Inhoud blog
  • PRIL
  • PLANNEN
  • IRONMAN BARCELONA
  • BARCELONA .... Llevamos
  • BARCELONA ... twordt krap ...
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Christophe Scheire
  • Wilfried
  • Marc De Ren
  • vorige blog norbert ironman
  • ironman lanzarote
  • Kris Duhayon
  • Karl Vannieuwkerke
  • Tom
  • Norbert Ironman
    KONA FINISHER 2014
    23-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENIDORM - semana 5

    Ja, het vijfde weekje zit er reeds op. Een fijn weekje, een zonnig weekje, een goe trainingsweekje quoi !

    Tien sessies achter de kiezen, niet overdreven, een kleine 15uur voor de statistiekers,denk ik,  ergens 250k op de bike / klein 40k gelopen om de pezen wat te sparen, vermits hier enkel op beton kan worden gerund, en toch 8000 gezwommen, je weet nooit waar dit goed voor is, misschien moet ik later dit jaar ergens zwemmen ZONDER wetsuit ...wie weet ! Eén zwakke training, nl. de zwem van gisteravond. Lag het aan de zware ochtend-fietstraining, 80k/3.15 op en neer of  aan de opeenvolging van de trainingen. In elk geval ik zat niet meer echt fris. Desondanks deze morgen toch 45 gereden en gekoppeld met 30' run in een hete-middagzon ! De RUN moet de KEY worden in Kopenhagen, zoveel is zeker ...dus YOU BETTER RUN !

    En deze week ? Wel we starten morgen opnieuw en doen de week nog eens over ! en misschien heb ik wel deze week een "tête-à-tête" met onze leading-lady Sofie G. hier ook op stage. Keep you all informed !

    23-02-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    21-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SALARISSEN

    Een Sportkrant heeft er een gewoonte van gemaakt om wekelijks/dagelijks de salarissen van bepaalde groepen/klassen uit de maatschappij  te publiceren. Misschien om sommige mensen jaloers te maken, om anderen een complex te bezorgen, om van bepaalde te denken "zijn die CE'OOOs dit vele geld echt waard"  zijn die echt zoooo goed om zoooooveel te verdienen, ik weet het niet. Naast poetsvrouwen, dokters, piloten enz. komen uiteraard de "nieuwe" rijken, zijnde voetballers/sporters in beeld.

    Eerste punt, ik ben er niet jaloers om. Ik weet wat ik krijg, voor de rest pffff... MAAR ... er zijn toch grenzen, mag ik zo denken. Dat "vedetten" echte klassemannen als bv. ene Ronaldo/Messi/Pirlo/Ibradinges / Kobe Bryan... een smak krijgen die ze in geen 10 levens kunnen opdoen, alla, maar dat een gast als Daniel VanB. - respekt voor zn carriere daar ni van - VIJF miljoen opstrijkt om veelal op de bank te zitten ...dat Mémé - idd mn grootmoeder deed het in haar LEVEN beter dan die man - één miljoen krijgt bij FCB voor zn 10 matchen welke ie in twee jaar daar gespeeld heeft ....Of dat een ordinaire basketter als Didier Mbenga schatten kreeg bij de Lakers ...mn "slecht" karakter kan daar echt niet bij. tZal WEL AAN MIJ LIGGEN ZEKER ?


    21-02-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENIDORM - week 4

    Wat gaat de tijd hier snel ...moet toekomend jaar beslist wat langer blijven ! Niet om jullie jaloers te maken maar deze week opnieuw een ideaal trainingsweertje gehad. Iedere dag in trui met korte mouwtjes en korte broek gefietst.. Bij mn lange loop donderdag echte té warm met T-shirt.( Ik denk dat ik vanmorgen zelfs Fre VanL. heb zien zwemmen in zee, wel met zn wetsuit aan, niet overdrijven hé) Ik weet het, échte triatleten  hebben geen probleem met rukwinden en regenvlagen....deze oudere jongen echter wel, vandaar ...

