Inhoud blog
  • Ondergang
  • Stuurmanskunst
  • Shame
  • Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Zingen met je hart

    27-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eenzaamheid


    Sommige gebeurtenissen zetten ons wel even aan het denken.

    Enkele citaten die vandaag bij mij opkwamen toen ik een verhaal hoorde over eenzaam ziek zijn.

     

    *Ik voelde mij zo eenzaam. Toen belde ik mezelf op en werd heel gelukkig. Ik was in gesprek.

    *Eenzaam is degene die voor niemand nummer één is.

    *Hij was erg eenzaam. De enige groep die hij kende was zijn bloedgroep.

    *Een van de vele vormen van eenzaamheid is een herinnering hebben en er niet kunnen over praten.

    *Eenzaamheid is een goede plaats om te bezoeken, maar een slechte plaats om te verblijven.

    *Eenzaamheid is blindheid, je ziet de mensen niet die om je geven.

     

    27-01-2013 om 18:35 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    26-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mattheuspassie 2013
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We kregen een vooraankondiging van de traditionele Mattheuspassie van de Chorale Cecilia, die doorgaat op 25 en 27 maart in de Sint Pauluskerk in Antwerpen. Extra medewerking komt er van In Dulci Jubilo. Solisten zijn : Annelies Van Gramberen (sopraan), Inez Carsauw (mezzo), Bart De Kegel (evangelist), Koen Vereertbrugghen (tenor), Joris Derder (Christus) en Matthew Zadow (bas). Kamerorkest La Passione. Het geheel staat onder leiding van Paul Dinneweth.
    Wellicht gaan de twee uitvoeringen weer snel uitverkocht zijn. Daarom, als je interesse hebt, vlug mailen naar 
    info@choralecaecilia.be. Kaarten ; 25 en 20 EUR.

    http://www.youtube.com/watch?v=M_LLFfFXaUA

    26-01-2013 om 10:21 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    25-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten koninkrijken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bij de erbarmelijke resultaten die leerkrachten in spe liene zien op de bevraging over algemene kennis, dacht ik eventjes dat ik toch wel op mijn borst mocht kloppen. Geschiedenis, aardrijkskunde, politiek, kunstgeschiedenis ... horen bij mijn interesses en laten mij soms toe om hedendaagse gebeurtenissen en toestanden in een wat ruimere context te plaatsen. Maar al bij al is ook deze kennis zeer fragmentarisch en is ze vaak aanleiding tot het opzetten van een bril met vele filters.
    Niet zo in het monumentale boek van Norman Davies "Vergeten koninkrijken" (een verborgen geschiedenis van Europa) dat je (niet in je bed, want daarvoor is het met zijn 880 blz. te zwaar) een heel nieuwe kijk geeft op de opkomst en ondergang van staten. Wie kent nog het koninkrijk Tolosa, het koninkrijk Alt Clud, de grandioze geschiedenis van het mediteraanse imperium Aragon? Een studie als deze relativeert het belang van de huidige landen en zet grootsprekers als een David Cameron op hun eigen relatief plaatsje. Overigens voorspelt Davies dat België ooit een plaats zal krijgen tussen de vergeten koninkrijken.
    Maar tegelijk laat dit onovertroffen werk zien, hoe jammerlijk het is dat toekomstige leerkrachten geen perspectief geven aan hun leerlingen.
    "Historia, magistra vitae " (prof. Lousse).

    25-01-2013 om 16:21 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    24-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugge Bach
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Brugge verwerft zich een reputatie met zijn Internationale Bachdagen. Zondagmorgen (27 januari) om 11 uur wordt het slotconcert gegeven in de Sint Jacobskerk. Ludo Claessen en Ignace Thevelein dirigeren Johan Schelle's "Barmherzig und gnädig ist der Herr", en van J.S. Bach 7 koorgedeelten uit diverse werken.

    24-01-2013 om 09:44 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    23-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jezuieten Turnhout


    Het bericht op de radio vanmorgen dat toekomstige leerkrachten een ontstellend gebrek hebben aan algemene kennis verwondert mij helemaal niet. De achtereenvolgende onderwijshervormingen die zogezegd moesten zorgen voor democratisering van het onderwijs, hebben er alleen maar voor gezorgd dat de culturele bagage bijna tot een nulpunt is gedaald.

    O tempora, o mores! Gisteren had ik het nog over de jezuïeten. Ik blijf dankbaar dat ik hun opvoeding en onderwijs heb meegekregen in het college van de Jezuieten in Turnhout. Van hen kreeg ik een onafhankelijke, onderzoekende, kritische geest. Van hen kreeg ik de belangstelling voor geschiedenis, kunst, literatuur. Door hen leerde ik dingen in een ruime context plaatsen. Schitterende leraren zoals pater Versmissen en pater Van Assche drukten een onuitwisbare stempel in ons gemoed.

