- Snijd het brickdeeg in rechthoekjes van 6 cm op 10 cm. - Snijd de kaas in rechthoekjes van 4 cm op 5 cm. - Smeer de blaadjes brickdeeg in met de eierdooiers en schik er de kaas op. - Rol het brickdeeg op tot staafjes. Doe de staafjes in de frituurpan en bak ze op 180°C. - Bestrooi de staafjes met een vleugje selderiezout en serveer bij het aperitief. U kunt de kaas ook vooraf met selderiezout kruiden.
20 middelgrote scampi- 2 limoenen- 2 grote vleestomaten- 1/2 komkommer- 8 tongfilets- margarine- peper en zout- 4 theelepels verse dille
1 Pel de scampi en verwijder het centrale darmkanaal. 2 Snij de limoenen in 4 halve maantjes. 3 Pel en ontpit de tomaten, snij het vruchtvlees in dobbelsteentjes. 4 Snij de komkommer in de lengte in vier, schraap met een koffielepeltje de zaadjes eruit en snij ze in kwartjes van 5 mm dikte. 5 Steek de tongfilet in S-vorm op een stokje, alterneer met een scampi en begin en eindig met een limoenpartje 6 Wrijf de vellen aluminiumfolie in met wat margarine en leg er een visbrochette in. Bestrooi met stukjes tomaat en komkommer.Kruid met peper en zout en bestrooi met de gehakte dille. 7 Plooi de folie zorgvuldig dicht. Leg de papillotten op het rooster van de barbecue.