
Benodigdheden
- 4 el olijfolie extra vierge
- 1 el balsamicoazijn
- 1 el kappertjes
- 1 el verse peterselie, fijngehakt
- 2 el verse bieslook, fijngeknipt
- peper, zout
- 4 stukken zalmfilet

- Klop een dressing van 3½ el van de olie, de azijn, de kappertjes, de peterselie, de bieslook en peper en zout naar smaak.
- Bestrooi de zalm met peper en zout en bestrijk met een beetje olie.
- Rooster de zalm op een bakplaat ± 15 cm onder de hete grill in 5-7 min. net gaar.
- Leg de zalm op de borden en schenk de dressing erover.
- Lekker met gekookte aardappelen en broccoli.
- Toetjestip: vruchtenyoghurt naar keuze
- Dranktip: mineraalwater met een plakje citroen
Wijntip
Chardonnay-Viognier, wit, Frankrijk
Hoofdgerecht
25 min.
4 personen
|