Passie laat de energie stromen
Over mijzelf
Ik ben Ria Coeckelberghs, en gebruik soms ook wel de schuilnaam RiCo.
Ik ben een vrouw en woon in Houthalen-Helchteren (België) en mijn beroep is Freelancejournalist.
Ik ben geboren op 05/11/1956 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lezen, schrijven, fotograferen, decoreren, koken.
Blog als favoriet !
Mijn favorieten
 • De waarheid
 • Grenswetenschap
 • Groene Evelien
 • Orbhunter
 • Goed nieuws
 • Welzijn
 • Robbert Vandenbroeke
 • I want to know it
 • Niburu
  forum

  Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek
 • De risico's van de internet democratie: misleiding met ruim honderd aliassen.
 • zomaar
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • groeten uit overmere
 • Een fijn pinksterweekend

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  heiligerita
  www.bloggen.be/heilige
  RiCo Journalistiek
  Iedere uil is als uilskuiken begonnen.
  15-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenaardsen brengen medium Robbert van den Broeke een bezoek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eerder deze maand schreef ik het artikel 'Buitenaardse rassen koloniseren onze aarde'. Nu is er een andere versie van het verhaal zodat u zichzelf een mening kunt vormen.

  In de nacht van 14 op 15 december voelt Robbert (34) de liefdevolle aanwezigheid van twee buitenaardse intelligenties. Het zijn een grey en een reptiel alien.

  Robbert krijgt door dat de greys en de reptiel aliens de mensen oproepen te stoppen met negatieve verhalen over hen te verzinnen. Zoals bepaalde mensen negatief denken of doen, heb je ook buitenaardsen die wel eens fouten maken. Maar dat wil niet zeggen dat alle greys en alle reptiel aliens slecht zijn. Zij zijn ook geboren uit Gods liefde en het doet hun pijn dat ze nog steeds gediscrimineerd worden. We kunnen elkaar allemaal een handje helpen zonder vooroordelen. De greys en reptiel aliens zijn geen duivels.
  Als bepaalde mensen hen nu zouden zien, zouden ze bang kunnen worden door alle negatieve verhalen. De greys en de reptiel aliens roepen de mensen via Robbert op om te proberen om elke vorm van discriminatie -ook op aarde naar elkaar toe- los te laten. Om uiteindelijk rijp te worden voor het echte buitenaardse contact.


  Robbert voelt dat hij foto's moet maken, en daarop verschijnen zowel een grey als een reptiel alien. “Als mensen naar deze foto's kijken kunnen ze als ware het innerlijk van deze wezens voelen en zien dat zij ook schepsels van God zijn”, aldus Robbert.

  Oproep van buitenaardsen om te stoppen met discriminatie


  Bron: www.robbertvandenbroeke.nl

  Bijlagen:
  http://www.robbertvandenbroeke.nl/bijzondere-gebeurtenissen/Oproep_van_buitenaardsen_om_te_stoppen_met_discriminatie   
  http://www.robbertvandenbroeke.nl/indemedia   

  15-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Medium, Robbert van den Broeke, greys, reptiel alien
  02-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenaardse rassen koloniseren onze Aarde
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit lijkt een science fiction scenario, maar uiteenlopende bronnen bevestigen deze stelling. Het wemelt van het leven in ons melkwegstelsel. Politieke en religieuze leiders weten dit maar houden de lippen stevig opeen. Daar zijn diverse redenen voor. Eén daarvan is dat de mensheid er nog niet aan toe is om dit te aanvaarden. In het universum zijn wij een primitief ras dat zijn conflicten beslecht met oorlogen. Hoger ontwikkelde rassen hanteren de techniek van beïnvloeding en manipulatie om er hun voordeel mee te doen, ten koste van de mensheid.

  Het klinkt ongelooflijk maar er duiken steeds meer verhalen op van door buitenaardsen ontvoerde mensen. Ze durven er niet mee in de openbaarheid te treden uit angst om anders bij de psychiater te belanden. De trauma's die ze door zo'n ontvoering hebben opgelopen beheersen hun leven en maken het tot een hel. Hieronder geef ik de rode draad van al die verhalen weer. Het is de bedoeling om mensen wakker te schudden. Onderzoek zelf de mogelijkheid van andere realiteiten en dimensies Bekijk het nieuws kritisch en raadpleeg alternatieve nieuwsbronnen. Vergelijk deze en vorm uw eigen mening. Ontdek waarom wij bepaalde zaken niet mogen weten.

  Er zijn diverse buitenaardse rassen die geïnteresseerd zijn in onze Aarde vanwege de vele rijkdommen die ze bezit. De buitenaardsen kunnen op onze planeet niet leven. Daarvoor hebben ze de mens nodig voor hun kruisingsprogramma. Slachtoffers die ontvoerd zijn vertonen littekens van operaties die door hen zijn uitgevoerd. Ook implantaten werden aangetroffen die door onze chirurgen werden verwijderd. Zwangere jonge vrouwen bleken opeens niet meer zwanger te zijn bij terugkomst op Aarde. Wat wordt met deze gestolen embryo's gedaan? Helaas is dit geen fantasie maar werkelijkheid.

  Er worden hybriden gekweekt die steeds meer in aantal toenemen om uiteindelijk de macht over onze Aarde te krijgen. Dit doen ze op hun eigen 'vreedzame' manier. Ze benaderen belangrijke politici en religieuze leiders en in ruil voor hun diensten krijgen ze kennis over ontwikkelingen die bij ons nog in de kinderschoenen staan. Het is voor de aliens belangrijk om de gedachten van mensen te controleren en te beïnvloeden. De technieken die politici en religieuze leiders daarvoor gebruiken willen ze inzetten voor hun eigen doel. Onze Aarde wordt begeerd door diverse buitenaardse rassen want nergens in het universum is er zoveel natuurlijke rijkdom voorhanden als hier. Willen we als mensheid overleven moeten we onze authenticiteit bewaren en veilig stellen. Laten we elkaar niet bevechten maar ons verenigen tegen een reële bedreiging.


  Bijlagen:
  http://alliesofhumanity.org/nl/    
  http://www.ufowijzer.nl   
  http://www.youtube.com/watch?v=2v6w1ZkHVLg   
  https://www.youtube.com/watch?v=lN3A-WxoMrs   

  02-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Aarde, buitenaardsen, aliens, kruisingsprogramma, implantaten
  17-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Heilige Boek der Gevallen Engelen, deel 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het mysterie van onze schepping

  Dit boek heeft de kerk verboden. De vraag is waarom? Het bevat de volledige waarheid over wie wij zijn. De eerste mens is ontstaan in het laboratorium van de AN.NUNAKI's, een buitenaards ras. Wij zijn voor vijftig procent van buitenaardse afkomst. Het boek is gratis te downloaden zodat iedereen er kennis van kan nemen.