    Is het nu zoveel beter? In elk geval leverde Turnhout mensen af als Jos Gheysels (Groen), Jan Peers (hoogleraar geneeskunde en gewezen directeur UZ Leuven) , Edward Schillebeeckx (theoloog), Luc Van Looy (bisschop van Gent), Christian Van Thillo (persmagnaat), Paul Janssens (Janssens Pharmaceutica)… En dat allemaal door het onderwijs zogezegd moest verbeterd worden.

    23-01-2013 om 10:06 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    22-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inigo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Onze voorzitster Rita (Ter Looveren) kon ons gisteren fier als een bleompot aankondigen dat zij voor de eerste keer omais geworden van een kleinzoon die de trotse naam "Inigo" draagt. Met die naam wordt de Baskische traditie van de familie in ere gehouden.
     
    Baskisch, jawel, maar ook de naam van één van grootste heiligen van de 16e eeuw. In het Latijn noemen we hem Ignatius, in het Spaans (wat geen optie is voor een echte Bask) Ignacio en zijn familienaam de Loyola. Hij kwam voort uit een adelijke familie en bracht zijn eerste 26 levensjaren door in de galante en wufte sfeer van het koninklijk hof. En hij werd een vechtersbaas, die uiteindelijk in een oorlog met de Fransen zwaar gewond geraakte. In de daarop volgende herstelperiode kwam hij tot een diepgaande bekering. Ik bespaar u de hele geschiedenis van zijn zoektocht naar diepe geestelijke waarden (de tocht liep van Parijs, langs Rome, met de bedoeling om in Palestina te gaan "strijden"). Hij verzamelde rond zich een groep vrienden ("socii") en stichtte uiteindelijk de Sociëteit van Jezus, beter bekend als de Jezuieten. De orde werd de grootste strijdmacht van de paus tegen het protestantisme. Hun geleerdheid en discipline waren direct ondergeschikt aan de paus. Uiteindelijk werd hun macht zo groot dat de "generaal" van de Jezuieten wel eens de "zwarte paus" wordt genoemd.

    Inigo, de vurige, ... licht van de wereld.


    http://www.youtube.com/watch?v=gw1zISAgwuY

    22-01-2013 om 10:06 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (1)
    21-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziek?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Met de sneeuw en de koude duiken er ook heel wat afmeldingen op voor de repetities. Sommigen zijn natuurlijk wat bang om de gladde wegen te trotseren. Maar ik zie ook nogal wat zieken verschijnen in mijn mail. En ongelukkig genoeg zijn het niet zomaar de winterkwaaltjes die ons teisteren. Nu moet ik toegeven dat ik ook al in een betere conditie weekends heb doorgebracht. Maar je kan je natuurlijk niet permitteren om afwezig te zijn als er zoveel mensen op je rekenen. Ik doe dus mijn best en vooral ... veel beterschap voor hen die het bed of de zetel houden.

    21-01-2013 om 09:34 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    20-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wolf Hall
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Elf boeken publiceerde Hilary Mantel tussen 1985 en 2005: elf intrigerende, vaak sombere verhalen waarin ons onvermogen een ander echt te begrijpen tot misverstanden en eenzaamheid voert. Dus toen Mantel een paar jaar geleden verklaarde dat haar twaalfde roman de wreedste van allemaal zou worden, vreesden de Britse critici het ergste: ook dit zou een diep duister verhaal worden over menselijk falen en lijden.

    De critici kregen gelijk. In ’Wolf Hall’, een roman over Thomas Cromwell (ca. 1485-1540), de vertrouweling van zowel kardinaal Wolsey als Hendrik VIII, passeren bijna alle menselijke tekortkomingen de revue. Toch is dat maar de helft van het verhaal. Want deze meer dan vuistdikke roman gaat evenzeer over liefde, vertrouwen, hoop, begrip en eerlijkheid – over alle goede menselijke eigenschappen die ons voortbestaan waarborgen. Ook in dat opzicht is ‘Wolf Hall’ een echte Mantel, want welk donker onderwerp deze schrijfster ook aansnijdt, ze laat ons nooit in vertwijfeling achter.

    Toch is er een immens verschil tussen ’Wolf Hall’ en Mantels vorige romans, die af en toe vastlopen in besluiteloosheid en zelfreflectie. Van oponthoud is in ’Wolf Hall’ geen sprake. Integendeel, het zindert en dendert van begin tot einde, het sleurt je mee, of je wilt of niet. Niet de lezer slokt dit boek op, zoals Salman Rushdie opmerkte, dit boek slokt de lezer op.

