Passie laat de energie stromen
Over mijzelf
Ik ben Ria Coeckelberghs, en gebruik soms ook wel de schuilnaam RiCo.
Ik ben een vrouw en woon in Houthalen-Helchteren (België) en mijn beroep is Freelancejournalist.
Ik ben geboren op 05/11/1956 en ben nu dus 64 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lezen, schrijven, fotograferen, decoreren, koken.
Blog als favoriet !
Mijn favorieten
 • De waarheid
 • Grenswetenschap
 • Groene Evelien
 • Orbhunter
 • Goed nieuws
 • Welzijn
 • Robbert Vandenbroeke
 • I want to know it
 • Niburu
  forum

  Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek
 • De risico's van de internet democratie: misleiding met ruim honderd aliassen.
 • zomaar
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • groeten uit overmere
 • Een fijn pinksterweekend

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  nieuwsmedia
  www.bloggen.be/nieuwsm
  RiCo Journalistiek
  Iedere uil is als uilskuiken begonnen.
  15-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenaardsen brengen medium Robbert van den Broeke een bezoek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eerder deze maand schreef ik het artikel 'Buitenaardse rassen koloniseren onze aarde'. Nu is er een andere versie van het verhaal zodat u zichzelf een mening kunt vormen.

  In de nacht van 14 op 15 december voelt Robbert (34) de liefdevolle aanwezigheid van twee buitenaardse intelligenties. Het zijn een grey en een reptiel alien.

  Robbert krijgt door dat de greys en de reptiel aliens de mensen oproepen te stoppen met negatieve verhalen over hen te verzinnen. Zoals bepaalde mensen negatief denken of doen, heb je ook buitenaardsen die wel eens fouten maken. Maar dat wil niet zeggen dat alle greys en alle reptiel aliens slecht zijn. Zij zijn ook geboren uit Gods liefde en het doet hun pijn dat ze nog steeds gediscrimineerd worden. We kunnen elkaar allemaal een handje helpen zonder vooroordelen. De greys en reptiel aliens zijn geen duivels.
  Als bepaalde mensen hen nu zouden zien, zouden ze bang kunnen worden door alle negatieve verhalen. De greys en de reptiel aliens roepen de mensen via Robbert op om te proberen om elke vorm van discriminatie -ook op aarde naar elkaar toe- los te laten. Om uiteindelijk rijp te worden voor het echte buitenaardse contact.


  Robbert voelt dat hij foto's moet maken, en daarop verschijnen zowel een grey als een reptiel alien. “Als mensen naar deze foto's kijken kunnen ze als ware het innerlijk van deze wezens voelen en zien dat zij ook schepsels van God zijn”, aldus Robbert.

  Oproep van buitenaardsen om te stoppen met discriminatie


  Bron: www.robbertvandenbroeke.nl

  Bijlagen:
  http://www.robbertvandenbroeke.nl/bijzondere-gebeurtenissen/Oproep_van_buitenaardsen_om_te_stoppen_met_discriminatie   
  http://www.robbertvandenbroeke.nl/indemedia   

  15-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Medium, Robbert van den Broeke, greys, reptiel alien
  13-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbij Vandaag, een bijna- doodervaring.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Bijna-doodervaring (BDE) verpleegkundige ‘bevestigt eens te meer dat er meer is tussen hemel en aarde’

  In 2011 werd Heerlenaar Gerard Heijnen uit Rheden plotseling getroffen door een ernstige ziekte en raakte in coma. Tijdens die levensbedreigende situatie, die twee weken duurde, beleefde hij een bijna-doodervaring.

  Heijnen (53) is verpleegkundige van beroep en heeft in de afgelopen dertig jaar regelmatig stervende mensen begeleid. Zijn ervaring was dermate indrukwekkend dat hij er een boek over schreef, Voorbij Vandaag.

  “De ervaring heeft me enorm veranderd,” zegt Heijnen. “Dat zie je bij veel mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad. Hoe ik nu in het leven sta, hoe ik tegen de dingen aankijk, wat de ervaring betekende voor mijn naasten. Het zijn allemaal vragen die ik probeer te beantwoorden, vragen die mijn leven nog steeds bepalen.”

  Bijna-doodervaringen kregen een aantal jaren geleden grote belangstelling door het boek Eindeloos Bewustzijn van de Arnhemse cardioloog Pim van Lommel.

  Op basis van ervaringen van zijn patiënten probeert hij een nieuwe theorie van bewustzijn te formuleren en botst daarbij herhaaldelijk met de gevestigde wetenschap, die een verschijnsel als de bijna-doodervaring niet kan verklaren.