    Wat ik gedaan heb, een kleine 15uurtjes getraind, minder gelopen wegens een lichte irritatie aan rechter quadricept,  best geen risico's nemen in dit stadium. Vooral bij het zwemmen een heel goed gevoel, lig dan ook steeds alleen in mn baantje ! Het fietsen blijven optrekken, zware klimmen opgezocht, bv de 8km klim naar Benissa, iets à la de Poggio ! Maar "je krijgt niks voor niks" zegt ook Fré !! Dus ..."Walk and dont look back" zouden ze in Antwerpen zeggen !

    16-02-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALICANTE

    Ofwel ALACANT in het Catalaans. Zo zie je het hier op de verkeersborden ...ALACANT, de Catalanen willen ook hun eigen paella maken en deze niet meer delen met de andere regio's.

    Waar heb ik dat nog gehoord. Iedereen op zn eigen plekje tot ...het een keer verkeerd gaat, zoals ik vorige week kon vaststellen bij een bezoekje aan ALACANT : op de marktplaats van dit stadje liep ik plots op een gedenkplaat met de vermelding : " Hier werd in 1936 deze stad gebombardeerd door de facitische troepen van Mussolini. Er werden "300" inwoners van Alicante gedood bij dit Bombardement !! Stel je voor : een onooglijk vissersdorpje in 1936 !

    "War is Over if you want it" zong John Lennon zoveel later ... Dont follow leaders, hoe mooi/groot/dik/dun ze ook zijn !! Denk daar maar eens over na seffens !!

    14-02-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENIDORM - week 3

    Bijna om. Morgen nog een serieuse bike en een swim met veel tools/ zondag een koppeltje. Maar eerst wat aardrijkskunde voor een volger. Benidorm das de Costa Blanca, de Costa del Sol das Malaga en da ligt ier een kleine 400 km vandaan. Dat is dus 7 keer onze kleine Vlaamse kust, klein landje hé !

    En het trainen hier ...gaat zn gangetje, dus ok, tbegint op iets te trekken, ga geen superlatieven gebruiken, maar de progressie is voelbaar, maar best met voetjes op de grond blijven, zondag was ik bv een bergop/af ritje aan het doen toen ik een bende BMC mannen tegenkwam, met oa Greg Van A erbij . Die gasten deden telkens dezelfde klimstrook en op een bepaald moment - ikke aan het harken aan 15/uur om omhoog te raken- vlogen ze me letterlijk voorbij zeker aan 30/uur  op de grote plateau !! Net geen verkoudheid opgedaan ! Maar ik reed tenminste in mn blote armen en benen, zij ...lange trui en beenstukken, de mietjes !! 

    07-02-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    01-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UNA CALIDAD DI CABALLO

    Met wat fantasie vertaald : een paardenmiddel ! Dat moet het zowat geweest zijn dat ik woensdag ingespoten kreeg in mn bil. Vanaf donderdag ben ik weer helemaal terug de "oude(n)".

    Niet moeilijk dat dokter Fuentes hier zn wieg had staan (hahaha!) ...Nee, serieus vanaf donderdag terug deftig mn training aan het voortzetten/hernemen. Vrijdag nog méér dan drie uur op een bergparcours gereden, iets a la Ironman Nice, en eerlijk ik haal nog steeds dezelfde tijd op een referentie klim/col ! Enkel deze week geen lange-loop gedaan en slechts éénmaal weest zwemmen (ook met wat Spaanse probleempjes bij aankoop van mn abonnement - ik moest nu ineens mn IDkaart bijhebben que ???- . Maar kom alles lijkt nu op zn pootjes te vallen kheb nu nog 1 maand Spaanse zon voor de boeg dus ...let de torro moar goan !!

    01-02-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPAANSE GRIEP ?

