Inhoud blog
  • PRIL
  • PLANNEN
  • IRONMAN BARCELONA
  • BARCELONA .... Llevamos
  • BARCELONA ... twordt krap ...
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Christophe Scheire
  • Wilfried
  • Marc De Ren
  • vorige blog norbert ironman
  • ironman lanzarote
  • Kris Duhayon
  • Karl Vannieuwkerke
  • Tom
  • Norbert Ironman
    KONA FINISHER 2014
    12-10-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IRONMAN BARCELONA
    Zondag mn VIJF-EN-DERTIGSTE gefinished ! En ben er wel een beetje fier op ... mag da toch zeggen ? Zeer tevreden met het resultaat, al "kan alles steeds beter" ! Het zwemmen bijvoorbeeld, kzat er sedert de donderdag mee in mn kop en was nerveus als nooit tevoren ( I was scared shitless  zoals Neil Young zei op Woodstock ) want er was regen en wind voorspeld. Die regen viel inderdaad, maar gedurende de nacht, maar de wind, wat stond die sterk zondag, en golven, nooit in dergelijke omstandigheden moeten zwemmen, vind het onverantwoord van organisatie dat afstand niet werd ingekort ( in Marbella bij véél kalmere zee moest 500m minder worden gezwommen op de 70.3) voor mij was het een echte survival, en bij aankomst was ik wat dizzy (denk beetje zeeziek van het vele up-and under gaan) ... ruim mn tijd genomen om te bekomen tijdens die wissel maar eens op fiets terug in orde. Ook hier regen op body, gelukkig had ik extra truitje aan en bleef ik droog. Goed gevoel en tijd zoals gepland. Echter zeer ontgoocheld dat veels te weinig werd ingegrepen tegen de pelotons van stayerende tricheurs (ik werd verdomme in Marbella gediskwalificeerd op een parcours van klimmen en dalen) ... Het lopen dan, wat zou dat worden met de weinige aantal trainingskilometers in mn benen (één max loop van 16k)... ook ruim gewisseld  (hier verlies ik eerste plaats ) want na één ronde kreeg ik bericht van coach Wilfried - topjob gedaan - dat ik op podium stond. Na twee ronde begon lies dan op te spelen en heb veel moeten strechen en teveel wandelen...intussen viel ook de regen met bakken uit de lucht en op sommige stroken was het echt plassen en modder lopen ... maar aan de finish zeer content !! Op de ceremonie finaal op de tweede plek en ... slot voor Kona, dat ik niet heb genomen zoals aan vrouwtje beloofd ( Liefde is niet naar Hawaii gaan ) ! Finaal met zeer goed gevoel - ik kan het nog steeds !! huistoe op naar de volgende ... op mn 71 ste !!!

    12-10-2018 om 18:12 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BARCELONA .... Llevamos
    We komen er aan ! Twijfels zijn weg voet best in orde ... kan pijnloos lopen, echter niet de 2/2.30 uur lopen gedaan maar moeilijk gaat ook ... taperweek vorige week ingezet want begin moe te worden ! Dinsdag 16k gelopen - woensdag 60k / donderdag 120k bike ... en vandaag nog een laatste koppel 55k en 8k run kwestie van hoofd goed te zetten ! en het zwemmen ?? zag/zie het niet meer zitten om in zwembad muurtje-tik te doen, en in de pit te koud ... nu CHILL en mn nieuwe P3 in het koffertje ... wait and see - follow me / racenumber 3 0 7 5

