Foto
La Bâtisse du Délice
Leen et Harry
Goossens-Rombouts
5, Impasse Saint-Pierre
11200 Cruscades
www.labatissedudelice.com
Inhoud blog
 • Image
 • Bru
 • Bebelle bis
 • Ouveillan
 • Bebelle
  Hieronder staan foto's
  van onze Bâtisse.
  De traktor is van de
  buren...spijtig!
  Foto
  Foto
  Foto
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Zoeken in blog

  La Bâtisse du Délice
  Chambres et table d'hôtes
  05-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Akoestisch

  Weer goed gewerkt. Leen schilderde deze voormiddag de plafonds van de badkamers en kroop deze namiddag op de stelling om de achtergevel verder in te voegen. Ik bekleedde een steunpilaar met gipskartonplaten en maakte van de gelegenheid gebruik om de aflopen akoestisch te isoleren. Nadien stak ik nog het metalen frame voor een plafondje in de inkom buiten en hing ik een buis voor de dampkap. Tussendoor vonden we nog de tijd om het zwembad te kuisen. Iets voor zeven vonden we het allebei welletjes geweest en kropen we onder de douche.

   

  Het weer: een stralende lentedag. Volop zon, weinig of geen wind en 16,3 graden.

  05-04-2010 om 19:34 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
  04-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prullen

  Goede Pasen gehad? Wij wel. Opgestaan om halfzeven om afscheid te nemen van Irène en Xavier. Dan terug in bed gekropen. Leen stond terug op, want ze kon de slaap niet vatten. Ik heb daar minder moeite mee en kwam om halfnegen uit bed. Dan een gekookt Paaseitje gegeten en tussen halftien en tien uur beginnen werken. Leen heeft geschuurd en gevoegd... Ik heb plafond geplaatst in de inkomhal. Nadien nog een beetje het materieel verzameld en prullen voor het containerpark in de aanhangwagen gegooid.

   

  Het weer: wisselend bewolkt maar vooral zonnig bij 15,1 graden. Het heeft net een buitje gedaan, maar ondertussen schijnt de zon al terug.

  04-04-2010 om 18:50 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  03-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palen

  De migraines komen mij de strot uit. Deze morgen weer wakker geworden met knallende hoofdpijn en mijn paardenmiddel moeten nemen. Groggy tot na de middag. Ondertussen werd er op de werf gelukkig lustig verdergewerkt. De elektriciteitsleidingen in de keuken zijn voorzien en ingemetseld. Eén van de palen in de living is afgewerkt met gipskartonplaten en Leen heeft op haar stelling gezeten om de achtergevel verder in te voegen. En Irène schilderde verder.

  Op het eind van de dag nog naar de hofleverancier gereden voor allerhande materiaal en tenslotte een rolgordijn gehangen in onze badkamer.

   

  Het weer: 18,3 graden, grijs met nuances, af en toe een waterzonnetje en nagenoeg windstil.

  03-04-2010 om 19:59 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  02-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giraf

  Plots is er weer veel veranderd in huis. De lambriseringen in de leefruimte zijn klaar. Ondertussen hebben we beslist hoe we de schouw gaan bouwen. De plafonds in leefruimte en keuken zijn geplaatst. Nu nog de naden voegen en schuren. Om alles te schuren hebben we een speciaal toestel gekocht. Een giraf, zo heet dat toestel. Kopen is goedkoper dan huren, dus dat was snel beslist.

  De binnendeuren hebben een eerste laag gekregen.

  Het weer: zonnig, windstil en 15,3 graden.

  02-04-2010 om 19:45 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  01-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vees

  De dag begon administratief. Ana Laura, de architecte, kwam langs met ons dossier over de toegankelijkheid van La Bâtisse du Délice. In principe moet elke nieuwbouw, voor een project als het onze, toegankelijk zijn voor mindervaliden. Vermits wij vertrekken van een oud gebouw, dat bovendien hoger ligt dan de straat, moeten we een uitzondering vragen. Dat gebeurt door middel van een wijziging van de bouwvergunning. Hopelijk krijgen we snel een goedkeurend antwoord.

