Ik ben Ria Coeckelberghs, en gebruik soms ook wel de schuilnaam RiCo.
Ik ben een vrouw en woon in Houthalen-Helchteren (België) en mijn beroep is Freelancejournalist.
Ik ben geboren op 05/11/1956 en ben nu dus 68 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lezen, schrijven, fotograferen, decoreren, koken.
100 g kokosvet en 50 g ongezoete appel-perenstroop en 100 honing in een pannetje laten smelten. Een half zakje natuurlijk
vanille-aroma en een snuf zout erbij doen en goed roeren met een garde. Eventueel 1 tot 2 eetlepels water toevoegen als het mengsel te dik is.
500 g grove
havermout erdoor mengen. Daarna 35 g pompoenpitten en 35 g hazelnoten. Alles
uitspreiden op bakpapier en in de oven op 160 graden 15 min. bakken. De bakblikken een voor een uit de oven nemen en 35 g kokosschaafsel eroverheen strooien. Nog 5 min.bakken. Na de baktijd 35 g stukjes walnoot en 150 g gedroogd gesneden fruit ( dadels, abrikozen) toevoegen.
Laten afkoelen en in bakjes doen. Een
heerlijk tussendoortje of als ontbijt. In de koelkast
bewaren.