    29-09-2018 om 14:59 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BARCELONA ... twordt krap ...
    Mn ontsteking aan mn rechtervoet blijft aanslepenSad  De uitslag van de genomen scan is niet hoopgevend … vorige week een herstart genomen met lopen eerst 35' op vrijdag, zondag 45' en dinsdag nog een uurtje … tempo was ok maar het knagende gevoel liet geen beterschap noteren en kan ik echt niet langer aanhuden dan uur. In de namiddag dan mn dokter gezien … zeker niet-lopen/ fietsen … vermits ook bij fietsen rollende beweging wordt gemaakt en het is net daar aan buitenzijde van voet dat pijn blijft … Maandag een nieuwe ingreep(je) … bloedplaatje inspuiten … Mentaal/moreel … beetje gezakt … fietskilometers zullen wel in orde zijn en zwemmen … maar tis toch een marathon dat ik moet lopen …. Voor iemand die niks serieuse kwetsuren heeft gehad is dit pure "muur-oplopen" …. en ik was er echt nog niet op voorbereid … zou een schietgebedje/kaarsje-branden helpen ???

    06-09-2018 om 10:17 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOCCER .... the end !

    Beloofd, tzal mn laatste bericht zijn over de "sport formely known als voetbal" ! Gisteren is de bodem bereikt geworden. Bij de Voetbalbond zijn ze terug naar de Far West ..., eentje van Club mag een andere een kaakbreuk slaan/ een andere van de Mauves mag met veel "franje" en twee voeten vooruit op een tegenstander ingaan / bij de Rouches mag hun nieuwe-teruggekeerde "ballerina" opzettelijk een aanval onderbreken (en stond gisteren reeds netjes op het veld)… No problem Heren ...Vrijspraak voor allen ! kanni-waar-zijn ! Toch wel ...Bananen-republiek-toestanden … Waar zit een intelligent persoon als De Witte (Buffalo's) nu met enig zinnige commentaar ? tZal mooi worden vanmiddag op Jan Breydel, want denk dat HVH zn beenhouwer gewoon opstelt ! Sportethiek/Fair Play … mn kloten !

    En van weke ook weer de zotste transfers zien passeren, het Vreemdelingen Legioen kan er een puntje aan zuigen … Op de Bosuil komt zelf een god terug … Dieu Mbkaniks ( het laatst gezien bij HULL godbetert toen ie een tegenstander neersloeg, met rood van het veld, wellicht de Ferry op naar Zeebrugge ) bij de Zeekapiteins hebben ze een Bock als back teruggehaald, als die het schip moet rechthouden ?… en bij de Club waarvoor ik nog wa sympathie had, kopen ze nu al een Iraniër - niks tegen Iran/mooi land/alleen die Ayathollas - stel je voor op de Club waar ook al vele Vlaamse Leeuwe-vlaggen wapperen tussen de spionkop … 5 miljoen overhevelen naar Wallonië … mag da zomaar in Vlaanderen ?

    26-08-2018 om 11:12 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.QUO VADIS ....
    Het gaat van kwaad tot erger … na mn stressfractuur (nog niet bevestigd …) zit mn rug nu ook vast … na een prima 4uurs bike rit op woensdag, gisteren na uurtje losrijden plots pijnscheut in rug en … niet meer of bijna niet meer van fiets geraakt … rug vast … slechte pijnlijke nacht achter de rug, dokter gezien en een inspuiting Voltaren erin ! Nu nog paar keer deze behandeling laten uitvoeren tot pijn weg is ! Ook ons zwemmen zit on hold … dinsdag probleemloos onze oversteek gedaan maar s'avonds bericht van de lokale autoriteiten "geen watersporten meer toegelaten in Spuikom" gezien het "zwemmen" daar ook onder valt, dus niet meer toegelaten wegens ongewone vissterfte .. hopelijk wordt vlug vlug zeewater gepompt ! En het lopen … afwachten wat de X-ray uitslag zal zijn ...Maar … niet opgeven … geen paniek … nog 45 dagen tot Barça … komt goed !! Beloofd !!!!

