Inhoud blog
 • La terraza cubierta
 • I snakke Norsk
 • Curso de Noruego
 • Pilatus of Qi gong
 • Rally
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Pura Vida
  Diario La Libertad
  23-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La terraza cubierta

  Zaterdagochtend wandelen we naar de pueblo met X die wat minder mankt maar helemaal genezen is haar pijnlijke voorpoot nog niet.

  Am gaat 2 klanten een sessie geven in de beautysaloon Lchick, ze heeft minder last van haar gewrichten, maag en darmen maar door een slechte nachtrust wegens de lawaaierige bovenbuurvrouw voeltt ze zich nog steeds slapjes.

  Tegen 15:30 rij ik naar Albir en om 16 u bellen we samen via de whatsapp camera met haar mama Ingeborg en stiefvader Roger die het binnen in hun houten woning in de bossen gezellig maakten met haardvuur en kaarsen nu het in Noorwegen al voor 16 u donker wordt en de temperaturen amper boven nul uitkomen.  We maken nog een korte wandeling met tussenstop in de Mercadona en eten samen soep met kip.

  Zondagochtend begint fris en ik stap met X naar het waterdepot op de Berniaflank; Om 14 u haal ik Am op met de Harley en maken we een ritje tot in Guadelest en terug tot in A La V waar we even opwarmen in het zonneke aan de pool.

  We bestellen pizza bij Pizza4U in Albir en gaan deze met de auto afhalen en eten samen op Am's appartement terwijl we naar 2 afleveringen van de Gambitt queen kijken.

  Maandagochtend is het 9 grados en om 8:30 komen de 2 werkmannen toe die mijn stuk verhoogd terras gaan afbreken;  Ik laat X thuis als ik naar de pueblo ga voor stokbrood want ze mankt terug harder en wandel tot aan finca santa barbara en terug zodat ik niet naar het kabaal van de drilboren hoef te luisteren.

  Om 11u komen ze een container brengen waar het puin in kan worden gekapt;  Om 1130 rij ik naar de Noorse les die vanaf vandaag binnen in het centro social ging doorgaan maar om iets voor 11 zit ik er nog steeds alleen en begin onraad te rieken;  Ik probeer de lerares Pilar te bellen maar krijg geen gehoor;  Ik stap dan maar terug naar het dakterras van supermercado Mendoza waar we afgelopen vrijdag de eerste les hadden en jawel de dames hadden zich hier verzameld en waren vergeten mij te verwittigen.  Om 13 u zit de les erop en ga ik wat etenswaren halen in de Mercadona alvoor ik huiswaarts rij;  Am heeft op maandag spaanse les in Alfaz dus vandaag spreken we niet af.

  Rond 14u30 stoppen de 2 werkmannen en kunnen we wat buiten in het zonneke liggen alvoor we wat houtblokken zagen en met X naar de dogbeach rijden om ze nog is te laten rennen;  Morgenvroeg om 10:30 heb ik een afspraak bij de dierenarts voor een radiografia van haar voorpoot.  23-11-2020 om 18:48 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I snakke Norsk

  Dinsdag beginnen we met de pueblowandeling, Am start met haar 3 daagse groentesap detox kuur.

  Woensdag brengen we het dagbladje De week naar de abus in Calp met la poderosa en maken nog een extra toerke langs de kust tot Moreira en komen via Benissa terug huiswaarts.

  Op donderdag is het vooral guitaar oefenen, om 15 u heb ik een uur les van Dario en de tijd vliegt voorbij.

  Vrijdag om 11u30 rij ik naar Albir, spring eerst binnen bij Am die zich beter voelt nu de ontsteking op haar gewrichten schijnt verdwenen en ze kan nu terug gewone dingen eten en koos vandaag om de Noorse bruine geitekaas te kopen om mee te beginnen;  Het is de eerste keer dat ik deze proef en het is echt heel lekker.

  Maar om 12 u wacht mijn eerste les Noors en op het dakterras van de bar van supermercado Mendoza maak ik kennis met Pilar, de spaanse lerares en mijn mede klasgenoten dewelke 8 dames blijken te zijn, overwegend spaanse senoritas die ook wel een mondje Noors willen leren.  De klas duurt een uur en is 2x per week, ook op maandag;  Vanaf volgende week gaan we wel verhuizen naar een leslokaal binnen want het was te winderig en friskes buiten.

