Inhoud blog
 • Calor
 • Scarborough Fair - La Negras
 • El huerto del cura
 • Cubas
 • La cueva del diabolo
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Pura Vida
  Diario La Libertad
  04-07-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calor

  Woensdagochtend en X gaat een bezoekje brengen aan Mick terwijl ik de eerste koffie drink buiten aan de voordeur.

  Ze blijft een hele poos weg en als ze terug is begint ze aan het zwembad te kokhalzen met een kotspartij als gevolg, ik begin te kuisen maar daar volgt al een tweede lading aan de overkant; er zitten oranje brokken in de smurrie die ongeloofelijk stinkt.  Het lijkt op scampi schelpen dus ik ga even tot bij Mick vragen wat hij X als ontbijt kan gegeven hebben;  Maar hij is al aan het werk met het tegelen van het zwembadterras maar blijkt een paar dagen geleden de resten van scampis in de tuin begraven te hebben en deze had X opgegra u doen we de ven waardoor ze blijft kotsen tot alles eruit is

  De rest van de dag spoken we niet veel uit, om  wekelijkse video call met Ingeborg.

  Vrijdag op de middag ga ik even tot in Albir; Am krijgt haar iphone niet meer opgeladen en ze vertrekt die middag voor 3 dagen naar Murcia op een soorrt retraite;  Ik kan het probleempje opgelost krijgen en kom terug naar huis voor een duikje in de pool, de temperaturen lopen op boven de 30 grados en in het weekend voorspelde men nog warmer.

  Zaterdagochtend ga ik om 10 u een koffietje dri nken met de bikers en rij mee tot op de col des rates, als zij gaan lunchen kom ik huiswaarts.  We slapen buiten want in de toren slaapkamer is het net een sauna.

  Zondagochtend doen we een rustig toerke met la poderosa op ons eentje tot aan de rastro in Jesus pobre; als ik er om 11 u toekom wijst de termoimeter 38 grados aan dus keren we maar terug voor verfrissing in de pool te zoeken.

  Maandagochtend om 9:30 kreeg ik afspraak om men 2de spuit AZ, deze keer in het sportcentrum van A dus moeten we niet ter ver rijden.


  04-07-2021 om 18:49 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-06-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarborough Fair - La Negras

  Woensdag avond is het optreden in de muziekschool en de deuren openen om 19 u want deze keer is er publiek toegelaten;

  We oefenen gedurende de ochtend het nummer dat ik nu al bijna een maand lang dagelijks speel: Scarborough Fair, een traditinele engelse folk song die bekend werd in de versie van het duo Simon & Garfunkel.

  Elke leerling die gaat optreden mag 2 personen uitnodigen om naar het concert mee te komen en omdat Annema graag mee wil ga ik haar ophalen tegen 18 u en rijden we naar Calp waar we in het zaaltje een laatste keer repeteren.

  Ik ben als vierde aan de beurt, de aanwezigheid van het publiek, de spotlights en camera op je gericht geven  een speciaal gevoel en nadat ik mijn nr heb aangekodigd beginne we met toch wat trillende vingers maar naarmate het nr voerdert gaat het steeds beter.  Er klinkt dan ook een oorverdovend applaus nadat ik de laatste noot heb gespeeld en Dario en Am vonden het geweldig.

  Donderdag maken we la poderosa klaar voor onze 3 daagse roadtrip die ons tot in Andalucia zal brengen;  Toen Am hoorde dat mijn eerste stopplaats in Bolnuevo was, waar vele naaktstreanden zijn wou ze maar al te graag mee dus vetrekken we samen om 10 u richting zuiden.  Het is druk onderweg want een nationale feestdag in Espana; Na een tussenstop in Guardemar del Segura komen we rond 15 u aan bij het leuke hotel Atrium waar we vorig jaar in september ook verbleven.

