Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • Christophe Scheire
 • Wilfried
 • Marc De Ren
 • vorige blog norbert ironman
 • ironman lanzarote
 • Kris Duhayon
 • Karl Vannieuwkerke
 • Tom
 • Norbert Ironman
  KONA FINISHER 2014
  01-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UNA CALIDAD DI CABALLO

  Met wat fantasie vertaald : een paardenmiddel ! Dat moet het zowat geweest zijn dat ik woensdag ingespoten kreeg in mn bil. Vanaf donderdag ben ik weer helemaal terug de "oude(n)".

  Niet moeilijk dat dokter Fuentes hier zn wieg had staan (hahaha!) ...Nee, serieus vanaf donderdag terug deftig mn training aan het voortzetten/hernemen. Vrijdag nog méér dan drie uur op een bergparcours gereden, iets a la Ironman Nice, en eerlijk ik haal nog steeds dezelfde tijd op een referentie klim/col ! Enkel deze week geen lange-loop gedaan en slechts éénmaal weest zwemmen (ook met wat Spaanse probleempjes bij aankoop van mn abonnement - ik moest nu ineens mn IDkaart bijhebben que ???- . Maar kom alles lijkt nu op zn pootjes te vallen kheb nu nog 1 maand Spaanse zon voor de boeg dus ...let de torro moar goan !!

  01-02-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPAANSE GRIEP ?

  Na vorige week precies een waarschuwinkje te hebben gekregen sedert gisteren serieus onder de medicatie. Het was echt niet mee doenbaar zo voort te sukkelen. Een moe-gevoel, en precies niet voldoende kunnen ademen, en vooral koppijn, en "geen goesting" bij het opstaan om te gaan trainen. Is het de verandering van temperatuur of de zon die me parten speelt ... Dus gisteren een "Vlaamsche" dokteres opgezocht, wat anti-biotica aan het slikken, een spuit in de poep om snel de "oude" zijn !

  Zo zie je maar, schema's opstellen is gemakkelijker dan uitvoeren. kZal me beslist aan haar instrukties houden, dus deze week niks buitengewoons doen, méér dan losfietsen zal er niet inzitten.

  Slecht nieuws ook uit Kopenhagen, vermits er deze week nog een paar "slots" werden toegevoegd aan de deelnemerslijst zie ik dat ik ineens TWEE concurenten heb voor Kona ! tWordt dus toch knokken but remember ....WHO DARES WINS !!

  Ook een "échte" vedette hier in tHotel : de RVV winner Nick N. is hier aangekomen met zn nieuwe vlam ! Weet via hem intussen dat het fietsparcours in Kopenhagen "lekker bolt" dus ...

  30-01-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  25-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENIDORM - week 1

  Min 1 dag ... namelijk deze van morgen die ook nog werkendag zal worden. Inderdaad dit jaar besloten dat ik in tweekend ook met de trainingen zal doorgaan wegens véél minder traffic op de weg, voor de Spanjaarden is domingo nog steeds heilig !

  En hoe die eerste week is verlopen ? Weinig anders dan deze van de vorige jaren, maw er zit nog geen sleet op deze jongen, maar rek, dat weet ik niet. Dinsdag direkt een deftig bike en intensieve loop gedaan, woensdag in het vertrouwde zwembad gaan zwemmen, deze keer was er wel wat veel volk in mn baantje, moet op ander tijdstip gaan zwemmen, maar na mn uitzwem moest ik vaststellen dat één van mn pallets verdwenen was, nochtans geen eenarmige Spanjaard in tbad gezien, weeral kosten !

  Donderdag, HELP, opgestaan met serieuze kop en vooral keelpijn, dus een zerodagje ! Gister lonkte de zon van smorgensvroeg dus 2uurtje "vlak" gereden en 40' loopje erachter. Vanmorgen 80k richting Calpe met veel klimwerk ...en morgen nog een koppeltje. Goeie start dus ...

  Tussendoor nog iemand tegengekomen die van tijd-tot-tijd ook wa zwemt/fietst/loopt ... dinsdag nl.met de genaamde Frederik VanL. koffietje weest drinken ...had die dag 140 km gefietst en 6km gezwommen, en tijdens mn fietsrit  gisteren was ie een rustige loop van 13k aan het doen, voelde wa pijn in zn benen zei ie... had donderdag een ritje van ....260km gedaan - er waren er 240 voorzien - aan 35k/uur ... of  "No pain - No Glory"

  25-01-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  15-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TIJD VOOR VERANDERING

  Het risico lopend een proces aan mn been te hebben wegens plagiaat van de Grootste Vlaamsche Volksmennerspartij gebruik ik toch maar hun slogan. Echter niet om een splitsing/scindage door te voeren of mensen tegen-elkaar-op te zetten, maar enkel om te melden dat ik dringend aan verandering/change van decor toe ben.

  Wegens het aanhoudend pokke-weer is het echt niet leuk om te trainen. Lopen gaat nog, een uurtje is rap voorbij, en met een K-weetje an best te doen, behalve wa slijk an de broek bij een bosloop. Maar het fietsen is nie-te-doen hier aan de kust.Veels teveel nattigheid plus nog wa extra wind erbij. Ik vertikt het ook om op de "rolletjes" te trainen. En te rap 100% zijn hoeft ook niet want ... vanaf toekomende week zit ik in zonniger oorden. Mijn jaarlijks eerste-stappen-plan begint dinsdag in Benidorm aan de Middellandse Zee voor een zestal weekjes... vorige week was het er nog een kleine twintig graadjes met een heerlijk zonnetje on top ! Ideaal om wat beton te leggen, want zonder goede fundering een slecht huis zou een bouwvakker zeggen ! Dus alles is gepakt, het fietsje zit in de koffer het echte trainen kan beginnen ...Hasta la prossima !!


  15-01-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRIJDEN

  Ofte cyclo-cross. Door de Hollanders terecht(?) strontlopen genoemd. Laat er geen twijfel over bestaan, tis een atletisch zéér zware sport, één uur vol in het rood gaan ... zwaarder dan een uurtje rollebollen !

  Maar zondag dan het BELGISCH kampioenschap waar reeds zoveel/teveel is over geschreven, volgens een bepaalde krant wordt het een Balkanoorlog wegens de balkjes .. pff laat ons beter zeggen het "Twee-Provinciën + 1 west Vlaming- kampioenschap" !!
  Meer is het toch echt niet. Twee supers uit Vlaams Brabant, een vijftal Kempenaars en ene ut Toeroet, lange Klaas ! Veels teveel media aandacht, zelfde gezichten, zelfde parcours, zelfde "figuren" errond ! Want het is toch een inside-wereldje, de ex wereldkampioen super Mario - wanneer verschijnt nu ook weer zn boek over doping dat ie aan het schrijven was ? - dienen Ollander Hans Vk...een duifjeseter die geen platte prijs meer kan rijden ... en nu dus lange Klaas ! Steeds enig respekt gehad voor de man door zn inzet, maar vraagt ie nu plots om de "balkjes" te verplaatsen op het parcours ... zielig/klein mannetje ... bleek ook vorig jaar het parcours te hebben willen laten aanpassen !! Kleine mensen voor een kleine sport !!

  Toekomend jaar vraag ik op de Ironman Kopenhagen ... of ik met pallets en zwemvliezen mag zwemmen / een derny krijg om te stayeren tijdens fietsen en een trontinette om te lopen !!  10-01-2014 om 18:10 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-01-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EERSTE WEEK

  De eerste week van 2014 zit erop. Het eerste deel van deze week bestond hoofdzakelijk uit niet-normale dingen, ongewone dingen voor een triatleet !

  Verblijvend in "onze" Ardennen -waar ook Vlamingen thuis zijn- voor de eindejaarsdagen, werd "niks" getraind, maar wel véél eten genuttigd wat normaal niet op mn menu staat, en nog minder wat daar veels teveel gedronken werd - Rochefort/Chimay en nog véél meer Champagne ..-maar vanaf donderdag, dus het tweede deel van de week eindelijk weer een "betere" levensstijl aangenomen !

  Donderdagavond bij mn retour gelijk een 40' loopje gedaan - nog niet met mn nieuwe Nike runningshoes - en vrijdag + zaterdag telkens tweemaal 2 winderige uurtjes de fiets op. Gisterenavond nog uurtje weest zwemmen, lang geleden maar de schouder lijkt in orde. Vanmorgen goed het ritme van de loopgroep kunnen volgen ... tis nog niet perfekt, tmoet ook nog niet .. tis goed en das best zo !! 