    24-08-2018 om 18:14 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOCCER ... part 2

    kHad het ni mogen zeggen gisteren … maar kijk, de eerste kalkoen is geschoten (kalkoen= vogel/gevogelte haalt kerstdag niet) ! De genoemde Dennis VW is inderdaad geen trainer meer bij het over-ambitieuze KVM "met hun nieuwe tribune". De super-interim trainer moet opnieuw op zoek, kreeg de ploeg niet aan de praat, ondanks dat ie reeds half-juni de "voorbereiding" was begonnen  … gelukkig bekomt hij nog zoals steeds een dikke ontslagvergoeding, en … kan het als analist écht goed gaan uitleggen hoe-het-moet (??!!), ( alhoewel in "De Morgen" stond dat het Amsterdams gewauwel was) ….

     Soccer 2 dus, over-ambitieuze clubs met buitenlandse investeerders met foreign money (Black ? ) en die kijken niet op een Dollar of Yen … volgende in het vizier ? Boeckske ? De Tai-eigenaar heeft er ook niks aan dat hun "stadion" het "Guldensporen" noemt … weet ie veel over de Vlaamsche ontvoogding ... 

    21-08-2018 om 16:49 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BYE BYE SOCCER
    Adieu foot/ Basta Calcio … kdenk dat ik het gehad heb met het voetbal … kheb genoeg van dat gedoe en gezwets dat niks meer met sport te maken heeft … geld/transfers/spelers die na één goei match al naar het buitenland willen / trainers  met hun showtjes /molenwiekend - keet schoppend langs …. de show met da VAR toestel … Spelers waarvan je de naam met moeite kunt uitspreken en die van waar dan ook komen overgewaaid... Hoe kun je nog binding hebben met de lokale ploegen, steeds meer buitenlanders (ben écht geen racist) maar eigen spelers, ho maar, 2 maximum 3 Belgen in de ploeg, 63% buitenlanders in de Belgische competitie ...  Analisten als bestweters precies of zij in hun tijd ALLES konden "in hun tijd" ( de Vliegers/Sonken/Grieses van deze wereld …) trainers die ontelbare keren zijn buitengevlogen die dan zeggen het dan wel moet ( de Bobkes/Vanwijkens van deze wereld) … de pronkers als Filip J. over zn kennis van het buitenlands voetbal … shoppers zijn het met "den aantwerp" op kop … iemand gepasseerd ...tegen de grond hoe harder hoe beter … en de scheidsen staan er bij en kijken er naar, regels tellen niet … tzal ik niet meer zijn ! (ben pissig omdat ik niet kan lopen !!!!Sad

    20-08-2018 om 16:33 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STRESS ....
    Stress, dat is wat je dagelijks ondervindt zei mn Limburgse vriend (coach) ooit als je een IRONMAN voorbereid… Hij heeft natuurlijk gelijk, stress als je niet kunt fietsen door de regen/sneeuw (ik zit dan meestal wel in SpanjeVery Happy stress als er teveel volk in je baantje ligt in het zwembad ...stress bij een kwetsuur … en dat is thans bij mij het geval … stel je voor, dinsdag nog bij ons koffietje na het pit-zwemmen, zei mn Brusselse vriend me nog "jij ben sterk als ijzer én staal", niet-te-luid roepen was mn antwoord, en zie … sedert vorige zondag kan ik mn rechtervoet niet meer afrollen, mn Prof intussen kunnen zien, en … moet een MNR laten nemen, vrees voor een stressfractuur … of is het een stress-factuur na die vele jaren inspanning? Al vast geen paniek naar Barcelona toe maar toch, zal fietsen dan maar optrekken zeker ?

    19-08-2018 om 17:45 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP naar BARCELONA

    Deze week terug stilletjes de draad her opgenomen op weg naar mn laatste doel/race dit jaar, namelik de Ironman BARCELONA op 7 oktober. Moet wel zeggen dat die 111 van Jabbeke langer in mn kleren is blijven hangen dan verwacht. Eerste les als triatleet … nooit een race onderschatten ! Die 111 had ik als tussendoortje gepland, en … onderschat … want vééls te weinig LSD kilometers gedaan op de bike, 75k was het maximum !