  Na we ingechekt hebben rijden we met de Harley richting stranden waar we een duikje nemen;  We eten in het naast het hotel gelegen resto waar we de volgende ochtend ook ontbijten.  Nadat we hebben ingepakt rijden we terug naar het strand waar we de dag voordien waren om tot 13 u van het zonnetje te genieten.  Daarna vertrekken we naar onze volgende bestemming, het kleine vissersdorp Las Negras, gelegen in het natuurgebied Cabo de gata.

  We maken een tussenstop in Mojacar om een visje te eten en rijden verder langs de kust;  Las Negras is afgelegen en enkel bereikbaar via een 25 km lange slingerweg eerst langs vele serres en groenten velden tot in Campohermosa, een dorp waar vele seisoensarbeiders wonen die hier op de velden werken en je waant je hier dan ook in Afrika;  Maar eens voorbij dit dorp beginnen de bergen en het natuurgebiedmet mooie zwarte vulkanische rotsen.

  Las Negras is sinds oudsher een hippiedorpje en de sfeer is er dan ook zeer relax en aangenaam; bij zons ondergang verzamelen zich de bezoekers en inwoners langs de kustlijn in de chiringuitos en leuke barretjes.

  Na aankomst in ons mooie hotel doen we nog een wandelingske doorheen het dorp maar zoeken daarna toch het luxueuze king size bed op want te moe om nog lang buiten te blijven.

  Annema had de afgelopen 3 weken een klant op bezoek voor een intensief coaching programma en voelt zich niet al te fit na 21 dagen non stop te hebben gewerkt.

  Zaterdagochtend gaan we eerst zwemmen in de hotel pool, we zijn hier helemaal alleen en rond 9 u ontbijten we.  Tegen 12 hebben we ingepakt en besluiten langs de snelste weg huiswaarts te keren, via de autostrade dus en we stoppen elk uur om de benen te strekken en het achterwerk te masseren.  Rond 18 u zijn we in Albir waar ik Am afzet en daarna rijden we tot in A La v.

  Zondag is het vooral recup en we gaan voor de foodshopping naar de Carrefour waar we een taartje kopen,  Vandaag 27 juni is het immers prrecies 1 jaar geleden dat ik Am voor het eerst ontmoette en dat blijft voor ons beiden een unieke belevenis die we wel wouden vieren dus komt ze savonds naar A la V.

  Ook Maandag en dinsdag blijft ze logeren om volledig te kunnen recupereren en we slapen buiten onder het muggennet.  29-06-2021 om 19:34 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-06-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.El huerto del cura

  Woensdag doen we de pueblowalk met X en gaan voor foodshopping naar de mercadona

  Donderdag oefenen we gitaar en gaan naar de les; Vrijdag brengen we een bezoekje aan Elche alwaar Serena me had uitgenodigd, we maken eerst een wandeling door de palmentuin El huerto del cura;

  Er staan in Elche ongeveer 250.000 palmbomen verspreid in verschillende parken en in het centrum in de tuin El huerto del cura de oudste en er staan 1000 palmbomen met vele soorten cactussen ertussen.

  In deze tuin kan je de Imperial Palm tree vinden, de enigste in de wereld waarvan de stam zo een 2 meter boven de grond in 5 aparte stammen splitst.

  Daarna gaan we iets eten in het mooie hotel dat rechtover de tuin ligt met dezelfde naam en tenslotte rijden we naar een buitenwijk van Elche waar S me haar Villa toont waar ze woont samen met haar drie honden en Carlos, een oude gepensioneerde spanjool die op de honden en huis past als zij gaan werken of op business trip is.

  Rond 18 u komen we huiswaarts en spreken af om elkaar zaterdags terug te zien in San Juan, nabij Alicante alwaar S een appartement heeft.

  Dus rijden we zaterdag met de auto, want het is aan het druppelen, tot in San juan en S toont me haar leuk appartement op de 15 de en hoogste verdieping, zo een 200 meter van het strand;

  Ondanks de regendruppels besluiten we toch een wandelingske te maken langs de dijk tot in El Campello en terug;  S heeft een soort bouilabaise klaargemaakt en die wil ik wel proeven dus eten we samen.