    Na vorige week precies een waarschuwinkje te hebben gekregen sedert gisteren serieus onder de medicatie. Het was echt niet mee doenbaar zo voort te sukkelen. Een moe-gevoel, en precies niet voldoende kunnen ademen, en vooral koppijn, en "geen goesting" bij het opstaan om te gaan trainen. Is het de verandering van temperatuur of de zon die me parten speelt ... Dus gisteren een "Vlaamsche" dokteres opgezocht, wat anti-biotica aan het slikken, een spuit in de poep om snel de "oude" zijn !

    Zo zie je maar, schema's opstellen is gemakkelijker dan uitvoeren. kZal me beslist aan haar instrukties houden, dus deze week niks buitengewoons doen, méér dan losfietsen zal er niet inzitten.

    Slecht nieuws ook uit Kopenhagen, vermits er deze week nog een paar "slots" werden toegevoegd aan de deelnemerslijst zie ik dat ik ineens TWEE concurenten heb voor Kona ! tWordt dus toch knokken but remember ....WHO DARES WINS !!

    Ook een "échte" vedette hier in tHotel : de RVV winner Nick N. is hier aangekomen met zn nieuwe vlam ! Weet via hem intussen dat het fietsparcours in Kopenhagen "lekker bolt" dus ...

    30-01-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    25-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENIDORM - week 1

    Min 1 dag ... namelijk deze van morgen die ook nog werkendag zal worden. Inderdaad dit jaar besloten dat ik in tweekend ook met de trainingen zal doorgaan wegens véél minder traffic op de weg, voor de Spanjaarden is domingo nog steeds heilig !

    En hoe die eerste week is verlopen ? Weinig anders dan deze van de vorige jaren, maw er zit nog geen sleet op deze jongen, maar rek, dat weet ik niet. Dinsdag direkt een deftig bike en intensieve loop gedaan, woensdag in het vertrouwde zwembad gaan zwemmen, deze keer was er wel wat veel volk in mn baantje, moet op ander tijdstip gaan zwemmen, maar na mn uitzwem moest ik vaststellen dat één van mn pallets verdwenen was, nochtans geen eenarmige Spanjaard in tbad gezien, weeral kosten !

    Donderdag, HELP, opgestaan met serieuze kop en vooral keelpijn, dus een zerodagje ! Gister lonkte de zon van smorgensvroeg dus 2uurtje "vlak" gereden en 40' loopje erachter. Vanmorgen 80k richting Calpe met veel klimwerk ...en morgen nog een koppeltje. Goeie start dus ...

    Tussendoor nog iemand tegengekomen die van tijd-tot-tijd ook wa zwemt/fietst/loopt ... dinsdag nl.met de genaamde Frederik VanL. koffietje weest drinken ...had die dag 140 km gefietst en 6km gezwommen, en tijdens mn fietsrit  gisteren was ie een rustige loop van 13k aan het doen, voelde wa pijn in zn benen zei ie... had donderdag een ritje van ....260km gedaan - er waren er 240 voorzien - aan 35k/uur ... of  "No pain - No Glory"

    25-01-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    15-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIJD VOOR VERANDERING

    Het risico lopend een proces aan mn been te hebben wegens plagiaat van de Grootste Vlaamsche Volksmennerspartij gebruik ik toch maar hun slogan. Echter niet om een splitsing/scindage door te voeren of mensen tegen-elkaar-op te zetten, maar enkel om te melden dat ik dringend aan verandering/change van decor toe ben.

    Wegens het aanhoudend pokke-weer is het echt niet leuk om te trainen. Lopen gaat nog, een uurtje is rap voorbij, en met een K-weetje an best te doen, behalve wa slijk an de broek bij een bosloop. Maar het fietsen is nie-te-doen hier aan de kust.Veels teveel nattigheid plus nog wa extra wind erbij. Ik vertikt het ook om op de "rolletjes" te trainen. En te rap 100% zijn hoeft ook niet want ... vanaf toekomende week zit ik in zonniger oorden. Mijn jaarlijks eerste-stappen-plan begint dinsdag in Benidorm aan de Middellandse Zee voor een zestal weekjes... vorige week was het er nog een kleine twintig graadjes met een heerlijk zonnetje on top ! Ideaal om wat beton te leggen, want zonder goede fundering een slecht huis zou een bouwvakker zeggen ! Dus alles is gepakt, het fietsje zit in de koffer het echte trainen kan beginnen ...Hasta la prossima !!