    Deze week dus wel voldoende bike kilometers ant doen, tot 90k en zwemmen ook ok - ni supper wegens te choppy … het lopen daarentegen … niks, want sedert zondag een pijn(tje) in rechtrervoet waarddor ik niet pijnloos kan afrollen … gister de lokale strad race moeten afzeggen … geen risico's genomen en kiné afwachten !

    Maar hét nieuws van deze week is wel de aanschaf van een prima P3 Cervelo met alles dr-op-en dr an… op de verkoop site stond een P3 aan geboden hier net om de hoek … kende die man helemaal niet (is lid van de lokale club waar ik persona non grata ben ) is een prima bike met vele extra's en schitterende wieltjes … in mn enthousiasme gelijk gekocht, is beschikbaar na de kwart van Knokke op 4 september, hopelijk past die prima !  


    15-08-2018 om 17:36 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JABBEKE 111

    Gisteren de lokale 111 van Jabbeke gedaan en … mezelf tegengekomen vraag ik mezelf af …. alhoewel ik de lat wellicht weer TE hoog heb gelegd ! Eerst wat uitleg … ik MOET begrijpen dat ik binnen 2 maandjes inderdaad ...70 jaar zal zijn … en dit "spelletje" genaamd triathlon nog steeds beheers … ik wil steeds vergelijken met vroeger maar begrijpen dat ik met gasten wedijver die mn zoons … klein zoons kunnen zijn … dus after all tevreden moet zijn, temeer dat ik deze als een tusszendoortje heb gedaan en vooral een lange bike-trainingen heb gedaan (75k was mn langste) ! Mn doel was in  5uur te finishen en met de trage wissel/praatjes onderweg en zéér sterke wind zijn het er finaal 8 meer geworden … who cares !

    Tevreden want een 111 is een ongewone formule waarin vooral de sterke bikers aan hun trekken komen, en laat dit toch steeds mn minder goede (mag niet zeggen mn zwakke discipline is) en deze bikers vooral eens een langere meedoen omdat er "maar" 1000m dient gezwommen. Dit was ook gisteren te merken, ikke als enige in -weliswaar- trunky-sexy zwembroek ALLE anderen in hun Tri-suit in het water (ik vermij met een natte broek te fietsen wegens rap een irritatie) en me netjes achteraan gelegd wegens slag/beuk gedoe, en het was van datte … na 10/20 meter zat ik vast  ...schoolslagzwemmers waar je niet voorbij raakt wegens een jam… rustig-an gedaan en ergens na 20/21 minuutjes uit twater (tijdens een IM doe er maar uurtje bij) de anderen direkt de bike op ...ikke omkleden en wat tijd verloren en dan vertrokken voor een kronkelende start naar een scary spoorweg - tunnel (naar beneden/stop/nog naar beneden en pal omhoog) niet lekker …. en dan naar het Oostende/Brugge kanaal waar ik o n t e l b a r e  keren heb getraind … wat met te hoge pols gestart, en tegen een stevige 4bft NO wind die meer dn meer aantrok ! Best zwaar met die wind … en het-beste was er dan ook af voor mn loop … toch nog vele jongere gasten bijgehaald, als oudste deelnemer aangekomen met véél applaus, dat doet steeds deugd !  Spijtig genoeg geen enkel presentje, geen t-shirt/medaille of zo … wel poen voor de eerste drie (heb ik niks tegen) maar niks voor de rest !

    05-08-2018 om 18:41 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP ZN GRIEKS ....
    Vorige week stond het nog vast … in 2019 zou ik openen met de 70.3 in Greece … echter was er geen rekening gehouden met ...Ironman Moneymakers … inderdaad het geplande hotel waar alle Ironman aktiviteit doorgaat - registratie/start/fi nish - is volledig geblokkeerd door Ironman zelf … Ondanks de goede contacten dat dochter Niki heeft met haar Griekse agent is er geen speld tussen te krijgen … ALLE kamers liggen vast en niemand komt er nog in ! Dit betekent dat er geen deftig hotel meer beschikbaar is aan de startplaats, enkel ergens 15k van de start/finish. En dat zien wij niet zitten … geen avondturen voor ons ! Spijtig ...