  “Ik zie het als een taak het te beschrijven en een glimp te laten opvangen van mijn bijna-doodervaring,” zegt Heijnen. “Het geheel is eens temeer de bevestiging dat er toch meer is tussen hemel en aarde.”

  Soms weet Heijnen dingen die hij niet kan verklaren. Hij heeft aan die andere zijde dingen gezien, gevoeld en in zijn bewustzijn opgeslagen zonder dat hij ze bewust heeft ervaren. Toen hem gevraagd werd hoe hij de dingen weet die voortvloeien uit zijn bijna-doodervaring, antwoordde hij: “Ik heb geen idee waarom ik dingen weet. Ik weet ze gewoon.”


  De kans dat Heijnen zou ontwaken uit zijn coma was vijf procent. Een onbekende bacterie schakelde zijn longen uit. Ook andere vitale functies begaven het langzaam. Hij herinnert zich een vredig gevoel voordat de artsen hem in coma brengen.

  Heijnen ziet zichzelf liggen in het ziekenhuisbed. “Het begon met een witte vlek die ik zag. Daaruit kwamen mijn moeder en mijn nicht. Ik wist dat er iets niet klopte, maar wist niet wat. Ineens besef ik: zij zijn dood.”

  “Ik kwam vervolgens in een grote zandvlakte. In dat zand zaten de antwoorden op alles,” aldus Heijnen. “Ik zag ook water en velden met alleen gras, maar ik wilde met mijn handen door het zand blijven gaan. Daar voelde ik me fijn.”

  Na een kunstmatige coma van twee weken wordt Heijnen langzaam teruggehaald. Hoewel hij tijdens zijn bijna-doodervaring duidelijk voelde dat hij terug wilde naar het leven, heeft hij nu heimwee. Naar de kleuren, naar het liefdevolle gevoel dat hij tijdens zijn ervaring had. Met dit boek wordt de lezer min of meer gedwongen om na te denken over reïncarnatie.

  “Als ik mocht kiezen tussen een miljoen euro of een minuut terug naar waar ik was, dan kies ik het laatste. Geen seconde twijfel.”

  Bron: ninefornews

  Uitgeverij: Boekscout                                                                                                                                                                                   Prijs: € 15,95
  Categorie: Spiritualiteit
  Geïllustreerd: Ja
  Uitvoering/formaat: Paperback A5
  Aantal pagina's: 108
  ISBN: 9789402204261
  Verschijningsdatum: 6 december 2013

  gerardheijnen_40@hotmail.com

  Bijlagen:
  http://www.ninefornews.nl/bijna-doodervaring-verpleegkundige-bevestigt-eens-te-meer-dat-er-meer-tussen-hemel-en-aarde/   
  http://http://boekscout.nl   
  http://https://www.facebook.com/voorbijvandaag   

  13-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Boeken
  Tags:BDE, Gerard Heijnen, Voorbij vandaag, coma
  12-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijk Complot
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Mission Escape

  Londen 1991
  ´Wat ik je nu ga vertellen, is niet voor andermans oren bestemd. Onthoud dat goed,waarschuwt de man. Want het terrein waar we ons op gaan begeven, is dat van hoogverraad. Dit complot mag nooit worden ontdekt!´

  John Major, de premier van Groot-Brittannië loopt de lange paleisgang door naar buiten. Zojuist is hij dus als eerste geïnformeerd over een onvoorstelbaar en onbevattelijk plan onder de codenaam ´Mission Escape´.

  Londen 1996
  Het sprookjeshuwelijk van Diana Spencer met de Britse kroonprins Charles, komt dramatisch ten einde. Diana accepteert dat ze Charles liefde nooit zal winnen en probeert zich terug te trekken uit de openbaarheid. Maar de opdringerige pers blijft haar tot in het absurde achtervolgen. Zelfs voor haar kinderen wordt het te veel.
  Diana, de meest gefotografeerde vrouw ter wereld, alom geliefd maar o zo eenzaam, leeft op dat moment een zwaar leven. Door haar instabiele en koppige karakter, haar loslippigheid en haar nieuwe liefdesescapades vormt ze een steeds grotere bedreiging voor het inmiddels onpopulaire Britse koningshuis.
  Zal Diana instemmen met ´Mission Escape´, geënsceneerd door niemand minder dan Dodi Fayed?