   

  05-01-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LAATSTEN DIT JAAR

  Laatste blogje dit jaar, donderdag mn laatste kunstje gedaan de "tussen- twee - feesten" loop in Knokke (10k/48'), van namiddag nog een laatste keer gaan zwemmen ...

  2013 is over, en was best in orde. 65 geworden, nooit moeten stilliggen voor een of ander kwaaltje, Ironman Lanza netjes uitgedaan met tweede plek, en verder nog drie halvetjes, met "zege" op de 70.3 ook op Lanza. Er zijn  er die minder "presteren" !
  Nu gaan uitblazen in onze Waalse gouw met een bezoekje aan aan un triatlète Wallon nu dit nog mag voor de splitsing !

  Dat in 2014 voor iedereen het beste genoeg mag zijn, velen hun ticket voor Kona mogen halen - ikke inbegrepen - en de Sky the limit is !!!

  28-12-2013 om 12:51 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEINIG SOEPS
  Mn trainingsarbeid deze week was echt "gene vette". Alles  verliep moeilijk.  Het belangrijkste, de kop, het moraal was aan de erg lage kant. Redenen genoeg voor deze non-week.
  Een rechter-schouder die nog steeds tegenspartelt bij het zwemmen. Mn 50m bad in Oostende dicht, waardoor met twijfel in de kop naar De Haan wordt gereden, zal er plaats zijn, niet teveel pseudo rug-oude-mannen zwemmers (hoe oud ben ik dan ?) kortom balen in twater.
  Dit dan ook volledig van het schema geschrapt.
  Oplossing = 1.gisteren een gel infiltratie laten zetten (is geen cortisone noch Powerbar/sqeezy gel) waarmee ik de vorige keren steeds deftig geholpen werd.  2. Vanaf vandaag zwembad Oostende terug open (vandaag nog teveel pijn ) dus ...komt in orde !
  Eenmaal gefietst, voor twee uurtjes. Oplossing = binnen maandje terug in Benidorm voor ZES weekjes !
  Het lopen, was in orde, een extra straatloop voorzien, nl tweede kerst in .. Knokke Le Zoute !! 10k avondrun !  

  21-12-2013 om 14:28 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPORT 2013

  Laten we beginnen met een "echte" sport, namelijk de onze ! Prachtig toch van Fré op Hawaii, voor herhaling vatbaar.

  De koers dan. Toch weer eigenaardig dat "ene jaar TODOS/andere jaar zero,zero,zero" gegeven van "onze" coureurs.  En in de Tour ? Eentje geboren in Kenia - zijn er daar fietswinkels ? - wint dit ding. Hoe komt het toch dat wij dit niet kunnen ?

  Het basket. Geen interesse meer voor de NBA. In onze liga, eindelijk wat verstand aan het gebruiken in Oostende, vijf goeie BELGEN in de ploeg, in tegenstelling tot bv een match Charleroi/Bergen soms met TIEN ersatz Yanks op het terrein ! Shame !

  Dan de "echte" sport ! tVoetbal !! Ruw/Ruwer/Nog méér ruwer !Mooi van onze Nationale tricolores ! Hopelijk zwellen de nekken niet teveel en komen de sacoches niet terug, enne ... kijk in Rio ook eens naar de Favella's aub !

  Onze teams, de "TOPPERS" in Europa allemaal Kalkoenen, geen ene haalt Kerstdag ! "El Toro's" met varkensstrekens voor slechts één weekje aan de kant (ikke kreeg voor een onozele sjieke gooien ooit ZES weken !) , gekke coaches langs de lijn als daar zijn de heren MPD, die Jood in Luik, scary/crazy (voorbeeldfunkties ?) ! De Bauw-Zwarten, weer veel geblaat weinig wol  ! Enkel het Oostends visserssloepje lijkt de goede weg op te gaan !

  21-12-2013 om 14:14 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  14-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EB en VLOED !

  We zijn van de kust of we zijn het niet, dus kennen we alles van eb en vloed, zoals vorige week nog het geval was. Dus deze week en ook reeds een beetje de vorige was er eentje van up's en wa downs. Bij de up's zeker het lopen en biken, het zwemmen eerder aan de down-magere- kant door "cross fingers" enige/oude kwaal, nl mn rechterschouderbicep die me toch wa problemen/pijntjes oplevert bij zwemmen, en me niet toelaat lang en met pallets het water te doorklieven zoals ik - de haai van de pit - gewoon ben.

  Het lopen gaat best, gisteravond nog een leuke Kerstloop gedaan door de Brugse binnenstad, met een 4000tal lotgenoten. Best prettig, wel een trage start door de "massa" (opletten voor de "massa" zoals daar zijn massaspelen/massamoordenaar/massaka/massaker) maar eens dat achter de rug wel een vrij parcours, dus geen tijd kunnen/willen noteren, gewoon genieten. Het "biken" valt ook mee tweemaal 60k kunnen doen, wa frisjes maar ook hier genieten. kWord nog een echte wielertoerist !

  14-12-2013 om 15:14 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-12-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EVACUATIE

  Gisteren na een nuchter-40'-loopje en  wa shoppen rond 16uur thuisgekomen met een avondje "Blues-in-the-box" in het vooruitzicht.
  Kreeg ik daar een berichtje dat er helemaal geen "Blues" zou worden gespeeld omdat het centrum waar dit zou doorgaan opgevorderd was voor .... DE EVACUATIE voor de bewoners van Bredene Sas !!! Help !!!
  Evacuatie ??? Is den duits daar terug ??? Natuurlijk had dit alles te maken met de aangekondigde storm-springgetij voor deze nacht !
  Ik herriner mij het nog alsof het gisteren was in 1953 ... vader kwam thuis van een nachtshift ..."tis OVERSTROMINGE" ... wist ik -4 jaar-veel wat dat betekent !! sAvonds nog de pompiers kelders weten leegpompen en een auto zien drijven in de Noord-Ede waar wij woonden !
  Zou het weer vanda zijn ...
  Direkt op de dijk van mn "pit" gaan kijken, wind zéér veel wind en zandzakjes die werden klaargelegd door de gemeente diensten !
  Ook zelf wa zakjes voor de garagepoort gelegd - je weet maar nooit - en deze nacht vanaf 2uur op het kritieke punt van "Maartens-brugge" aanwezig geweest samen met nog een honderdtal bewoners/nieuwsgierigen. Alles was onder controle tot 2uur maar een uurtje later was het water toch tot bij gevaarlijkste punt gekomen. Het zou een 15cm gescheeld hebben anders was een ramp gebeurt !!

  06-12-2013 om 12:57 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-11-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEELNEMEN ...

  Gisteravond al zappend wa zitten kijken naar de match Anderlecht-Benfica, zappend want veels te saai da voetbal, in tegenstelling tot mn eerste liefde/sport het basketball waar iedere seconde iets gebeurt. Plots moest ik denken aan de Olympische gedachte, namelijk "Deelnemen is belangrijker dan winnen". Waarom, wel gans de competitie hoor je in de voetbalkringen niks anders dan "we gaan voor Europees voetbal, Champions Liga bij voorkeur enz .. enz. Spelers en besturen niks anders dan da gelul vanaf september, transfers worden in funktie van Europa gedaan ... eerste vraag "spelen jullie Europees ? " ...
  en dan is het zover ... ze spelen Europees ... of liever ze mogen "deelnemen" want winnen of van enige betekenis zijn is geen sprake ...
  Uitschakeling eerste ronde (mn gevreesde Blauw-zwarten) of laatst eindigend in een groeptje (de mauven) ...kortom meelopen !
  kZou bijna zeggen de Zwarte schapen van deze competities maar ze hebben er toch zoveel in hun ploegen (pure vaststelling ) ...
  Kortom deelnemen om de "hoop te vullen " ...
  Daarom was ik laatst wat erg in mn pik getrapt toen eentje me zei "maar jij doet toch maar mee aan die Ironmans om de hoop te vullen" ...
  wist die ...(lozer/creep/con) veel wat wij - anoniemen - allemaal moeten trainen/laten/betalen om "te mogen meedoen" .. hoeveel uurtjes wij
  meer spenderen dan die "voetballers" die Europees "spelen" ...
  maar ... ik denk dat wij er véél meer plezier en zelfvoldoening aan overhouden !!!