    23-07-2018 om 17:50 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COMME D'HABITUDE

    Comme d'habitude weer volop aan het trainen … triathlon is a drug … het zwemmen moet ik spijtig genoeg alleen doen, super buddy Benny is op de operatie tafel terecht gekomen, buurvrouw is gaan fietsen naar Engeland, en de binnelanders, de ene heeft een tattoo laten zetten - de Johnny - en is bang dat-ie afgaat in het zeewater, de andere is een bourgondiër en kan ni-te-vroeg uit zn nest … daarom moet ik alleen de oversteek maken ! Maar het lukt wel, driemaal op de bike en driemaal gelopen, vanmorgen een hete groepsloop op het strand, vrijdag een brikske van 1500m swim / 35k bike en 40' run erachter … tgaat goed ! Zaterdag plan ik een 11k straatloop in Bekegem City, het kunnen niet altijd chique plekken zijn als Marbella / Nice en seffens Barcelona, doe op 4 augustus trouwens een 111 in Jabbeke via Stalhille …

    Maar comme d'habitude zijn er ook reeds plannen voor 2019 met veel wikken en wegen … nogmaals de mooiste, NICE ? / de dichtste Maastricht ? / nogmaals KONA, want een vriend wil dit ook eens meemaken en me hierbij sponseren … maar in NICE ook een Zweedse familie ontmoet en ik kan bij hen logeren als ik KALMAR doe …

    Eentje ligt vast, namelijk de 70.3 Greece …. 


    15-07-2018 om 20:31 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IRONMAN NICE ... nummer .... 34 is een feit !

    Wie dacht op zn bijna 70ste verjaardag en na vele Ironman oorlogen - de Koreaanse en Vietnam niet bijgerekend - alles te hebben meegemaakt op de magische 140.6 miles afstand moest er zondag in NICE maar eens bijgeweest zijn !

    Voorbereiding was zoals het moest, donderdag reeds ter plekke met 40' loopje op de Promenade - stilgestaan bij het monumentje van je weet wel .. 14 juli 2016 … - daarna "onze" Frederik VL ontmoet bij zn shopping en fotootje genomen. Vrijdag zwemmetje - organizator Yves Cordier deed mn wetsuit dicht - en 1.30 gaan fietsen … pasta party s'avonds en op naar zondag.

    Wekker om 4.30 … Overstim cake gegeten en ready voor een lange dag !! Rustig in het 1.20 vak gelegd en weg waren we … zee was beetje golvend maar heb al erger gehad in "uzze" pit … goed weg vlotjes tot … ja tot sluitspier plots een vreemd gevoel gaf …. maar gaat wel over dacht ik … maar bij eerste transitie bleek mn zwembroek vol … st... te zitten … was da ?? shit happens ?? doen zoals Greg Lemond ooit zeker en met een volle broek de fiets op … vlot kilometers gedraaid tussen … vijftigers … veertigers ...zelfs twintigers  ni-te-geloven … time flies … de zware Cole de l'Ecre naast een Columbiaan naar boven aan 9km vroeg waar zn Quintana benen waren … nu nog de Col de Vence en we mogen dalen … maar merde encore merde …. weer de bosjes proberen te bereiken om een Dumolintje te doen … niet gemakkelijk in een rotsachtig gebied … had ik nu maar zo'n bruine AG2R koersbroek ..helaas twas een witte ! Maar a la guerre comme a la guerre naar NICE toe tot … ik in Le Broc de verkeerde weg werd opgestuurd door een seingever … 3km naar beneden en terug klimmen ...con/connard / tu dormait ??? … Intussen op het vlakke begon het ook te ...regenen … stopt die shit hier niet vandaag ???