  De AN.NUNAKI's vestigden zich 442.000 jaar geleden op Aarde in het gebied tussen Tigris en Eufraat, ons bekend van het oude Mesopotamië. Ons zonnestelsel bestond in die tijd uit de volgende planeten: Zon, Mercurius, Aarde, Maan, Mars, Rahab, Jupiter, Saturnus, Neptunus, Uranus, Pluto en Niburu. Later kwam daar Venus bij. Zij symboliseert het begin van hun tijdrekening die eindigt in 2012 en waar ze een nieuwe cyclus begint.

  De komeet Venus vernietigde later hun thuisbasis Rahab. Overblijfslelen daarvan zijn nu te zien als de astroïdengordel tussen Mars en Jupiter. De AN.NUNAKI's vestigden zich ook op Mars, de derde planeet die een atmosfeer had. Op Aarde en Mars waren al afstammelingen van onze voorouders aanwezig, de Leeuwmensen (Melchizedeks) en de Vogelmensen. De AN.NUNAKI's waren van reptielachtige afkomst en nakomelingen van de Vogelmensen.

  ANU (God) gaf zijn zoon EN.KI (Aartsengel Lucifer) de heerschappij over de Aarde om die te koloniseren. Om de atmosfeer van hun planeet Rahab te redden moesten ze goud delven. De AN.NUNAKI's waren reuzen. Ze bouwden tempels en steden en groeven rivieren uit. Op een gegeven moment hadden ze geen zin meer in dit zware werk. EN.KI kwam op het idee om slaven zonder bewustzijn te creëren. Daarvoor had hij de toestemming van ANU en de raad. Veertien mislukte experimenten gingen vooraf aan het resultaat. De eerste mens LU.LU was een humanoïde robot en een primitieve werker. Maar EN.KI wilde meer. Samen met zijn halfzuster Nincharsag experimenteerden ze heimelijk in het laboratorium. Hij nam vijftig procent levende stof van de aarde en vijftig procent van zijn eigen goddelijke DNA vermengd met het bloed van Kingu, een andere AN.NUNAKI. Deze eerste perfecte mens was een halfgod en kreeg zelfs een ziel.

  En God schiep de mens naar zijn beeld' (Genesis 1:27)


  Bijlagen:
  http://www.findingvoicesradio.com/images/Jeroen/E-boeken/Het Heilige Boek der Gevallen Engelen.pdf   

  17-11-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:AN.NUNAKI, Rahab, Venus, Niburu, Melchizedek, ANU, EN.KI, LU.LU, Genesis
  13-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ufo's bestaan gewoon, deel 7, Coen Vermeeren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dwight David Eisenhower (1890-1969)


  Sinds WO2 zijn er dertien Amerikaanse presidenten geweest en allemaal hebben ze wel iets met ufo's of buitenaardsen gehad: Roosevelt, Truman, Eisenhower, Kennedy, Johnson, Nixon, Ford, Carter, Reagan, Bush sr., Clinton, Bush jr. en Obama. Je zou verwachten dat Mister President over alle informatie dient te beschikken. Niets is minder waar. Als je een A-4tje in regels indeelt komt de president net boven het midden uit. Hun regeerperiode wordt te kort beschouwd voor echt grote belangen als het gaat om geld, olie, energie, wapens, farmacie, grondstoffen, transport, en voedsel. Kortom, hun invloed is beperkt.

  Roosevelt was president van 1933 tot 1945, het jaar waarin hij overlijdt. Tijdens de oorlog meldden zowel piloten van de geallieerden als de asmogendheden onbekende objecten die de bijnaam 'Foo Fighters' kregen. Op het einde van WO2 wordt melding gemaakt van een vliegtuig van de RAF met een ufo. Churchill was toen premier van Engeland en beval om het incident geheim te houden voor tenminste vijftig jaar. Churchill was niet alleen bang voor massale paniek bij de bevolking maar ook dat zij het geloof in de kerk zou verliezen.

  In 1950 vertelde luchtmachtkapitein Jack Adams in het bijzijn van de weduwe van president Roosevelt in een radioprogramma over zijn ufowaarneming. Die was op korte afstand voor zijn vliegtuig langs gevlogen met een snelheid van zo'n 900 km/u. Het had de afmeting van een DC3. Met meer dan 7000 vlieguren op de teller kon hij niet zeggen wat het was. Eleanor Roosevelt viel het destijds al op dat veel getrainde waarnemers dergelijke voorvallen meldden. Ze zei ook heel sceptisch te zijn geweest dat deze mannen het zich allemaal zouden hebben verbeeld.


  Battle of Los Angeles

  Op 25 februari 1942 gingen 's nachts de sirenes af in Los Angeles. Na Pearl Harbour werden steden bewaakt tegen luchtaanvallen. Opgemerkte stilhangende objecten boven de stad werden meer dan een uur beschoten met luchtdoelartillerie. Er vielen burgerdoden door het eigen geschut en enkelen stierven door een hartaanval in de ontstane paniek. De objecten zelf bleven onaangeroerd en zweefden op een gegeven moment langzaam weg om vervolgens gewoon te verdwijnen. Een goede uitleg werd nooit aan de opgeschrikte bevolking gegeven.

  Truman, die regeerde van 1945-1950, was de eerste president die publiekelijk met het ufodossier moest omgaan. “Ik kan u verzekeren dat vliegende schotels, gegeven het feit dat die bestaan, niet gemaakt zijn door welke macht op Aarde dan ook,” zei hij. Presidenten krijgen alleen de hoofdzaken van het nieuws te horen dat wordt geselecteerd door de inlichtingendiensten die ook betrokken zijn bij het ufofenomeen.

  Officieel mogen ze zich alleen met buitenlandse informatie bezig houden.Generaal Landry van de Amerikaanse luchtmacht had één keer per drie maanden een gesprek met Truman over ufo's inzake nationale veiligheid. Daarvoor moest hij eerst bij de inlichtingendienst langs om het laatste nieuws te vernemen. De inlichtingendiensten beweerden publiekelijk dat ze zich niet bezig hielden met ufo's omdat dit eigenlijk een illegale activiteit was.


  Eisenhower is de belangrijkste president in het ufo-dossier

  Dwight David Eisenhower (Ike) was opperbevelhebber van de geallieerde strijdkrachten in Europa. Daarna werd hij de 34ste Amerikaanse president van 1953 tot 1961.