  Het is al donker als we terug huiswaarts rijden.

  Zondagochtend en druk overal, de dijk tussen Altea en Albir is al gans het weekend afgesloten voor filmopnames, men veranderde zelfs de naam van de straatborden voor de opnames van een spaanse serie,  Ook is er het spaans kampioenschap wielrennen in La Nucia waardoor heel wat straten afgesloten zijn dus zijn er geen kandidaten om een Harleyritje te wagen.

  We oefenen gitaar en gaan tegen 19 u naar Calp waar Dario me anderhalf uur inhaal les geeft en ik ook al is kan oefenen in het zaaltje waar we woensdagavond gaan spelen op het laatste concert van het schooljaar.

  Maandag en dinsdag doen we de pueblowandeling wat vroeger want de temperaturen komen snel in de buurt van de 30 grados overdag; we stippelen de route verder uit die we vanaf donderdag gaan volgen om tot in Bolnuevo en Las Negras te rijden met La poderosa op onze drie daagse trip naar het zuiden.
  22-06-2021 om 20:48 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-06-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cubas

  Dinsdag ochtend starten we met een vroege wandeling en volgen de rio Jucar stroomopwaarts tot in het kleine gehucht Tolosa en terug, Aan het hotel op de rotsen kijken we in de ogen van een bergeit met kleintje op zoek naar iets te eten.

  Wij gaan om 9 u ontbijten en checken uit want willen de rio Jucar verder volgen en dat blijkt een zeer goed idee want de kleine weg langs de oever slingert zich tussen mooie rotsformaties en regelmatig komen we in kleine dorpjes met grotwoningen tegen de rots gebouwd, elk dorpje met amper 1 straatje en een 5tal woningen heeft een eigen naam en er wonen nog wat dappere ouderlingen die er allen zeer happy en gezond uitzien,

  Zo rijden we voorbij Jorquera, Calzada de Vergara, Cubas waar je een kerkje in een grot kan vinden, Alcozarejos tot in Valdeganga waar de tijd 100 jaar stil stond lijkt het wel.

  Van hieruit gaat het tot in Casa de Juan Ninez via rechte wegen door weidse velden met veelal graan en druiven ranken. 

  We willen halt houden in Cofrentes om iets te eten en dit dorp ligt bij het punt waar de rio Jucar samenvloeit met de rio Cabriel wat een groot meer met vele eilandjes geeft;  Het is er mooi toch geeft dit plekje me geen overweldige indruk, waarschijnlijk omdat hier vlakbij de oever een grote nuclaire installatie staat.

  De bocadillo met atun die ik bestelde is ook aan de grote kant en ik maak me klaar om het laatste stuk route aan te vangen;  Het wordt echter onweerachtig en winderig en ik besluit maar on via de snelste weg huiswaarts te rijden.

  Iets voor 18 u en na 350 km bereiken we veilig de thuishaven alwaar X ons opwacht.
  16-06-2021 om 19:27 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-06-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La cueva del diabolo

  We klimmen de smalle steegjes omhoog tot we aan de eerste grotwoningen komen, deze zijn gebouwd tegen de rotsen en de voorgevel ziet er vrij normaal uit, maar eens je binnenwandelt ben je in een grottenstelsel waar gangen de verschillende kamers met elkaar verbinden.

  Ik bel aan bij de cueva del diabolo waar je voor 3€ kan rondwandelen door een labyrint van gangen, grote en kleine kamers en achteraan is er een bar waar je op een grotterras een drankje, inbegrepen in de entreeprijs kunt nuttigen met uitzicht op de vallei van de Ria Jucar.  Deze grot is veel groter dan je van buitenaf kan inbeelden, er zijn verschillende verdiepingen met trappen verbonden, de meeste grotkamers staan vol met antieke spullen en ik wandel hier een 30 tal minuten rond tot we terug aan de exit komen.