    In de transitie stilletjes ongezien proberen te wisselen en weg voor de maraton maar … sorry … na 500m in een Barretje beleefd gevraagd om naar het toilet te gaan … godverd… intussen was het beginnen gieten en was de wind beginnen aantrekken … een november weertje dus … kortom zwaar en shit all over … maar voortgedaan na nog een Bar bezoekje (dacht nog in de Negresco binnen te stappen)… niet te geloven … gelukkig was mn laatste ronde in zicht en de finish ! Met veel steun over de meet recht de … verzorgingstent binnen want was bleek als wat … bloeddruk zeer laag en dokteres zei dat ik koorts had …. twee baxters later mogen vertrekken !

    Maar ...Anything was dus possible … maandag het podium op …. spijts al mn miserie toch tevreden … zonder al die shit was resultaat zeker top zijn geweest … helaas … maar laat anderen het ook maar doen op zulk zwaar parcours  !!!

     

    27-06-2018 om 18:13 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    16-06-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NICE ...on arrive !

    Toekomende zondag dus Ironman NICE. tZal mn vierde en laatste daar worden (echter is er vanaf dit jaar daar ook een 70.3, zo dus ..)! De eerste keer NICE was in ...1990 …(time waits for no-one ) NICE as toen echt een referentie. Wij noemden dat een drie kwart (4000m swim/ 120k bike en 30k run tot Antibes en terug) Vier keer deelgenomen tussen iconen als Dave Scott/Mark Alle en onze Luc VL winner daar in 1997 ...Daar écht de smaak gevonden in "a thing called Ironman ! maar nog geen spijt van gehad ! Mn eerste Ironman in 2006 na pees-operatie in 2005 !

    Trainingen zeer goed verlopen, inclusief een weekje trainen op Lanzarote ! Deze week was nog een zware met een 4.30 uur bike op woensdag en gister een laatste BRICK - 55' swim/2uur bike en 40' run ! vandaag uurtje los gefietst, morgen 45' run en dan ...voetjes lateraal tot donderdag na afreis ! Vrijdag heb ik afspraak met Frederik VL - vedetten onder mekaar - daarna nog zwemmetje en bike tot aan Condamine - 500m aan 13% ! en dan zondag … VAMOS zeker … tMOET gewoon ...

    16-06-2018 om 16:44 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-05-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.70.3 MARBELLA ....WHY ME ?

    Zondag dus mn start gedaan in Marbella. Marbella voor de rich and famous ... ! Marbella waar je gemakkelijker over de Porches/Bentleys valt dan de coureurs in Parijs-Roubaix.

    Bij aankomst weinig Ironman feaver, in ons hotel waar zeker 30 atleten verbleven bij de vraag waar is de Ironman-zone ...Ironman che? maar na loopje toch gevonden. Op donderdag zwemmetje, oei fris int begin maar ok daarna 30k gaan fietsen oei het wordt zwaar zondag, en eindelijk iemand gezien die de IM parking opzette, vraagje "en ...zondag ook zoiets "no signor mas duro". De zaterdag stond een serieuse sterke wind en bij fiets incheck (nada controle op helm/remmen ...) waren nog een paar aan het zwemmen, allez twas eerder watertrappelen ...kdacht zal het wordt een duathlon ...

    De start verliep zéér rustig prima rolling start, maar eens in el mar ...oei oei ...golven stroming, gelukkig werd met 400m of zoiets ingekort ... dan mn slechtste switch ooit gedaan ...11 minuutjes aub kgeraakte ni uit noch in mn wetsuit/trisuit ...maar who cares ... bike op en na klein 5km mocht ik al op mn kleine plateau  schakelen ...tzou de laatste keer niet worden ...eerste uur 18(!!!!) km afgelegd ...twas klimmen/dalen ...opnieuw en opnieuw ...you tuubje gezien bij de profs er reed er eentje ...92km/uur bergaf ... dapper voortgedaan tot PLOTS een vrouwelijke ref op dr moto naast me kwam rijden ...in tSpaans begon te tutteren ...kverstond er niks van ... ik reed dan met nog enkele NOOIT gestayerd , kon uiteraard niet ... ktoonde mn age groep ... kverstond niks vroeg "what is the problem ??" zijn maar notities maken ...en weg/ nada kaart ...natuurlijk zat ik daarmee in mn kop en dacht wat is hiervan de bedoeling ...bij de volgende ravito gestopt en uitgekeken naar iemand in de Penalty box niemand daar ... de laatste 15k gelukkig bergaf maar met kopzorgen ...bij aankomst weer gezocht in penalty box opnieuw niemand (gelukkig heeft madam die graag foto's neemt toevallig eentje genomen met ik en een lege box) ...direkt goeie loop gedaan ... en fier als een pauw stond ik te wachten om het podium op te gaan tot dochterlief kwam aangelopen ...Pa je ziet gediskwalificeerd ... de hemel viel op mn kop ...NOOIT de bedoelin gehad om  wat dan ook te "zeurten" cheaten ... veen gepalabert ùmet die ref die een pak witte briefjes had genoteerd ...ze beweerde bij hoog en laag dat ze een AZUL (blauwe) kaart had getoond  wat ABSOLUUT niet waar was ... dus naar af ...één mannelijke ref vroeg terecht " did noboby told you to stop" natuurlijk niet segnor er WAS niemand dus ... geen uitslag / geen AWA punten / geen podium ... kzal dan maar door het leven gaan als de Virenque van de triathlon zeker ???


    03-05-2018 om 16:19 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAMOS MARBELLA 70.3
    Voila toekomende week zondag is het zover ... mn eerste van dit jaar de 70.3 Ironman Marbella. Ik wou deze ook nog op mn cv zetten - cvtje groeit best aardig aan ! Vliegen vanaf Oostende en paar dagen om alles te verkennen. De trainingen zijn vlot verlopen alles zoals het hoort, geen blesuurtjes, geen super trainingen qua uren, kortom, ik geloof in hetgene ik doe en voor de rest pff kheb er toch al wat op de teller staan  ... ben steeds verwonderd als ik het volume van andere atleten bekijk, of hoor HOEVEEL zijn trainen ... ni-te-doen ! ni moeilijk dat velen na paar afhaken ... Deze week nog een 100k gaan rijden rond Cap gris nez, zwemmen wazs beperkt maar gister eerste keer de pit in en ... kdeed het preciesd nog zoals voriged jaren ! kortom tkomt in orde daar en normaal op het podium want ...slecht 1 "concurrent" in de 70+ age group ! VAMOS ...

    22-04-2018 om 11:34 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CALPE

    Dus twee weekjes gaan trainen in CALPE. Calpe waar alle grote kampioenen (Boonen/Gilbert/Tiesj ...enz) hun voorbereiding maken ...ook een kleine triatleet als deze moest daar eens aan de bak. En het viel echt mee. Het weer was niet top, maar toch meer mét dan zonder been-armstukken kunnen fietsen ! Vijf-en-twintig uurtjes in het zadel gezeten dus best ok en eindelijk de gevreesde-gekende Colle de Rates gevonden en overmeesterd ! Een lekker ding van 6km gelijk lopend dus viel mee ! Lopen en zwemmen - in een 25m badje - beperkt gehouden dus ...goeie stage/vakantie achter de rug ! Nu voortdoen zou ik zeggen

    ps - Iemand interesse in een MERCKX kader of een volledige ? Wil dringend wisselen wegen TE groot en voel me er daardoor niet goed meer op !