  Zeventien jaar onderzoek.
  Linda Udo verdiepte zich met uiterste gedrevenheid in het leven van Diana, de prinses van Wales. Na het bizarre auto-ongeluk in een Parijse tunnel, spitte ze omvangrijke archieven door, omdat ze het gevoel had dat de officiële lezingen niet klopten. Ze verdiepte zich in kronieken van het Britse koningshuis, geschreven door vermaarde historici. Filterde relevante feiten uit duizenden tabloids. Bestudeerde foto´s en analyseerde documentaires, reportages en politierapporten. Daardoor heeft zij een waarheid boven water gekregen, die het koningshuis, de Britse regering en de geheime diensten verborgen hebben weten te houden.
  Over Diana is decennia lang heel veel geschreven. Vaak relevante feiten maar niet altijd in de juiste context. Critici die twijfelden, lanceerden meestal eenzijdige theorieën en misten daardoor de brede samenhang. Linda onderzocht grondiger, spitte dieper en langzaamaan ontstond zo de adembenemende en spannende roman ´Koninklijk Complot´.

  Een van Diana´s eigen uitspraken: ´Kijk, dat is nu mijn leven. Alles is openbaar. Ik word gemanipuleerd door de paparazzi en de koninklijke familie. Geen moment heb ik voor mezelf. De wereld is compleet gehersenspoeld over wie ik ben´.

  ´Koninklijk Complot, het mysterie rond de dood van prinses Diana´: een spannende reconstructie van historische feiten, koninklijke dwaalsporen, intriges, verraad en romantiek op jetsetniveau.

  Bron: Bol.com

  Auteur: Linda Udo

  • Nederlands

  • 464 pagina's

  • NAU Uitgevers

  • augustus 2014

  Bijlagen:
  http://www.ninefornews.nl/video-lady-di-leeft-nog-en-woont-aan-de-amerikaanse-kust/   

  12-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Boeken
  Tags:Lady Diana, John Major, prins Charles, Dodi Fayed, Mission Escape, Linda Udo, Koninklijk Complot
  03-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Dijck beschrijft zijn 'Struggle for life' in een boek
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  HECHTEL-Vandaag is het Wereldgehandicaptendag. Drie jaar geleden had Erik nooit kunnen denken dat hij dan één van hen zou zijn. Op 26 januari 2012 krijgt Erik een CVA (beroerte) op het voetbalveld. In plaats van 's avonds nog naar de verjaardag van zijn moeder te gaan belandt hij in het ziekenhuis. Vanaf de eerste dag houdt zijn mama een dagboek bij over die tragische gebeurtenis. Later herschrijft Erik alles en publiceert zijn boek 'Struggle for life'.

  Erik is 45 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen als het noodlot toeslaat. Hij werkt al 23 jaar als onderwijzer waarvan de laatste jaren als ICT- coördinator op zijn school. Daarnaast is hij trainer van jeugdige voetballers en is hij bezieler van voetbalschool HighFoot+.

  Het boek beschrijft van dag tot dag de comateuze toestand waarin hij verkeert en de medische handelingen die worden verricht. Een rollercoaster van ups en downs zijn de rode draad in het verhaal, zowel fysiek als mentaal. Erik is halfzijdig verlamd. Hij verblijft in twee ziekenhuizen, gevolgd door de revalidatie in twee gespecialiseerde centra. Bij thuiskomst wordt hij als G-sporter lid van de tafeltennisvereniging. De sportman die hij eerst was is helemaal terug. Na enkele maanden training wordt hij al Vlaams kampioen en behaalt ook nog eens de zilveren medaille bij het Belgisch kampioenschap.

  Nu blikt hij terug op twee jaar van kommer en kwel. “Er waren ook leerrijke en bemoedigende momenten. Ik heb het boek geschreven als een vorm van zelftherapie. Het liet me zien wat mijn CVA eigenlijk inhield, wat het betekende voor mijn familie en vrienden. Met dit boek hoop ik vooral veel lotgenoten aan te spreken en hen moed te geven in moeilijke tijden. Blijf positief want de wonderen zijn de wereld nog niet uit, is mijn boodschap.“

  Het boek telt 84 pagina's en kost 13 euro. Te koop bij Uitgeverij Het Punt:  www.deleeswinkel.be 

  http://www.deleeswinkel.be   
  http://www.facebook.com/wereldgehandicaptendag   
  http://www.hbvl.be/cnt/dmf20141205_01413792/erik-van-dyck-beschrijft-zijn-struggle-for-life-in-een-boek#   
  http://www.wereldgehandicaptendag.nl/belgie/   

