|
De beste culinaire wensen voor een jaar vol van Bourgondische geneugten.
Laat in 2008 maar jouw smaakpapillen over de gehele wereld zwerven en verruim op deze manier jouw eetcultuur.
Maar vergeet vooral niet dit gedeelte van je ziel en zaligheid aan tafel te delen. Want alleen dit verrijkt het leven.
Vandaag serveer ik een licht gerechtje voor na de feestdagen. Tosti met zalm
Nodig voor 4 personen
1 potje Boursin Knoflook & Fijne kruiden, 75 ml melk, 8 sneetjes witbrood en 100 gram gerookte zalm. Bereiding: Verwarm de ovengrill voor. Roer in een kom de Boursin Cuisine los met de melk en bestrijk de sneetjes brood met driekwart van het Boursinmengsel. Leg 4 sneetjes brood met de besmeerde kant naar boven op een ingevette bakplaat en verdeel de plakjes zalm erover. Leg de andere sneetjes erop. Schuif de tosti's ca. 15 cm onder de hete grill en rooster ze in 2-3 minuten goudbruin. Keer ze en rooster de andere kant in 2-3 minuten bruin. Strijk de rest van de Boursin erover uit en laat de tosti's in nog 1-2 minuten licht kleuren.
|