  We dalen terug af naar het plein met de resto's maar nog steeds is er geen enkel open dus wandel ik terug naar het hotel;  Daar blijkt het resto slechts om 21 u open te gaan dus na een verkwikkend jacuzzi bad op de kamer wandelen we terug naar de oude stad maar blijkbaar is het hier op maandag algemene sluitingsdag dus gaan we maar in een kleine supermarkt sandwichen en kaas kopen om die op het terras van de kamer binnen te spelen.


  15-06-2021 om 00:00 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-06-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alcala del Jucar

  Maandagochtend na een korte boswandeling met X laden we onze spullen in en vertrekken rond 10 u met la poderosa voor een ritje van 225 km tot in Alcala del Jucar.

  De eerste stop houden we in Boicarent waar we in het oude centrum een bocadillo con atun en een alcoholvrij biertje nuttigen.

  Vanaf hier gaat het verder over onbekend terrein want hier reed ik nog niet eerder voorbij, eens we de grote baan verlaten en de laatste 40 km richting eindbestemming inslaan komen we aan het leukste stuk weg waar geen kat te bespeuren valt en de weg heen en weer slingert over wijdse landschappen.

  De temperatuur klimt hier vlot boven de 30 en iets na 15 u bereiken we ons hotel dat best meevalt want volledig nieuw, aan de oever van de Rio Jucar en op wandelafstand van het oude stadsgedeelte.

  Na een duikje in de pool gaan we op verkenning, via een wandelpad langse de rivier Jucar komen we bij een oude brug waar er wat watervalletjes zijn; een groot plein met terraskes en restos die echter allen gesloten blijken.

  De groene esmerald kleur van de Rio Jucar is echt wel spectaculair, komt door de vele mineralen in de omliggende bergen van waaruit het water naar de rivier stroomt, door de poreuze rotsen kan je hier heel wat grotten en grotwoningen vinden.

  We klimmen in het oude standsgedeelte omhoog tot aan het kasteel en gaan een grot bezoeken, La cueva del diablolo, die een combinatie van woning, museum en bar blijkt te zijn, een labyrint van gangen, zalen en verdiepingen waar je gemakkelijk 30 minuten kan in rondlopen


  14-06-2021 om 00:00 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-06-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa Gadea

  Donderdag oefenen we vooral guitar, de 23 ste jun i is er terug een optreden in de muziekschool.

  S avonds ga ik naar de les om mijn vorderingen aan Dario ten gehore te brengen maar hij is niet echt onder de indruk en we bespreken hoe ik het gekozen nummer best speel.

  Vrijdag na de pueblowandeling stippelen we de route uit die ik vogende Maandag en disdag wil volgen tijdens een roadtrip met de Harley die mij tot in Alcala del Jucar moet brengen, één van de meest pittoreske dorpen in spanje en waar ik de nacht wil doorbrengen vooraleer dinsdag terug huiswaarts te komen.

  Zaterdag ochtend maak ik me klaar voor de ontmoeting met Serena, Ik leerde ze onlangs kennen, on line zoals dat nu gaat, en we wouden wel is afspreken om elkaar wat beter te leren kennen.

  Deze 55 jarige duitse blondine woont en werkt sinds 1.5 jaar in Elche, ze heeft ook een appartement en San juan, Alicante en voordien woonde ze vele jaren in Verona, Italie, ze spreekt naast Duits dan ook vloeiend italiaans, grieks, spaans en engels.

  Ze is een grote hondenfan, heeft er zelf 3 geadopteerd en heeft  toen ze in Roemenie woonde voor haar werk daar een organisatie voor hulp straathonden opgericht.

  We spreken af aan Villa Gadea en de duitse punktualiteit indachtig is ze dan ook stipt op tijd.