  Halverwege de jaren vijftig was de Koude Oorlog in volle gang en moest Eisenhower grote budgetten vrij maken voor militaire doeleinden. Hij kwam er kennelijk achter dat hij als de machtigste gekozen man in de VS niet overal iets over te zeggen had. Dat maakte hem zeer ongerust. Bij zijn afscheid als president gaf hij één van de meest bijzondere toespraken die een staatshoofd ooit heeft uitgesproken. Hij deed een boekje open over de machten achter de regering. De belangen die enkelen hebben ten koste van velen als het gaat om het in stand houden van tegenstellingen en conflicten. “Samen moeten we leren hoe we verschillen kunnen overstijgen, niet met wapens maar met intellect en deugdelijke intenties. Omdat deze noodzaak zo groot is, moet ik bekennen dat ik mijn officiële verantwoordelijkheden op dit terrein neerleg met een duidelijk gevoel van teleurstelling.” Hij eindigt met de profetische woorden: “Laten we bidden dat mensen van alle geloven, alle rassen en alle naties, hun grote menselijke behoeften bevredigd zien; dat zij die de mogelijkheid daartoe nu ontberen, deze in de toekomst volledig kunnen genieten; dat allen die ongevoelig zijn voor de noden van anderen, zullen leren te geven; dat de ellende van armoede, ziekte en onwetendheid van deze Aarde zal verdwijnen en dat, gegeven de tijd, alle volkeren samen zullen leven in een vrede die is verzekerd door de bindende kracht van wederzijds respect en liefde.” Hij was iemand die begreep dat de belangrijkste opdracht van de mensheid ligt in haar spirituele ontwikkeling!


  Contact met ET

  Een hardnekkig verhaal doet de ronde over een drietal ontmoetingen die Eisenhower zou gehad hebben met buitenaardsen. Op 20 februari 1954 zou president Eisenhower zijn vakantie in Palm Springs hebben afgebroken om in de nachtelijke uurtjes naar de in de buurt gelegen luchtmachtbasis te reizen om daar twee 'bezoekers' te ontmoeten. Dit wordt beweerd door dr. Michael Salla, werkzaam als vredesambassadeur bij het American University's Center for Global Peace. Op Edwards Air Force Base zouden de twee bezoekers hem technologie en kennis hebben willen verstrekken in ruil voor het beeïndigen van haar nucleaire wapenprogramma. De reden hiervoor was dat bepaalde nucleaire technologie ingrijpt in de tijd-ruimte en daar krijgen ook anderen- in de kosmische zin van nabuurschap- problemen door. Aanvankelijk weigerde Eisenhower maar later kwam het toch tot een deal. De buitenaardse Greys kregen toestemming om te experimenteren met menselijk en dierlijk DNA. Dit gegeven zou ontvoeringen en dierverminkingen kunnen verklaren.

  Salla schreef het boek Exopolitics: Political Implications of the Extraterrestrial Presence en runt de website: www. Exopolitics.com


  De ufo-golf in 1952

  Boven het Witte Huis in Washington DC werden ook ufo's waargenomen.

  Een groep electronicaspecialisten werkt op 13 mei aan een nieuwe radarinstallatie en ziet een object van zo'n 80 meter doorsnede op ongeveer 22 kilometer boven Washington een bepaald rechthoekig patroon afleggen. Ook andere radarstations bevestigen deze waarneming. Na drie uur verdwijnt het object van het scherm.

  Diezelfde dag zien twee politiemensen twee andere objecten boven de stad gedurende een uur en een kwartier. De Washington Post meldt dan dat de objecten boven het Witte Huis waren gesignaleerd om daarna nooit meer iets over het incident te zeggen.

  Op 19 juli worden op de radar op DC National Airport zeven objecten gezien terwijl er geen bekende vliegtuigen in dat gebied zijn. Luchtverkeersleider Howard Cocklin : “De objecten werden door meerder radarstations opgemerkt. Op enig moment was er ook visueel contact, een helder oranje licht, ik kan niet zeggen wat het was.”

  Frank C. Feschino jr. beschrijft uitgebreid een hele reeks goed gedocumenteerde incidenten in zijn boek Shoot Them Down.

  De USS Franklin D. Roosevelt was onderdeel van de Amerikaanse zesde vloot en het eerste vliegdekschip met nucleaire wapens aan boord. Ook oud-generaal Eisenhower was opvarende. Op 20 september voer het in NAVO-verband in de buurt van Engeland op de Atlantische Oceaan. De Operation Mainbrace vond plaats om de Sovjet -Unie te imponeren. 80.000 man en 160 schepen namen eraan deel. Met een aantal zeelieden zou Ike 's nachts zo'n 10 minuten hebben staan kijken naar een fel blauw-wit licht. Eisenhower vroeg de mannen dit voorval te vergeten.

  Een snelle vliegende schotel zou door velen zijn gezien en driemaal gefotografeerd door een journalist die toevallig aan boord was.
  Dezelfde dag onderzocht de Royal Air Force (RAF) waarnemingen van een bommenwerper die was gevolgd door een ufo boven Yorkshire. Chester C. Grusinski was als bemanningslid getuige van een sigaarvormige ufo die verscheen, het schip volgde om er vervolgens recht op af te komen en erboven te blijven hangen. Het voorval duurde zo'n vijf minuten en werd door 25 man waargenomen.
  Andere waarnemingen,visueel en op de boordradar vanaf het vliegdekschip, waren er onder andere in 1953 en 1956 en vonden plaats op diverse locaties in de wereld.

  Veel ufo-gerelateerde documenten in de archieven van Eisenhower zijn verplaatst naar andere geheime diensten. De Eisenhowerbibliotheek is dan vervolgens in staat om te zeggen dat daar geen ufo-documenten zijn, zonder te liegen!

  Bijlagen:
  http://www. Exopolitics.com   

  13-05-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Ufo's bestaan gewoon, Coen Vermeeren
  28-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UFO's bestaan gewoon, deel 6, Coen Vermeeren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Piloot Ray Bowyer


  Piloten zijn een belangrijke groep om te betrekken bij het onderzoek naar UFO's. Zij worden speciaal getraind om juist in de meest afwijkende omstandigheden goed te functioneren. Daarvoor is het van cruciaal belang dat zij goede waarnemers zijn. Een piloot die een object ziet tijdens de vlucht moet weten wat het is en wat het voor de veiligheid van het toestel en de passagiers betekent. Toch lezen wij niet dagelijks in de krant wat deze goed getrainde waarnemers die dag aan UFO's hebben gezien. Hoe kan dat?

  In de categorie piloten onderscheiden we beroeps en amateurs. Bij de beroeps maken we onderscheid tussen militair en civiel. Militairen hebben altijd geheimhoudingsplicht. Probleem bij alle categorieën is dat iemand die over UFO's spreekt het risico loopt om voor gek te worden verklaard en aan een eeuwigdurende ridiculisering bloot staat. Je wekt immers de indruk dat je niet goed kunt waarnemen terwijl dat juist absoluut vitaal is. Anderzijds heerst er een machocultuur. Toegeven dat je iets hebt gezien wat niet in de boeken wordt uitgelegd is niet cool. Het is vaak reden om zo iemand in de ziektewet te duwen of te ontslaan.