    Dat ‘Wolf Hall’ zo'n diepe indruk maakt, heeft verschillende redenen. Daar is allereerst de intrigerende Thomas Cromwell. Die werkte zich met duizelingwekkende snelheid op van knechtje bij Vlaamse textielhandelaren tot advocaat en politicus. In 1536 maakte Hendrik VIII hem tot zijn plaatsvervanger, waardoor Cromwell absolute macht kreeg over de Anglicaanse kerk. Vier jaar later werd hij beschuldigd van hoogverraad en ter dood veroordeeld.

    Cromwell is zonder twijfel een van de belangrijkste mensen in de Engelse politieke geschiedenis. In handen van Hilary Mantel wordt hij daarin bovendien een van de meest fascinerende en indrukwekkende.

    Razend knap is ook de opzet van dit boek. Het begint al meteen op de eerste bladzij. Daar rolt de jonge Thomas huilend van de pijn door het stof, geschopt en geslagen door zijn dronken vader. Hij vlucht naar zijn getrouwde zuster, en vandaar naar de haven, waar drie Vlaamse handelaren hem onder hun hoede nemen. Het volgende hoofdstuk verplaatst ons midden in de ontruiming van het paleis van kardinaal Wolsey, die bij Hendriks geliefde Anna Boleyn in ongenade is gevallen.

    Daarna volgen de scènes elkaar in hoog tempo op. Via flashbacks, herinneringen, dialogen en gedachtenflarden worden we heen en weer geslingerd tussen Cromwells jeugdjaren, zijn eerste stappen op het pad van de diplomatie en zijn opzienbarende ontwikkeling tot staatsman. Die constante wisseling, die nergens tot verwarring leidt, geeft de roman een enorme dynamiek.

    Toch is het vooral Mantels oog voor het alledaagse dat ‘Wolf Hall’ zo meeslepend maakt. Midden in een gesprek over staatszaken valt Cromwells oog op de kwaliteit van een tapijt of de snit van een fluwelen cape. Als hij hoort dat Thomas More zich dagelijks met een zweep kastijdt, bedenkt hij dat er iemand moet zijn die de kost verdient met het maken van dit soort vreemde instrumenten: „Iemand kamt paardenhaar tot grove kwasten, bindt ze samen en knipt de rafelige einden recht, wetende dat die diepe, schrijnende wonden onder de huid moeten veroorzaken.” Dergelijke beeldende, schijnbaar onbelangrijke observaties maken Mantels Cromwell tot een man van vlees en bloed, een machtige en geslepen politicus, en verheffen ’Wolf Hall’ tot indrukwekkende, eigentijdse biografische fictie

    20-01-2013 om 10:58 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    18-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hermann Schröder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Musica ad Nives zijn we begonnen met het instuderen van de Missa Eucharistica van Hermann Schröder. Deze Schröder (1904-1984) is één van de belangrijkste katholieke Duitse kerkmusici uit de 20e eeuw. Hij was professor koordirectie, contrapunt en compositie aan de Hochschule für Musik Köln en ook korte tijd organist aan de Dom van Trier.  We hebben ondertussen al gemerkt dat het gebruik van gregoriaans ondersteund door kwarten en kwinten tot zijn stijlkenmerken behoren. Ook middeleeuwse technieken zijn hem niet vreemd.

    In oktober 1995 werd de Hermann-Schroeder-Gesellschaft opgericht om zijn werk, pedagogische en muzikale erfenis levendig te houden.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=NY-o-pcaYD4

    18-01-2013 om 14:56 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    17-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis te koop
    Villa in pastorijstijl
    Palingsgatstraat 46 - 9111 Belsele
    770.000 EUR

  • 00/32/475/53.02.68°

    Zie Blog van 14 januari.

       
  • 17-01-2013 om 12:04 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintermuziek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eindelijk winter. Het geschikte moment om even je discografie op te lijsten met een paar stukken rond het eindeloze thema “winter”.

    Doe maar

    ·         Tsjaichowski: Symfonie nr 1, bijgenaamd Winter Daydreams

    ·         Joachim Raff: Symfonie 11 “Der Winter”

    ·         Kalevi Aho: Symfonie 12: “Luostosymfonie”

    ·         Christian Sinding: Symfonie 4: “Winter en lente”

    Het moeten immers niet altijd de Vier Jaargetijden van Vivaldi, of de Jahreszeiten van Haydn zijn.