    15-01-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRIJDEN

    Ofte cyclo-cross. Door de Hollanders terecht(?) strontlopen genoemd. Laat er geen twijfel over bestaan, tis een atletisch zéér zware sport, één uur vol in het rood gaan ... zwaarder dan een uurtje rollebollen !

    Maar zondag dan het BELGISCH kampioenschap waar reeds zoveel/teveel is over geschreven, volgens een bepaalde krant wordt het een Balkanoorlog wegens de balkjes .. pff laat ons beter zeggen het "Twee-Provinciën + 1 west Vlaming- kampioenschap" !!
    Meer is het toch echt niet. Twee supers uit Vlaams Brabant, een vijftal Kempenaars en ene ut Toeroet, lange Klaas ! Veels teveel media aandacht, zelfde gezichten, zelfde parcours, zelfde "figuren" errond ! Want het is toch een inside-wereldje, de ex wereldkampioen super Mario - wanneer verschijnt nu ook weer zn boek over doping dat ie aan het schrijven was ? - dienen Ollander Hans Vk...een duifjeseter die geen platte prijs meer kan rijden ... en nu dus lange Klaas ! Steeds enig respekt gehad voor de man door zn inzet, maar vraagt ie nu plots om de "balkjes" te verplaatsen op het parcours ... zielig/klein mannetje ... bleek ook vorig jaar het parcours te hebben willen laten aanpassen !! Kleine mensen voor een kleine sport !!

    Toekomend jaar vraag ik op de Ironman Kopenhagen ... of ik met pallets en zwemvliezen mag zwemmen / een derny krijg om te stayeren tijdens fietsen en een trontinette om te lopen !!



    10-01-2014 om 18:10 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE WEEK

    De eerste week van 2014 zit erop. Het eerste deel van deze week bestond hoofdzakelijk uit niet-normale dingen, ongewone dingen voor een triatleet !

    Verblijvend in "onze" Ardennen -waar ook Vlamingen thuis zijn- voor de eindejaarsdagen, werd "niks" getraind, maar wel véél eten genuttigd wat normaal niet op mn menu staat, en nog minder wat daar veels teveel gedronken werd - Rochefort/Chimay en nog véél meer Champagne ..-maar vanaf donderdag, dus het tweede deel van de week eindelijk weer een "betere" levensstijl aangenomen !

    Donderdagavond bij mn retour gelijk een 40' loopje gedaan - nog niet met mn nieuwe Nike runningshoes - en vrijdag + zaterdag telkens tweemaal 2 winderige uurtjes de fiets op. Gisterenavond nog uurtje weest zwemmen, lang geleden maar de schouder lijkt in orde. Vanmorgen goed het ritme van de loopgroep kunnen volgen ... tis nog niet perfekt, tmoet ook nog niet .. tis goed en das best zo !! 


     

    05-01-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LAATSTEN DIT JAAR

    Laatste blogje dit jaar, donderdag mn laatste kunstje gedaan de "tussen- twee - feesten" loop in Knokke (10k/48'), van namiddag nog een laatste keer gaan zwemmen ...

    2013 is over, en was best in orde. 65 geworden, nooit moeten stilliggen voor een of ander kwaaltje, Ironman Lanza netjes uitgedaan met tweede plek, en verder nog drie halvetjes, met "zege" op de 70.3 ook op Lanza. Er zijn  er die minder "presteren" !
    Nu gaan uitblazen in onze Waalse gouw met een bezoekje aan aan un triatlète Wallon nu dit nog mag voor de splitsing !