  Er zijn websites waar piloten hun meldingen kunnen doen. Deze bevatten duizenden dossiers over piloten die buitengewoon onder de indruk waren van hun ervaringen. Alleen al uit het oogpunt van veiligheid vinden zij dat het UFO-fenomeen openlijk onderzocht zou moeten worden. Het aantal incidenten waarbij piloten daadwerkelijk op ramkoers met een onbekend vliegend object zaten zijn legio. Het kan zo zijn dat aardse piloten in paniek of in een reflex de eigen veiligheid en die van hun passagiers in gevaar brengen met hun ontwijkmanoeuvres.


  Burgerluchtvaart

  Astronaut Gordon Cooper: “Ik heb een goede vriend die burgerpiloot is bij een grote maatschappij. Deze verbiedt het om over UFO's te praten. Mijn vriend heeft drie gevallen meegemaakt waarbij een UFO opdook. Hij vloog precies naast zijn vleugel en bleef in formatie met hem vliegen.”

  In november 1986 was een vrachtvliegtuig onderweg van Parijs naar Tokio met gezagvoerder Kenju Terauchi aan boord. Deze had 30 jaar ervaring in de cockpit. Ze vlogen boven Alaska op 11.000 meter hoogte met een snelheid van 950 km/u. Om 5:11 uur zag Terauchi lichten voor hem zo'n 700 meter lager. Na 7 minuten zagen ze recht voor hun twee ruimteschepen stoppen waar licht van af straalde. De cockpit werd hel verlicht en de twee piloten voelden de warmte op hun gezicht. De twee voertuigen vlogen minuten lang op gelijke snelheid recht voor hun Boeing uit, de een boven de ander. Iets later vlogen ze zij aan zij. De derde man, een boordwerktuigkundige kon de objecten ook goed zien. De civiele radar van de luchtverkeersleiding in Anchorage kon geen beeld krijgen van de twee objecten terwijl de militaire radar wel een echo oppikte net zoals de boordradar van het vliegtuig. Het officiële standpunt was dat het om inbeelding ging. Callahan, die later bij het Disclosure Project betrokken was, zei dat het wel degelijk een authentieke waarneming betrof.

  Dichterbij huis speelde zich een vergelijkbaar tafereel af. In april 2007 vliegt gezagvoerder Ray Bowyer boven de Kanaaleilanden met zijn toestel. Om 14.00 uur ziet hij schuin voor hem twee objecten. Hij schat de afstand op 10 mijl. Volgens de verkeersleiding bevinden ze zich echter op een afstand van 50 mijl.  Bowyer gebruikt de verrekijker met vergrotingsfactor 10 en heeft goed zicht want het is overdag. De objecten zouden dan 1600 meter lang moeten zijn! Deze worden ook waargenomen door de passagiers en andere vliegtuigen in de buurt. Het hele voorval duurde 12 minuten.

  Bowyer was zo dapper om zijn waarnemingen in het openbaar te bespreken. Na er twee maanden over nagedacht te hebben is voor hem de buitenaardse hypothese de meest waarschijnlijke.


  Bijlagen:
  http://www.niburu.nl/britse-piloten-zien-kilometer-groot-onbekend-object/   

  28-04-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Ufo's bestaan gewoon, deel 6, Coen Vermeeren
  22-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UFO's bestaan gewoon, deel 5, Coen Vermeeren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  Georgi Grechko


  Ook Russische kosmonauten hebben bijzondere ervaringen gehad. Georgi Grechko (1931) werd de rechterhand van Sergei Koroljov, de vader van het Russische ruimtevaart programma. Hij maakte diverse ruimtereizen. In 1977 is hij aan boord van de Saljut 6 en ziet hij samen met collega Joeri Romanenko hoe ze door een UFO worden gevolgd. Hij vertelt dit aan de Moscow Evening en moet zijn uitspraken hierover terugnemen.

  Koroljov en Grechko waren overtuigd van een buitenaardse verklaring van het Tunguska-incident in 1908. Daar zou op een UFO  een nucleaire explosie hebben plaats gevonden.

  Het boek Russia's Roswell Incident (2012) bevat hierover veel interessant UFO-materiaal. In Ufo Glasnost bevestigt de schrijfster dr. Marina Popovich dat de Russische luchtmacht en de geheime dienst materiaal van gecrashte UFO's in hun bezit hebben.

  Generaal Pavel Romanowich Popovich van de Russische luchtmacht was in 1978 met zijn vliegtuig onderweg van Washington naar Moskou toen hij iets onbekends zag. "We vlogen op een hoogte van 10 kilometer toen ik door het raam keek en iets zag vliegen op zo'n 1500 meter boven ons. Een gloeiend witte gelijkzijdige driehoek, als een soort zeil. Wij hadden een snelheid van 900 km/u en hij haalde ons in met 1300 km/u. De bemanning en de passagiers zagen het ook en niemand kon het verklaren."

  Tijdens zijn ruimtereis in 1979 zag Victor Afanasyev een UFO. "Ik denk dat wij niet alleen zijn. Een buitenaards toestel draaide naar het onze toe, volgde ons en vloog in formatie met ons op 25 tot 30 meter afstand. Wij fotografeerden de metaalachtige, technische constructie van zo'n 40 meter lang. De film werd later in beslag genomen."


  De jaren 80 en 90

  Vladimir Kovalyonok ziet tijdens zijn Saljutmissie (1981) een fenomeen waar hij nooit over heeft gesproken. Ruim dertig jaar later vertelt hij erover. "Veel kosmonauten hebben verschijnselen gezien die ver uitsteken boven de ervaringen van de mensen op Aarde. Ik keek recht voor me door een patrijspoort en zag een object dat ik niet kon verklaren. Het had een elliptische vorm en vloog met ons mee. Opeens was er een soort explosie met een gouden licht. Een of twee seconden later volgde er een tweede ergens anders. Er verschenen twee goudkleurige bollen, heel erg mooi. Daarna witte rook en een wolkachtige bol. "

  Astronaut Musa Manarov herinnert zich een ontmoetingsmissie in datzelfde jaar. "Ik was dicht bij de grote patrijspoort en filmde de langzaam naderende spacecapsule. Plots merkte ik iets op onder het ruimteschip dat 100 meter van ons verwijderd was. Het leek op een antenne. Het bewoog iets naar beneden en toen het wegvloog leek het alsof het roteerde. Het is mogelijk dat het een soort UFO was."

  In 1990 zag Gennadij Strekhalov tijdens de MIR-missie op twee vluchten een ongewoon fenomeen: "Plotseling verscheen er een soort bol, mooi  glimmend en flonkerend. Na tien seconden verdween het net zo plotseling als het was verschenen. Ik heb het gerapporteerd maar ik zei niet dat ik een UFO had gezien want ik moest voorzichtig zijn met mijn woordkeuze."

