 We lazen het volgende in Knack wetenschap.
Kort weg: Darwins theorie klopt niet met deze wetenschappelijk feiten maar we gaan daarmee Darwins theorie niet in vraag stellen
.
Uit Knack wetenschap:
Het wilde Schotse Soayschaap wordt steeds kleiner door de klimaatverandering. Dat meldt het wetenschappelijke tijdschrift Science.
Volgens wetenschappers zorgen de milde winters er voor dat kleinere schapen overleven, wat resulteert in een paradoxale vermindering in lichaamsgrootte. -toevoeging: Degeneratie dus (zie boekomslag)

Reeds 25 jaar bestuderen wetenschappers de Soayschapen van het Schotse eiland Hirta. Uit de resultaten blijkt dat de lichaamsgrootte van de schapen sindsdien met 5 procent is afgenomen. Hun poten werden korter en hun lichaamsgewicht nam af.
De reden voor dit bizarre fenomeen is onderwerp voor veel discussie.
Darwin
Volgens Tim Coulson, hoogleraar biologie aan het Imperial College te Londen, kunnen zwakkere schapen beter overleven dankzij de klimaatverandering. Er is langer gras beschikbaar door de milde winters, zodat zelfs de kleinere schapen meer kans hebben om het te halen. Daardoor komen kleinere schapen vaker voor in de schapenpopulatie.
Volgens de klassieke evolutietheorie zouden wilde schapen juist groter en sterker moeten worden. "Maar het is niet de bedoeling om Darwins theorie in vraag te stellen", zegt Coulson. ...,Dit fenomeen is louter een gevolg van veranderde milieuomstandigheden. Micro-evolutionair zou er weinig veranderd zijn.
Beesten worden geacht in de vrije natuur steeds beter te worden naar mate de tijd en evolutie vordert onder de weldoende leiding van toevals veranderingen en survival of.. anders gezegd natuurlijke selectie. Na 25 jaar van studie bij deze schapen onder evolutie in de klimaat verandering blijkt de theorie van Darwin naar de knoppen (niet te kloppen) maar
.
Volgens de klassieke evolutietheorie zouden wilde schapen juist groter en sterker moeten worden. Maar het is niet de bedoeling om Darwins theorie in vraag te stellen" zegt Coulson....,.
Evo-wetenschap(=evolutie verhaal) is blind en doof voor de werkelijkheid en waarheid binnen de wetenschap, Darwin stelde juist zelf heel veel vraagtekens achter zijn theorie en hoopte dat de toekomst uitsluitsel zou geven. Hier krijgt Darwin en zijn volgelingen een duidelijk rechtstreeks antwoordt en we moeten het volgende vaststellen,:...als wetenschappelijke onderzoeken Darwin niet staven maar het tegendeel bewijzen dan gaan we die theorie van King Darwin toch niet in vraag stellen zeker? Het zelfde geldt jammer genoeg binnen alle takken van de zogenaamde evolutie wetenschap.
|