  03-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Gezondheid
  Tags:CVA, beroerte, hersenbloeding, Struggle for life, HighFoot+, revalidatie, halfzijdig verlamd
  02-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenaardse rassen koloniseren onze Aarde
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dit lijkt een science fiction scenario, maar uiteenlopende bronnen bevestigen deze stelling. Het wemelt van het leven in ons melkwegstelsel. Politieke en religieuze leiders weten dit maar houden de lippen stevig opeen. Daar zijn diverse redenen voor. Eén daarvan is dat de mensheid er nog niet aan toe is om dit te aanvaarden. In het universum zijn wij een primitief ras dat zijn conflicten beslecht met oorlogen. Hoger ontwikkelde rassen hanteren de techniek van beïnvloeding en manipulatie om er hun voordeel mee te doen, ten koste van de mensheid.

  Het klinkt ongelooflijk maar er duiken steeds meer verhalen op van door buitenaardsen ontvoerde mensen. Ze durven er niet mee in de openbaarheid te treden uit angst om anders bij de psychiater te belanden. De trauma's die ze door zo'n ontvoering hebben opgelopen beheersen hun leven en maken het tot een hel. Hieronder geef ik de rode draad van al die verhalen weer. Het is de bedoeling om mensen wakker te schudden. Onderzoek zelf de mogelijkheid van andere realiteiten en dimensies Bekijk het nieuws kritisch en raadpleeg alternatieve nieuwsbronnen. Vergelijk deze en vorm uw eigen mening. Ontdek waarom wij bepaalde zaken niet mogen weten.

  Er zijn diverse buitenaardse rassen die geïnteresseerd zijn in onze Aarde vanwege de vele rijkdommen die ze bezit. De buitenaardsen kunnen op onze planeet niet leven. Daarvoor hebben ze de mens nodig voor hun kruisingsprogramma. Slachtoffers die ontvoerd zijn vertonen littekens van operaties die door hen zijn uitgevoerd. Ook implantaten werden aangetroffen die door onze chirurgen werden verwijderd. Zwangere jonge vrouwen bleken opeens niet meer zwanger te zijn bij terugkomst op Aarde. Wat wordt met deze gestolen embryo's gedaan? Helaas is dit geen fantasie maar werkelijkheid.

  Er worden hybriden gekweekt die steeds meer in aantal toenemen om uiteindelijk de macht over onze Aarde te krijgen. Dit doen ze op hun eigen 'vreedzame' manier. Ze benaderen belangrijke politici en religieuze leiders en in ruil voor hun diensten krijgen ze kennis over ontwikkelingen die bij ons nog in de kinderschoenen staan. Het is voor de aliens belangrijk om de gedachten van mensen te controleren en te beïnvloeden. De technieken die politici en religieuze leiders daarvoor gebruiken willen ze inzetten voor hun eigen doel. Onze Aarde wordt begeerd door diverse buitenaardse rassen want nergens in het universum is er zoveel natuurlijke rijkdom voorhanden als hier. Willen we als mensheid overleven moeten we onze authenticiteit bewaren en veilig stellen. Laten we elkaar niet bevechten maar ons verenigen tegen een reële bedreiging.


  Bijlagen:
  http://alliesofhumanity.org/nl/    
  http://www.ufowijzer.nl   
  http://www.youtube.com/watch?v=2v6w1ZkHVLg   
  https://www.youtube.com/watch?v=lN3A-WxoMrs   

  02-12-2014 om 00:00 geschreven door RiCo  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Ufo's/ Orbs
  Tags:Aarde, buitenaardsen, aliens, kruisingsprogramma, implantaten


  Categorieën
 • Boeken (19)
 • BSD-kinderen (9)
 • Columns (6)
 • Cultuur (48)
 • Familieberichten (2)
 • G-Sport (31)
 • Gezondheid (23)
 • Huwelijken (13)
 • Levensverhalen (0)
 • Onderwijs (28)
 • Recepten (8)
 • Recreatie (37)
 • Schrijfcursus (26)
 • Spiritualiteit (19)
 • Ufo's/ Orbs (11)
 • Welzijn (22)

 • Inhoud blog
 • Orgaandonoren worden gedood op de operatietafel.
 • Onderzoeksjournalistiek
 • Het sociale leven in Brakel
 • Eet-adviesboek
 • De Manische Mannen doen Té Gek

  Archief per maand
 • 02-2016
 • 12-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 10-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 08-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 02-2008
 • 10-2007

  Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  de_mosselpan
  www.bloggen.be/de_moss

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!