  22-04-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:UFO's bestaan gewoon, Coen Vermeeren
  17-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Ufo's bestaan gewoon', deel 4, Coen Vermeeren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De NASA is van oudsher de bekendste ruimtevaartorganisatie in de westerse wereld. Ze bracht de eerste mensen naar de Maan, er is een Skylab, het uitgebreide Spaceshuttleproject en later het ISS. Officieel ontkent ze iedere buitenaardse hypothese. Ondertussen is er wel zoveel video-en fotomateriaal waarop haar logo prijkt dat het veel weg heeft van een cover-up. Dat wordt telkens weer bevestigd door de astronauten Aldrin en Mitchell.

  Volgens de 'National Aeronautics and Space Act' uit 1958 is de NASA een civiele organisatie waarvan de lucht-en ruimtevaart wordt gesponsord door de VS. Ze zegt ook dat de NASA een onderafdeling is van het Amerikaanse ministerie van Defensie en dat deze alle activiteiten van de NASA controleert. Alle informatie die om redenen van Nationale Veiligheid wordt geclassificeerd, mag niet naar buiten worden gebracht en krijgt het stempel TOP SECRET.


  Spaceshuttles

  Radio-amateur Doald Ratch ving in 1989 in Maryland het volgende bericht op: “Houston, dit is de Discovery. We zien nog steeds het buitenaardse ruimtevaartuig.” NASA zou hebben gezegd dat het bericht echt was maar dat het een grap was. Luisterend naar de tape lijkt het daar in elk geval niet op. De spaceshuttle geeft nog meer geheimen bloot. Er is videomateriaal beschikbaar dat ook door anderen is opgenomen dan alleen de NASA. Zo heeft Martyn Stubs 2500 uur aan videomateriaal. Hij ving jarenlang de door de spaceshuttles naar het grondstation gestuurde signalen op. Wie hem googelt vind heel veel bijzondere filmpjes..

  Dr. Story Musgrave (1935) vloog zes missies met de spaceshuttle. Tijdens de vlucht met de Columbia bevond hij zich in een baan op 350 km boven de aarde. Opeens verscheen er een schijfvormig object onder de shuttle dat veel groter was dan de shuttle. Het leek onder intelligente controle te staan, veranderde van vliegkoers en volgde de Columbia en haar bemanning door de ruimte.


  Tether-incident

  Tijdens een missie in 1996 zou de spaceshuttle een satelliet van 20 km uitschuiven op een heel lange ruimteconstructie. Na 19 km breekt deze zogenaamde Tether af en drijft weg van de spaceshuttle. De bemanning en het grondstation kijken naar een lange lineaal die in de ruimte hangt. Maar niet alleen. Enorme zwermen ronde schijven bewegen zich op de voor-en achtergrond. De officiële uitleg is dat dit kleine stukjes ruimteafval  of stukjes ijs zijn. Larie! Die hebben geen afmetingen van meerdere kilometers en bewegen zich niet overduidelijk langs de tether. Ze bewegen in rechte lijnen en met een eenparige snelheid. Deze objecten maken gekromde banen of veranderen van snelheid. Sommige verschijnen of verdwijnen spontaan.

  Van andere spaceshuttlemissies is bekend dat er ook objecten werden waargenomen. Er werd zelfs openlijk gesproken over bogeys of UFO's.

  Er blijkt veel informatie te worden achter gehouden. Voormalig NASA-medewerkster Donna Hare zegt dat in het fotolab van NASA moedwillig foto's werden bewerkt voordat deze werden vrijgegeven. Zo kon worden verbloemd dat er daadwerkelijk buitenaardse bases zijn op de Maan.


  17-04-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Coen Vermeeren, UFO's bestaan gewoon
  13-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ufo's bestaan gewoon, deel 3, Coen Vermeeren.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De allereerste Amerikaanse ruimtevaartpioniers werden in hun eentje de ruimte in geschoten. Dit Mercury Sevenproject diende als voorloper van het latere Apollo-programma om de mens naar de Maan te brengen. Gordon Cooper (1927-2004) deed in 1963 zijn tweede solotocht. In de laatste omloop van de 22 rondjes om de Aarde meldde hij het volgstation dat een groenachtig oplichtend object zijn capsule snel naderde. Deze waarneming kon ook door de radar van Muchea worden gevolgd.

  Cooper stond op de reservelijst voor Apollo-astronauten maar zou nooit worden geselecteerd omdat 'Gordo' zijn mond niet kon houden over UFO's, zo wordt beweerd. Na zijn carrière bij de NASA betichtte hij de overheid van een UFO-cover-up omdat de waarnemingen stelselmatig onder het tapijt werden geveegd. Waarom? Omdat het publiek dan zou kunnen denken aan vreselijke aanvallers, volgens de autoriteiten.

  In zijn boek Leap of Faith (2000) vertelt hij over zijn eigen waarnemingen en over die van vele honderden collega's. Militaire piloten zijn speciaal opgeleid en kennen alle typen vliegtuigen van eigen en vreemde makelij. Wat daarvan afweek viel onmiddellijk op. Cooper: “ Tijdens een vlucht met F-86's boven Duitsland (1951) vlogen de UFO's in dezelfde formatie als wij. Soms maakte één van hen een manoevre die je met een conventioneel vliegtuig niet kon doen. Ze hadden de karakteristieke schotelvorm of een dubbele schotelvorm en ze zagen er metaalachtig uit. Het was moeilijk om hun werkelijke grootte vast te stellen omdat ze hoger vlogen en sneller waren.

  Later, op de Edwards luchtmachtbasis waren mijn cameralui precisielandingen aan het filmen toen een vliegende schotel recht over hen heen vloog. We bevonden ons aan de rand van een drogemeerbedding. De UFO zette drie landingspoten uit en landde op de droge bodem van het meer. De filmmakers namen hun camera op en we liepen op de UFO af. Meteen trok deze het landingsgestel in en vloog met hoge snelheid weg.

  In die tijd werkte ik aan geheime projecten op de ontwikkelingsafdeling. Ik wist zeker dat wij NIET in het bezit waren van een dergelijk voertuig, ook de Russen niet. Het moest ergens anders dan op Aarde zijn gemaakt. De ontwikkelde film is met een spoedkoerier naar Washington gebracht ...en verdwenen.”


  Getuigenissen en bewijsmateriaal

  Dr. Brian O'Leary (1940-2011) behoorde als astronoom en Marsdeskundige tot de zesde groep astronauten die getraind werden voor het programma na Apollo, dat uiteindelijk niet zou doorgaan. In de documentaire Thrive (2011) belicht hij onderwerpen als UFO's, buitenaardsen, antizwaartekracht en energietechnologieën. Diverse persoonlijke ervaringen verruimden zijn inzichten in alternatieve kennis en wetenschappen. In 1994 zei hij tijdens het International Forum on New Science:”Een geheime groep binnen de Amerikaanse regering houdt het publiek al bijna vijftig jaar weg bij informatie over UFO's en buitenaards contact dat er daadwerkelijk is.”

  Ook andere astronauten maken melding van UFO-waarnemingen.

