen. Ze kwam met een mooie prijsofferte terug thuis. Een kok moet goede toestellen hebben hè en voor onze table d’hôtes willen we alleen het beste. De mensen die blijven eten moeten in de watten gelegd worden.

  Op het eind van de dag nog maar eens naar de hofleverancier, want bepleisteren is één zaak, maar de zakken grondstof moeten klaar liggen hè.

   

  Het weer: niet schitterend vandaag. De voorspelde regen was vlak na de middag al op de afspraak. 17,1 graden en nagenoeg geen wind. 

  07-04-2010 om 19:56 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  06-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dagkanten

  We geven er een lap op. Hard en veel gewerkt. De keuken is bepleisterd. De dagkanten van 2 ramen zijn van gipskartonplaten voorzien. Leen werkte op haar beurt de buitenste dagkanten van anderhalf raam af met bepleistering en metselde een waterdicht elektriciteitspotje in, in de achtergevel. Van daaruit vertakken we voor de verlichting op de achtergevel.

  Op het einde van de dag nog naar de knutselwinkel op weg naar Béziers, terug thuis alles uitgeladen en klaargelegd voor morgen...

  Nu eten, dan crashen in de zetel en vervolgens naar bed...

   

  Het weer: een prachtige dag met veel zon bij 17,6 graden.

  06-04-2010 om 20:38 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
  05-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Akoestisch

  Weer goed gewerkt. Leen schilderde deze voormiddag de plafonds van de badkamers en kroop deze namiddag op de stelling om de achtergevel verder in te voegen. Ik bekleedde een steunpilaar met gipskartonplaten en maakte van de gelegenheid gebruik om de aflopen akoestisch te isoleren. Nadien stak ik nog het metalen frame voor een plafondje in de inkom buiten en hing ik een buis voor de dampkap. Tussendoor vonden we nog de tijd om het zwembad te kuisen. Iets voor zeven vonden we het allebei welletjes geweest en kropen we onder de douche.

   

  Het weer: een stralende lentedag. Volop zon, weinig of geen wind en 16,3 graden.

  05-04-2010 om 19:34 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
  04-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prullen

  Goede Pasen gehad? Wij wel. Opgestaan om halfzeven om afscheid te nemen van Irène en Xavier. Dan terug in bed gekropen. Leen stond terug op, want ze kon de slaap niet vatten. Ik heb daar minder moeite mee en kwam om halfnegen uit bed. Dan een gekookt Paaseitje gegeten en tussen halftien en tien uur beginnen werken. Leen heeft geschuurd en gevoegd... Ik heb plafond geplaatst in de inkomhal. Nadien nog een beetje het materieel verzameld en prullen voor het containerpark in de aanhangwagen gegooid.

   

  Het weer: wisselend bewolkt maar vooral zonnig bij 15,1 graden. Het heeft net een buitje gedaan, maar ondertussen schijnt de zon al terug.

  04-04-2010 om 18:50 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  03-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palen

  De migraines komen mij de strot uit. Deze morgen weer wakker geworden met knallende hoofdpijn en mijn paardenmiddel moeten nemen. Groggy tot na de middag. Ondertussen werd er op de werf gelukkig lustig verdergewerkt. De elektriciteitsleidingen in de keuken zijn voorzien en ingemetseld. Eén van de palen in de living is afgewerkt met gipskartonplaten en Leen heeft op haar stelling gezeten om de achtergevel verder in te voegen. En Irène schilderde verder.

  Op het eind van de dag nog naar de hofleverancier gereden voor allerhande materiaal en tenslotte een rolgordijn gehangen in onze badkamer.

   

  Het weer: 18,3 graden, grijs met nuances, af en toe een waterzonnetje en nagenoeg windstil.

  03-04-2010 om 19:59 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  02-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giraf

  Plots is er weer veel veranderd in huis. De lambriseringen in de leefruimte zijn klaar. Ondertussen hebben we beslist hoe we de schouw gaan bouwen. De plafonds in leefruimte en keuken zijn geplaatst. Nu nog de naden voegen en schuren. Om alles te schuren hebben we een speciaal toestel gekocht. Een giraf, zo heet dat toestel. Kopen is goedkoper dan huren, dus dat was snel beslist.

  De binnendeuren hebben een eerste laag gekregen.

  Het weer: zonnig, windstil en 15,3 graden.

  02-04-2010 om 19:45 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  01-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vees

  De dag begon administratief. Ana Laura, de architecte, kwam langs met ons dossier over de toegankelijkheid van La Bâtisse du Délice. In principe moet elke nieuwbouw, voor een project als het onze, toegankelijk zijn voor mindervaliden. Vermits wij vertrekken van een oud gebouw, dat bovendien hoger ligt dan de straat, moeten we een uitzondering vragen. Dat gebeurt door middel van een wijziging van de bouwvergunning. Hopelijk krijgen we snel een goedkeurend antwoord.

