Passie laat de energie stromen
Over mijzelf
Ik ben Ria Coeckelberghs, en gebruik soms ook wel de schuilnaam RiCo.
Ik ben een vrouw en woon in Houthalen-Helchteren (België) en mijn beroep is Freelancejournalist.
Ik ben geboren op 05/11/1956 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lezen, schrijven, fotograferen, decoreren, koken.
Blog als favoriet !
Mijn favorieten
 • De waarheid
 • Grenswetenschap
 • Groene Evelien
 • Orbhunter
 • Goed nieuws
 • Welzijn
 • Robbert Vandenbroeke
 • I want to know it
 • Niburu
  forum

  Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek
 • De risico's van de internet democratie: misleiding met ruim honderd aliassen.
 • zomaar
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • groeten uit overmere
 • Een fijn pinksterweekend

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  belgiumkayakvisser
  www.bloggen.be/belgium
  RiCo Journalistiek
  Iedere uil is als uilskuiken begonnen.
  13-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ufo's bestaan gewoon, deel 7, Coen Vermeeren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dwight David Eisenhower (1890-1969)


  Sinds WO2 zijn er dertien Amerikaanse presidenten geweest en allemaal hebben ze wel iets met ufo's of buitenaardsen gehad: Roosevelt, Truman, Eisenhower, Kennedy, Johnson, Nixon, Ford, Carter, Reagan, Bush sr., Clinton, Bush jr. en Obama. Je zou verwachten dat Mister President over alle informatie dient te beschikken. Niets is minder waar. Als je een A-4tje in regels indeelt komt de president net boven het midden uit. Hun regeerperiode wordt te kort beschouwd voor echt grote belangen als het gaat om geld, olie, energie, wapens, farmacie, grondstoffen, transport, en voedsel. Kortom, hun invloed is beperkt.

  Roosevelt was president van 1933 tot 1945, het jaar waarin hij overlijdt. Tijdens de oorlog meldden zowel piloten van de geallieerden als de asmogendheden onbekende objecten die de bijnaam 'Foo Fighters' kregen. Op het einde van WO2 wordt melding gemaakt van een vliegtuig van de RAF met een ufo. Churchill was toen premier van Engeland en beval om het incident geheim te houden voor tenminste vijftig jaar. Churchill was niet alleen bang voor massale paniek bij de bevolking maar ook dat zij het geloof in de kerk zou verliezen.

  In 1950 vertelde luchtmachtkapitein Jack Adams in het bijzijn van de weduwe van president Roosevelt in een radioprogramma over zijn ufowaarneming. Die was op korte afstand voor zijn vliegtuig langs gevlogen met een snelheid van zo'n 900 km/u. Het had de afmeting van een DC3. Met meer dan 7000 vlieguren op de teller kon hij niet zeggen wat het was. Eleanor Roosevelt viel het destijds al op dat veel getrainde waarnemers dergelijke voorvallen meldden. Ze zei ook heel sceptisch te zijn geweest dat deze mannen het zich allemaal zouden hebben verbeeld.


  Battle of Los Angeles

  Op 25 februari 1942 gingen 's nachts de sirenes af in Los Angeles. Na Pearl Harbour werden steden bewaakt tegen luchtaanvallen. Opgemerkte stilhangende objecten boven de stad werden meer dan een uur beschoten met luchtdoelartillerie. Er vielen burgerdoden door het eigen geschut en enkelen stierven door een hartaanval in de ontstane paniek. De objecten zelf bleven onaangeroerd en zweefden op een gegeven moment langzaam weg om vervolgens gewoon te verdwijnen. Een goede uitleg werd nooit aan de opgeschrikte bevolking gegeven.

  Truman, die regeerde van 1945-1950, was de eerste president die publiekelijk met het ufodossier moest omgaan. “Ik kan u verzekeren dat vliegende schotels, gegeven het feit dat die bestaan, niet gemaakt zijn door welke macht op Aarde dan ook,” zei hij. Presidenten krijgen alleen de hoofdzaken van het nieuws te horen dat wordt geselecteerd door de inlichtingendiensten die ook betrokken zijn bij het ufofenomeen.

