Ingrediënten
- 1 potje witte asperges (315 ml)
- 8 blaadjes kropsla
- 1 schaaltje kipfilet fumé (ca. 150 g)
- 1/2 zakje verse bieslook (à 25 g)
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels volle yoghurt
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1/2 eetlepel sherry
Bereiden
Asperges laten uitlekken en in stukjes van ca. 1 cm snijden. Sla wassen en
laten uitlekken. Kipfilet in kleine blokjes snijden. Bieslook fijnknippen.
Sausje roeren van mayonaise, yoghurt, kerrie en sherry. Op smaak brengen met
zout en peper. Asperges en kip mengen met saus. Sla in vier (glazen) schaaltjes
leggen. Asperge-kipmengsel erover verdelen. Bestrooien met bieslook. Lekker met
geroosterd brood en roomboter
voorgerecht
bereiden 10 min
4 personen
|