     

    http://www.youtube.com/watch?v=2WwEkNT7lhA

     

    17-01-2013 om 11:52 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    16-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LOUBISTOK
     


    Loubistok is een ensemble van vijf dames met prachtige stemmen uit Lviv, de belangrijkste stad in West-Oekraïne. Ze hebben allemaal een conservatoriumopleiding gevolgd en zijn stuk voor stuk actief in het muziekleven van Lviv. De dames begeleiden zichzelf op een 20-tal traditionele instrumenten, brengen overwegend volkse melodieën uit Oekraïne, treden op in traditionele dracht en zingen daarbij als engelen.
    De naam Loubistok betekent zoveel als “liefdesdrank”. Meisjes gaven de drank in het geniep aan de jongens in de hoop dat deze op hen verliefd zouden worden …. Vandaag betekent Loubistok veel meer: vijf Oekraïense dames willen het publiek verleiden met enkele schitterende stemmen: hùn liefdesrecept bij uitstek.
    Hun repertoire halen ze grotendeels uit de traditie van de Hutzulen, een bergvolk uit de Karpaten, en uit de rijke "kozakkentraditie",maar ze wagen zich ook aan enkele van onze Vlaamse klassiekers...
    De meerstemmige zang vormt het hoofdbestanddeel van hun repertoire naast de vaak adembenemend mooie begeleiding op kobza ,(een instrument dat sterk lijkt op een gitaar), op bandoura of knieharp (een buikvormig snaarinstrument dat buiten Oekraïne nauwelijks bekend is), op viool en op een schare fluiten.

    http://www.youtube.com/watch?v=0BjnCSRzdK0


     

    16-01-2013 om 11:07 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    15-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In memoriam Jef Tooten


    Jef … ik zie hem voor mij, als hij op een koorfeest begint aan zijn “Reis rond Europa”, sole mio, kalinka, … Ik zie zijn lachende oogjes als hij vertelt over Parijse avonturen. Ik zie hem als een ranke jongeling aangefietst komen naar de repetitie. Ik hoor hem met vuur de tenoren op gang trekken. Toonbeeld van waardig ouder worden. Niet te stoppen als tenor, dirigent, zanger. Enthousiaster over de grote opera aria’s dan over moderne onbenulligheid. . Stamvader van een muzikaal geslacht. Lang geleden onderwijzer, voor hij een lange loopbaan begon bij de ASLK.

    En dan zou hij wat afbouwen, misschien in plaats van zeven dagen muziek er maar zes vol maken. Ik hoorde vertellen dat hij in de nazomer van zijn leven al eens pendelde tussen het ziekenhuis en zijn tuin. En nu is Jef gaan rusten, tenzij hij een nieuwe loopbaan begint als dirigent van een koor van gepensioneerde engelen.

    KORILE bewaart hem als een mooie herinnering in het hart.

    15-01-2013 om 00:00 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    14-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HUIS TE KOOP

    Villa in pastorijstijl gelegen aan een waardevol natuurgebied

    Palingsgatstraat 46 - 9111 Belsele

    770.000 EUR.

    Ruime moderne woning (bouwjaar 2008) met landelijke karakter en stallingen (+/- 16 x 6.5m) gelegen op 3211m² grond waarvan ongeveer 1250m² gelegen in woongebied met landelijk karakter en het overige gedeelte in waardevol landschappelijk gebied. De woning is gelegen in een landelijke straat (naast natuur- en stiltegebied) op 4-5km van centrum Sint-Niklaas. Gelijkvloers: ruime inkomhal, toilet, open moderne geïnstalleerde keuken / eetkamer , living met plaats voor openhaard, bureau/bibliotheek/leeshoek en berging. Eerste verdieping: 4 ruime slaapkamers , ruime badkamer, apart toilet en dressing met ingebouwde kasten.Tweede verdieping bestaat uit een geïsoleerde zolder. Vloeren uit volle parket of natuursteen.

    Privé-tuin : 3000 m²

    Oriëntatie van de tuin : Zuid

    Lengte aan straatkant : 30 m

    Terras : 32 m²

    Verwarmd zwembad

    Beveiligde toegang/alarm

     

    Energieprestatiecertificaat:

     

    xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

     

    Zie ook : http://www.immoweb.be/nl/Buy.estate.cfm?idbien=4100226&ongletactif=10&xincludedetail=10&mycurrent_section=Buy&xbg=N#onglet

     

    Contacteer de eigenaar

    14-01-2013 om 09:44 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HUIS TE KOOP (2)
        

        

        

        

    14-01-2013 om 09:29 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.huis te koop (3)


    14-01-2013 om 09:24 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    12-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denken over programma
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu ter Looveren en Korile ook effectief gaan heropstarten met de repetities, is het werk van dit weekend er eentje van het opstellen van hun programma. Het gaat allemaal een beetje de profane richting uit na de religieuze storm van de kerstconcerten. Eén ding staat al zeker vast: het wordt grotendeels muziek uit de 20e eeuw en het thema van de liefde in al zijn vormen komt uitgebreid aan bod. Lode Dieltiens en Juliaan Wilmots moeten de Vlaamse componisten vertegenwoordigen, Maierhofer blijft op het programma en we gaan op verkenning in de noordelijke landen.