  Nadien gewoon terug aan de slag. Irène borstelde er lustig op los. Terwijl werden er nog gipskartonplaten geplaatst aan het plafond in de living. Xavier vees dat het een lieve lust was. Nadien is er ook nog lambrisering geplaatst en sleep en kapte ik mij doof aan sleuven in de keuken, het toilet, de traphal en de living. Op het eind van de dag gingen we nog naar het containerpark en naar de hofleverancier voor allerhande materialen...

   

  Het weer: 14,5 graden, over het algemeen zonnig, maar vannacht heeft het geregend.

  01-04-2010 om 19:33 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  31-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schuren

  Leen zegt dat haar leven momenteel bestaat uit schuren en voegen. Ze is het een beetje beu, denk ik.  En toch valt er nog heel wat te...schuren en voegen. Als ze het wil, los ik haar morgen af voor het schuren, maar het voegen laat ik aan haar over, want dat kan zij beter dan ik.

  Verder zijn er 5 binnendeuren geplaatst, een goede zaak, want dat geeft meteen een heel ander zicht en dat brengt de afwerking weer heel wat dichter bij.  Xavier en ik werkten het metalen frame van de keuken af en iets minder dan tweederde van de living is bezet met gipskartonplaten.

  Irène, zij schilderde verder. Nog wat binnendeuren en een antiroestlaag op het tuinpoortje.

   

  Het weer: 18 graden, wisselend bewolkt, nagenoeg geen wind. Irène heeft aan het zwembad van het zonnetje genoten.

  31-03-2010 om 19:50 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  30-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tuinmeubeltjes

  Gans de voormiddag gewerfwinkeld. Eerst naar Béziers voor een deel van de tuinmeubeltjes, verf en binnendeuren. Dan de wastafels voor de kamers gaan afhalen, ook in Béziers. Dan allerijl naar de knutselwinkel, want die sluit over de middag, om hoekprofielen en ijzeren latten voor de gipskartonplaten. Terwijl ook cylindersloten meegebracht... Ondertussen was het ruim na de middag. Snel iets gegeten en dan alles uitgeladen. Nadien schilderde Irène verder aan de binnendeuren en begonnen Xavier en ik aan de metalen ophanging van het plafond in de keuken. Na wat gepruts en gepuzzel, beslist om lang vijzen te halen en morgen kunnen we alles afwerken. Leen schuurde en dichtte naden.

   

  Het weer: de dag begon met regen. Dan klaarde het op, maar tegen de middag overtrok het opnieuw. Toen begon het hevig te waaien en klaarde het weer helemaal open. Het werd 18,1 graden. 

  30-03-2010 om 19:24 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  29-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laminaatvloer

  Eerste werk van de dag: naar het containerpark. Dan Xavier aan het werk gezet – hij heeft nog wat sleuven gedicht – en drie binnendeuren geplaatst. Ondertussen reden Irène en Leen naar Narbonne voor verf en andere boodschappen. Ik heb verdergewerkt aan het lattenwerk voor het plafond van het gelijkvloers en nadien hebben we nog een paar gipskartonplaten geplaatst. Mijn schoonouders hebben de laminaatvloer van ons oude studiootje opgebroken, nadat ze er hadden opgeruimd. Mooi werk dat achter de rug is. Xavier verfde ook nog de plafonds van drie badkamers met een onderlaag. Irène zette een eerste binnendeur – als proef – in de verf, maar Leen vindt het wat te wit...

   

  Het weer: 19,5 graden, wisselend bewolkt – nu is het grijs – en het is momenteel aan het afkoelen.

  29-03-2010 om 19:35 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  28-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomeruur

  Met het zomeruur toch iets later opgestaan dan normaal. Eerlijk gezegd, geraakte ik niet makkelijk uit bed. Leen wel, die is er altijd als de kippen bij. In de voormiddag hebben we de straatkant eens opgekuist, want straks komen de ouders van Leen toe en dus kunnen zij hun auto voor de deur parkeren. Terwijl nog wat rommel op de aanhangwagen geladen, zodat ik morgenvroeg alles kan gaan wegkieperen op het containerpark.

  Na de middag hebben we het zwembad gekuist (met al dat ronddwarrelend stof is er inmiddels al niets meer van te zien) en nadien heeft Leen nog naden geschuurd en gevoegd en ik heb nog ijzeren latten gezet voor het plafond op het gelijkvloers.

  Achteraf toch nog een beetje aan het zwembad gezeten. Het was zalig buiten.

   

  Het weer: 20,6 graden, windstil en een af en toe gesluierd zonnetje. 

  28-03-2010 om 18:21 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  27-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeilperikelen

  Klassieke muziek op de achtergrond tijdens het plaatsen van de metalen profielen van het plafond op het gelijkvloers. Zalig. De hele dag goed gewerkt. Ook het zeil van het zwembad gedaan, vastgesteld dat de wind alles in het zwembad blies, het zeil er terug over, dat werd dan weer weggeblazen door de wind, dus zeil er terug af... Echte slapstick. Eens de wind gaan liggen is, zal ik het zwembad eens ‘stofzuigen’, dan is het terug netjes.

  Leen heeft de ganse dag gekuist, gewassen, gewinkeld en gekookt.

   

  Het weer: heel veel wind (rukwinden tot 85 kilometer per uur) meestal zonnig en af en toe een paar druppels, waarvan we niet wisten van waar ze kwamen... 18,4 graden. 

  27-03-2010 om 17:54 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  26-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorzichtig

  Amai, geen schitterende week achter de rug. Deze ochtend, bij het opstaan, blokkeerde mijn rug. Drie uur aan bed gekluisterd en dan opgestaan. Voorzichtig wat administratie en betalingen gedaan, want dat was hoog nodig. Terwijl reed Leen naar Béziers om deurklinken te halen.

  Na de middag voorzichtig beginnen werken. Ik heb de raampjes van de badkamers afgewerkt en Leen werkte buiten verder aan de tuin. Ze haalde het zeil van het zwembad en ik zette de filterinstallatie in werking.

   

  Het weer: een prachtige lentedag, geen wind, volop zon bij 21 graden.   26-03-2010 om 23:43 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  25-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kopzorgen

  Af en toe krijg een mens toch kleine opdoffers bij een project als het onze. Na het bericht dat we een veiligheids- en toegankelijkheidsplan moeten indienen, kwamen nu ook de buren nog hun beklag doen over de plaatsing van onze warmtepompen. Akkoord, in het heetst van de strijd hebben we een fout gemaakt. De tweede warmtepomp is bevestigd in hun tuinmuur. Daar had ik moeten op letten en dat had ik moeten vermijden, maar door het hectische karakter van het moment, heb ik daar niet bij stilgestaan. Ik heb het pas gerealiseerd als het te laat was...

  Enfin, we hebben nu een schadevergoeding voorgesteld, maar daar willen de buren niet van weten. Ze vrezen vooral de geluidshinder, maar na een demonstratie hebben ze zelf kunnen vaststellen, dat de toestellen niet teveel lawaai maken. We hopen van harte, dat het daar bij blijft. We willen geen last met de buren. Akkoord, het staat allemaal in de bouwaanvraag, maar toch, onenigheid met buren hebben we liever niet.

  De veiligheids- en toegankelijkheidsplannen dan... Deze morgen hadden we een vergadering met onze architecten. Ze brachten croissants en chocoladekoeken mee. Het zijn toch toffe mensen hoor. Conclusie was, dat zij contact zouden opnemen met de DDE (de Franse dienst stedenbouw), om te zien wat er nu precies moet gebeuren. Deze middag al belde hij mij met nieuws. We moeten nu een aanpassing doen van onze bouwaanvraag, met toevoeging van veiligheids- en toegankelijkheidsplannen. Zij gaan zich daar nu over ontfermen en de DDE heeft toegegeven dat zij een fout maakten en beloofde de zaak zo snel mogelijk te behandelen. Wij hopen het beste...

   

  Het weer: 18 graden, deze ochtend overtrokken, dan kwam de zon er door en nu is het terug aan het overtrekken. Er was nagenoeg geen wind. 

  25-03-2010 om 19:04 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  24-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Architect

  Er is goed gewerkt vandaag. Plafond geplaatst in bijna twee kamers, dus dat is niet mis. Leen dichtte bovendien heel wat naden. Ik presteerde wat minder, want ik voelde mij niet zo heel lekker. Misschien het gevolg van de pizza die we gisteren naar binnen speelden. Wellicht ook niet, want ik was de enige die last had. Enfin, zo erg is het allemaal niet en morgen voel ik mij waarschijnlijk al veel beter.

  Ondertussen nog bericht gekregen van de Mairie, dat we een toegankelijkheids- en veiligheidsplan moeten indienen. Snel naar de architect gebeld en die komt morgen langs. Benieuwd wat dat precies moet zijn...

   

  Het weer: de dag begon grijs, maar na de middag kwam de zon er af en toe door. Ondertussen is het terug bewolkt. Het werd 18,8 graden.

  24-03-2010 om 18:50 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  23-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dwarslatje

  Vanmorgen Bob afgehaald in Trausse. Dus iets later aan de slag, maar niet getreurd, we hebben wat langer doorgewerkt. Het plafond gehangen in de hal op de verdieping en ondertussen nog werfboodschappen gedaan. Gipskartonplaten, vijzen, twee binnendeuren, onderlaagverf voor de gipskartonplaten en pleister gehaald. Nadien nog een poging gedaan een raam te bestellen – het laatste in de rij – maar zonder succes, want de verkoopster beweerde, dat ramen met dwarslatjes tussen het glas niet meer gemaakt werden.... Thuisgekomen belde Leen naar de leverancier en die zei doodleuk dat die ramen nog wel bestaan. We komen er wel...

  Leen heeft ook nog wat plantjes in de tuin gezet. Twee kamperfoelies (aan het poolkot) – een gele met wit en een oranje-rode – en verder nog wat lavendel. ’s Avonds ruikt kamperfoelie heerlijk... Eén van de planten heeft zich al vastgehecht aan de muur...

   

  Het weer: 20,2 graden, windstil, zonnig.

  23-03-2010 om 19:21 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  22-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob

  Het is alweer van vrijdag geleden, dat we nog blog schreven.

  Zaterdag hebben we keihard gewerkt. Wandjes afgewerkt in twee badkamers en een plafond gestoken in anderhalve kamer. ’s Avonds kwam Bob dan op bezoek. Hij komt hier een handje toesteken. Gisteren deden we niets, we namen een rustdag, maar vandaag zijn we er terug ingevlogen. Voornamelijk plafond gestoken. Net nog Bob weggevoerd naar een vriendin. Vanaf morgenavond logeert hij dan bij Gust en Ann.

   

  Het weer: Grijs, miezerig en warm (17,9 graden). Tegen de late namiddag is de zon er terug doorgekomen

  22-03-2010 om 19:32 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  19-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raampjes

  We krijgen bezoek vanavond. Leen heeft de hele dag gekookt en boodschappen gedaan.

  Op de werf is er ook weer hard gewerkt. Geluidsisolatie met gipskartonplaten geplaatst tussen twee kamers. Plafond gehangen in de laatste badkamer en twee raampjes gezet. Nadien nog de profielen van twee scheidingswandjes in twee badkamers geplaatst. Morgen bezetten we die met gipskartonplaten. Dan nog wat voegen en vervolgens kan de faïence geplaatst worden.

   

  Het weer: niet veel soeps, deze voormiddag miezerig, ’s namiddags bewolkt. Het is vochtig bij 15,8 graden. 

  19-03-2010 om 17:31 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
  18-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagne

  Het was een goede werkdag vandaag. Veel gedaan. Plafond in twee badkamers en de muur bezet met geluidsisolerende gipskartonplaten in een derde badkamer. Dat laatste voor het comfort van onze gasten. Verder begonnen met het plaatsen van het plafond in één van de kamers. Leen heeft nog vensterschabben gemaakt in geïsoleerd gipskarton en natuurlijk naden gevoegd en afgeschuurd en de werf zo goed als mogelijk opgekuist. Het ging vooruit.