  Na wat heen en weer gewandeld te hebben langs playa la olla gaan we iets drinken en eten in Portosenso.  Ze praat veel, maar dan vind ik van iedereen blijkbaar maar ze is wel een leuke verschijning, werkt voor een duitse chemisch bedrijf en is de contact persoon voor Spaanse en Italiaanse klanten;  Ze was jaren lang getrouwd met een spanjaard die ze in duitsland als 19jarige leerde kennen en spreekt dan ook even vloeiend spaans als de spanjolen zelf.

  Met haar wil ik nog wel is verder afspreken en zij ook dus een tweede date is waarschijnlijk voor volgend weekend.

  Zondag is het Harley tijd en rijden we tot in Relleu en terug en gaan in Albir iets eten met Am voor wat bij te praten.

  Maandagochtend om 9 u vertekken we voor 2 dagen in ons eentje op onze roadtrip richting binnenland.


  13-06-2021 om 20:15 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-06-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nisperos

  Zaterdag begint nat en het zou tot de namiddag regenen, maar vanaf zondag gaat de zon volop schijnen en de temperaturen stijgen.

  Er spreken geen bikers af smorgens dus ga ik voor een ritje op men eentje over de col des rates, val d ebo en terug via Xalo.

  Op maandag rij ik naar Calp met X, ik sprak er af om met Loveth en Excel te gaan wandelen, want de kleine Excel blijft nu al bijna een jaar zagen waarom hij Xenna niet meer ziet.

  Maar als ik arriveer aan het afspreekpunt is Excel niet komen opdagen en ga ik enkel met Loveth op stap tot in Basettes en terug, de eerste 3 seconden twijfelde X maar dan herkende ze haar en was het grote liefde.

  Of Loveth de grote liefde vond bij haar nieuwe partner betwijfel ik als ik haar verhaal zo hoor, ze wil gewoon zwanger worden en denkt niet van lang bij de 42 jarige zwarte toekomstige vader te blijven vermoed ik maar dat zijn mijn zaken niet meer.  Dinsdag komt Th lunchen en daarna spreken we af met een oude bekende uit Belgie die in Calpe verblijft en we gaan samen iets eten in chiringuito el cigarra aan de playa la olla.

  Woensdag rijden we met la poderosa naar de garage om de bandenspanning en oliepeil te laten checken want vanaf volgende week plan ik een 2 tal road tripjes van meerdere dagen. Vandaag beperken we ons tot een ritje nar Guadelest.

  In de avond gaan we met X naar het hondenstrand waar ze nog is kan zwemmen.

  09-06-2021 om 19:30 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-06-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cala Coveta Fuma

  Zaterdagochtend brengen we een bezoekje aan de markt in Jalon met de Harley;

  Op zondag rijden we naar de rastro markt in Polop zonder iets te vinden dat het kopen waard blijkt.

  Rond 18 u rijden we naar Albir alwaar we uitgenodigd zijn door Arthur & Svetlana op een bbq om de thuiskomst van Svetlana te vieren die een drietal maand in Rusland verbleef om haar zieke moeder te helpen.

  In de ochtend gingen ze naar de markt in Albir om groete,, vlees en vis en kwamen ook terug met een kitten waar Svetlana niet aan kon weerstaan.  Am is ook uitgenodigd, ze raakt van gans de avond geen druppel alcohol aan en wil dit voor de rest van het jaar volhouden met enige hulpmiddelen als support.

  We komen voor donker huiswaarts.  Maandag is een rustdagje en dinsdagochtend gaan we vroeg op pad met X, we stappen via Altea la Nova de Berniaflank op tot aan het niveau van de pickniktafels en komen naar beneden via het waterdepot, een toerke van 15 kms, het is drukkend warm rond 11 u als de eerste regendruppels vallen maar we zijn tijdig terug thuis als het begint te onweren.  Om 18 u heb ik de 2wekelijkse coference call met Ingeborg ivm de verkoop van haar firma waar er nu toch duidelijk vooruitgang is te merken bij de potentiele koper omdat hun innovatie en development departement nu werd ingeschakeld en er volgende week een nieuwe meeting staat ingepland.

  Woensdag breng ik de scoot naar de garage voor de vervanging van de aandrijfriem en wandel via het zoutmeer tot aan de puerto alwaar ik met de abus en Th afsprak om iets te eten alvoor ze de volgende dag huiswaarts keren.

  Dario kan deze week geen gitaarles geven wegens examens voor hemzelf dus halen we donderdagochtend de Harley van stal om een toerke door berg en dal, via Relleu tot in Aigues en via de kust terug met tussenstop aan één van men favoriete plekjes, het kleine strand Cala Coveta Fuma met leuke chiringuito erbij.

  In de avond gaan we met X nog is wandelen aan het hondenstrand van la Olla goed voor ruim 11 kms stapplezier vandaag  03-06-2021 om 18:53 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-05-2021
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josefina

  Maandag nodigen Ta & St aan Th en mezelf uit bij Xef Pirata en we gaan eerst nog iets drinken op het kerkplein van de casco antigua waar het zeer kalmpjes is.

  Dinsdag gaan Ta & C° naar een feestje in Casa Pedramala waar Georges zijn grote liefde Michelleke terugziet, waarvan hij op zijn verjaardagsfeestje zeer onder de indruk was.

  Op het feestje is Th Dj van dienst, Ik heb echter andere plannen want ik rij naar Javea waar ik afsprak met Josefina;  deze 62 jarige spaanse leerde ik enige jaren geleden kennen toen ze met haar toenmalige echtgenoot, een Hollander regelmatig met de Harley mee reden met de costa blanca Harley club.  Ongeveer een jaar gelden kwam ik ze tegen op de markt in Jalon en vertelde dat ze ondertussen gescheiden was en het Harley rijden wel miste.

  Onlangs man ik met haar contact op om te vragen of ze zin had in een ritje want ik vond ze wel een leuke verschijning, een vrolijk iemand envoor haar leeftijd in prima conditie die graag wandelt, fietst en zwemt.

  We gaan eerst naar Chirguito la Siesta voor een koffie en wat bij te praten, het is te zeggen ik luister vooral want Josefina blijkt een spraakwaterval die geen 5 seconden zwijgt;  vervolgens wandelen we tot aan Cala bandida voor een 2 de drink en gaan iets eten in het leuke resto Geographic.  Nadien nodigt ze me uit bij haar thuis voor een koffietje, ze woont op een groot dak appartement niet zo ver van de kust met drie slaapkamers en groot terras.  Tegen de avond doen we nog de lange wandeling langs de kust tot aan Cala Blanca, een wandeling die zij elke avond doet;  Josefina wil graag nog verder met me afspreken maar van al haar getetter heb ik barstende hoofdpijn gekregen zodat ik de volgende dag haar een berichtje stuur dat een 2de date voor mij niet meer hoeft.

  Woensdag is voor iedereen een rustdagje, Georges brengt een bezoek aan de spaanse kapper, Ta & St laten in Beni een PCR test doen.

  Donderdag gaan ze samen met Th fietsen, vertrek in Calp en via de Poggio en Teulada tot in Moreira, El portet  en terug.

  Ik babysit op de kleine en na zijn middagdut ververs ik zijn kakpamper en lepel zijn potje voeding naar binnen.

  Als de fietsers terug zijn begint het inladen want ze wouden liever donderdagavond nog vertrekken.  En zo gezegd zo gedaan, rond 16 u wuif ik iedereen uit.

  Vrijdagochtend om 8 u blijken ze al in Malinas te zijn toegekomen;  Na de ochtendwandeling met X naar de pueblo rij ik naar C om in garage naar de wisselstukken voor mijn scooter te vragen en ga brandnetelthee kopen.

