Ingredienten
- ½ rode peper
- zout
- 6 stelen paksoi
- 2 bosuitjes
- ½ limoen
- 4 eetlepels lichte sojasaus
- 4 eetlepels olijfolie
- zout
- versgemalen peper
- 200g farfalle pasta
- grillpan
- 500g verse zalmfilet
- olie
- 2 eetlepels olijfolie
- Was een ½ rode peper en halveer deze in de lengte. Verwijder de zaadlijst en snij de peper in reepjes. Leg de peper in ijskoud water met wat zout
- Was 6 stelen paksoi en snij deze in plakjes
- Was 2 bosuitjes en snij deze in schuine stukjes.
- Pers een ½ limoen boven een kom en klop een dressing van het limoensap met 4 eetlepels lichte sojasaus en 4 eetlepels olijfolie. Breng de dressing op smaak met zout en versgemalen peper
- Kook 200g farfalle pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
- Verwarm een grillpan voor en bestrijk 500g verse zalmfilet met olie
- Grill de zalm in ca. 7 minuten aan beide kanten gaar en bestrooi met zout en peper.
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de groenten ca. 3 minuten
- Schep de groenten, de rode peper en de dressing door de pasta en leg de gegrilde zalm erop.
Gerechtsoort Hoofdgerecht vis Seizoen Zomer Voor aantal personen 4 Bereidingstijd 20 minuten

|