  Nu zijn we uitgenodigd bij Armand. Hij is oorspronkelijk uit de Champagnestreek en kwam altijd op vakantie in Cruscades. Het beviel hem hier zo goed, dat hij hier uiteindelijk komen wonen is. Een paar keer per jaar krijgt hij hier een levering van een kleine champagneboer en wij mogen nu gaan proeven. Wellicht kopen we wel een paar kistjes...

   

  Het weer: overwegend zonnig met toch wel wat wolken en tegen de late namiddag begon het te overtrekken. De wind komt van over de zee, dus dat voorspelt niet veel goeds. Het werd 17 graden. 

  18-03-2010 om 18:07 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
  17-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegenslagje

  Het was vandaag een dag van veel plannen en al bij al weinig werken. Deze voormiddag plafond gestoken in één van de badkamers, terwijl Leen de zijkanten van de trap naar ons appartement afwerkte. Ondertussen is ook de electriciteit op de verdieping helemaal afgewerkt en moeten enkel nog een paar stekkers en schakelaars geplaatst worden. Alles werkt, de electricien kan de individuele schakelborden van de gastenkamers komen aansluiten. Na de middag plafond beginnen steken in een andere badkamer, een klein tegenslagje gehad en een halve gipskartonplaat vernield. Gevolg was, dat ik naar de hofleverancier moest voor nieuwe platen. Terwijl de overschot van dakpannen – Leen had die vlak na de middag in onze camionette gestouwd – naar de bouwgrond van Gust en Ann gebracht (in Roubia). Toen de gipskartonplaten uiteindelijk uitgeladen waren, was het tijd voor de douche en de blog. Morgen moeten er wat plafonds geplaatst worden, want we zouden graag hebben dat de vloerder komt verderwerken.

   

  Het weer: alweer een mooie lentedag met veel zon, geen wind en 15,7 graden.

  17-03-2010 om 19:34 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  16-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dakpannen

  We hebben licht in de hal op de verdieping van de kamers. Met een tijdsschakelaar, zodat onze gasten zich geen zorgen moeten maken als ze het licht laten branden. Na een aantal minuten gaat het gewoon vanzelf uit. Verder is zowat alle electriciteit aangesloten op de verdieping en zijn ook de buizen voor het ventilatiesysteem in de badkamers geplaatst. We kunnen plafonds steken en dan kan de vloerder terugkomen om de tegels in de badkamers te plaatsen.

  Leen heeft de pannen op het dak van ons poolkot gekleefd. Het ziet er mooi uit, precies echt. Ik heb verder nog metalen latten geplaatst voor het plafond op het gelijkvloers. Ik denk dat een derde nu wel klaar is.

  Op het eind van de dag ben ik nog een beetje in de tuin gaan zitten. Gewoon om te genieten van het mooie weer.

   

  Het weer: een prachtige dag met staalblauwe hemel, windstil en 17,3 graden.

  16-03-2010 om 19:23 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  15-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werfbezoek

  We zijn weer gestart met de werken. Deze voormiddag nog wat karton gekleefd om de vloer te beschermen. Bovendien kwam de technicus van het zwembad langs om onze defecte tegenstroompomp te vervangen. Dat is keurig gebeurd en nu is het nog wachten op de reparatie van een koppelstuk op de afloop van het filtersysteem.

  Nadien zijn we nog maar eens werfboodschappen gaan doen en vervolgens begonnen we met de plaatsing van het metalen frame voor de plafonds op het gelijkvloers. Tot nu toe verloopt dat vrij vlot, hopelijk blijft dat ook zo.

  We kregen ook werfbezoek van Jean-Claude, de oom van Brigitte en voormalig aannemer. We dronken samen koffie.

  Leen is nu aan het koken. Straks eten en dan de zetel in.

   

  Het weer: een prachtige lentedag met toch nog iets te veel wind bij 13,1 graden.

  15-03-2010 om 19:39 geschreven door La Bâtisse du Délice  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)


  Onze Bâtisse opent in juni 2010
  Jullie kunnen vanaf nu reserveren! 
  Mail: labatissedudelice@gmail.com

  Archief per week
 • 06/09-12/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 17/12-23/12 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Hieronder staan
  foto's van ons
  dorp Cruscades.


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!