    08-03-2018 om 18:09 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kLeef nog ...
    Allez toch nog een beetje ... sedert laatste post ... van alles gedaan ... getraind ... geregend (vooral) ... wa ziekjes geweest (ni-écht maar te slap) waardoor  eens VIJF  zero-dias ... kortom tis zoals de zee, eb en vloed ... tgaat en tkeert ... nog niet 100% kunnen doorgaan, hoofdzakelijk inderdaad door het weer. Het zwemmen moet nog stuk omhoog ... lopen op niveau ... fietsen nog werk aan de winkel ... kortom mn kritische geest zegt dat-het-beter MOET. Maar geen paniek morgen vertrek naar CALPE en na het bekijken van mn ontvangen schema zal er best al wat scherpte en snee op deze oude rakker zitten binnen een paar weken. Eens terug toch nog 60 dias tot 70.3 Marbella.

    16-02-2018 om 15:25 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-01-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OEPS ....70-74 age groep !
    tWas eventjes schrikken maar ik ben er inderdaad gekomen ...in 2018 ben ik dus een 70plusser in mn age-group, en dus ook de jongste van deze bende ! Moeilijk te geloven toen ik zéér vroeg moest ophouden met mn eerste sportliefde - basketball - stop te zetten wegens voortdurende achillespees problemen. De medische zorgen waren misschien nog niet wat ze nu zijn ....in elk geval na veel dingen te hebben geprobeerd, steunzooltjes vanaf de jaren 90 en een operatietje in 2005 aan die pees, ben ik nu toch al paar jaartjes kwetsuurvrij (niet-te-luid roepen) en kan ik nog ieder jaar mn dingen doen. Dit jaar Lanza/Barca achter de rug en tussendoor een halvetje in Gravelines en véél stratenloopjes .... dus nu bij de 70 plussers ... k zou het idereen aanraden .... Geef er in elk geval een deftige lap op en aan iedereen een gelukkig en veel-sporten 2018 !

    03-01-2018 om 11:16 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-12-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEINIG TRIATLEET
    De twee zwembaden waarin ik normaal kan gaan zwemmen - Oostende/Wenduine - zijn deze week dicht, dus mn zwembroek/pallets en andere tools die pannenkoek-zwemmers als ik weleens gebruiken, blijven in een van de vele Ironman rugzakken (toekomend jaar er weer drie bij )  dus zero-meters deze week, het weer is weinig Hawaiaans, ook de fiets blijft op stal ... om "beetje" veel gek van te worden - het rollengedoe is niet aan mij besteed (kblijf een moeilijke mens) dus ben ik deze week eigenlijk een loper ... op tstrand een "zandloper" ( 1 euro voor de Warmste week) .. en het schijnt ook toekomende week niet veel beter te worden, alleen is het Wielingenbad wel geopend dus zal er kunnen gezwommen worden zij  het in een 25m badje ! Hetlopen dan maar wat optrekken zeker ? Zondag dan een droge dag maar ... kmoet "optreden" er is namelijk de jaarlijkse kerstborrel hier in de straat en samen met mn gitaarmaat en een goeie - een hele goeie - sax speler moet ik dus "optreden" als ritme gitaar en er zit best pit in !

    15-12-2017 om 10:22 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief per week
  • 05/11-11/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 10/07-16/07 1978
  • 29/11-05/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Over mijzelf
    Ik ben NORBERT HALLEMEESCH
    Ik ben een man en woon in 8450 BREDENE (BELGIE) en mijn beroep is Ex-transportplanner nu ....full time triathlete zonder sponsor !.
    Ik ben geboren op 23/10/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Gitaar spelen, muziek, sporten......
    Ex basketter werd in 1984 triatleet ! Na 10x Almere en 14 IRONMANS nu tijd vr KONA via IRONMAN KOPENHAGEN in 2014 !

    Inhoud blog
  • PRIL
  • PLANNEN
  • IRONMAN BARCELONA
  • BARCELONA .... Llevamos
  • BARCELONA ... twordt krap ...





    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs