Ingrediënten:
- 4 runderrolletjes (kant-en-klaar),
- 40 g boter;
- 1 eetl. (olijfolie
- 4 verse salieblaadjes;
- 8 plakjes mozzarellakaas.

Maak de rolletjes droog met keukenpapier. Verhit boter en olie en wacht tot het schuim van de boter grotendeels is weggetrokken. Laat de runderrolletjes er snel rondom bruin in bakken. Temper daarna de warmtebron en laat ze zachtjes gaar worden in circa 12 minuten. Leg de runderrolletjes in een ovenvaste schaal. Neem de houten prikkers weg. Leg op elk rolletje een salieblaadje en dek alles af met plakjes mozzarellakaas. Plaats de schaal onder een reeds zeer hete (oven)grill tot de kaas begint te smelten. Dien de rolletjes daarna op.
TIP: geef er gekookte sperzieboontjes en/of gesmoorde tomaten en een kleine Italiaanse pastasoort bij.
|