  Officieel mogen ze zich alleen met buitenlandse informatie bezig houden.Generaal Landry van de Amerikaanse luchtmacht had één keer per drie maanden een gesprek met Truman over ufo's inzake nationale veiligheid. Daarvoor moest hij eerst bij de inlichtingendienst langs om het laatste nieuws te vernemen. De inlichtingendiensten beweerden publiekelijk dat ze zich niet bezig hielden met ufo's omdat dit eigenlijk een illegale activiteit was.


  Eisenhower is de belangrijkste president in het ufo-dossier

  Dwight David Eisenhower (Ike) was opperbevelhebber van de geallieerde strijdkrachten in Europa. Daarna werd hij de 34ste Amerikaanse president van 1953 tot 1961.

  Halverwege de jaren vijftig was de Koude Oorlog in volle gang en moest Eisenhower grote budgetten vrij maken voor militaire doeleinden. Hij kwam er kennelijk achter dat hij als de machtigste gekozen man in de VS niet overal iets over te zeggen had. Dat maakte hem zeer ongerust. Bij zijn afscheid als president gaf hij één van de meest bijzondere toespraken die een staatshoofd ooit heeft uitgesproken. Hij deed een boekje open over de machten achter de regering. De belangen die enkelen hebben ten koste van velen als het gaat om het in stand houden van tegenstellingen en conflicten. “Samen moeten we leren hoe we verschillen kunnen overstijgen, niet met wapens maar met intellect en deugdelijke intenties. Omdat deze noodzaak zo groot is, moet ik bekennen dat ik mijn officiële verantwoordelijkheden op dit terrein neerleg met een duidelijk gevoel van teleurstelling.” Hij eindigt met de profetische woorden: “Laten we bidden dat mensen van alle geloven, alle rassen en alle naties, hun grote menselijke behoeften bevredigd zien; dat zij die de mogelijkheid daartoe nu ontberen, deze in de toekomst volledig kunnen genieten; dat allen die ongevoelig zijn voor de noden van anderen, zullen leren te geven; dat de ellende van armoede, ziekte en onwetendheid van deze Aarde zal verdwijnen en dat, gegeven de tijd, alle volkeren samen zullen leven in een vrede die is verzekerd door de bindende kracht van wederzijds respect en liefde.” Hij was iemand die begreep dat de belangrijkste opdracht van de mensheid ligt in haar spirituele ontwikkeling!


  Contact met ET

  Een hardnekkig verhaal doet de ronde over een drietal ontmoetingen die Eisenhower zou gehad hebben met buitenaardsen. Op 20 februari 1954 zou president Eisenhower zijn vakantie in Palm Springs hebben afgebroken om in de nachtelijke uurtjes naar de in de buurt gelegen luchtmachtbasis te reizen om daar twee 'bezoekers' te ontmoeten. Dit wordt beweerd door dr. Michael Salla, werkzaam als vredesambassadeur bij het American University's Center for Global Peace. Op Edwards Air Force Base zouden de twee bezoekers hem technologie en kennis hebben willen verstrekken in ruil voor het beeïndigen van haar nucleaire wapenprogramma. De reden hiervoor was dat bepaalde nucleaire technologie ingrijpt in de tijd-ruimte en daar krijgen ook anderen- in de kosmische zin van nabuurschap- problemen door. Aanvankelijk weigerde Eisenhower maar later kwam het toch tot een deal. De buitenaardse Greys kregen toestemming om te experimenteren met menselijk en dierlijk DNA. Dit gegeven zou ontvoeringen en dierverminkingen kunnen verklaren.