  Am komt me ophalen na de les en we eten samen iets op het appartement waarna we een wandelingske doen tot aan de wandelpromenade.

  Svetlana en Arthur komen zelfgemaakte russische kippebouillon brengen zodat Am wat kan aansterken en nadat we een 2 tal series vanb Narcos bekijken op Netflix rij ik terug huiswaarts zodat X op tijd haar etensbak kan leegmaken.
  21-11-2020 om 12:18 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curso de Noruego

  Zaterdagochtend en we halen in de supermercado een napolitana con chocolate die we op het terras bij Ripoll bij een koffietje opeten.

  We poetsen wat binnenshuis en spelen op de gitaar; Am voelt zich doodziek wegens reuma aanval en ontstekingen allerhande maar gaat toch haar klanten die een headreflexologie sessie hadden geboekt vandaag afwerken.

  Het blijft de ganse dag bewolkt en regenachtig maar buiten enkele druppels valt er niet veel neerslag.  In Noorwegen is het guesthouse dat Am's mama liet bouwen zo goed als klaar en ze wachten aldaar vol ongeduld tot we hen een bezoekje komen brengen.

  We gaan vroeg slapen en worden rond 1 u gewekt door een kabaal dat van de pick nik tafels aan het bronneke komt;  De laatste weken verzamelen daar zich in het weekend savonds wat jongeren uit de buurt om te feesten, meestal blijft het bij wat drinken, eten,muziek en dronken gelul lawaai maar deze keer maken ze het wel erg bont want er klinkt een luid gebonk van weet ik veel wat.  Ik open het raam boven in de toren en brul zo hard ik kan dat ze moeten stoppen en het heeft resultaat want ze zetten het op een lopen.  De volgende ochtend ga ik met X wandelen langs het bronneke om te kijken wat er aan de hand was en blijkbaar waren de jongeren in een vernielzuchtige bui want ze probeerden een grote vuilniscontainer te slopen, braken de zitbanken van de pikniktafels in stukken en vernielden nog wat andere dingen;  Ik neem fotos van wat er werd vernield en stuur deze naar de policia local met een woordje uitleg.

  Zondag klaart het op en schijnt de zon terug maar Am is te slapkes om met de Harley te gaan rijden dus breng ik haar een bezoekje met de coche en we zitten samen in het zonneke aan het zwembad van het appartement complex,  Tegen 16 u doen we een korte wandeling tot aan de haven van Altea, halen een pizza af en kijken samen naar de serie The Gambit Queen op Netflix.

  Maandag wandel ik met X, die nog steeds mankt naar de pueblo, het is om 8u30 al 20 grados zacht en de temperaturen zouden vandaag zelfs tot 27 grados klimmen

  Om 11 u haal ik Am op en gaan we samen naar de dokter om de resultaten van haar bloedonderzoek te bespreken, ze krijgt een paar voorschriften voor pillen maar omdat ze niet in de klassieke geneeskunde gelooft wil ze eerst andere natuurlijke middeltjes blijven proberen en ze bestelt een 3 daagse detox sapjeskuur die we om 16 u kunnen ophalen.

  We rijden naar Alfaz waar zij haar spaanse les volgt en onder het motto je bent nooit te oud om te leren laat ik me inschrijven voor de cursus Noors die hier vanaf oktober van start ging. 

  Vrijdag om 12 u heb ik men eerste les Noors in Albir, we zijn benieuwd.  In de mercadona halen we stokbrood en russiche sla die we op het terras van Am's appartement opeten waarna ze me een sessie headreflexologie geeft op een ligbed dat ze van haar Noorse buren mocht lenen terwijl die naar het hoge noorden terugkeerden afgelopen weekend.


  16-11-2020 om 20:49 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pilatus of Qi gong
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het uploaden van fotos lukt al een drietal dagen niet meer

  Dan maar enkel wat tekstvulling voorlopig...

  Op Maandag ga ik naar de kapper en kuis mijn rollend materiaal.

  Dinsdag rond 14 u haal ik Am op met La poderosa en het was de bedoeling een ritje te maken samen met Arthur & Svetlana maar ze cancellen wegens rugpijn.