  Donald Slayton van het Mercuryproject ziet in 1951 UFO's tijdens een testvlucht in een jachtvliegtuig.

  In 1962 filmt NASA-piloot Joseph A. Walker vijf of zes UFO's. Hij vliegt dan op 80 km hoogte met een experimenteel raketaangedreven vliegtuig.

  Tijdens hun Gemini 7-missie in 1965 zien de astronauten James Lovell en Frank Borman  in de tweede omloop een UFO.

  Eugene Cernan signaleerde UFO's in het Gemini-(1966) èn in het Apollo-project.

  Scott Carpenter, lid van de Original Seven van het Mercury-project zegt : “Op geen enkel moment dat de astronauten in de ruimte waren, waren ze alleen: er was constant toezicht van UFO's.”

  James McDivitt (1929) zag na de lancering van Gemini 4 in 1965 een UFO in de vorm van een bierblikje met een soort potlood dat eruit stak. Hij rapporteerde dit openlijk en nam er een aantal foto's van. Gordon Cooper concludeerde later in zijn autobiografie dat dit de enige keer is geweest dat er openlijk werd gesproken over UFO's in het Mercury-, Gemini-of Apolloprogramma. Daarna werd het stil.

  Bijlagen:
  https://www.youtube.com/watch?v=5yNLoCKKzek   

  13-04-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Coen Vermeeren, UFO's bestaan gewoon
  12-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coen Vermeeren te gast in TV-reportage
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Buitenaards bezoek

  Uitzending Brandpunt zondag 13 april 2014 om 22.35 uur op NL 2


  Aard Zeeman maakt reportage over UFO's


  Het is zo’n onderwerp dat meestal lacherig wordt besproken en vaker nog belachelijk wordt gemaakt: het bestaan van UFO’s. Vliegende schotels. Maar de afgelopen jaren zijn er alleen al in Nederland zes meldingen geweest van de luchtverkeerleiding en  van piloten die een object hebben gezien waarvan ze niet weten wat het is. Aart Zeeman over de vraag of we al jaren worden bezocht door buitenaardsen of dat het gewoon een onbegrepen aards fenomeen is.

  O.a. Coen Vermeeren over ufo's: zaken die we wel in de lucht waarnemen maar anno 2014 nog steeds niet begrijpen... Kijken dus !

  12-04-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Coen Vermeeen, buitenaards bezoek, UFO's
  11-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ufo's bestaan gewoon, deel 2, Coen Vermeeren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De invloed van de Maan op het leven op Aarde is niet te onderschatten: getijden, de vrouwelijke cyclus, statistisch significant meer agressie bij het uitgaan en zelfmoorden bij volle Maan. De NASA houdt een lijst bij van vreemde zaken die zijn waargenomen. Deze lijst gaat tot zo'n 450 jaar terug en stopt abrupt in 1968. In totaal staan er 579 waarnemingen op van hoogstaande astronomen van over de hele wereld.

  Er worden lichten gezien op de Maan, gepulseerd of in stralen, wit en gekleurd. Er verschijnt mist en wolken. Soms lijkt het of er een vulkaan uitbarst. Het ene fenomeen duurt seconden, het andere minuten, uren of zelfs dagen. Er is geen verklaring voor wat daar gebeurt. Er blijkt een duidelijke voorkeur te bestaan voor bepaalde plekken op de Maan. Een plausibele hypothese is dus dat er mogelijk intelligent leven op de Maan actief is. Wat ook opvalt is, dat wij van de Maan niet veel mogen zien en zeker niet in detail. Google Earth is vaag bij het inzoomen en dat heeft niets te maken met de kwaliteit van de technische apparatuur. Het gaat, zegt men, om de privacy. Maar op de Maan woont toch niemand?


  De eerste mensen op de Maan
  In 1969 vertrok de Apollo 11 met drie astronauten naar de Maan, een vlucht die drie dagen zou duren. Neil Amstrong, Edwin Aldrin en Michael Collins schreven geschiedenis. Drie dagen na de lancering van de Apollo 11 wilde Aldrin aan de vluchtleiding melden: “Hey Houston, er beweegt iets met ons mee en we weten niet wat het is!” Met een cryptische omschrijving als: "Weten jullie waar de laatste trap van de lanceerraket is gebleven?", omzeilde hij de eerste vraag omdat iedereen kon meeluisteren. Hij wist ook wel waar die was maar zo kon hij aangeven dat daar iets te zien was. Later vertelde hij in een interview dat Collins door de telescoop een aantal ellipsen zag en toen hij het beeld scherp instelde bleek het L-vormig te zijn. 'Slechts enkele momenten voordat Amstrong de ladder afging om op de Maan te stappen, gleden twee UFO's boven de maanladder. Edwin (Buzz) Aldrin nam er verschillende foto's van',staat in het boek 'Our Cosmic Ancesters' (1975) van Maurice Chatelain, een communicatie-ingenieur. Ondertussen  bleef Collins rondjes draaien om de Maan.

  Dr. Steven Greer, de organisator van het latere Disclosure Project, weet dat de beelden van de maanlanding via de Nationale Veiligheidsdienst liepen. Voor het geval er vreemde zaken te zien waren werd er onmiddellijk overgeschakeld naar een alternatieve film die klaar lag. En dat is ook gebeurd. Zowel Amstrong als Aldrin zagen grote UFO's rond de krater waar zij geland waren. In 1979 verklaarde Chatelain dat de NASA dit bewust uit de media heeft gehouden.

  Alle Apollo- en Geminivluchten werden gevolgd door ruimtevaartuigen van buitenaardse afkomst, zowel op afstand als van dichtbij. Iedere keer dat dit gebeurde, informeerden de astronauten de vluchtleiding, die vervolgens absolute stilte eiste.


  Onthullingen

  Heel merkwaardig is de persconferentie die de eerste maanpioniers gaven na hun terugkomst. Je zou euforie verwachten maar hun lichaamstaal sprak dit tegen. Ze hadden geen sterren en planeten gezien vanaf de Maan, zeiden ze. Iets wat Mitchell later weerlegt. Neil Amstrong was een dermate integer mens dat hij het publiek nooit zou willen voorliegen over zoiets belangrijks als UFO's. Om niet in een dergelijke positie te komen besloot hij om een teruggetrokken leven te leiden.Een uitnodiging voor het Disclosure Project in 2001 sloeg hij dan ook af. Amstrong zou later op een NASA-symposium hebben gezegd: “Ik kan niet in details treden maar hun schepen waren superieur aan de onze, in afmetingen en technologie. Mens, die waren groot en bedreigend ! NASA was in die tijd gebonden en kon geen paniek op Aarde riskeren.” In 2005 maakte Buzz Aldrin alsnog bekend dat ze onderweg een UFO waren tegen gekomen.