  Salla schreef het boek Exopolitics: Political Implications of the Extraterrestrial Presence en runt de website: www. Exopolitics.com


  De ufo-golf in 1952

  Boven het Witte Huis in Washington DC werden ook ufo's waargenomen.

  Een groep electronicaspecialisten werkt op 13 mei aan een nieuwe radarinstallatie en ziet een object van zo'n 80 meter doorsnede op ongeveer 22 kilometer boven Washington een bepaald rechthoekig patroon afleggen. Ook andere radarstations bevestigen deze waarneming. Na drie uur verdwijnt het object van het scherm.

  Diezelfde dag zien twee politiemensen twee andere objecten boven de stad gedurende een uur en een kwartier. De Washington Post meldt dan dat de objecten boven het Witte Huis waren gesignaleerd om daarna nooit meer iets over het incident te zeggen.

  Op 19 juli worden op de radar op DC National Airport zeven objecten gezien terwijl er geen bekende vliegtuigen in dat gebied zijn. Luchtverkeersleider Howard Cocklin : “De objecten werden door meerder radarstations opgemerkt. Op enig moment was er ook visueel contact, een helder oranje licht, ik kan niet zeggen wat het was.”

  Frank C. Feschino jr. beschrijft uitgebreid een hele reeks goed gedocumenteerde incidenten in zijn boek Shoot Them Down.

  De USS Franklin D. Roosevelt was onderdeel van de Amerikaanse zesde vloot en het eerste vliegdekschip met nucleaire wapens aan boord. Ook oud-generaal Eisenhower was opvarende. Op 20 september voer het in NAVO-verband in de buurt van Engeland op de Atlantische Oceaan. De Operation Mainbrace vond plaats om de Sovjet -Unie te imponeren. 80.000 man en 160 schepen namen eraan deel. Met een aantal zeelieden zou Ike 's nachts zo'n 10 minuten hebben staan kijken naar een fel blauw-wit licht. Eisenhower vroeg de mannen dit voorval te vergeten.

  Een snelle vliegende schotel zou door velen zijn gezien en driemaal gefotografeerd door een journalist die toevallig aan boord was.
  Dezelfde dag onderzocht de Royal Air Force (RAF) waarnemingen van een bommenwerper die was gevolgd door een ufo boven Yorkshire. Chester C. Grusinski was als bemanningslid getuige van een sigaarvormige ufo die verscheen, het schip volgde om er vervolgens recht op af te komen en erboven te blijven hangen. Het voorval duurde zo'n vijf minuten en werd door 25 man waargenomen.
  Andere waarnemingen,visueel en op de boordradar vanaf het vliegdekschip, waren er onder andere in 1953 en 1956 en vonden plaats op diverse locaties in de wereld.

  Veel ufo-gerelateerde documenten in de archieven van Eisenhower zijn verplaatst naar andere geheime diensten. De Eisenhowerbibliotheek is dan vervolgens in staat om te zeggen dat daar geen ufo-documenten zijn, zonder te liegen!

  Bijlagen:
  http://www. Exopolitics.com   

  13-05-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Ufo's bestaan gewoon, Coen Vermeeren


  Categorieën
 • Boeken (19)
 • BSD-kinderen (9)
 • Columns (6)
 • Cultuur (48)
 • Familieberichten (2)
 • G-Sport (31)
 • Gezondheid (23)
 • Huwelijken (13)
 • Levensverhalen (0)
 • Onderwijs (28)
 • Recepten (8)
 • Recreatie (37)
 • Schrijfcursus (26)
 • Spiritualiteit (19)
 • Ufo's/ Orbs (11)
 • Welzijn (22)

 • Inhoud blog
 • Orgaandonoren worden gedood op de operatietafel.
 • Onderzoeksjournalistiek
 • Het sociale leven in Brakel
 • Eet-adviesboek
 • De Manische Mannen doen Té Gek

  Archief per maand
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 10-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 08-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 02-2008
 • 10-2007

  Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  medicijn
  www.bloggen.be/medicij

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!