  Dan rijden we alleen richting Benissa en stoppen aan de chiringuito aan playa la Fustera waar men lekkere koffie heeft.

  Op woensdag breng ik het dagbladje de week naar de abus in Calp en ga met X naat  de vet om haar pijnlijke voorpoot te laten checken; denkelijk een ligament gekwest is de diagnose en na een inspuiting en 8 dagen ontstekingsremmers zou het moeten beteren;  Rond 18 u rij ik naar Albir waar Am rijst met zalm klaarmaakte en ik blijf daar overnachten zodat we donderdagochtend bij het krieken van de dag samen de Qi gong sessie kunnen doen aan het anker op de dijk.

  Samen met de opkomende zon en een 15 tal andere vroege vogels probeer ik de chinese teacher te volgen in haar bewegingen die heel wat coordinatie en evenwicht vragen en ondertussen zou je ook nog moeten mediteren maar dat lukt pas na een aantal maanden dagelijks oefenen en daar ga ik me niet aan wagen;  Ik was al blij van niet om te vallen tijdens de sessie en om 9 u is het afgelopen en wandelen we de dijk af waar we ons instaleren op een houten platform aan het strand om daar wat pilatusoefeningen te doen; het was eerst de bedoeling om de pilatussessie die om 10 u start opcamping cap blanc mee te gaan doen maar Am heeft teveel last aan haar gewrichten sinds een paar dagen en moet het wat kalmer aan doen.

  Op vrijdagochtend gaan we naar Beni om een bloedtest te laten doen op aanraden van haar healer docter in Noorwegen en ze cancelt haar vrijwillerswerk in de charityshop voor vandaag.

  Zo kunnen we eerder naar calp rijden waar de abus ons hadden uitgenodigd voor een etentje konijn op grootmoederswijze met Belgische donkere bierensaus.

  Voor Am de eerste keer dat ze konijn eet want deze beestjes zijn zeldzaam in het hoge Noorden en zijn er een delicatesse die amper te betalen valt.  Het konijn en de saus vallen in de smaak en op het terras in het zonnetje is het zalig zitten.

  We doen nog een wandelingske tot aan de rots en rijden naar albir om in de naturaleza shop wat produkten te kopen en nadat we s avonds een bord soep hebben gegeten samen neem ik afscheid en rij naar A La V waar X grote honger heeft en wil gaan wandelen maar dat kan voorlopig niet zolang ze mankt.
  13-11-2020 om 00:00 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rally

  Vrijdagochtend doen we de pueblowandeling, we stoppen bij ripoll voor de koffie en zitten helemaal alleen op het terrras;

  Daarna gaan we Flandes koffiekoeken kopen en brengen daarna een bezoekje aan de abus.

  Am werkt op vrijdag tot 14 u in een charity shop als vrijwilligster, in de namiddag doen we een wandelingske en gaan langs bij Arthur en Svetlana om de Harley te bekijken die Arthur deze week kocht van een advokaat in Valencia.

  Zaterdagochtend krijgen we een stevige onweerbui met veel regen maar rond 830 stopt het, we kuisen het saharazand dat met de regen meekwam.

  Am werkt in L Chic en heeft 2 klanten voor de reflexolgie therapie;  Om 15 ga ik haar oppikken met de scooter en rijden we naar Bollulla waar er een etappe van de Rally van La Nucia start.

  Gisteravond werd plots beslist dat de rally zonder publiek moest doorgaan maar daar laten de rally liefhebbers zich niet door afschrikken want er is toch veel volk opgedaagd en we zoeken een plekje in één van de eerste haarspeldbochten van de col des rates.  Er zijn meer dan 100 deelnemers die met 1 minuut tussentijd van start gaan dus het is al donker eer we terug huiswaarts naar A La V kunnen rijden;  Een warm soepje doet deugd en daarna breng ik Am naar Albir want morgenochtend vroeg is er Qi gong.

  Op zondagochtend ga ik met X tot aan het waterdepot van de Bernia; Daarna halen we la poderosa van stal en nadat we Am ophalen rijden we langs de kust tot in El Campello en van daar de bergen in tot in Aigues, een leuk bergdorpje waar we op een terras een dessertje eten bij de koffie.  We rijden verder tot in Relleu en Sella waar we stoppen om naar een heuveltop boven het dorp te klimmen waar de ruines van een kerk staan en vanwaar je een geweldig uitzicht hebt op de omliggende bergketens en zee.