    12-01-2013 om 14:03 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    11-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Om de tel kwijt te raken

    Voor wat een repetitie allemaal niet goed kan zijn … Het traditionele worstenbrood en appelbol gaf gisteren aanleiding tot het tellen van de vrouwen van Hendrik VIII van Engeland. Nu moet ik toegeven dat je de tel zou kwijtraken. De mengeling van dynastieke belangen en een potente vorst gaf het volgende resultaat: achtereenvolgens zag men de volgende koninginnen op de troon verschijnen (en we zwijgen zedig over de talloze bedverwarmstertjes):

    ·         Catharina van Aragon (gehuwd 11 juni 1509 – gescheiden 1533): kreeg 6 kinderen, waarvan alleen haar dochter Mary bleef leven. Zij zou de latere koningin Mary I van Engeland worden.

    ·         Anna Boleyn (gehuwd op 25 januari 1533 – onthoofd op 19 mei 1536): ook zij kreeg slechts één dochter, maar dan wel eentje van formaat: de latere koningin Elisabeth I, die 45 jaar over Engeland zou heersen.

    ·         Jane Seymour (gehuwd op 30 mei 1536 – gestorven in het kraambed op 24 oktober 1537), moeder van de latere koning Edward VI.

    ·         Anna van Kleef (gehuwd op 6 januari 1540 – hetzelfde jaar gescheiden): blijkbaar niet aantrekkelijk genoeg (was gekozen op basis van een schilderij), maar wel lief. Zij werd door de koning “gepromeerd” tot zijn allerliefste zuster.

    ·         Catherine Howard (gehuwd op 28 juli 1540 – onthoofd op 13 februari 1542): jong en wild wat de koning niet kon appreciëren.

    ·         Catherine Parr: (gehuwd op 12 jul 1543): zij overleefde de koning die zelf overleed op 28 januari 1547.

       

       

       



    11-01-2013 om 10:09 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    09-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogmoed
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "Cito ignominia fit superbi gloria." of "Hoogmoed komt voor de val".
    In een koor is ieder lid even belangrijk, en verdient evenveel in de bloemetjes gezet te worden. Als iemand er zich op voorstaat dat hij of zij belangrijker is dan een ander kan best het bijbelwoord indachtig zijn: wie zich verheft zal vernederd worden, wie zich vernedert zal verheven worden. Ik kan de Icarussen onder ons best missen. Maar ik kan niet de gewone soldaat missen die zijn plicht met een glimlach vervult.  

    09-01-2013 om 22:56 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)
    08-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provinciale zangtornooien O-Vl
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Op 3 achtereenvolgende zondagen vinden de jaarlijkse provinciale zangtornooien van Oost-Vlaanderen plaats; telkens om 14.30 u in het Conservatorium van Gent, Hoogpoort 64. 27 januari, 3 februari en 10 februari zijn de te noteren data.
    Het programma kan je bij mij opvragen.

    08-01-2013 om 00:00 geschreven door carlo claes  


    >> Reageer (0)

    Archief per maand
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 09-2005

    Ik ben Carlo (Carlo Claes), geboren op 20 september 1944. Als je goed telt weet je hoe oud / jong ik ben. Enkele jaren geleden gaf ik mijn job als resoc-coördinator van Waas en Dender op om met brugpensioen te gaan. Sindsdien kan ik mij aan mijn echte passie wijden: de koormuziek. Ik dirigeer twee koren:   Fiori Musicali uit Sint-Niklaas en  het Hanswijkkoor in Mechelen. Zo ontmoet ik iedere week een hoop fijne, lieve mensen. Maar hier is de wereld nog veel groter. Dus kom ik nu ook jou tegen.
    Foto

    Gastenboek
  • Hallo medeblogvriend(en)
  • Een gezegende midweek voor de feestdagen
  • Groetjes aus Entenhausen
  • fijn lief
  • nieuw kleurtje

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog als favoriet !

    Zoeken met Google




    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs