Passie laat de energie stromen
Over mijzelf
Ik ben Ria Coeckelberghs, en gebruik soms ook wel de schuilnaam RiCo.
Ik ben een vrouw en woon in Houthalen-Helchteren (België) en mijn beroep is Freelancejournalist.
Ik ben geboren op 05/11/1956 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lezen, schrijven, fotograferen, decoreren, koken.
Blog als favoriet !
Mijn favorieten
 • De waarheid
 • Grenswetenschap
 • Groene Evelien
 • Orbhunter
 • Goed nieuws
 • Welzijn
 • Robbert Vandenbroeke
 • I want to know it
 • Niburu
  forum

  Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek
 • De risico's van de internet democratie: misleiding met ruim honderd aliassen.
 • zomaar
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • groeten uit overmere
 • Een fijn pinksterweekend

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  mydi
  www.bloggen.be/mydi
  RiCo Journalistiek
  Iedere uil is als uilskuiken begonnen.
  17-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orgaandonoren worden gedood op de operatietafel.

  “Ben je bereid je organen af te staan, ook als je zeker weet dat je nog leeft, maar wel hersendood wordt verklaard, omdat je lichaam (lees:hersenen) niet meer reageert op bepaalde prikkels? Ben je bereid om je dan zonder narcose open te laten snijden, terwijl de kans groot is dat je alles voelt en je vóór de operatie wellicht nog bij had kunnen komen?'Hoeveel mensen willen dan nog donor zijn?"stelt Ger Lodewick zich de vraag.

  De Nederlandse overheid formuleert het zo: “Ben je bereid om na je dood je organen af te staan voor een ziek iemand die hiermee verder kan leven?” Onderdanen worden moreel onder druk gezet met als gevolg dat zich 3,5 miljoen mensen hebben laten registreren als orgaandonor. Zij beseffen echter niet waartegen ze "Ja" hebben gezegd. Er zijn nu zelfs plannen in de maak om het vrijblijvende systeem te veranderen in een dwingende wet: de Actieve Donor Registratie (ADR), een variant van het Geen Bezwaar Systeem (GBS) dat in België gehanteerd wordt. Iedereen is daar vanaf zijn geboorte donor tenzij men zich heeft laten registreren als niet-donor. Via misleidende terminologie probeert de overheid meer orgaandonoren te werven. Bij ADR zou je verwachten dat je actie moet ondernemen om donor te worden, toch? Het tegenovergestelde is waar! De woorden worden bewust verdraaid waarmee de regering hun respectloze wil aan ons tracht op te leggen.

  Ger Lodewick heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de werkelijke toedracht van deze orgaankwestie en heeft daarvoor artsen, verpleegkundigen, nabestaanden en weer tot leven gewekte patiënten geïnterviewd voor zijn boek: “Wat je over orgaandonatie zou moeten weten”. Hij komt tot de schokkende vaststelling dat hersendood NIET dood is zoals men ons wil doen geloven. De term 'hersendood' is een juridisch verzinsel om de transplantatiechirurgen te behoeden voor vervolging wegens moord. Slechts twintig procent van de hersenen is ontgonnen gebied. Over het grootste deel is nog niets bekend. Hoezo hersendood?

  Foute diagnoses

  In Duitsland komt journaliste Christina Berndt negen foute diagnoses op twee jaar tijd op het spoor, waarvan één met dodelijke afloop. In acht gevallen werd de foute diagnosestelling opgemerkt vóórdat de organen werden verwijderd. Voor een klein kind liep het fataal af. Ondanks de gebrekkige vaststelling van hersendood verzekerden de specialisten dat het kind dood was. Oftewel, hoe redden we ons uit de penarie? Volgens de Duitse chef-arts Andrea Zieger is dit nog maar een topje van de internationale ijsberg.

  Hoe is het mogelijk dat tekens van leven stelselmatig worden genegeerd? Niet het belang van de donor primeert maar die van de orgaanontvanger. De comateuze patiënt krijgt daarom niet de behandeling die hij zou moeten krijgen om hem weer tot bewustzijn te brengen. Potentiële donoren worden gedood met de apneutest: het herhaaldelijk stoppen van de beademing gedurende tien minuten. Zestig procent van de patiënten zou het overleven indien deze 'test' niet werd gedaan.

  Operatieverpleegkundigen en anesthesisten getuigen in het boek over hun gewetensbezwaren en weigering om nog mee te werken aan orgaantransplantaties. Intuïtief voelen zij aan dat er iets niet klopt, zoals: bij aanvang van de transplantatieoperatie wordt een significante stijging van de bloeddruk en de polsslag gemeten, net zoals bij mensen die pijn en stress ervaren. Een 'dode' behoeft immers geen verdoving, toch? Een horrorscenario!

  Ook zijn er legio verhalen van bijna doden die het nog kunnen navertellen.Jan Kerkhofs wordt in 1992 aan een hersentumor geopereerd. Na de operatie treden er complicaties op, raakt hij in coma en wordt 'klinisch dood' verklaard. Gelukkig voor hem wilt de familie niet dat hij orgaandonor wordt. Een week later komt hij weer bij bewustzijn.Zes jaar later vertelt hij zijn verhaal: “Ik hoorde hoe mijn naam geroepen werd, maar kon niet reageren. Evenmin kon ik fysiek reageren op de hevige pijn die ik voelde toen men mijn nagels met de punt van een balpen bewerkte en men in mijn oren kneep. Ik voelde de pijn, maar kon er niets tegen doen. Ook kon ik geen contact krijgen met mijn vrouw die vlak bij mij was.”

  Levensbeschouwing

  In de Wet op de Orgaandontie (WOD) wordt het woord sterven genegeerd alsof het niet bestaat.Je bent dood of levend terwijl het stervensproces van essentieel belang is voor de patiënt en zijn naasten. Het levensbeschouwelijke wordt met voeten getreden. Is een ernstig beschadigd stervend mens niet meer de moeite waard en wordt hij daarom van het ene op het andere moment dood verklaard om zo snel mogelijk zijn organen te kunnen oogsten? Met een materialistische blik wordt hij beschouwd als een onderdelenleverancier. Een mens bestaat niet enkel uit het fysieke lichaam maar is via het fluïdumkoord, een soort energetische navelstreng, verbonden met de ziel.

  Al vóór de geboorte wordt in het lichaam informatie uit vorige levens opgeslagen. Tijdens het nieuwe leven op aarde komt er weer informatie bij en wordt opgeslagen in het celgeheugen van de organen. Tijdens het sterven haalt de ziel alle informatie op uit de organen. Als dat voltooid is laat het koord los en kan de ziel zich blijvend onthechten van het lichaam. Dit kan enkele uren tot dagen duren en is voor elk mens verschillend.

  Bij orgaantransplantatie wordt het stervensproces onderbroken met alle gevolgen van dien. Marieke De Vrij: “Voor de donor betekent dit dat hij een specifiek deel van zijn informatiebestand mist in zijn opgang naar de onstoffelijke wereld. Dit creëert de wens om vaker in de nabijheid van de ontvanger te vertoeven, om zo meer in contact te zijn met de missende informatie van de eigen zielsaspecten. Dat wordt steeds moeilijker want in het getransplanteerde orgaan vindt steeds meer vermenging van informatie plaats met die van de ontvanger. Donor en ontvanger kunnen hun route niet meer volledig volgens het eigen zielsprogramma afleggen, maar zijn deels op elkaar aangewezen. Orgaandonatie en transplantatie is dus niet vrijblijvend.”


  Mijn recensie

  Je kan maar beter goed en uitgebreid geïnformeerd zijn. Het boek geeft duidelijke en volledige informatie waar iedereen recht op heeft. De burger dient niet af te gaan op overheidsvoorlichting want die is eenzijdig, onvolledig en misleidend. Lobbyisten van de orgaanhandel weten hoe ze de regering naar hun hand kunnen zetten die op hun beurt de publieke opinie beïnvloedt. Neem je verantwoordelijkheid en laat de beslissing over orgaandonatie NIET over aan je familieleden. Zij handelen meestal onder grote druk. Pas later beseffen zij dat ze een foute beslissing hebben genomen. Wroeging en nachtmerries achtervolgen hen. Ook het niet rustig en in alle sereniteit afscheid hebben kunnen nemen van hun dierbare laat blijvende sporen na.

  Waarom vernemen we hiervan niets in de mainstream media? Omdat journalisten zich niet de vingers hieraan willen verbranden, is in het boek te lezen. Zijn ze bang om als staatsvijand te worden behandeld als ze de regering ter verantwoording roept? Moord met voorbedachte rade zou ik het noemen. De daders worden beschermd door justitie in opdracht van de overheid. 

  Ik had een donor codicil maar heb hem verscheurd. Bij mijn gemeente heb ik verzet aangetekend tegen het donorschap en me laten registreren als niet-donor.


  Ik ben wakker geschud. U ook?  Bewaren

  Bijlagen:
  http://orgaandonor-neen.nl/de-wet/ger-lodewick.html   
  https://www.youtube.com/watch?v=yTrsrgHpSLM   

  17-02-2016 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Orgaandonatie,operatietafel,apneutest,coma,klinisch dood,hersendood
  27-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eet-adviesboek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit boek van orthomoleculair apotheker Gert Schuitemaker en voedingstechnoloog Jac van Dongen leert ons hoe belangrijk het is om te weten hoe goede voeding je lichaam van dienst kan zijn. Gert Schuitemaker is hoofdredacteur van de tijdschriften Ortho en Fit met Voeding.

  We staan zo ver van de natuur dat we niet meer weten wat echt voedsel is. In de supermarkt wordt de meeste ruimte in beslag genomen door verpakt knutselvoedsel.

  Als we al voldoende vers maar niet-biologisch eten worden we getrakteerd op een flinke portie bestrijdingsmiddelen, dubieuze toevoegingen, hormonen en antibiotica. Daar bovenop hebben de gewassen aanzienlijk minder voedingsstoffen dan vroeger door de uitgeputte grond tijdens de intensieve landbouw zodat voedingssupplementen gewoon een must zijn. Voor een optimale gezondheid wordt -zelfs bij gebruik van biovoeding- toch nog aanvulling aangeraden.

  We dienen spaarzaam te zijn met koolhydraten, vooral suikers. De weegschaal moet doorslaan naar eiwitten en goede vetten. Dat wil niet zeggen dat we veel vlees moeten gaan consumeren, maar wel meer eiwitrijk plantaardig voedsel tot ons nemen.

  Het anderhalve kilo zware boek is een ode aan eerlijke en onbewerkte producten. De mooie foto's worden afgewisseld met leuke verhalen, praktische tips en weetjes. De recepten zijn gebaseerd op het oerdieet en de mediterrane keuken.

  “ Een Italiaan rijdt 40 km om voor het beste stuk vlees en een Hollander rijdt 40 km om voor korting”, is dan ook een hilarische verwijzing naar onze eetcultuur.


  Prijs: 29,50 euro                   ISBN 978-9076-161-945

  Bijlagen:
  http://www.gezondeboeken.nl   
  http://www.ortho.nl   

  27-05-2015 om 13:43 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Eet-adviesboek, Gert Schuitemaker, Jac van Dongen, orthomoleculair, oerdieet
  03-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Dijck beschrijft zijn 'Struggle for life' in een boek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  HECHTEL-Vandaag is het Wereldgehandicaptendag. Drie jaar geleden had Erik nooit kunnen denken dat hij dan één van hen zou zijn. Op 26 januari 2012 krijgt Erik een CVA (beroerte) op het voetbalveld. In plaats van 's avonds nog naar de verjaardag van zijn moeder te gaan belandt hij in het ziekenhuis. Vanaf de eerste dag houdt zijn mama een dagboek bij over die tragische gebeurtenis. Later herschrijft Erik alles en publiceert zijn boek 'Struggle for life'.

  Erik is 45 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen als het noodlot toeslaat. Hij werkt al 23 jaar als onderwijzer waarvan de laatste jaren als ICT- coördinator op zijn school. Daarnaast is hij trainer van jeugdige voetballers en is hij bezieler van voetbalschool HighFoot+.

  Het boek beschrijft van dag tot dag de comateuze toestand waarin hij verkeert en de medische handelingen die worden verricht. Een rollercoaster van ups en downs zijn de rode draad in het verhaal, zowel fysiek als mentaal. Erik is halfzijdig verlamd. Hij verblijft in twee ziekenhuizen, gevolgd door de revalidatie in twee gespecialiseerde centra. Bij thuiskomst wordt hij als G-sporter lid van de tafeltennisvereniging. De sportman die hij eerst was is helemaal terug. Na enkele maanden training wordt hij al Vlaams kampioen en behaalt ook nog eens de zilveren medaille bij het Belgisch kampioenschap.

  Nu blikt hij terug op twee jaar van kommer en kwel. “Er waren ook leerrijke en bemoedigende momenten. Ik heb het boek geschreven als een vorm van zelftherapie. Het liet me zien wat mijn CVA eigenlijk inhield, wat het betekende voor mijn familie en vrienden. Met dit boek hoop ik vooral veel lotgenoten aan te spreken en hen moed te geven in moeilijke tijden. Blijf positief want de wonderen zijn de wereld nog niet uit, is mijn boodschap.“

  Het boek telt 84 pagina's en kost 13 euro. Te koop bij Uitgeverij Het Punt:  www.deleeswinkel.be 

  http://www.deleeswinkel.be   
  http://www.facebook.com/wereldgehandicaptendag   
  http://www.hbvl.be/cnt/dmf20141205_01413792/erik-van-dyck-beschrijft-zijn-struggle-for-life-in-een-boek#   
  http://www.wereldgehandicaptendag.nl/belgie/   

  03-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:CVA, beroerte, hersenbloeding, Struggle for life, HighFoot+, revalidatie, halfzijdig verlamd
  23-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chemtrails maken ons ziek, foto's

  23-11-2014 om 17:15 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Chemtrails, foto's
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chemtrails maken ons ziek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Na dit verhaal zult u vaker in de lucht kijken dan u gewend bent. De witte strepen die u op een mooie zonnige dag aan de hemel ziet zijn afkomstig van vliegtuigen. Helemaal goed! De doorsnee mens stelt zich daar geen vragen bij. Wie die strepen al tien jaar bestudeert is Peter Vereecke, oud-burgemeester van Evergem. Hij ontdekte twee soorten, de contrails en de chemtrails. De meeste mensen denken dat ze contrails zien: de waterdamp in de uitlaatgassen van vliegtuigen die tijdelijk bevriest. Deze verdwijnen bijna ogenblikkelijk op tien kilometer hoogte. Dit artikel gaat over de chemtrails, gesproeid op vijf kilometer hoogte die uren in de lucht blijven hangen.