  Rond 18 u zijn we terug in A la V en bestellen we Indisch om af te halen in de pueblo. Rond 22 u brengen we Am naar El Albir, er is geen kat op de baan dus we zijn snel terug thuis en geven X een kouwbeentje want vandaag was ze lange tijd alleen.

  09-11-2020 om 08:37 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LChick

  Dinsdagochtend wandelen we tot aan het waterdepot op de Bernia flank met X, verder houden we ons bezig met het afdekken van de zetels buiten en zetten de rest van het meubilair onder het afdak tegen de voorspelde regen eraan komt.

  Am is zoals elke ochtend vroeg uit de veren en begint de dag met een Qi gong sessie aan het strand van Albir.

  Op de middag ga ik met X nog is naar het hondenstrand van la Olla waar ze over de hopen zeewier kan rennen.

  Savonds genieten we van de mooie zonsondergang en branden we eucalyptusolie die Am voor me kocht  voor mijn verstopte luchtwegen te verzachten.

  Op woensdag brengen we een bezoekje aan Leroy Merlin om is rond te kijken voor een nieuwe douche en stoppen in El Albir waar Am me een anderhalf uur durende reflexologie behandeling geeft, deze keer voor mijn hoestbuien weg te werken.  Vandaag ging Am naar haar eerste spaanse les in Alfaz.

  Vanaf vorig weekend kan ze elke zaterdag in een beauty saloon / kapperszaak, LChick, werken om haar sessies head reflexolgie te geven en de flyers die we verspreidden de afgelopen weken beginnen klanten op te leveren.

  Donderdag begint zwaar bewolkt maar de voorspelde regen blijft uit dus doen we een boswandeling met X en gaan daarna Am ophalen om in Alfaz een spaanse bankrekening voor haar te openen.  We brengen nog wat flyers rond in de buurt en halen in de Mercadona wat etenswaren die we op haar appartment op het terras opeten.

  Tegen 17 u rij ik huiswaarts en geef X haar avondmaal, waarna we naar C vertrekken voor de wekelijkse gitaarles.
  05-11-2020 om 22:10 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-11-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siete anos

  Zaterdagochtend na de pueblowandeling via het bos kuisen we binnen en oefenen op de gitaar.

  Vanadaag is het precies 7 jaar gelden dat ik mijn laatste werkdag afhaspelde en dan wil ik graag een motoritje maken

  Dus halen we Am op met la poderosa en stoppen we aan de rastro el Cisne waar ze een lederen motobroek kan vinden aan een spotprijsje nu het wat frisser is na zonsondergang.

  Van hieruit rijden we naar de col des rates waar we op de top stoppen in de bar / resto voor iets te eten; we rijden langs de kust terug en gaan nog een koffietje drinken op deze halloween avond bij Arthur en Svetlana.

  Ook op zondag mag la poderosa van stal en rond de middag rijden we naar de rastro in Jesus Pobre waar ik een praatje maak met Marie die ik al in maanden niet meer had gezien terwijl Am rondkijkt voor enige decoratie wat ze wil gebruiken tijdens haar Amdakt programma.

  Om 15 u stoppen we aan bar la cabana en eten er een angus hamburger; Terug in El Albir doen we nog een wandelingske tot aan de vuurtoren om de spijsvertering te activeren.

  Ik krijg meer en meer keelpijn, snotneus en savonds ook hoesten zodat het slapen moeizaam gaat.

  Maandag na de middag komt Am langs gefietst om me een voet reflexologie massage te geven zodat mijn sinussen vrij komen en ik beter kan ademen.

  Morgen krijgen we een laatste warme zonnige dag, vanaf woensdag gaan we een paar dagen onweerachtige periodes krijgen.


  02-11-2020 om 19:59 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-10-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La ropa laboral

  Dinsdagochtend wandelen we naar de pueblo en kopen een napolitana con chocolate die we thuis bij een kopje koffie eten als ontbijt. Daarna maken we een pick nick klaar want om 11 u ga ik Am ophalen en rijden we de Bernia flank omhoog om de wandeling rond deze bergketen af te werken.

  Via de overblijfselen van het fort komen we aan de achterkant van de Bernia uit en ietsd voorbij het bronneke vinden we een rotsblok in het zonneke waar we de rugzak leegmaken;  Na een half uurtje verder klimmen komen we aan de tunnel die ons terug aan de andere kant brengt en van hieruit dalen we meestal over een keienpad tot we terug aan de auto komen, goed voor 4.5 uur stap plezier.

  De volgende ochtend voelen Am haar kuiten tijdens de Qi gong iets strammer dan anders, wij hebben geen last en doen de pueblowandeling met koffie bij ripoll.

  Om 10 u ga ik naar La Olla waar ik afsprak met een koppel waarvan ik een houten ronde tafel kocht voor in de living, voor 25 € een koopje.

  Donderdag op de middag spreken we af met Th, Tr & S om bij diferens te gaan lunchen, Am komt met de mountainbike even hallo zeggen maar blijft niet eten want heeft om 14 u een meeting.

  Om 17 u rijden we naar C voor de gitaarles en Am koopt een uniform zodat ze haar eerste klanten voor de hoofd reflexologie op een profesdsionele manier kan ontvangen.

  Zaterdagochtend komen de eerste klanten vanaf 9:30

  Maar Vrijdag is het eerst nog verhuisdag, Am mag nog tot savonds in de bungalow op de camping blijven dus gaan we eerst naar de ayuntamiento in Alfaz om haar te laten inschrijven met het huurcontract van haar appartement waar ze vanaf vandaag zal wonen;

  Nadien is het inpakken, inladen en terug uitladen; we halen in de mercadona soep, brood en russische sla die we opeten terwijl we naar The modern family kijken.  30-10-2020 om 22:16 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-10-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Casa El Campo

  Donderdag blijkt een lokale feestdag te zijn in Calp en de muziekschool blijft dicht dus is er geen gitaarles deze week;

  In de late avond blijken Tr & S enige huisvestingsproblemen te hebben in C doordat hun appartement bleek ingepalmd door allerlei viervoetige insceten en ze komen een nachtje in A La V slapen waardoor Th naar de living verhuist.

  Vrijdagochtend wandelen we samen naar de pueblo en ontbijten in het zonnetje in de bar naast de supermercado.

  Vrijdagmiddag rij ik naar El A en ga samen met Am flyers ophangen op drukke plaatsen om reclame te maken voor haar hoofd reflexologie massages;

  Rond 20 u zijn we terug aan de camping en drinken we iets bij Bru Rock waar er een optreden is van Pablo Bloom, altijd tof om naar te luisteren en kijken deze half Schot / Benidorm spanjaard is een attractie en uitstekend muzikant.

  Zaterdagochtend om 10 u drink ik mijn koffietje op de dijk in Altea met de andere bikers die hier verzamlden voor hun ritje.

  Tegen 15 u gaan we verder flyeren in El A met Am en in een beautysaloon die we bezoeken om reklame te maken is men eerg geinteresseerd om samen te werken en mag ze elke zaterdag een behandelingsruimte gebruiken.

  Als de flyer voorraad van de dag opgebruikt is gaan we langs de maercadona en Am maakt hamburgers die we op het teraas van haar bungalow oppeten vooraleer we samen naar A La V rijden om het weekend door te brengen

  Zondag rijden we met la poderosa tot in Denia en planden we een stop in chiringuito la siesta in Javea maar door een afgesloten straat en enkel richting straten geraken we er moeilijk en ik bresluit door te rijden naar restaurante casa el Campo tussen javea en Teulada;  Dit is een erg leuk ingericht plekje en we instaleren ons in het zonnetje onder een rieten afdak in de comfortabele zetels en brengen hier de rest van de middag door en eten ondertussen een hapje.

  Op de terugweg naar huis verassen we de abus met een berzoekje en rijden huiswaarts in het donker nu door het uurverschil de donkere avonden er snel aankomen.

  Am blijft tot maandagochtend en tegen 10 u breng ik ze naar de camping waar ze direct aan de pilatus sessie start die aan de receptie buiten wordt gehouden.

  Via een tussenstop bij de mercadona komen we huiswaarts en als de wind gaat liggen plannen we een lange siesta buiten  26-10-2020 om 13:15 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-10-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Head reflexology
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Maandagochtend wandelen we naar de pueblo met X, rond 12 u komt men voor het jaarlijkse onderhoud van de pelletkachel en hebben we terug verwarming tegen de koude dagen eraan komen

  Maar voorlopig blijft het snamiddag zonnig en warm en we doen nog een duikje in de pool en zwemmen 2 lengtes in het 21 grados warme water vooraleer we naar El A vertrekken waar we met Am afspraken om een telefoon met spaans nummer voor haar te gaan kopen en we kijken is rond waar er flyers kunnen afgedrukt omdat ze graag met haar Hoofd massages hier een centje zou willen bijverdienen.

  We geven het ontwerp voor de flyer dat ik voorbereidde af in een kleine drukkerij en eten samen een rijstschotel die Am klaarmaakte op het terras van haar bungalow N°3.

  Ook dinsdagochtend wandelen we tot in de pueblo en drinken een koffietje bij Ripoll, het valt op dat er meer en meer autos met Belgische, franse, nederlandse en duitse nummerplaten rondrijden, zij proberen te ontsnappen aan de lockdowns in eigen land.

  Om 15u ga ik tennisen met Am en om 17 u halen we de flyers op die er prima uitzien;  Erna krijg ik een Head reflexolgy sessie als beloning en eten we zalm met rijst buiten haar terras.

  Rond 22 u komt Th toe, hij was na aankomst in Ali aeropuerto nog aan de Mcdo in El A gestopt.   


  Bijlagen:
  IMG_1127.jpg (74.3 KB)   

  20-10-2020 om 22:39 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 23/11-29/11 2020
 • 16/11-22/11 2020
 • 09/11-15/11 2020
 • 02/11-08/11 2020
 • 26/10-01/11 2020
 • 19/10-25/10 2020
 • 12/10-18/10 2020
 • 05/10-11/10 2020
 • 28/09-04/10 2020
 • 21/09-27/09 2020
 • 14/09-20/09 2020
 • 07/09-13/09 2020
 • 31/08-06/09 2020
 • 17/08-23/08 2020
 • 10/08-16/08 2020
 • 03/08-09/08 2020
 • 27/07-02/08 2020
 • 20/07-26/07 2020
 • 13/07-19/07 2020
 • 06/07-12/07 2020
 • 29/06-05/07 2020
 • 22/06-28/06 2020
 • 15/06-21/06 2020
 • 08/06-14/06 2020
 • 01/06-07/06 2020
 • 25/05-31/05 2020
 • 18/05-24/05 2020
 • 11/05-17/05 2020
 • 04/05-10/05 2020
 • 27/04-03/05 2020
 • 20/04-26/04 2020
 • 13/04-19/04 2020
 • 06/04-12/04 2020
 • 30/03-05/04 2020
 • 23/03-29/03 2020
 • 16/03-22/03 2020
 • 09/03-15/03 2020
 • 02/03-08/03 2020
 • 24/02-01/03 2020
 • 17/02-23/02 2020
 • 10/02-16/02 2020
 • 03/02-09/02 2020
 • 27/01-02/02 2020
 • 20/01-26/01 2020
 • 13/01-19/01 2020
 • 06/01-12/01 2020
 • 30/12-05/01 2020
 • 23/12-29/12 2019
 • 16/12-22/12 2019
 • 09/12-15/12 2019
 • 02/12-08/12 2019
 • 25/11-01/12 2019
 • 18/11-24/11 2019
 • 11/11-17/11 2019
 • 04/11-10/11 2019
 • 28/10-03/11 2019
 • 21/10-27/10 2019
 • 14/10-20/10 2019
 • 07/10-13/10 2019
 • 30/09-06/10 2019
 • 23/09-29/09 2019
 • 16/09-22/09 2019
 • 09/09-15/09 2019
 • 02/09-08/09 2019
 • 26/08-01/09 2019
 • 19/08-25/08 2019
 • 12/08-18/08 2019
 • 05/08-11/08 2019
 • 29/07-04/08 2019
 • 22/07-28/07 2019
 • 15/07-21/07 2019
 • 08/07-14/07 2019
 • 01/07-07/07 2019
 • 24/06-30/06 2019
 • 17/06-23/06 2019
 • 10/06-16/06 2019
 • 03/06-09/06 2019
 • 27/05-02/06 2019
 • 20/05-26/05 2019
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!