  Nadien gewoon terug aan de slag. Irène borstelde er lustig op los. Terwijl werden er nog gipskartonplaten geplaatst aan het plafond in de living. Xavier vees dat het een lieve lust was. Nadien is er ook nog lambrisering geplaatst en sleep en kapte ik mij doof aan sleuven in de keuken, het toilet, de traphal en de living. Op het eind van de dag gingen we nog naar het containerpark en naar de hofleverancier voor allerhande materialen...

   

  Het weer: 14,5 graden, over het algemeen zonnig, maar vannacht heeft het geregend.

  01-04-2010 om 19:33 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  31-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schuren

  Leen zegt dat haar leven momenteel bestaat uit schuren en voegen. Ze is het een beetje beu, denk ik.  En toch valt er nog heel wat te...schuren en voegen. Als ze het wil, los ik haar morgen af voor het schuren, maar het voegen laat ik aan haar over, want dat kan zij beter dan ik.

  Verder zijn er 5 binnendeuren geplaatst, een goede zaak, want dat geeft meteen een heel ander zicht en dat brengt de afwerking weer heel wat dichter bij.  Xavier en ik werkten het metalen frame van de keuken af en iets minder dan tweederde van de living is bezet met gipskartonplaten.

  Irène, zij schilderde verder. Nog wat binnendeuren en een antiroestlaag op het tuinpoortje.

   

  Het weer: 18 graden, wisselend bewolkt, nagenoeg geen wind. Irène heeft aan het zwembad van het zonnetje genoten.

  31-03-2010 om 19:50 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  30-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tuinmeubeltjes

  Gans de voormiddag gewerfwinkeld. Eerst naar Béziers voor een deel van de tuinmeubeltjes, verf en binnendeuren. Dan de wastafels voor de kamers gaan afhalen, ook in Béziers. Dan allerijl naar de knutselwinkel, want die sluit over de middag, om hoekprofielen en ijzeren latten voor de gipskartonplaten. Terwijl ook cylindersloten meegebracht... Ondertussen was het ruim na de middag. Snel iets gegeten en dan alles uitgeladen. Nadien schilderde Irène verder aan de binnendeuren en begonnen Xavier en ik aan de metalen ophanging van het plafond in de keuken. Na wat gepruts en gepuzzel, beslist om lang vijzen te halen en morgen kunnen we alles afwerken. Leen schuurde en dichtte naden.

   

  Het weer: de dag begon met regen. Dan klaarde het op, maar tegen de middag overtrok het opnieuw. Toen begon het hevig te waaien en klaarde het weer helemaal open. Het werd 18,1 graden. 

  30-03-2010 om 19:24 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  29-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laminaatvloer

  Eerste werk van de dag: naar het containerpark. Dan Xavier aan het werk gezet – hij heeft nog wat sleuven gedicht – en drie binnendeuren geplaatst. Ondertussen reden Irène en Leen naar Narbonne voor verf en andere boodschappen. Ik heb verdergewerkt aan het lattenwerk voor het plafond van het gelijkvloers en nadien hebben we nog een paar gipskartonplaten geplaatst. Mijn schoonouders hebben de laminaatvloer van ons oude studiootje opgebroken, nadat ze er hadden opgeruimd. Mooi werk dat achter de rug is. Xavier verfde ook nog de plafonds van drie badkamers met een onderlaag. Irène zette een eerste binnendeur – als proef – in de verf, maar Leen vindt het wat te wit...

   

  Het weer: 19,5 graden, wisselend bewolkt – nu is het grijs – en het is momenteel aan het afkoelen.

  29-03-2010 om 19:35 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  28-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomeruur

  Met het zomeruur toch iets later opgestaan dan normaal. Eerlijk gezegd, geraakte ik niet makkelijk uit bed. Leen wel, die is er altijd als de kippen bij. In de voormiddag hebben we de straatkant eens opgekuist, want straks komen de ouders van Leen toe en dus kunnen zij hun auto voor de deur parkeren. Terwijl nog wat rommel op de aanhangwagen geladen, zodat ik morgenvroeg alles kan gaan wegkieperen op het containerpark.

  Na de middag hebben we het zwembad gekuist (met al dat ronddwarrelend stof is er inmiddels al niets meer van te zien) en nadien heeft Leen nog naden geschuurd en gevoegd en ik heb nog ijzeren latten gezet voor het plafond op het gelijkvloers.

  Achteraf toch nog een beetje aan het zwembad gezeten. Het was zalig buiten.

   

  Het weer: 20,6 graden, windstil en een af en toe gesluierd zonnetje. 

  28-03-2010 om 18:21 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)


  Onze Bâtisse opent in juni 2010
  Jullie kunnen vanaf nu reserveren! 
  Mail: labatissedudelice@gmail.com

  Archief per week
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 17/12-23/12 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Hieronder staan
  foto's van ons
  dorp Cruscades.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!