    Dat in 2014 voor iedereen het beste genoeg mag zijn, velen hun ticket voor Kona mogen halen - ikke inbegrepen - en de Sky the limit is !!!

    28-12-2013 om 12:51 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEINIG SOEPS
    Mn trainingsarbeid deze week was echt "gene vette". Alles  verliep moeilijk.  Het belangrijkste, de kop, het moraal was aan de erg lage kant. Redenen genoeg voor deze non-week.
    Een rechter-schouder die nog steeds tegenspartelt bij het zwemmen. Mn 50m bad in Oostende dicht, waardoor met twijfel in de kop naar De Haan wordt gereden, zal er plaats zijn, niet teveel pseudo rug-oude-mannen zwemmers (hoe oud ben ik dan ?) kortom balen in twater.
    Dit dan ook volledig van het schema geschrapt.
    Oplossing = 1.gisteren een gel infiltratie laten zetten (is geen cortisone noch Powerbar/sqeezy gel) waarmee ik de vorige keren steeds deftig geholpen werd.  2. Vanaf vandaag zwembad Oostende terug open (vandaag nog teveel pijn ) dus ...komt in orde !
    Eenmaal gefietst, voor twee uurtjes. Oplossing = binnen maandje terug in Benidorm voor ZES weekjes !
    Het lopen, was in orde, een extra straatloop voorzien, nl tweede kerst in .. Knokke Le Zoute !! 10k avondrun !  

    21-12-2013 om 14:28 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPORT 2013

    Laten we beginnen met een "echte" sport, namelijk de onze ! Prachtig toch van Fré op Hawaii, voor herhaling vatbaar.

    De koers dan. Toch weer eigenaardig dat "ene jaar TODOS/andere jaar zero,zero,zero" gegeven van "onze" coureurs.  En in de Tour ? Eentje geboren in Kenia - zijn er daar fietswinkels ? - wint dit ding. Hoe komt het toch dat wij dit niet kunnen ?

    Het basket. Geen interesse meer voor de NBA. In onze liga, eindelijk wat verstand aan het gebruiken in Oostende, vijf goeie BELGEN in de ploeg, in tegenstelling tot bv een match Charleroi/Bergen soms met TIEN ersatz Yanks op het terrein ! Shame !

    Dan de "echte" sport ! tVoetbal !! Ruw/Ruwer/Nog méér ruwer !Mooi van onze Nationale tricolores ! Hopelijk zwellen de nekken niet teveel en komen de sacoches niet terug, enne ... kijk in Rio ook eens naar de Favella's aub !

    Onze teams, de "TOPPERS" in Europa allemaal Kalkoenen, geen ene haalt Kerstdag ! "El Toro's" met varkensstrekens voor slechts één weekje aan de kant (ikke kreeg voor een onozele sjieke gooien ooit ZES weken !) , gekke coaches langs de lijn als daar zijn de heren MPD, die Jood in Luik, scary/crazy (voorbeeldfunkties ?) ! De Bauw-Zwarten, weer veel geblaat weinig wol  ! Enkel het Oostends visserssloepje lijkt de goede weg op te gaan !

    21-12-2013 om 14:14 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    14-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EB en VLOED !

    We zijn van de kust of we zijn het niet, dus kennen we alles van eb en vloed, zoals vorige week nog het geval was. Dus deze week en ook reeds een beetje de vorige was er eentje van up's en wa downs. Bij de up's zeker het lopen en biken, het zwemmen eerder aan de down-magere- kant door "cross fingers" enige/oude kwaal, nl mn rechterschouderbicep die me toch wa problemen/pijntjes oplevert bij zwemmen, en me niet toelaat lang en met pallets het water te doorklieven zoals ik - de haai van de pit - gewoon ben.

    Het lopen gaat best, gisteravond nog een leuke Kerstloop gedaan door de Brugse binnenstad, met een 4000tal lotgenoten. Best prettig, wel een trage start door de "massa" (opletten voor de "massa" zoals daar zijn massaspelen/massamoordenaar/massaka/massaker) maar eens dat achter de rug wel een vrij parcours, dus geen tijd kunnen/willen noteren, gewoon genieten. Het "biken" valt ook mee tweemaal 60k kunnen doen, wa frisjes maar ook hier genieten. kWord nog een echte wielertoerist !

    14-12-2013 om 15:14 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EVACUATIE

    Gisteren na een nuchter-40'-loopje en  wa shoppen rond 16uur thuisgekomen met een avondje "Blues-in-the-box" in het vooruitzicht.
    Kreeg ik daar een berichtje dat er helemaal geen "Blues" zou worden gespeeld omdat het centrum waar dit zou doorgaan opgevorderd was voor .... DE EVACUATIE voor de bewoners van Bredene Sas !!! Help !!!
    Evacuatie ??? Is den duits daar terug ??? Natuurlijk had dit alles te maken met de aangekondigde storm-springgetij voor deze nacht !
    Ik herriner mij het nog alsof het gisteren was in 1953 ... vader kwam thuis van een nachtshift ..."tis OVERSTROMINGE" ... wist ik -4 jaar-veel wat dat betekent !! sAvonds nog de pompiers kelders weten leegpompen en een auto zien drijven in de Noord-Ede waar wij woonden !
    Zou het weer vanda zijn ...
    Direkt op de dijk van mn "pit" gaan kijken, wind zéér veel wind en zandzakjes die werden klaargelegd door de gemeente diensten !
    Ook zelf wa zakjes voor de garagepoort gelegd - je weet maar nooit - en deze nacht vanaf 2uur op het kritieke punt van "Maartens-brugge" aanwezig geweest samen met nog een honderdtal bewoners/nieuwsgierigen. Alles was onder controle tot 2uur maar een uurtje later was het water toch tot bij gevaarlijkste punt gekomen. Het zou een 15cm gescheeld hebben anders was een ramp gebeurt !!

    06-12-2013 om 12:57 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEELNEMEN ...

    Gisteravond al zappend wa zitten kijken naar de match Anderlecht-Benfica, zappend want veels te saai da voetbal, in tegenstelling tot mn eerste liefde/sport het basketball waar iedere seconde iets gebeurt. Plots moest ik denken aan de Olympische gedachte, namelijk "Deelnemen is belangrijker dan winnen". Waarom, wel gans de competitie hoor je in de voetbalkringen niks anders dan "we gaan voor Europees voetbal, Champions Liga bij voorkeur enz .. enz. Spelers en besturen niks anders dan da gelul vanaf september, transfers worden in funktie van Europa gedaan ... eerste vraag "spelen jullie Europees ? " ...
    en dan is het zover ... ze spelen Europees ... of liever ze mogen "deelnemen" want winnen of van enige betekenis zijn is geen sprake ...
    Uitschakeling eerste ronde (mn gevreesde Blauw-zwarten) of laatst eindigend in een groeptje (de mauven) ...kortom meelopen !
    kZou bijna zeggen de Zwarte schapen van deze competities maar ze hebben er toch zoveel in hun ploegen (pure vaststelling ) ...
    Kortom deelnemen om de "hoop te vullen " ...
    Daarom was ik laatst wat erg in mn pik getrapt toen eentje me zei "maar jij doet toch maar mee aan die Ironmans om de hoop te vullen" ...
    wist die ...(lozer/creep/con) veel wat wij - anoniemen - allemaal moeten trainen/laten/betalen om "te mogen meedoen" .. hoeveel uurtjes wij
    meer spenderen dan die "voetballers" die Europees "spelen" ...
    maar ... ik denk dat wij er véél meer plezier en zelfvoldoening aan overhouden !!!

    28-11-2013 om 15:36 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLANNING VOOR ....2015
    Rappe jongens die coaches ... krijg ik gisteren een berichtje van Wil - echt geen trage Limburger - dat het WK 70.3 van ...2015 in Europa zal doorgaan ...en of dit niks voor mij zou zijn ...
    Op eerste zicht is dit inderdaad een dingetje dat me"kan/zou" interesseren, maar ...first things first ...
    Eerst is er nog ...2014 ....en dat zou best reeds best heavy kunnen worden met wie weet het ECHTE WK op tprogram ...
    maar 2015 ... natuurlijk heb ik al wat in de kop wat na 2014 nog MOET worden gedaan, als daar zijn nog éénmaal Nice (revanche van 2012)en misschien als ALLERLAATSTE een keertje de IM Mallorca ...en niet te vergeten dat voor je kunt/moogt deelnemen aan het zgn WK je je ook eerst nog ergens moet kunnen kwalificeren !! Een mogelijkheid als onderdaan van Europe - zouden wij er dan als nieuwe Confederale Vlamingen nog mogen bijzijn ? - is een kwalificatie in Mallorca ...maar alles op zn tijd ...
    En waar zal het plaatsvinden ? Een pronostiekje wagen ... het wordt Zell am See...

    21-11-2013 om 10:56 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OEPS ... TOF WEEKJE
    Is het door het lezen van de schema's van sommige collega's, dus uit een beetje jaloezie, of gewoon omdat het toch begint te jeuken, maar deze week heb ik ook mn 10 uurtjes training vol gemaakt.
    Nogmaals tis nog steeds low-profile, dus zeker niets intensiefs want alle begin blijft moeilijk.
    Driemaal de bike opgekund voor telkens ritjes van 2 uur en nog wat, gezien het rustige weer. Twee zwemmetjes en driemaal gelopen.
    Echter de voor deze middag voorziene 12k straatloop in Gistel laten schieten, voel me nog niet klaar om deze afstand nu reeds te doen, vooral omdat je in dat soort wedstrijdjes toch steeds "dieper" gaat dan voorzien, verstand komt idd met de jaren.
    Eerste eindejaarsloop wellicht binnen twee weekjes in Oostende of hier achter de hoek week later.
    Het voornaamste is gewoon in een goed "trainingsroutine" komen ! 

    16-11-2013 om 17:52 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRIL
    Je hebt prille jeugd,lang geleden,  prille liefde, zeer mooi en nu ook prille training.
    Inderdaad mijn huidig trainingsvolume is voor tmoment nog pril, pril ...
    Anderen zitten nu al aan méér dan 10uur/week, ik krijg daar schrik, kippevel van. Hoeveel moet dat dan in mei/juni worden...
    Dus eerder een bescheiden week achter de rug, maar toch eentje die me op de goeie weg zet. Het routine-ritme krijgen is de opdracht.
    Spijtig van het natte weer anders had ik toch alle 3 de dingen 3maal gedaan. Deze week ook het zwemmen terug opgenomen, en gister bij droog weer twee uurtjes de TIME op !
    tIs dus nog pril, nog niks forceren, en voortdoen !
     

    10-11-2013 om 16:30 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief per week
  • 05/11-11/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 10/07-16/07 1978
  • 29/11-05/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Over mijzelf
    Ik ben NORBERT HALLEMEESCH
    Ik ben een man en woon in 8450 BREDENE (BELGIE) en mijn beroep is Ex-transportplanner nu ....full time triathlete zonder sponsor !.
    Ik ben geboren op 23/10/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Gitaar spelen, muziek, sporten......
    Ex basketter werd in 1984 triatleet ! Na 10x Almere en 14 IRONMANS nu tijd vr KONA via IRONMAN KOPENHAGEN in 2014 !

    Inhoud blog
  • PRIL
  • PLANNEN
  • IRONMAN BARCELONA
  • BARCELONA .... Llevamos
  • BARCELONA ... twordt krap ...





    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs