Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • Christophe Scheire
 • Wilfried
 • Marc De Ren
 • vorige blog norbert ironman
 • ironman lanzarote
 • Kris Duhayon
 • Karl Vannieuwkerke
 • Tom
 • Norbert Ironman
  KONA FINISHER 2014
  05-06-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIKS NIEUWS
  Als er niks te melden is ... Trainingen gaan zn gangetje ...tis wachten op de eerste serieuse dingen van tjaar. Spijtig dat het Kwartje van vorige zondag hier om de hoek geen Halve is, anders was ik er zeker bij geweest. Stayer-dingen liggen me niet, das voor Jonge/Snelle gasten. Mijn zwemtraining is in een nieuwe periode gekomen, namelijk het "pitzwemmen" ! Ik kan me echt niet meer opladen om naar het zwembad te trekken, tegeltjes tellen noemde ik dit wel eens,  van muurtje-tot-muurtje, rond "nog-tragere" zwemmers proberen te raken zonder ze aan te tikken, neen, geef mij maar mn vertrouwde pit. kLig er hier dan ook reeds een 50-tal jaren in, en toch nooit een waterrat geweest. Leren zwemmen deded wij a la"op-onze-handen-lopen". Omdat je in de pit maar een diepte van 1meter had konden wij gemakkelijk de bodem raken, vandaar ... Het fietsen "lijkt" sneller te gaan, snelheids-krachtdingen lonen, beugel houdt stand, en de zon is veelal van de partij. En het lopen blijft mn lopen ...Kheb een paar street-races op mn program gezet, toekomende week een 12k ...inderdaad rond mn pit, en de week erop tijdens de Nacht van onze Gouw, de halve marathon. Twee weken later de halve van Gravelines. Alles op zn tijd, zoals onze regeringen !

  05-06-2014 om 11:02 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERANDERINGEN !!!

  tGaat hier dus veranderen ! Geel wordt het dus ... Yellow is the colour of the sparkling corn, zong Donovan ooit ... Geel de hoofdkleur in de Tour ..Niet voor mij, ik rij de Tour niet. Het worden andere politici, alhoewel, ze zeggen allemaal weer eens dat ze"gewonnen" hebben. Losers ! Denken ze nu echt dat ze IRONMAN zijn waar " Each finisher a winner is " ??

  Zal ik nu ook veranderen, iets anders doen ? Hier en daar. Het zwembad-zwemmen in de lade steken bv dat zeker, maar plots met een VOL-achterwiel fietsen, kdenk er nog niet aan. Kwartjes doen ...kzal maar bij de real-thing blijven zeker ! Waar ze ook eens wel mogen veranderen is in de Basket Play-offs. Eerst spelen ze elfendertig keer tegen mekaar in de reguliere competitie, en nu in de Play-offs is het weer van dat, tweemaal best-of-three dus driemaal winnen voor je naar de finale kunt ...seffens is het kerstdag voor het over is ! kZal maar eens "Changes" van David Bowie opleggen, toch nog iets positiefs !!


  26-05-2014 om 12:10 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COACHES

  Rare vogels die coaches ! We gaan het eens wat "anders" doen zei de mijne, toekomende week wordt er eentje recup ! Hoera dacht ik, tot ik het schemaatje kreeg, het wordt er eentje van 15 uur ! Nooit mn vrienden geweest die gasten, "Coaches are hired to be fired " ! Maar allez hzal het maar doen zeker ! Gekke coaches genoeg anders, roepend en tierend langs de zijlijn, type Michel en die van Standard, of Sacha van BC0 ! Precies of ze daar nog veel zullen veranderen. Snap nooit eens iets wat ze - die basketcoaches- zoal brullen tijdens de T-outs, ze willen alles en nog wat veranderen en plots nieuwe "plays" uittekenen ! Wat doen ze dan op training ! Andere zelfverklaarde coaches hebben het steeds over hun eigen ego en "in mien tiet" !