  28-11-2013 om 15:36 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-11-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLANNING VOOR ....2015
  Rappe jongens die coaches ... krijg ik gisteren een berichtje van Wil - echt geen trage Limburger - dat het WK 70.3 van ...2015 in Europa zal doorgaan ...en of dit niks voor mij zou zijn ...
  Op eerste zicht is dit inderdaad een dingetje dat me"kan/zou" interesseren, maar ...first things first ...
  Eerst is er nog ...2014 ....en dat zou best reeds best heavy kunnen worden met wie weet het ECHTE WK op tprogram ...
  maar 2015 ... natuurlijk heb ik al wat in de kop wat na 2014 nog MOET worden gedaan, als daar zijn nog éénmaal Nice (revanche van 2012)en misschien als ALLERLAATSTE een keertje de IM Mallorca ...en niet te vergeten dat voor je kunt/moogt deelnemen aan het zgn WK je je ook eerst nog ergens moet kunnen kwalificeren !! Een mogelijkheid als onderdaan van Europe - zouden wij er dan als nieuwe Confederale Vlamingen nog mogen bijzijn ? - is een kwalificatie in Mallorca ...maar alles op zn tijd ...
  En waar zal het plaatsvinden ? Een pronostiekje wagen ... het wordt Zell am See...

  21-11-2013 om 10:56 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-11-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OEPS ... TOF WEEKJE
  Is het door het lezen van de schema's van sommige collega's, dus uit een beetje jaloezie, of gewoon omdat het toch begint te jeuken, maar deze week heb ik ook mn 10 uurtjes training vol gemaakt.
  Nogmaals tis nog steeds low-profile, dus zeker niets intensiefs want alle begin blijft moeilijk.
  Driemaal de bike opgekund voor telkens ritjes van 2 uur en nog wat, gezien het rustige weer. Twee zwemmetjes en driemaal gelopen.
  Echter de voor deze middag voorziene 12k straatloop in Gistel laten schieten, voel me nog niet klaar om deze afstand nu reeds te doen, vooral omdat je in dat soort wedstrijdjes toch steeds "dieper" gaat dan voorzien, verstand komt idd met de jaren.
  Eerste eindejaarsloop wellicht binnen twee weekjes in Oostende of hier achter de hoek week later.
  Het voornaamste is gewoon in een goed "trainingsroutine" komen ! 

  16-11-2013 om 17:52 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-11-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRIL
  Je hebt prille jeugd,lang geleden,  prille liefde, zeer mooi en nu ook prille training.
  Inderdaad mijn huidig trainingsvolume is voor tmoment nog pril, pril ...
  Anderen zitten nu al aan méér dan 10uur/week, ik krijg daar schrik, kippevel van. Hoeveel moet dat dan in mei/juni worden...
  Dus eerder een bescheiden week achter de rug, maar toch eentje die me op de goeie weg zet. Het routine-ritme krijgen is de opdracht.
  Spijtig van het natte weer anders had ik toch alle 3 de dingen 3maal gedaan. Deze week ook het zwemmen terug opgenomen, en gister bij droog weer twee uurtjes de TIME op !
  tIs dus nog pril, nog niks forceren, en voortdoen !
   

  10-11-2013 om 16:30 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-11-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."TIME" is on my side
  Morgen zijn we een maand na Lanza 70.3, en na een goeie herstelperiode begint de trainings-goesting stilaan terug-te-komen !
  Doordat mn hand nog niet 100% genezen is, nog te stijf, ben ik nog niet aan het zwemmen toe, misschien deze week eens proberen.
  Maar gisteren een eerste keer de bike op, met een andere winterfiets : mn klassieke KLEIN gewisseld voor een TIME, en na een eerste  test mag ik best tevreden zijn. Over de conditie vast nog niet, kan nog niet, mag nog niet.Maar die TIME zit als gegoten. Hopelijk deze week niet teveel regen, zodat ik de fiets-basis-conditie kan opdrijven.
  Het lopen daarentegen viel best mee, een kleine 50k gedaan deze week, met tweemaal een groepsloop.Toch steeds fijn om de oude makkers terug te zien en sterke verhalen te horen, over een 100km loper bv die zn ding een paar keer per jaar doet en bv naar Noord-Holland spoort, daar zn ding doet en per fiets huiswaarts keer, of over maraton debutanten, maar ook over "economische" opmerkingen zoals het feit dat de inschrijvingen van een of andere 10k loop of semie maraton plots 20 euro moeten kosten ! Dan wordt vol ongeloof geluisterd over "onze" Ironman-registratie-kosten-voor-seffens-in-mei/augustus ! Wat Kona kost heb ik best nog niet vermeld !
  Zo, stilaan spreken we opnieuw over " Het leven zoals het is ...Triatlon"