  Daarna sprak ik af met de abus aan de vissershaven en we drinkien iets op het terras, ik neem een kijkje in hun hotelkamer en brang bobo weg met de auto naar Esmeralde terwijl Bompa tevoet naar ginder stapt.

  We doen een siestake thuis, doen wat opruimwerkzaamheden en gaan voor een avondwandeling naar het hondenstrand van la Olla.
  28-05-2021 om 19:17 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 28/06-04/07 2021
 • 21/06-27/06 2021
 • 14/06-20/06 2021
 • 07/06-13/06 2021
 • 31/05-06/06 2021
 • 24/05-30/05 2021
 • 17/05-23/05 2021
 • 10/05-16/05 2021
 • 03/05-09/05 2021
 • 26/04-02/05 2021
 • 19/04-25/04 2021
 • 12/04-18/04 2021
 • 05/04-11/04 2021
 • 29/03-04/04 2021
 • 22/03-28/03 2021
 • 15/03-21/03 2021
 • 08/03-14/03 2021
 • 01/03-07/03 2021
 • 22/02-28/02 2021
 • 15/02-21/02 2021
 • 08/02-14/02 2021
 • 01/02-07/02 2021
 • 25/01-31/01 2021
 • 18/01-24/01 2021
 • 11/01-17/01 2021
 • 04/01-10/01 2021
 • 28/12-03/01 2027
 • 21/12-27/12 2020
 • 14/12-20/12 2020
 • 07/12-13/12 2020
 • 30/11-06/12 2020
 • 23/11-29/11 2020
 • 16/11-22/11 2020
 • 09/11-15/11 2020
 • 02/11-08/11 2020
 • 26/10-01/11 2020
 • 19/10-25/10 2020
 • 12/10-18/10 2020
 • 05/10-11/10 2020
 • 28/09-04/10 2020
 • 21/09-27/09 2020
 • 14/09-20/09 2020
 • 07/09-13/09 2020
 • 31/08-06/09 2020
 • 17/08-23/08 2020
 • 10/08-16/08 2020
 • 03/08-09/08 2020
 • 27/07-02/08 2020
 • 20/07-26/07 2020
 • 13/07-19/07 2020
 • 06/07-12/07 2020
 • 29/06-05/07 2020
 • 22/06-28/06 2020
 • 15/06-21/06 2020
 • 08/06-14/06 2020
 • 01/06-07/06 2020
 • 25/05-31/05 2020
 • 18/05-24/05 2020
 • 11/05-17/05 2020
 • 04/05-10/05 2020
 • 27/04-03/05 2020
 • 20/04-26/04 2020
 • 13/04-19/04 2020
 • 06/04-12/04 2020
 • 30/03-05/04 2020
 • 23/03-29/03 2020
 • 16/03-22/03 2020
 • 09/03-15/03 2020
 • 02/03-08/03 2020
 • 24/02-01/03 2020
 • 17/02-23/02 2020
 • 10/02-16/02 2020
 • 03/02-09/02 2020
 • 27/01-02/02 2020
 • 20/01-26/01 2020
 • 13/01-19/01 2020
 • 06/01-12/01 2020
 • 30/12-05/01 2020
 • 23/12-29/12 2019
 • 16/12-22/12 2019
 • 09/12-15/12 2019
 • 02/12-08/12 2019
 • 25/11-01/12 2019
 • 18/11-24/11 2019
 • 11/11-17/11 2019
 • 04/11-10/11 2019
 • 28/10-03/11 2019
 • 21/10-27/10 2019
 • 14/10-20/10 2019
 • 07/10-13/10 2019
 • 30/09-06/10 2019
 • 23/09-29/09 2019
 • 16/09-22/09 2019
 • 09/09-15/09 2019
 • 02/09-08/09 2019
 • 26/08-01/09 2019
 • 19/08-25/08 2019
 • 12/08-18/08 2019
 • 05/08-11/08 2019
 • 29/07-04/08 2019
 • 22/07-28/07 2019
 • 15/07-21/07 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 01/07-07/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!