  Genoeg negatiefs, de trainingen gaan best vooruit, zwemmen in de pit, warm weer, hamstring beter wat wil een mens nog meer, en een greet-and-bike met Christophe on his way to Frankfurt ! Cool, en een voorzichtig berichtje van Kris D. ...ie "zou" graag eens lanza meemaken ...doen zou IK zeggen, who knows ben ik er dan ook nog eens, Lanzarote mi cuorazon !!

  21-05-2014 om 11:04 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IRONMAN LANZAROTE

  Zaterdagmorgen 7 uur ...start van Ironman Lanzarote. Ditmaal zal ik er niet bijzijn, beetje spijtig maar andere keuze gemaakt dit jaar ! Vriend Marc daarentegen wel. Een beetje raar na toch meer dan eens samen aan de start en een weekje pre-en postrace in zelfde hotel met veel vermaak. Ironman Lanzarote, hier begon de lange reeks voor mij reeds in 2000, hier mag de reeks ook stoppen, maar .....aub nog niet voor seffens.

  Ironman Lanzarote, de zwaarste, de meest-demanding, de felste, de winderigste, de never-ending, maar zo  spektakelvolle. Eerst een Atlantic swim - vorig jaar in de regen - en dan eens de Promenade van Puerto del Carmen verlaten, begint de pret of ellende. Op en neer voor de 180k. Eerst naar El Golfo - remember Wauters/Waes maar dan in andere richting - vandaar de eerste potenbreker de beklimming van Timanfaya, via het La Santa centrum naar Teguise waar de echt zwaarste 50k beginnen naar Haria en eindigend op de verschrikkelijke Mirador  de Rio !! BANGELIJK ! Vandaar een snelle afdaling, het zwaarste is dan voorbij, nog op zéér slechte weg in Nazaret naar de finish. Daar drie rondjes, eentje van 20 en twee van 10 en nog wat en dan ...HEAVEN !!

  Hoop toch nog eenmaal hier de META te halen, beloofd !!!


  15-05-2014 om 14:43 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEESTIG IS ANDERS

  tBegint toch wel een beetje veel tegen-te-steken ! Regen, regen en hier aan de kust nog een serieuse Stormwind erbij ! Fietsen zit er bij niet echt in ! Gelukkig had ik een relatieve recupweek op het program, maar eerlijk veel goesting had ik echt niet. Die duathlon van vorige week zat nog in mn kleren ! Eenmaal losfietsen - maandag toen het nog kon - twee zwemmetjes en vanmorgen eindelijk eens kunnen loslopen zonder melkzuurpijn ! That was the week ...maar na een paar down-dagen is er terug zon aan het einder ! Never give up !

  En zeggen dat amigo Marc nu al op Lanzarote ligt waiting for the go on saturday !!!

  11-05-2014 om 18:07 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERSTEL
  Deze week staat 100% in teken van herstel. Raar maar ik voel me méér vermoeid na deze duathlon dan bij een "normale" halve triathlon. Strange ! Is het omdat wij deze formule run-bike-run weinig trainen, ikke toch, maar mn bovenbenen voelen best nog steeds vermoeid aan. tIs normaal dat je in een wedstrijd steeds dieper gaat, maar tis vooral zo dat je bij een duathlon direkt je benen zwaar belast in tegenstelling tot het zwemmen. Soit, het weze zo. Deze week een deftige rust-week, temeer daar ook het weer niet uitnodigt tot veel fietsen. Hier aan tzeetje is die wind serieus aan het blazen, dus veel heb je er niet aan met die rukwinden. Herstel ook weer met mn afgeknakte beugel ! tBlijft zoeken hoe we dit gaan/kunnen oplossen ! Er moet toch een oplossing zijn voor het afbreken van een vijsje ! 

  08-05-2014 om 10:21 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  04-05-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUATLON te ROEUX !

  Het werd dus geen triathlon te ROEUX vandaag. Volgens de inrichters was de temperatuur van het water slechts 11°. Terechte beslissing zou ik dan ook zeggen. Mietjes zeggen anderen wellicht ... vrijdag zaten reeds een "paar oud-ploegmaats"in de pit ! Soit, ieder zn meug. Dit wedstrijdje dan, een sympathiek ding, geen Iraonman-allures en vlot verlopen. Dus volgens de duatlon rules afgewerkt, eerst 10km lopen gevolgd door 88k bike op een flink golvend terrein met toch een paar serieuse potenbrekers en dan nogmaals 10k lopen ! Maar het grootste probleem was weerom dat na halfweg het fietsen mn ligbeugel terug afbrak ! Serieus probleem, de rest van parcours liggend als een krab moeten afwerken ! Weer bekijken hoe we ditmaals kunnen oplossen, wordt beetje kritiek om zo verder te moeten doen, houdt ie stand of niet ..

  Een duoathlon is echt niet hetzelfde als de "real thing" en toch minder zwaar, vooral een verschil tussen 20k lopen na de bike dan 10 ! Nu deze toch ook weer netjes afgewerkt, en ook te catalogeren onder de noemer "trainen voor mijn finaal doel dit jaar " !

  04-05-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaarwel Walter ...

  Gisterenavond onverwachts telefoontje gekregen van Ironmac. Ikke onmiddellijk over mn Brick begonnen van die dag ...maar Marc had héél slecht nieuws.

  Onze vriend Walter was namelijk gisterenmorgen overreden tijdens naar zn werk rijden per fiets in de Antwerpse haven en overleden ! Walter verdomme toch ... kHad hem in 2010 leren kennen tijdens de Ironman van Lanzarote toen ie bij onze bende in tzelfde hotel zat. Hij was bij ons - mn vrouw en mezelf - direkt in de smaak gevallen als een verstandige rustige man, die dat Ironman gedoe wat van op afstand bekeek maar er toch veel voor deed met een moeilijke job in een 3-ploegenstelsel. Ik zal nooit vergeten hoe hij mn Cervelo terug in mekaar stak bij aankomst en me het begrip "righty-tighty" uitlegde hoe ik mn pedalen moest aan-of lostrekken. Ik sprak hem het laatst in 2012 toen ie ook samen met Marc IM Regensburg deed. Hij zou beslist eens langskomen bij ons als hij nog eens kwam zeilen aan de kust. Het heeft niet mogen waar zijn ....

  Ik zal aan je denken in mn volgende Ironmans Walter ... je waart een toffe !!!

  24-04-2014 om 10:44 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu TAPER ...
  Week maar met een BRICK erin. Deze week een iet-wa-recupweek gedaan. Zeven sessies met één Kracht-bike en een streetrace gisteren, met nog steeds eenzelfde eindtijd als drie jaar terug, onverslijtbaar ???. Vanmorgen uiteraard weinig pit op de fiets, er stond bovendien nog een serieus sterke/krachtige Oosten wind. Deze week wordt naar de halve van ROEUX toe nog een zware, met woensdag eens een BRICK erin - testje naar latere dingen dit jaar - en vrijdag nog een streetrace van 10k. En zaterdag na nog een training smorgens, s'avonds party-time in Wezel-City ! See my friends ! Mn beugel op de Cervélo is intussen eindelijk hersteld, kwestie van relaties te hebben met de baas van mn oud Triatlon Team !

  20-04-2014 om 17:58 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LESS = MORE !!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Zonet las ik een artikel in de "franse" Triathlete " - nu dit nog mag van Vlaanderen - waarin een professor sport/trainingsleer zn mening gaf over het nut/zin van 25 en meer trainingsuren voor amateur-triatleten (ik weet het, wij horen dit woord amateur niet graag door onze instelling/inzet enz ). Zijn conclusie is dat meer dan 20 uur trainen absoluut weinig zin heeft en weinig  extra resultaat oplevert. Volgens hem gaat het eerder over wat macho-gedrag, en een "kijk-eens-wat-ik-allemaal-kan" attitude. Eerder zou hij opteren voor méér "kwaliteitstrainingen " !!
  Vermits ikzelf  geen wetenschapper ben en niet verder dan een B-diploma baskettrainer ben gekomen, zou ik die mens toch wel eens gelijk durven geven.
  Toen - in de tijd - dat ik nog werkte deed ik nooit meer dan 10uur training per week (was onmogelijk wegens afstand nr werk en uurregeling) enkel een stageweekje Mallorca volstond voor mij ...en toch deed ik bv mn laatste werkjaar nog 3 IM-afstanden !
  Ook ik doe wel eens een extra dingetje waar RUST beter op zn plaats zou zijn dus ...
  Enkel naar een IM-toe zou ik een piek doen ergens tegen de 20uur met een 5/6uur bike en een 25/30k loopje erin !
  Het is daarom dat we nu bezig zijn met niet meer dan 13/15 uur per week met wat extra KRACHT bij het fietsen en wat meer Insiviteit en wat meer snellere loopwedstrijdjes ertussen !
  En jullie ??

  16-04-2014 om 20:27 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  13-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEEKMENU

  Dit was het menuutje deze week bij "Nono le triathlete" . Niet dat het reeds van een driesterren-gehalte was in juni/juli nog wa beter afkruiden, maar zeker meer dan "keuken-troep" niveau.

  Het begon maandag met als amuse een 3000m swim in zn badje van zeezout, gevolgd door een een kort los-fiets-uurtje, niks speciaals van smaak. Dinsdag twee zware tussengerechtjes afgewerkt, smorgens twee uur zware fietskracht-blokken gelardeerd met een serieuse stormwind, en smiddags drie stuks runblokjes van 20' waarvan eentje met een pikant korstje ! Veel trek voor een ochtendzwemmetje had ik woensdag niet meer, het lactaat van de vorige dag lag nog op mn maag, en heb enkel een "eenvoudig" luchtig runnetje van 70' gedaan. De donderdag nog een two-in-one (op survival was dat destijds 5-in-one betonkoeken) namelijk 2uur goed afgekruid fietsen gevolgd door 30' run op smaak van veel zweet. Vrijdag zei mn kiné "sla deze gang maar over" en neem vooral wa rust vandaag. Gisteren dan een "trage" 85k bike afgeblust met 2000 easy swim en als toetje 19k groepsloop vanmorgen. Volgens de trainingsleer slecht gepland want twee dagen na-een zelfde ritme dus "traag/traag of rap/rap" mag niet/is niet goed ...maar niet alle logica is negatief want zei Von Rundstedt destijds niet dat "een landing in Normandië " tegen alle militaire logica is !!! Dus ...dont follow leaders !!!

  13-04-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE RONDE

  Vlaanderens mooiste noemen ze dat ! Over kasseien, smalle wegeltjes, waar anders nauwelijks verkeer is ! Maar ik geef het toe, ook ik stond vanmorgen langs de nadars in Brugge naar de start te kijken. Naar schriele mannetjes, met zenuwachtige kopjes, je zou voor minder ! Inderdaad véél volk, meestal met volk dat van deze koers een dagje-uit maakt. Zatter naarmate de finish in zicht komt, gevaarlijke manoeuvers uithalend voor de renners. De renners zelf voor de elvendertigste keer over dezelfde wegen rijdend, hoeveel keer hebben ze dit jaar - zoals alle andere jaren trouwens- nu reeds over de Pater/Eiken/Taaien en andere bergen gereden, hoeveel maal hebben ze de Kwaremont gedaan ...véél ...Ik denk dat de koebeesten intussen alle renners vanop een flinke afstand herkennen, en zien of ze "goed" zitten of zware benen hebben ! Een dier leert snel vaste gewoontes ... En toch blijft deze koers iets unieks, en ...zoals ieder jaar beloof ik deze toekomend jaar zeker zelf nog eens te rijden !!!

  De triathlon trainingen verlopen intussen zoals het hoort ...niks forceren maar rustig voortdoen  ! Intussen ingeschreven voor een halvetje in ROEUX/Arras op 4 mei !

  06-04-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUST/RECUPweekje

  Stel je voor, slechts ZES sessies deze week, ofte van iedere discipline twee. Goed voor toch 10 uurtjes en een paar kwartjes. tIs -voor mij toch - belangrijk eens de kop te laten rusten, en niet steeds jezelf te moeten opjagen, en eens een rustiger week door te maken. Niet dat dat zoveel zal maken qua prestaties, want vanaf morgen terug de teugels aantrekken voor een blokje van drie weken, alhoewel het er misschien vier worden vermits ik op 4 mei een halvetje doe in ROEUX (1500/84/19) en wiskundig/volgens de triathlon logica een weekje moet taperen, maar twee wordt afwachten of uittesten.

  Verder deze week veel koers gezien, in de Vlaamse Velden veel aantrekkelijker dan in San Remo, want de Primavera was "not much soups" en ik "sat on my hunger" over het vertoonde spektakel. Deze week dus serieus blokje, probeer donderdag eens rond de Kemmel/Casselberg een rit te doen, om dan zondag mn recup te hebben voor Vlaanderens mooiste !

  30-03-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IDEM DITTO

  Deze week was er eentje dat veel gelijkenis had met vorige week. Misschien paar uurtjes meer - 15 - maar voor de rest ...Een lange 100 minuten loop, een 4 uur bike met hindernissen- beugel afgebroken gelukkig niet gevallen - een intensieve loop, een sessie kracht op de fiets ... driemaal zwem, gaat goed, en vanmorgen tijdens de groepsloop voelde ik dat de laatste tijd vooruitgang is geboekt. Enne véél wind hier aan de kust, je moet echt niet naar Lanza vliegen om aan 6 Bft te fietsen zoals ik verneem van de vrienden aldaar en ... je moet er hier niet voor betalen. Dit herinnert me aan de tijd bij "den troep", we waren weer eens op manoeuvers in Elsenborn ... het was berekoud, sneeuw, hagel, en een brullende sergant riep dan plots " In Oostenrijk moet je betalen voor de sneeuw, hier krijg je het gratis" zet jullie tentjes maar op !  Alles komt terug ...

  En voor toekomende week ....RECUP !!! Hoera !!

  23-03-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.un POCO di TODO

  Ofte een beetje van alles deze week. Maar echt aan "ons" plan gehouden ! Niks méér ook niks minder. Een krachtige bike tegen een strakke wind in dinsdag - 3x10' groote plato - een lange bike van 3.30uur donderdag, en vanmorgen een deftige koppel, 70k tot aan het Albert I monument in Nieuwpoort - waarom staat de sluiswachter Gheeraert hier niet ? -tegen een Lanza-wind in gevolgd door een 40' loop erachter. Enne niet te vergeten met mn nieuwe hoooge Fast Forward wieltjes in de Cervelo ! Een lange en ook nog pittige intensieve duurloop van 70minuten. Zwemmen beperkt tot 2 stuks eentje in het 50m Oostends bad en een vroege in het 25m privé-badje van De Haan ! Cool  ! Alles kan beter maar ... It's still a long way to Kopenhagen ! Keep on training zou ik zeggen ook aan de Lanzarote-freaks vanaf woensdag op het roteilandje !! Enjoy your stay there, have a San Miguel and ...take care at Haria downhill !!! Remember ....


  16-03-2014 om 22:24 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BACK HOME

  Terug in Vlaamsche Velden sedert maandag. De fiets is er intussen dus ook. De zon meegebracht en daardoor ook terug de training voortgezet, ietsje té want deze week was verondersteld een recupweek te worden, toch twee kompleet niks-dagen genomen. Met het huidige weertje drie bike-dagen gedaan van telkens 60k, vanmorgen gekoppeld met 45 run erachter, misschien iets te euforisch, maar als het goed gaat ...maar best den almanak in het oog houden ...

  Eén zwem deze week, maar wat voor eentje ! kHad donderdag mn schouder weer laten behandelen, en was wat voorzichtig. Gisteren dus naar het Oostends 50m bad ...help ...erg véél volk....wist ik veel van krokusverlof, ikke heb alle dagen verlof ...slechts twee baantjes voor het publiekzwemmen - de rest voor clubs - in eentje 8 man/ik legde me in dit van 7 mensen ...wa duwtjes en stampjes ...tot plots een vrouw aan mn voet trok ...dit had ze best niet mogen doen (niemand niet !) dus wa amok ...ik mocht van madam nl.niet bij hun liggen, maar in de "rappe" baan ! Voortgedaan en mn programpje afgewerkt tot op 200m dan werd ik gevraagd door de redster in de "rappe" baan te liggen, wat ik als een compliment beschouwde ...ik had het pictogram niet goed bekeken op de bordjes stond op het ene een slekke/slak en op het andere een haasje, ik had me dus zonder weten bij de slakken gelegd, vandaar ...zo zie je maar ..eens terug in het kleine Vlaanderen heb ik terug boel, in het grote Spanje had ik uiteraard een privé-baantje en was dit niet meer gewoon ...vanaf morgen zwemmen tussen de scholen in ...steeds plek !

  09-03-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HELP !!
  Gisterenmorgen aangekomen te Oostende - koningin der Badsteden - na mn stage/overwintering te Benidorm.
   Zoals gewoonlijk met het nodige gezaag van de oudjes bij inchecken ...te traag/verstaan geen Vloams/mag ik ant venster zitten ..
  Is steeds een beetje op de tanden bijten voor mij ...maar het ERGSTE kwam eraan eens de bagageband begon te lopen !
  Zoals steeds verloopt dit hier in Oostende bijzonder traag ...maar toen alle koffers gelost waren bleken er een paar te ontbreken inklusief mijn ....FIETSKOFFER !!!
  Een formuliertje werd ingevuld ...adres/wat details (véél IM stickers erop) en dat was het ...
  Intussen niks meer gehoord !!! Zit dus deftig mn kas op te vreten ...wegens uiteraard serieus kostbaar ding inside !!
   

  ps - KOFFER inklusief BIKE gisterenavond om 23.30 thuisbezorgd !!

  04-03-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  02-03-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENIDORM - laatste week

  De zesde en laatste week Benidorm zit erop. Morgen huistoe ! Deze week "ietsje" minder gedaan, gisteren bv.niet kunnen zwemmen - de Pollo's (kiekens) - in het zwembad hadden donderdag niet verteld dat veel ploegen in tbad zouden liggen, en dus geen plaats zou zijn !  Tevens hadden we hier de eerste Regendag sedert onze aankomst ...en zat mn fiets reeds in de koffer geborgen. Toch dinsdag een zware bike bergrit gedaan en twee deftige koppels. Vanmorgen ook enorm druk op de promenade, zéér veel zon en warm, en die Spanjaarden gaan echt niet een stapje opzijzetten voor een loper/runner dus moeilijk slalommen, en na 70' gestopt, ook wegens ...toch wel moe na deze periode met slecht drie ZERO-dagjes !

  Flink getraind, al zeg ik het zelf.  Ik kan het nog steeds ...opbrengen om opnieuw te trainen, zéér belangrijk. Eens de goesting begint te ontbreken, hou er dan maar mee op ...Ik geloof "verder" te staan dan vorig jaar ...niet in het aantal trainingen - ongeveer een zelfde aantal getraind als vorig jaar - maar misschien in een "beter" gevoel, en ook nu met een vast doel voor ogen = mn DO-OR-DIE in Kopenhagen ! 

  Morgen "we take het flytuig naar house en we land at twenty over twelf" in middelchurch !

  ps - statstics = 13 swims / 24 bikes / 12 runs / 5 zero days !!


  02-03-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  26-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEETJE OVERSCHAT ...

  Ja, ik wil het niet altijd toegeven, maar er zijn dingen welke je niet zo goed meer doet met "ietsje" ouder worden ! Vandaag heb ik dit weer eens tot mn scha/schande moeten ondervinden. Niet dat ik plots met wandelstok rondloop of in een wheelchair rondrij (gisteren tijdens mn run op de dijk door zo'n engelse 2zits omvergereden !) maar toch ...

  Door het lezen van bepaalde blogs was ik best jaloers over de mannen die hun "eerste 100k in 2014" aankondigen ondanks het Vlaamsche pokkeweer! En ikke dan ? ikke die hier lekker kan trainen in het zonnetje, en nog mn eerste 100k niet gedaan ? Wacht eens ik blijf niet achter. Een mooi parcoursje bekeken - Fré Van L. had me er al over gesproken - op papier 96k in de bergen achter Benidorm streek Sella met retour via Guadellest !

  Maar ...op 5 vlakke warm-up km na ....klimmen, nog klimmen en meer klimmen. Bovendien was er nog geen zon en stond een strakke Kopwind ...voor de kenners iets à la Col de l'Ecre uit de Ironman van Nice maar hier 47km lang ....¨na precies 2.30uur had ik 50 schamele km op de teller, hr bij momenten tot 160 ...kreeg het bovendien koud en dan maar mn karre gedraaid ...bij momenten vlotjes aan 60k/uur naar de zee toe !

  Time waits for no-one !!

  26-02-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-02-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENIDORM - semana 5

  Ja, het vijfde weekje zit er reeds op. Een fijn weekje, een zonnig weekje, een goe trainingsweekje quoi !

  Tien sessies achter de kiezen, niet overdreven, een kleine 15uur voor de statistiekers,denk ik,  ergens 250k op de bike / klein 40k gelopen om de pezen wat te sparen, vermits hier enkel op beton kan worden gerund, en toch 8000 gezwommen, je weet nooit waar dit goed voor is, misschien moet ik later dit jaar ergens zwemmen ZONDER wetsuit ...wie weet ! Eén zwakke training, nl. de zwem van gisteravond. Lag het aan de zware ochtend-fietstraining, 80k/3.15 op en neer of  aan de opeenvolging van de trainingen. In elk geval ik zat niet meer echt fris. Desondanks deze morgen toch 45 gereden en gekoppeld met 30' run in een hete-middagzon ! De RUN moet de KEY worden in Kopenhagen, zoveel is zeker ...dus YOU BETTER RUN !

  En deze week ? Wel we starten morgen opnieuw en doen de week nog eens over ! en misschien heb ik wel deze week een "tête-à-tête" met onze leading-lady Sofie G. hier ook op stage. Keep you all informed !

  23-02-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)

  Archief per week
 • 05/11-11/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 10/07-16/07 1978
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Over mijzelf
  Ik ben NORBERT HALLEMEESCH
  Ik ben een man en woon in 8450 BREDENE (BELGIE) en mijn beroep is Ex-transportplanner nu ....full time triathlete zonder sponsor !.
  Ik ben geboren op 23/10/1948 en ben nu dus 70 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Gitaar spelen, muziek, sporten......
  Ex basketter werd in 1984 triatleet ! Na 10x Almere en 14 IRONMANS nu tijd vr KONA via IRONMAN KOPENHAGEN in 2014 !

  Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!