  03-11-2013 om 16:50 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  28-10-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLANNING 2014
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Men kan er nooit vroeg genoeg klaar mee zijn, met je planning bedoel ik, jarenlang met dit woord in mn hoofd geleefd.
  Dus voila dat zou het moeten worden in 2014 ... de kers op de taart staat er nog niet op, kwestie van het vel en de beer, weet je wel ..
  Het startschot nog niet 100% zeker, zou graag de halve van Brugge doen, maar het wordt wellicht enkel een kwartje en daar kan ik me niet echt mentaal op richten ..
  Dus zou het dan eerder op 6 juli de halve van Gravelines worden, dichtbij ... en dan (h)op naar mn hoogtepunt van 2014 namelijk ... de
  IRONMAN van Copenhagen op 24 augustus, ja daar moet het dan maar een keertje gebeuren ...
  Met normaal nog de halve van Damme op 15 september tussenin als springplank naar verdere oorden ...
  Plannen is iets, ze nu nog waarmaken soms wa moeilijker...

  28-10-2013 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  25-10-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRE RESTART
  Ja 65 worden, twordt allemaal wat trager ... je neemt al eens de bus om naar tstad (onze stad niet die van AA) te gaan ipv de fiets ...
  Je vergeet je in te schrijven voor een IM van het volgende jaar (is intussen met véél sukses opgelost) en je restart, ofte het hernemen van de trainingen begint later-en-later.
  Maar geen paniek, het komt allemaal goed want alles heeft zo zn redenen. Eerst en vooral heb ik nooit nog een race gedaan eerste week oktober(toekomend jaar vast en zeker opnieuw, waar?), en ook mn operatie aan mn hand laat het voorlopig niet toe iets geplands af te werken, kmag niet zwemmen en mn guidon kan ik niet vasthouden met beide handen.
  Maar alles op zn tijd, eens de kop loslaten, en half november full-steam-go. Voorlopig is het dus minnetjes, of wat dacht je van 4 runnetjes van 40' voor 7k aan een té hoge pols, step by step ...

  25-10-2013 om 15:02 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  23-10-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KOEN VAN DER BEKEN
  kMoet bekennen ... met al dat gedoen rond de 70.3 Lanza glad vergeten dat er ook nog Hawaii was !
  Daarom echt niet gemerkt(vergeten) dat een van mn zéér oude vrienden - intussen het zeetje verlaten - opnieuw met glans de IM op Hawaii heeft uitgedaan.
  Bij deze - met vertraging - erge proficiat 'kwist het van in het begin al : je ben een grote " !

  ps - ik ben er aan herrinnert door Marc welke je op Kona hebt ontmoet ! sorry nogmaals !

  23-10-2013 om 19:25 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-10-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.65 worden !!
  Morgen bereik ik dus een nieuwe mijlpaal in mn leven ! 65 worden is dat vast en zeker !
  Eindelijk voor 100% met pensioen, dus niet meer moeten werken voor baas/baasneukers/aandeelhouders.
  Eindelijk wa tijd hebben om wa te sporten, of wa gitaar te spelen ...( twee graptjes)
  Eindelijk tijd hebben om nog zoveel te doen dat gedaan moet worden,
  Spaans leren, eens naar Hawaii gaan bv. ...
  No Time to Waste, because Time waits for no-one !!!

  22-10-2013 om 14:15 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)

  Archief per week
 • 05/11-11/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 10/07-16/07 1978
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Over mijzelf
  Ik ben NORBERT HALLEMEESCH
  Ik ben een man en woon in 8450 BREDENE (BELGIE) en mijn beroep is Ex-transportplanner nu ....full time triathlete zonder sponsor !.
  Ik ben geboren op 23/10/1948 en ben nu dus 70 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Gitaar spelen, muziek, sporten......
  Ex basketter werd in 1984 triatleet ! Na 10x Almere en 14 IRONMANS nu tijd vr KONA via IRONMAN KOPENHAGEN in 2014 !

  Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!