  Een senior NASA-onderzoeker, dr. David Baker, zegt dat de NASA bang was om belachelijk te worden gemaakt over het tegenkomen van 'aliens' in de ruimte en sprak met de bemanning af om daar nooit publiekelijk over te spreken.

  11-04-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Maanlanding, Apollo 11
  07-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ufo's bestaan gewoon, deel 1, Coen Vermeeren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In een tiental afleveringen zal ik verslag doen van dit opzienbarende boek. Ik kreeg het van mijn schoonzoon cadeau nadat hijzelf een UFO had gefotografeerd.

  Coen Vermeeren is een Nederlandse luchtvaart-en ruimtevaartingenieur en gidst ons in zijn boek door de schijnwereld waarin wij leven. In stand gehouden door corrupte overheden en gecensureerde media. Vanuit een groeiend onbehagen waarop mensen en systemen zijn georganiseerd is zijn boek tot stand gekomen. Het UFO-dossier is zo groot dat deze informatie moet gedeeld worden in plaats van nog langer in de doofpot te worden gestopt, vindt Coen. Getrainde waarnemers zoals (hoge) militairen, civiele piloten en astronauten komen aan het woord over hun serieuze UFO-ervaringen. Skepsis zit aan de andere kant en houdt zich bezig met een agressieve manier van debat voeren en het op de man te spelen, zoals Coen al heeft ervaren. Dit vindt hij een teken van inhoudelijke zwakte. De geloofwaardigheid van 'het nieuws' komt ook in het gedrang. Eén van de eerste slachtoffers tijdens een crisis of oorlog is het 'objectieve nieuws'. Draaiboeken liggen klaar om tv-en radiostations uit te schakelen of om het nieuws door middel van censuur te beïnvloeden.


  De leugen regeert

  Oud-staatssecretaris dr.Michel van Hulten spreekt al jaren over de enorme corruptie in Nederland en Europa, die niet onderdoet voor die regimes die we doorgaans als 'bananenrepubliek' classificeren. Dos Winkel is al dertig jaar onderwaterfotograaf van wereldfaam. Zijn foto's laten zien wat een ravage de mens aanricht onder water. Daarover wordt in de media niet gesproken, wel dat vis gezond is! Een belangrijke marinebioloog, Daniel Pauly, voorspelt dat in 2048 de zeeën leeggevist zijn. Dit is belangrijker nieuws dan wat ook. Immers, als het leven in de zee ophoudt, zijn de mens en de planeet ten dode opgeschreven. Een hoogleraar uit Amsterdam vertelde dat de farmaceutische industrie best nieuwe antibiotica kan maken tegen de ESBL-bacterie maar dit niet doet omdat er te weinig aan wordt verdiend. Denk maar niet dat die industrie een belangrijke maatschappelijke taak vervult. Weer een heilig huisje om en zo zullen er nog meer sneuvelen.

  Roswell
                                                                                                                                                                                                             

  Het dorp Roswell in de staat New Mexico in de USA is op 8 juli 1947 wereldnieuws. De krant kopt met: 'Personeel van de 509th Bomb Group heeft een neergestorte vliegende schotel geborgen'. Een dag later wordt die verklaring ingetrokken en gezegd dat het een weerballon was en geen vliegende schotel. Waarom?

  In juni vindt een boer een vreemde hoeveelheid wrakstukken. Omdat er in de buurt een luchtmachtbasis is besteedt hij er verder geen aandacht aan. Op hetzelfde moment doen geruchten de ronde dat er een UFO zou zijn neergestort. De boer gaat terug naar de plaats en verzamelt de brokstukken. Hij meldt aan de plaatselijke sheriff dat hij de vermoedelijke resten hiervan heeft gevonden. Die worden in beslag genomen. De officiële verhaallijn van de weerballon wordt nog tot 1979 aangehouden.

  Edgar Mitchell (1930) was Apollo-astronaut en groeide op in Roswell. Toen hij 17 jaar was speelde dit incident zich af. De vele getuigen van de crash zijn altijd monddood gemaakt door de overheid. Ze schuwde daarvoor geen praktijken als arrestatie en intimidatie. Regelrechte doodsbedreigingen waren geen uitzondering. Zelfs kinderen werden aangepakt om niets over de zaak naar buiten te brengen. De honderd militairen die bij deze operatie waren betrokken werden daarna verspreid over diverse eenheden zodat ze geen contact meer met elkaar zouden hebben.

  Nu alle betrokkenen een hoge leeftijd hebben bereikt willen ze het grote geheim, dat ze al hun hele leven meetorsen, delen. Op hun sterfbed willen ze met een zuiver geweten overgaan. Ze hebben immers niets meer te verliezen en nemen Edgar Mitchell in vertrouwen. In 1993 legt luitenant Walter G. Haut een verklaring af onder ede. Die trekt hij in 2000 weer in en bedingt dat zijn echte verhaal pas na zijn dood mag worden geopenbaard. Zo komt de waarheid, de omvang en de impact ervan op hun leven aan het licht. “Ik weet zeker dat we niet alleen in het universum leven. Het UFO-fenomeen is echt. Het is altijd geheim gehouden door onze regeringen”, besluit Mitchell.

  De feiten

  In 2011 geeft de FBI documenten vrij die zijn gerelateerd aan UFO-zaken. Daartussen zit (per ongeluk?) een memo van een special agent van de Washington Field Office. Daarin verklaart hij dat er drie UFO's zijn gecrasht. Ze zijn cirkelvormig met in het midden een verhoging van achttien meter. In elk toestel zaten drie bemanningsleden.
  Zestig jaar na dato hebben zo'n zeshonderd personen verklaringen afgelegd over hun ervaringen met betrekking tot de crash in 1947. Essentieel is dat de vele getuigenissen praktisch naadloos op elkaar aansluiten en elkaar bevestigen. De resten van de UFO bestonden uit een dun metaal dat na plooien weer zijn oorspronkelijke vorm aannam. Sommige wrakstukken droegen vreemde symbolen. De lichamen waren niet meer dan één tot één meter twintig lang en ze waren gekleed in een fijne metaalachtige stof. Hun gewicht was amper twintig kilo en ze hadden lange dunne armen. Het hoofd was erg groot in verhouding met hun lichaam. Ook de ogen waren enorm en op de plaats van de neus hadden zij slechts twee gaten.