  Het zijn brede dikke volle witte strepen die uitwaaieren en uiteindelijk een soort sluierbewolking teweeg brengen die verhinderen dat het zonlicht erdoor komt. Deze chemische sporen zijn in grote getale aanwezig en vormen vaak een raster of een ander patroon. Ze bevatten lichte metalen zoals barium en aluminium, cadmium, titanium, plutonium en strontium. Ook zitten er virussen in, bacteriën, schimmels en mycoplasma's die erg verwant zijn met de pathogene soorten die men in biologische oorlogsvoering gebruikt. Die zouden de oorzaak kunnen zijn van allerlei moderne ziekten: kanker, Alzheimer, Parkinson, fibromyalgie, CVS, MS, gedragsstoornissen en depressiviteit. Diverse chemische stoffen zoals polymere vezels en pesticiden, aluminumchloride, zilveriodide en turpentine zijn er ook bestanddelen van. In de toekomst wil men zelfs zwavel in de atmosfeer brengen om het broeikaseffect tegen te gaan. Nvdr: met de zogenaamde opwarming van de aarde slaan ze de plank helemaal mis. De aarde koelt eerder af en wel in in een hoog tempo.

  Waarom al dat gesproei? Om het weer en het klimaat te beïnvloeden via geo-engineering luidt de officiële verklaring. Hoe gaat dit in zijn werk? De chemtrails sproeien een massale hoeveelheid aluminium in de atmosfeer waardoor deze geleidend wordt voor elektromagnetische stralingen . Die worden uitgezonden via HAARP-installaties in Alaska. Op deze manier kan men bepalen waar het regent en waar het droog is, kan men natuurrampen triggeren of sturen zoals tornado's, tsunami's en aardbevingen. De mainstream media zwijgen erover in alle talen. Logisch want zij worden gecontroleerd door de politiek die op hun beurt wordt geïnstrueerd door de multinationals (nvdr).

  Volgens complotdenkers wil de nieuwe wereldorde (NWO) de overbevolking drastisch verminderen door ze als ongedierte te besproeien. (nvdr). Uit diverse studies blijkt dat een cocktail van de hierboven vermelde ingrediënten funest zijn voor de gezondheid. De microscopisch kleine deeltjes van10 micron of minder dringen via de ademhaling en de huid ons organisme binnen. Ze ondermijnen het neurologische- en immuunsysteem.

  Niet alleen militaire vliegtuigen en speciale sproeivliegtuigen houden zich hiermee bezig, ook lijnvliegtuigen- vooral de low cost- lossen die chemische troep boven onze hoofden. Dit alles is bijzonder goed gedocumenteerd met getuigenissen, rapporten en documentaires. Er blijken enorme strategische en economische belangen in het spel te zijn, dat is duidelijk. Wie ingaat tegen de kuddegeest en opkomt voor de waarheid stoot op weerstand. Peter Vereecke is oprecht bezorgd om onze gezondheid en streeft naar een betere wereld. Hij maakt deel uit van verschillende verenigingen die trachten op te roepen tot het stopzetten van dit criminele fenomeen dat voor hem kan omschreven worden als een misdaad tegen de mensheid. “Ik vraag de lezer niet om mij te geloven maar op eigen onderzoek uit te gaan”, concludeert hij.

  Nvdr: Er zijn dagen dat er veel gesproeid wordt zoals gisteren en vandaag. Dit heb ik kunnen constateren en vastleggen op foto's. In het grensgebied tussen Heerlen (NL) en Genk (B) was het gisteren strepen en ruiten troef aan het hemelfirmanent. Zo ook vandaag boven mijn woonplaat s. De aanvankelijk mooie blauwe hemel was nadien bewolkt met uitgewaaierde chemtrails.

  Docutip:  What in the world are they spraying?  &  Why in the world are they spraying? Te bekijken op You Tube

  Bron: Spiegelbeeld

  Bijlagen:
  http://www.belfort-group.eu/blog   
  http://www.olympiczion.nl   
  http://www.olympiczion.nl/chemtrail   
  http://www.spiegelbeeld.nl   
  http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA   

  23-11-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Contrails, chemtrails, Peter Vereecke, HAARP,
  07-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een orgonite amulet voor positieve energie.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ik heb een amulet, voor het eerst in mijn leven. Niet dat ik bijgelovig ben maar het is iets spiritueel.

  Via een kennis op Facebook kwam ik op de website van sieradenontwerpster Jacqueline Smit terecht. Mijn aandacht werd meteen getrokken door een ronde amulet met turkoise kraaltjes in de buitenste ring. Tussen de Turkoise kraaltjes liggen kraaltjes van Lapis Lazuli afgewisseld met vergulde kraaltjes. In de binnenste ring rond geschikte graankorrels. Deze komen uit de 10e formatie graancirkel van medium Robbert van den Broeke. In het midden een saffier. Allemaal blauwe kristallen die ik intuïtief heb gekozen. Bij het nalezen van hun werking vind ik dat ze treffend bij mij passen.

  De aarde is bezig met haar transformatie naar de vijfde dimensie. De energieën worden hoger. Om dit proces te kunnen bijbenen is het noodzakelijk dat we zoveel mogelijk negatieve energie weren. De thymus zet de lage frequenties van negatieve energieën om in hoge frequenties van positieve energieën.  Daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Ik draag dit sieraad dan ook net onder het kuiltje van mijn hals aan een kort leren kettinkje. Zou mijn vriendin, die twee jaar geleden is overleden aan thymuskanker,  hier misschien baat bij hebben gehad? Wist ik het maar.

  Orgone is een soort Geigerteller om de energie van ons etherische lichaam te meten. Die ontdekking deed dr. Wilhelm Reich al in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw. Zijn werk werd enkele decennia later verder gezet door verschillende Russische wetenschappers. Het echtpaar Don en Carol Croft perfectioneerde de uitvinding in het jaar 2000. Door een natuurkundig proces wordt alle negatieve energie omgezet in positieve energie. De uitgebreide beschrijving van dit procedé en de toelichting voor de kristallen vindt u in de bijlagen.

  Website Jacqueline Smit:  http://healthspirit.info/healthspirit.info/Orgonite_Amuletten.html

  Website van Robbert van den Broeke:  www.robbertvandenbroeke.nl/graancirkelarchief/10e_formatie_2014
  Bijlagen:
  Aanvullende informatie Orgonite Amulet.docx (14.1 KB)   
  Orgonite Amulet Hanger Ria.pdf (619.7 KB)   
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/orgonite-krachtig-natuurlijke-energie-gratis-voor-iedereen/   
  http://www.orgone-giftshop.com   
  http://www.orgone-giftshop.com/wat-is-orgone-en-orgonite   

  07-10-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Orgone, Geigerteller, amulet, energie, Jacqueline Smit, Robbert van den Broeke
  06-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIFI is een oorlogsinstrument
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Valt het u ook op dat iedereen tegenwoordig kanker krijgt? Het komt steeds dichterbij. De vraag is wanneer u aan de beurt bent. Electromagnetische straling is de grootste bedreiging voor onze gezondheid. U ziet het niet maar het is er wel! De straling muteert onze genen. Ons organisme is niet opgewassen tegen de lawines aan stralingen die ons nu overspoelen.

  In de Russische ambassade in de USA werd, zonder dat de personeelsleden er iets vanaf wisten, een WIFI-kastje geplaatst. Vier jaar na deze actie hadden de werknemers allemaal kanker en moest het voltallige team worden vervangen. Dat kan geen toeval zijn. Sterker nog, het was gepland.Ver gezocht? Complottheorie? Dan bent u ook gehersenspoeld door de media. Zij worden namelijk gecensureerd door de multinationals en de politiek.

  Eén procent van de mensen op aarde zwaait de scepter over de negenennegentig procent slaven die wij zijn. Deze machtswellustelingen creëren bewust oorlogen door volkeren tegen elkaar op te zetten en daarvoor gebruiken ze de media. Zij zijn het doorgeefluik van professionele leugenaars. De handel in wapentuig levert immers een behoorlijke duit op. Het nieuws dat wij dagelijks voorgeschoteld krijgen moet u eens vergelijken met de berichtgeving op alternatieve nieuwssites. U zult verbijsterd staan van de tegenstrijdigheden. Vorm dan uw eigen mening en ga af op uw gevoel. Dat is wat WIFI en alle andere electromagnetische straling bewerkstelligt: uw intuïtie wordt stuurloos. Een handig instrument om de vijand uit te schakelen!

  Overal vind je hot spots en 4G masten. Wist u dat een monteur maximaal anderhalf uur in de buurt van zo'n mast mag werken? In diezelfde omgeving wonen wel mensen met kinderen! Hoe zou het toch komen dat steeds vaker kinderen leukemie en een hersentumor krijgen en dat er steeds meer jonge volwassenen onvruchtbaar worden? De straling die smartphones uitzenden zijn dezelfde als die van magnetrons en daar lopen ze dan continu mee in hun broekzak of houden hem aan het oor. KPN Nederland heeft het monopolie over alle 4G zendmasten. Kijk op www.antenneregister.nl waar die allemaal staan. Eigenlijk hebben we voldoende aan 2G. Waarom dan het dubbele?

  Deze bijzondere tijd waarin we leven maakt een einde aan de doofpotten. Denk maar aan de klokkenluiders die al de revue zijn gepasseerd. Mensen hebben recht op eerlijke en betrouwbare informatie. Het is belangrijk om te beseffen hoe we om de tuin geleid worden. De domme massa ontwaakt in een steeds rapper tempo. Getuige daarvan zijn de opstanden, petities en demonstraties. Onze zogenaamde democratie is een wassen neus. De jaarlijkse geheime Bilderberg conferentie bepaalt hoe we moeten leven met nieuwe wetten en regels die alleen voor de elite goed uitpakken. We zijn het zat om onder het juk van deze families te moeten leven. Onze vrije wil wordt beknot. Zo erg zelfs dat we nog geen zeggenschap meer hebben over onze eigen gezondheid. Eeuwenoude kruidengeneeskunde en homeopathie wordt door de mainstream media afgeschilderd als oplichterij. Uiteraard. Wiens brood met eet, wiens woord men spreekt.

  In de bijlage vindt u een You Tube voorlichtingsfilm onder de noemer Nieuwsverlichting.

  Bijlagen:
  http://www.antenneregister.nl    
  http://www.youtube.com/channel/UCnbZULtMexS6B2zULDoj87A   

  06-10-2014 om 12:52 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Electromagnetische straling, WIFI, zendmasten, hot spots
  07-10-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kruistocht voor vaccinaties
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Sinds in 1957 werd gestart met het Rijksvaccinatieprogramma zijn er na het eerste poliovaccin in ijltempo veel vaccins bij gekomen. Tegenwoordig hebben jongens van 9 jaar al 87 verschillende stammen van ziektekiemen ingespoten gekregen. Bij meisjes van 12 jaar zelfs 90 en het einde is nog niet in zicht. Inentingen tegen oorontsteking, astma en autisme wachten in de pijplijn. Nota bene bekende gevolgen van vaccinaties!

  Veel jonge ouders denken dat vaccinatie verplicht is omdat het 'gratis' overheidsvoorzieningen zijn, inclusief de terugkerende bezoeken aan het consultatiebureau. Waarom bemoeit de staat zich zo indringend met de gezondheid van baby's en peuters? Medisch onderzoeksjournaliste Deirée Röver ziet hierin een training in het uit handen geven van de verantwoordelijkheid over je kind. In haar 20-jarige ervaring wordt het oorzakelijk verband tussen vaccinatie en schadelijke gevolgen steevast ontkend. Menig ouder heeft haar persoonlijke gruwelverhalen verteld. Zo overleed de 9-jarige Freek Hagoort in 2009 een paar dagen na zijn DTP-en BMR-vaccinaties. RIVM-woordvoerder Roel Coetinho zei simpelweg: “Dat vaccinatie immuunsuppressie kan opleveren wordt niet door de literatuur ondersteund.” Tientallen wetenschappelijke artikelen, in het bezit van dr. Viera Schreiber, spreken deze mening echter tegen.

  Informatieplicht                                                                                                                                                                                                In de RIVM-brochure dekken ze zich goed in door de term 'gezonde baby's' te gebruiken.Dus als je kind ten gevolge van een vaccinatie overlijdt was het niet gezond? Voor het doodspuiten van gezonde kinderen willen ze geen verantwoordelijkheid nemen. Een baby van twee maanden heeft nog helemaal geen afweersysteem. Toch krijgen ze op 48 uur en twee maanden al hun eerste injecties. Prematuren die 3 of 4 pond wegen krijgen dezelfde hoeveelheid toegediend als een welvarende 8-ponder. Waar is hier de logica? Alleen als ouders om een bijsluiter van het vaccin vragen wordt die op het consultatiebureau gegeven. Is die zo belangrijk dat die bij ouders vandaan moet worden gehouden? De Wet op de Geneeskundige Behandelings Overeenkomst (WGBO) zegt: “ Uitgangspunt is dat de hulpverlener de patiënt dié informatie geeft die de patiënt nodig heeft om zelf op een verantwoorde manier beslissingen te kunnen nemen over zijn gezondheid. Dit betekent dat de hulpverlener de patiënt duidelijk moet informeren over de aard en het doel van het onderzoek of de behandeling, de risico's en de eventuele alternatieven.”

  Kritisch prikken                                                                                                                                                                                                In 1994 werd de vereniging 'Kritisch Prikken' opgericht door een groep mensen die negatieve ervaringen had met vaccinaties, vanuit hun ouderschap en/of beroepsveld. Bij de instanties kregen ze weinig gehoor voor hun vragen zodat ze het heft in eigen hand hebben genomen. Hier kunnen ouders vaccinatieschade melden en worden ze verder begeleid. Artsen willen vaak het verband niet zien, bang voor restricties van de gevestigde orde. In hun studententijd werden ze immers al geïndoctrineerd met farmaceutische juichverhalen. De student die zich kritisch durfde opstellen werd rigoureus uit de opleiding gezet. De westerse geneeskunde is uitgegroeid tot een soort seculiere kerk met de wetenschappelijke elite als priesterschap, compleet met vervolging van dissidenten. De inquisitie is terug van weg geweest.

  Bron: Spiegelbeeld september 2013

  Bijlagen:
  http://www.nvkp.nl   

  07-10-2013 om 17:41 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:RIVM, WGBO, Kritisch Prikken
  03-10-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pseudo-diagnoses maskeren vaccinatieschade
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Hoeveel ouders/verzorgers werden er al beschuldigd van kindermishandeling en werden vervolgd? Wiegendood, Shaken Baby Syndrom (SBS) en gebroken botten zijn regelrechte gevolgen van vaccinatie. “Vaccins doden kinderen, daar is geen twijfel aan, “ zegt dr. Viera Scheibner. De emotionele pseudo -diagnose SBS werd in 2001 in het leven geroepen om de werkelijke oorzaak van de verwondingen van baby's te maskeren.

  De directe effecten van vaccinatie manifesteren zich tot minimaal 42 dagen na de injectie. De autoriteiten hanteren een termijn van twee, hooguit zeven dagen voor een oorzakelijk verband tussen een negatief effect en een vaccinatie. Zo komen ze er altijd mee weg en de ouders zitten met de ellende opgescheept. Biomedisch ingenieur Leif Karlsson ontdekte in 1988 dat vaccinatie de grootste stressfactor is in het leven van een baby. Daarvoor maakte hij gebruik van een ademhalingsmonitor, de Cot Watch die drie jaar werd ingezet voor intensief onderzoek.

  Wiegendood

  Baby's die na vaccinatie plotselinge ademhalingsproblemen krijgen lijden aan het Niet-specifieke stresssyndroom van dr. Hans Selye. Dat zijn drie typerende reactiefasen in het lichaam na contact met een giftige stof. Dr. Viera Scheibner bestudeerde in de medische literatuur de doodsmomenten van overleden baby's na vaccinatie. Die vielen samen met de kritieke dagen binnen die drie reactiefasen. De eerste alarmfase heeft zijn kritieke momenten op 4,13 en 48 uur. Het lichaam is accuut aangedaan en alle verdediging is gemobiliseerd. De tweede weerstandsfase is kritiek op dag 5, 6 of 7, 10 of 11. Het lichaam is op maximale capaciteit om de aanslag te weerstaan. De derde uitputtingsfase is het meest kritiek op dag 14-16, 21-24, en 28-47. Iedere verdediging is uitgeput en het lichaam kan ten onder gaan of herstellen op dag 16.

  Shaken Baby Syndroom

  In de eerste alarmfase trekt het lichaam alles uit de kast om zich te weren tegen de lawine aan gifstoffen na de inenting. Vitamine C is hierbij het belangrijkste hulpmiddel. Indien er niet voldoende van aanwezig is treedt het rampenplan in werking. Vitamine C is een onmisbare bouwsteen voor collageen. Botten en bloedvatwanden bestaan hier grotendeels uit. Het onttrekken van vitamine C aan de eigen weefsels beschadigt bloedvaten zodat die gaan lekken en botten gaan breken. Al in 1668 werden de bij scheurbuik behorende bloedingen onder de schedel vermeld door de Britse arts Willis. In 1946 beschreef Caffey fracturen in de lange beenderen bij kinderen met een chronisch subduraal hematoom. SBS is geen kindermishandeling! Dit kan een eenvoudige laboratoriumtest bepalen. Als in het bloed en het serum van de baby de histamine huizenhoog is en het vitamine C-gehalte bijna nul, is er sprake van acute scheurbuik, vaccinatieschade dus! Het is toch wel vreemd dat sinds 2001 over de hele wereld allerlei ouders hun baby's flink door elkaar gaan schudden, niet?  

  Hersenschade

  In 2011 heeft de Amerikaanse onderzoeker John Lloyd een zeer betrouwbare test uitgevoerd. Hij bevestigde sensoren op natuurgetrouwe poppen en schudde ze krachtig door elkaar. Uit deze studie blijkt dat niemand een baby zo kan schudden om verwondingen als subdurale en retiale bloedingen, hersenoedemen en zwellingen op te lopen.Nog meer hersenschade krijgen baby's die binnen 48 uur na de geboorte het vaccin Engerix tegen Hepatitis B krijgen ingespoten. Op de leeftijd van twee maanden ontvangen alle baby's hun eerste inenting. Beide bevatten een grote hoeveelheid aluminium dat de bloed-hersenbarrière passeert. Dit giftige metaal krijgen ze vier of vijf maal ingespoten in het eerste levensjaar tijdens hun meest intensieve hersenontwikkeling. De Amerikaanse hersenchirurg dr. Russell Blaylock beschrijft hoe vaccinatie de hersenen van baby's 'in brand' zet. De afweercellen worden geactiveerd en vallen de eigen weefsels aan. Baby's gaan ontroostbaar huilen of 'hersenhuilen' zoals deze bijwerking ook wordt genoemd. Vooral het kinkhoesttoxine staat hierom bekend. Zo erg zelfs dat wetenschappers dit gif gebruiken om bij proefdieren met opzet hersenontstekingen te veroorzaken. Kort na de introductie van het kinkhoestvaccin in 1937 verschijnen de eerste gevallen van autisme.

  Bron: Spiegelbeeld september 2013

  Wordt vervolgd...

  Bijlagen:
  http://www.desireerover.nl   

  03-10-2013 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Wiegendood, Shaken Baby Syndrom, fracturen, vaccinatieschade
  28-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overheid beslist over onze gezondheid
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Foto: dr. Viera Scheibner

  Ouders van pasgeborenen krijgen in Nederland automatisch een oproep van het Rijks Vaccinatieprogramma (RPV). De begeleidende brochure is heel eenzijdig. Sleutelwoorden zijn 'veilig, effectief en onschuldige bijwerkingen'. Dat er geen informatieboekje bij zit met eerlijke voorlichting, zodat ouders een weloverwogen keuze kunnen maken om hun kind wel of niet te laten inenten, ligt voor de hand. Immers, naast de ziekteverwekkers zitten de vaccins vol met onbekende besmettingen, vreemd DNA en RNA, giftige metalen en andere gevaarlijke stoffen. De European Medicines Agency (EMA) en de Nederlandse Gezondheidsraad keuren een vaccin goed op basis van testen die nota bene door de producent zelf zijn uitgevoerd en gefinancierd. Het hoeft geen betoog dat er flink mee gemanipuleerd wordt om de uitkomsten zo rooskleurig mogelijk te doen lijken. In Groot-Brittanië strijkt de arts van elk toegediend vaccin zelfs commissie op!


  Propagandamachine

  De propaganda hanteert een angstscenario en speelt in op de emoties zodat ouders hun kinderen aan de standaardprocedure overleveren. “Ik wil niet dat mijn kind polio krijgt”, “Als 't slecht was, zou onze overheid het toch niet aanbieden?”, “Iedereen doet 't “, zijn veel gehoorde uitspraken. Hoe meer vaccinaties een land  aan zijn baby's en peuters geeft, hoe hoger het sterftecijfer tussen nul en vijf jaar, tonen cijfers uit 2009. In datzelfde jaar werd de HPV (humaan papilloom virus)- inentingsprocedure ingevoerd voor meisjes tussen 13 en 16 jaar. Omdat deze grandioos mislukt was, is de overheid een campagne gestart met deze emotionele en sociale manupilatie 'Ik ben geen watje!” Op zes jaar tijd zijn in Amerika al meer dan veertig sterfgevallen gemeld als 'bijwerking'. Inderdaad niet voor watjes.

  In de maanden mei en juni van dit jaar maakten de media melding van een mazelenepidemie bij 230 kinderen. Het aantal bevestigde gevallen door virologische laboratoria besloeg slechts drie! Mensen die vanwege (geloofs)overtuigingen tegen vaccinatie zijn, worden door het RIVM stelselmatig gedemoniseerd. Wetenschappers als dr. Viera Scheibner, dé wereldexpert in vaccinatieschade, maakt men belachelijk bij het publiek. Voorstanders van vaccinatie komen altijd met grafieken die beginnen vanaf 1960. Toen is de massavaccinatie op gang gekomen. De ziekten waartegen men ging vaccineren waren echter al voor negentig procent verdwenen door verbetering in voeding, hygiëne en sanitaire voorzieningen.


  Genetische vervuiling

  De injecties bij pasgeborenen dringen diep door in de weefsels en organen waar ze op korte of lange termijn schade aanrichten. De genetische informatie van een vaccin verandert het genoom van de baby voor altijd. Het vaccin wordt immers gekweekt op dierlijke cultuurbodems van bevruchte kippeneieren (griep), kankercellen van honden en mensen (de nieuwste griepvaccins), niercellen van apen (polio) of genetische manipulaties uit nachtuiltjes en schimmels (HPV). De enige menselijke uitzondering hierop vormt de cellen van geaborteerde baby's voor rode hond.

  De eerste genetische vervuiling van de mens begon met het koepokvaccin uit 1792 van Edward Jenner. “Tot de invoering van de verplichte koepokvaccinaties was kanker nagenoeg onbekend”, zegt dr. W.B. Clarke in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Het Duitse Robert Koch Instituut onderzocht 18.000 kinderen waaruit bleek dat de ongevaccineerden het meest gezond zijn. Er zijn steeds meer kinderen met ADHD-klachten, autisme en leermoeilijkheden. Opvallend is dat dit gelijke tred houdt met de toegenomen vaccinaties.

  Wordt vervolgd...


  Bron: Spiegelbeeld september 2013

  Bijlagen:
  http://www.desireerover.nl   

  28-09-2013 om 13:46 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:RVP, EMA, Nederlandse Gezondheidsraad, dr. Viera Scheibner
  25-09-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Virussen liggen op de loer
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De R is weer in de maand.Vroeger kregen de kinderen van hun moeders elke dag een eetlepel levertraan voor de extra vitamine D. Tegenwoordig staat de dokter of verpleegkundige met een injectiespuit klaar, gevuld met een vaccin tegen griep. Wat een contrast! Een eenvoudig voedingssupplement moest het afleggen tegen een chemische cocktail dat uiteraard patentwaardig is want anders kan Big Pharma er niks aan verdienen. Zoals elk jaar wordt het bericht de wereld ingestuurd dat er maar een beperkte hoeveelheid is gemaakt. Wie het eerst komt, het eerst maalt en is zeker van bescherming. De marketingmachine draait weer op volle toeren. Voor de Mexicaanse griep kocht de Nederlandse overheid massa's vaccins in want de toediening aan de bevolking was gratis. Het eind van het liedje was dat ze met een berg overschot zaten die vernietigd moest worden. Van ons belastinggeld ging de farmaceutische industrie met de winst strijken.


  Dossier vaccinatie
  In het tijdschrift Spiegelbeeld van september is een heel dossier van dertig pagina's gewijd aan de zin en onzin van vaccineren. Zo schrijft Désirée Röver dat ieder infectieziekte is te moduleren met vitamine C. Dit is een essentieel macronutriënt dat onvoldoende in de huidige voeding aanwezig is. Het is noodzakelijk om het dagelijks in hoge dosis in te nemen en er nooit meer mee te stoppen. Daarnaast wordt aanbevolen om suiker, tarwe, soja en koemelkproducten uit de voeding te weren. Al in 1947 spoot de Amerikaanse arts Frederic Klenner zestig kinderen met polio in met natriumascorbaat (vit. C). Zij genazen allemaal zonder blijvende restverschijnselen.
  Door de overheid wordt steeds beweerd dat vaccinaties veilig en effectief zijn. Dit staat haaks op de uitspraak van dr. James A.Shannon in 1955: “Het enig volledig veilige vaccin is het vaccin dat nooit is gebruikt.”


  Vaccinatieschade
  Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer mensen die zich bewust worden van de gevaren die aan vaccinaties kleven. Buiten de verzwakte ziektekiemen zitten er formaldehyde ( kankerverwekkend lijkenbalsem), polysorbaat 80 (emulgeermiddel dat bij muizen onvruchtbaarheid veroorzaakt), en aluminiumzouten ( om de productie van antilichamen te verhogen) in. Vervolgens wordt het op een onnatuurlijke manier in het lichaam gebracht.

  De poliovaccins werden gemaakt uit de niercellen van apen (het kankerverwekkende SV40) en het cytomegalovirus ( een soort super herpes stealth virus).Vijftig tot zestig jaar na hun inenting ontdekte Michelle Carbone in de tumoren van deze Amerikanen de SV40-stammen.

  Dit is het beste bewijs dat vaccinatieschade er heel lang over kan doen om zichtbaar te worden.

  Wordt vervolgd.

  Bijlagen:
  http://www.spiegelbeeld.nl   

  25-09-2013 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Virussen, vaccinatie, polio
  12-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sam en Michiel draaien plaatjes voor zieke Louise (3), HBvL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  HOUTHALEN- 05/04/2013-Iedereen had massaal gehoor gegeven om naar de benefietwedstrijd basketbal Limburg-Antwerpen te komen in sporthal Lakerveld. Deze werd gehouden voor het dochtertje van ex-profspeler Jochen Ceyssens (34) en zijn vrouw Femke Dezeure (31). Louise (3) lijdt sinds een half jaar aan een agressieve leukemie (AML) en wordt behandeld in Leuven. Daar is ook een afdeling Care 4 Kids om fondsen te werven voor onderzoek en behandeling van kinderkanker. “Het gaat niet alleen om Louise maar voor al die kinderen willen we iets doen”, klinkt het bij de organisatoren. “Sam is de beste vriend van mijn dochtertje”, zegt Jochen. “Ik had hem gevraagd of hij de bal wilde opgooien bij aanvang van de wedstrijd. Hij antwoordde dat hij dat wilde doen op voorwaarde dat hij met zijn vriend Michiel aan de draaitafel mocht staan.” In het voorprogramma konden ze zich onder deskundige leiding van DJ's Mr. Grammy en Delafino zich een heel uur lang uitleven. Bijna iedereen verscheen zo veel mogelijk in het roze, de lievelingskleur van Louise.“Het begon met een zin op Facebook. Het resultaat is meer dan 20.480 euro voor Care 4 Kids”, aldus een zeer gelukkige Jochen.

  Bijlagen:
  http://www.facebook.com/jochen.ceyssens   

  12-04-2013 om 16:03 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Care4kids, Jochen Ceyssens
  05-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nieuwjaarsduik van team EB levert 8876 euro op voor stamcelonderzoek, HBvL
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  HOUTHALEN-OOST- 05/01/2013- Familie en vrienden van Morgan van Baelen (6), die lijdt aan de blarenziekte Epidermolysis Bullosa (EB), hebben een sprong in het koude Noordzeewater van Oostende gewaagd Hun sponsors brachten 8876 euro bijeen voor stamcelonderzoek. Het Centrum voor Blaarziekten in Groningen heeft nood aan 60.000 euro voor stamceltherapie voor EB patiëntjes want een deel van de behandeling wordt niet vergoed door de overheid.”Morgan heeft de ergste dystrofische graad en het veroorzaakt wonden over het hele lichaam”, zegt mama Sandra Bulthé. “ De dagelijkse verzorging is zeer pijnlijk omdat de huid zo dun is als vlindervleugels. Er zijn maar een paar patiënten in België met deze vorm. Het merendeel van de personen met EB overlijdt ook op vrij jonge leeftijd. De tien ergste gevallen komen in aanmerking voor behandeling zodat hun levenskwaliteit verbetert en misschien zelfs hun leven redt. ” De actie werd ondersteund door het Zeldzame Ziekten Fonds Nederland en door Debra Nederland en België. Deze 25 ste editie werd voor de gelegenheid een 'Zeldzame Nieuwjaarsduik' genoemd.


  Bijlagen:
  http://www.debra-belgium.org   

  05-01-2013 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Epidermolysis Bullosa, Nieuwjaarsduik
  15-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medische dictatuur drijft jonge ouders tot wanhoop, Gezond Nu -Zorgvuldig?!
  "Heb je wel eens het gevoel dat je je kind iets zou kunnen aandoen?"
  Deze zin trof mijn jongste dochter, die pas moeder was geworden, als een mokerslag. De woorden werden uitgesproken door een maatschappelijk werker van het Atrium ziekenhuis Heerlen. Na een zware bevalling op 5 juli 2011, die uiteindelijk met een keizersnee eindigde, kon mijn schoonzoon zijn dochtertje in de armen sluiten. Lola kwam gezond ter wereld. Later bleek dat het kindje van alles mankeerde. Eenmaal thuis bleef ze maar huilen en steeds werden de jonge ouders door het consultatiebureau en het ziekenhuis met een kluitje in het riet gestuurd.
  De mededeling volgde dat ze nog moesten wennen aan een baby, een ritme moesten zoeken of dat het kindje wel een huiluurtje zou hebben. Daar gaat het toch niet om? Luisteren is een kunst. Het ergste is dat zij  niet serieus genomen werden. Als ouder voel je instinctief aan dat er iets scheelt met je baby. Als je dan na weken, zelfs maanden leuren met je kind eens eindelijk bij een kinderarts in het ziekenhuis terecht komt wordt het pas een echte nachtmerrie."Opname ter observatie", heet het dan. Van enig medeleven voor de ouders is al helemaal geen sprake. Geen troostende of opbeurende woorden. Een maatschappelijk werker verschijnt op het toneel die meteen met de deur in huis valt en insinueert: "Heb je wel eens het gevoel dat je je kind iets zou kunnen aandoen?" Over vooringenomenheid gesproken. Omdat een huilende baby een mens kan slopen wordt er al meteen vanuit gegaan dat elke huilbaby aan gevaar blootstaat in het gezin. "Ze kunnen de situatie niet aan en hebben psychologische begeleiding nodig", klinkt het. Mijn schoonzoon is ondernemer en verkeerde niet in de luxe positie om elk moment van de dag bij zijn kind in het ziekenhuis te kunnen zijn. Dat werd wel verwacht van mijn dochter. Een eis die ze mijns inziens niet konden stellen vermits zij haar man parttime hielp in zijn bedrijf. Er moest immers brood op de plank komen. Het werd dan zo uitgelegd alsof ze hun kind niet graag zagen en er alles aan moesten doen om een band te kweken. Als je dan  niet meewerkt aan de procedure wordt er een zorgmelding geplaatst bij Bureau Jeugdzorg en heb je niks meer te zeggen over je eigen kind. Het enige dat je als ouder wilt is dat je baby geen pijn meer heeft, toch?

  ZOL Genk
  De ultieme manier om haar kind daar weg te halen was om de baby voor een second opinion naar het Belgische ziekenhuis in Genk te brengen. Vanaf de eerste dag dat ze daar was constateerde men reflux, iets waar ze in Heerlen na twee weken observatie nog niet achter waren. Ook werd bekend dat ze een koemelkallergie had. Het enige dat het Nederlandse ziekenhuis had ontdekt was spruw en dan ook nog in een later stadium. Als de ouders van in het begin gehoor hadden gekregen was hun een hoop stress bespaard gebleven. Mijn schoonzoon diende een klacht in tegen het Heerlense ziekenhuis. Daarop werd hij uitgenodigd voor een gesprek. Zij erkenden dat er fouten waren gemaakt, ook tijdens de bevalling en het kraambed. Mijn dochter kreeg een groot boeket bloemen toegestuurd. Lola is nu een half jaar oud en ontwikkelt zich goed. Dank zij de medicatie voor de reflux en speciale anti-allergische flesvoeding huilt ze nog maar zelden.

  15-01-2012 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Huilbaby, refux, spruw, koemelkallergie
  01-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurlijke zoetmiddelen winnen terrein, i.o.v. Syntra Hasselt

  Natuurlijk zoetmiddelen winnen terrein

  Stevia en tagatose strijden tegen suiker en kunstmatige zoetstoffen

  ‘Kleuters onder volledige narcose om alle gaatjes in het gebit te vullen’ en ‘klinieken voor obese kinderen’ zijn alarmerende nieuwsitems van de laatste tijd. Het enorme suikerverbruik zorgt voor een ware epidemie van cariës en zwaarlijvigheid bij de jongste generatie. Onderzoek heeft uitgewezen dat dikke kinderen later moeilijk nog een normaal gewicht kunnen bereiken. Tijd om in te grijpen en het tij te keren.   De slogan ‘Voed je als een diabeet, dan word je het ook niet’ is al 40 jaar oud en actueler dan ooit.

  Lees verder ( 16000 tekens) en klik op de link.

  Bijlagen:
  Natuurlijke zoetmiddelen winnen terrein 1.doc (1.1 MB)   

  01-01-2011 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Stevia, Tagatesse, natuurlijke zoetmiddelen
  15-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Morgan inpakken als mummie", i.o.v. HBvL Regio
  Klik op de afbeelding om de link te volgen  

  Harleyfans organiseren benefiet
   voor kleuter (4) met huidziekte

  Bijlagen:
  Krantenartikel.doc (350.5 KB)   

  15-08-2010 om 23:32 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Morgan Van Baelen, epidermolysis bullosa
  08-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Antibiotica werkt niet meer" i.o.v. Syntra Hasselt
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  “Antibiotica werkt niet meer”

   

  Dierziekten komen per camion

   

  08/06/2010 HEERLEN- De consument in de supermarkt kiest voor 95 procent het goedkopere vlees uit de vee-industrie tegenover het duurdere biologische vlees. In Nederland eet de bevolking bijna een halve kilo vlees per dag per persoon. Wereldwijd sterven er voor het eerst meer mensen aan overgewicht dan aan ondervoeding.

   

  Na de voedselschaarste in de Tweede Wereldoorlog besliste de Nederlandse regering dat iedereen goedkoop en voldoende voedsel moest kunnen kopen.. De vee-industrie was geboren. Dieren werden uit hun natuurlijke milieu gehaald en vetgemest in ‘vleesfabrieken’.

  De productie ging ten koste van dierenwelzijn met alle gevolgen vandien. De lijst met uitbraken van ziektes en epidemieën wordt alsmaar langer. Gekke koeienziekte , MKZ,  Campylobacter, Colibacterie, Salmonella, varkens-en vogelpest en Q-koorts ligt iedereen nog vers in het geheugen. Bij 39 procent van de slachtvarkens is MRSA geconstateerd en bijna één op de vier varkenshouders is besmet. Onderzocht wordt of  mensen elkaar kunnen besmetten.

   

  Vee-industrie versus biologische veeteelt

  Net zoals er de rechten voor de mens zijn, heeft de Britse Farm Animal Welfare Council de vijf vrijheden voor de dieren vastgelegd. De vrijheid van honger en dorst, ongemakken en pijn, verwondingen en ziekten, angst en kwellingen en de vrijheid om normaal gedrag te kunnen vertonen. Van deze vrijheden is in de vee-industrie totaal geen sprake. Een tegenstroming kwam op gang. Elke supermarkt heeft nu vleesvervangers en biologisch vlees in de rekken liggen. En wat doet de consument? Hij kiest voor de kiloknallers want hij wil elke dag een flink stuk vlees op zijn bord.

  08-06-2010 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:Antibiotica, dierziekten, vee-industrie, biologische veeteelt,
  07-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overgewicht is symptoom van een lichamelijke aandoening,artikel 43.

  Ede (NL)
  Overgewicht is symptoom van een lichamelijke aandoening.

   

  Dit is de vaststelling van orthomoleculair dieëtiste Cora de Fluiter. Met haar boek: “Slim op uw juiste gewicht” probeert ze alle fanatieke lijners een hart onder de riem te steken.

  “Elk pondje gaat door het mondje” is beslist onjuist en werkt stigmatiserend in haar visie.

  Bij de helft van de dikkerds is een lichamelijke oorzaak de boosdoener.

  Er kunnen vele andere factoren zijn waardoor iemand in gewicht toeneemt.

   

  Een grote behoefte aan koolhydraten duidt op een tekort aan het gelukshormoon serotonine.

  Door een te trage schildklierwerking wordt je langzaam dikker. Dit is voornamelijk het geval bij vijftigplussers en na een bevalling.

  Een verlaagde verbranding zie je bij mensen die weinig eten en toch aankomen: het bekende jojo-effect van allerlei crashdieëten en bij de menopauze.

  Magnesium, chroom, zink, jodium, vitamine D en selenium zitten onvoldoende in onze hedendaagse voeding en zijn debet aan het toenemende overgewicht.

  Een slecht werkend verzadigingssysteem geeft de hersenen geen signaal van het hormoon leptine dat wel zou moeten als de maag vol is.

  Als het lichaam ongevoelig is geworden voor insuline en de insulinewaarden in het bloed chronisch verhoogd zijn heeft men de hele dag honger met alle gevolgen vandien.

   

  Cora de Fluiter is dan ook een voorstander van koolhydraatarme eiwitrijke dieëten zoals Atkins en South Beach. De grootste boosdoeners zijn granen want die bevatten 75% zetmeel (koolhydraten) en veroorzaken snel honger. Eiwitrijk voedsel en goede vetten zorgen voor een verzadigd gevoel. Het is dan ook het beste om vooral het ontbijt hierop af te stemmen. Deze en nog veel meer adviezen en recepten staan in dit goede voorlichtingsboek.

   

  07-01-2010 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  30-06-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.These shoes are made for walking, 5 foto's


  30-06-2009 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.These shoes are made for walking, artikel 26

  30/06/2009

  These boots are made for walking
  And that's just what they'll do

   

  Dit zong Nancy Sinatra in 1966. Anno 2009  is deze titel heel toepasselijk op de Antishoe, gebaseerd op de Masaï Barefoot Technology. De Masaï is een volksstam in Kenia die blootsvoets (barefoot) op een zachte ondergrond loopt. Alle spieren van het lichaam werken mee om het lichaam in balans te brengen.

  De Zwitserse ingenieur Karl Müller ontwikkelde een afgeronde zool met de gepatenteerde Masaïsensor. Deze creëert de instabiliteit die nodig is om hetzelfde effect te bereiken op een vlakke en harde ondergrond.

  Het is een uniek produkt dat niet te vergelijken is met andere schoenen.

  Als  trainingsapparaat komt het meer tot zijn recht.

   

  Professionals in de medische en paramedische sector hebben niets dan lof over de MBT’s. Ze trainen de bekkenbodemspieren, rug, billen en benen. Pezen en gewrichten worden minder belast. Alsof dat nog niet genoeg is verbruikt het lichaam ook nog eens twee- tot driemaal meer caloriëen.

  De antischoen wordt ten zeerste aanbevolen voor mensen met rugklachten en de ziekte van Bechterew.

  H. Schipper, sportarts in Venlo zegt: “Een slechte houding en een slechte rompstabiliteit zijn een probleem in de huidige maatschappij. MBT helpt mensen een betere houding aan te nemen wat preventief kan werken om welvaartskwalen te voorkomen door het trainen van de houdingsspieren.”

   

  De schoenen zijn ideaal voor mensen met een staand of lopend beroep.

  Een muis hoort ze niet aankomen, zo geruisloos zijn ze.

  De MBT’s zijn er in tweeëntwintig modellen voor vrouwen en mannen in vier stijlen:

  sport, casual, sandalen en professioneel..

  De maten variëren van 33 tot 49 met telkens éénderde tussenmaat. Een paar weegt één kilo, maar van dat gewicht  is niets te merken want het is net of je over de grond zweeft. Als je alle gezondheidsvoordelen optelt zijn ze de prijs van 210 euro dubbel en dik waard. Bij aankoop ontvang je een gratis instructie- DVD. Ze zijn verkrijgbaar bij sportzaken, centra voor medische hulpmiddelen en de betere schoenwinkel. Voor adressen kijk op: www.theantishoe.com

   

   

   

  30-06-2009 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:MBT, antishoe


  Categorieën
 • Boeken (19)
 • BSD-kinderen (9)
 • Columns (6)
 • Cultuur (48)
 • Familieberichten (2)
 • G-Sport (31)
 • Gezondheid (23)
 • Huwelijken (13)
 • Levensverhalen (0)
 • Onderwijs (28)
 • Recepten (8)
 • Recreatie (37)
 • Schrijfcursus (26)
 • Spiritualiteit (19)
 • Ufo's/ Orbs (11)
 • Welzijn (22)

 • Inhoud blog
 • Orgaandonoren worden gedood op de operatietafel.
 • Onderzoeksjournalistiek
 • Het sociale leven in Brakel
 • Eet-adviesboek
 • De Manische Mannen doen Té Gek

  Archief per maand
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 10-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 08-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 02-2008
 • 10-2007

  Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  myidol
  www.bloggen.be/myidol

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!