  Doofpotoperatie

  Waarom werd bij al deze getuigen het zwijgen opgelegd?: Hierover zegt Mitchell: “Roswell vond net na de Tweede Wereldoorlog plaats. Toen begon ook de Koude Oorlog met de Sovjet-Unie. De inlichtingendiensten wisten helemaal niet wat te doen met een buitenaards ruimteschip en wisten ook niet of het wel of niet vijandig was. Ze wilden ook niet dat de sovjets zich erin zouden mengen, of ervan zouden weten. Dus het gemakkelijkste was om erover te liegen, het in de doofpot te stoppen, het geheim te maken en daarna te ontkennen dat het zou zijn gebeurd.“ De Amerikaanse regering was erg gecompartimenteerd en de afdelingen werkten onafhankelijk van elkaar. De luchtmacht was nieuw en verantwoordelijk voor het luchtruim. President Truman wist niet precies wat ze deden en stelde daarom, na geruchten over UFO's, een commissie in:
  The Majic 12. Twaalf onderzoekers uit militaire en academische kring verrichtten onderzoek naar het fenomeen.” Ze kregen carte blanche en opereerden in het grootste geheim. Generaal Nathan Twining die er lid van was, schreef in een memorandum aan de legerleiding: “Het UFO-fenomeen is echt en niet ingebeeld of fictief. De gerapporteerde karakteristieken zoals extreme klimsnelheid, manoevreerbaarheid en, wanneer zij gezien zijn, ontwijkende acties doen denken aan dat sommige objecten bestuurd zijn, handmatig, automatisch of van op afstand.”

  Volgens Vermeeren zijn er verschillende redenen waarom de informatie onder de pet wordt gehouden. Enerzijds zouden de regeringen paniek onder de bevolking willen voorkomen. Anderzijds zouden de UFO's gebruik maken van vrije energie die wij officieel niet mogen kennen. Als wij daar toegang toe zouden krijgen betekent dit het einde van de olie-industrie.

  “De afgelopen zestig jaar zijn er continu voorvallen verzwegen en niemand mocht er iets over te weten komen. Zelfs presidenten kregen hierover geen enkele informatie los. Ford, Carter en Clinton werden gewoon weggestuurd”, aldus Mitchell.

  Waarnemingen

  Neil Amstrong zette als eerste mens voet op de maan in 1966. Kort na de landing van Apollo 11 vond dit gesprek plaats: NASA: Wat is daar? Apollo 11: Deze 'babies' zijn enorm, meneer, ENORM! O mijn God, je zult het niet geloven! Ik zeg je dat er andere ruimtevaartuigen zijn hier, opgesteld aan de andere kant van de krater. Ze zijn hier en houden ons in de gaten!”. Dit gesprek werd onderschept door radio-amateurzenders tijdens de twee minuten opzettelijk onderbroken verbinding door het grondstation. De held van de VS sprak pas op zijn sterfbed in 2012 over zijn maanervaring, opgetekend in het boek 'Above Top Secret' van Timothy Good.

  “We have an unidentified flying object” rapporteerde bemanningslid Catherine Coleman van spaceshuttle Atlantis in november 1995 via het open kanaal aan het grondstation. Direct daarna wordt niets meer gehoord. Er is overgeschakeld naar het afgeschermde radiokanaal.          Bij een tweede missie van de Atlantis in juli 2006 zien de bemanningsleden een UFO op ongeveer 30 meter afstand van de shuttle. Met een verrekijker zien ze een weerkaatsend metaalachtig doek. De constructie is niet erg stevig zoals bij metaal. Door de diverse ramen zien ze hoe het object zich verplaatst.

  Vermeeren: “Ik sprak met luchtverkeersleiders, piloten, oud-militairen en politici. Het is voor velen van hen niet gemakkelijk om erover te praten: er staan reputaties op het spel of ze hebben een geheimhoudingsplicht ondertekend.Toch is de drang om erover te spreken op dit moment groter dan om de stilte te bewaren. Nu ze ouder worden besluiten velen van hen deze informatie toch te delen en die is vaak verbluffend.”

  Buitenaards bezoek  tijdens de oudheid                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              In het klassiek werk van Erich von Däniken 'Waren de goden kosmonauten?' gaat het over fenomenen die tijdens de oudheid in de lucht werden waargenomen. Men spreekt over 'zij die van boven kwamen' wat later met 'god' of 'goden' werd vertaald. Voor dingen die we niet begrijpen schiet taal immers tekort. In Egypte en Zuid-Amerika zijn al vliegtuig-en helikopterachtige voertuigen vastgelegd op oude afbeeldingen.Veel materiaal is te vinden in het werk van Zecharia Sitchin die bekendheid kreeg met zijn eerste boek 'The Twelfth Planet' (1976).

  Robert Temple heeft het in zijn boek over 'The Sirius Mysterie'. Het gaat over contact met een intelligente buitenaardse beschaving van Sirius B, een begeleidende ster naast Sirius A die onmogelijk met het blote oog kan worden gezien. De Inca -indianen spreken over de terugkeer van het sterrenvolk (nvdr). Astronaut Mitchell zag buiten de aardse dampkring meer sterren dan vanaf onze planeet.

  De Bijbel spreekt in Genesis van elohim en nephilim-goden (meervoud) en reuzen (mv) ten onrechte vertaald als God (enkelvoud). In Genesis 6:1-4wordt verhaald dat de reuzen gemeenschap hadden met de dochters van de mens en daar kinderen bij kregen. Hun nakomelingen waren de reuzen (nephilim).

  Ruimtevaartjournalist Piet Smolders publiceerde zijn boek 'ET-Geen mythe maar werkelijkheid'. Als eerlijke journalist kwam hij er achter dat dit een buitengewoon serieus onderwerp is.

  Overal ter wereld zijn bijzondere artefacten te vinden die niet op deze aarde lijken te zijn gemaakt of die voorstellingen weergeven die zeer veel lijken op dingen die pas veel later werkelijkheid zouden worden. Wetenschappers zijn geneigd om binnen eigen onderzoek bewijs dat boven komt en niet strookt met wat men wil vinden te negeren boven het bewijs dat hun goed uitkomt. “Zij moeten er serieus rekening mee houden dat de Aarde reeds door buitenaardsen is bezocht”, zegt astronoom Carl Sagan (1934-1996). Ook astrofysicus Stephen Hawking zei in 2010 dat de kans dat ET bestaat zeer groot is, gezien de uitgestrektheid van het heelal.

  Bijlagen:
  http://www.facebook.com/Ufosbestaangewoon   
  http://www.wanttoknow.nl/universum   

  07-04-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Ufo's bestaan gewoon, Coen Vermeeren


  Categorieën
 • Boeken (19)
 • BSD-kinderen (9)
 • Columns (6)
 • Cultuur (48)
 • Familieberichten (2)
 • G-Sport (31)
 • Gezondheid (23)
 • Huwelijken (13)
 • Levensverhalen (0)
 • Onderwijs (28)
 • Recepten (8)
 • Recreatie (37)
 • Schrijfcursus (26)
 • Spiritualiteit (19)
 • Ufo's/ Orbs (11)
 • Welzijn (22)

 • Inhoud blog
 • Orgaandonoren worden gedood op de operatietafel.
 • Onderzoeksjournalistiek
 • Het sociale leven in Brakel
 • Eet-adviesboek
 • De Manische Mannen doen Té Gek

  Archief per maand
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 10-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 08-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 02-2008
 • 10-2007

  Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  frankloopt
  www.bloggen.be/franklo

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!