Wim Casteleyn (foto) is niet alleen traiteur, maar ook al meer dan tien jaar de chef van de Rode Duivels. Hij maakte ook het boek Scoren aan tafel, waarin hij de lievelingsgerechten en eetgewoontes van elf voetballers, onder wie Kompany, onder de loep neemt. 'Na al die jaren bij de nationale ploeg heb ik een goeie band met de Rode Duivels', zegt Casteleyn. 'Een paar maanden geleden kwam Vincent Kompany dan ook naar mij om de catering voor zijn huwelijk in Engeland te verzorgen, want ik ben het gewoon om in het buitenland te koken.
De meeste ingrediënten werden goed op tijd in Engeland besteld en Vincent had maar twee verzoekjes: Belgische garnalen als voorgerecht en Luikse wafels als dessert. Natuurlijk hebben we die niet zomaar op een bord gelegd. We hebben speciale creaties gemaakt. Het decor van Castle Asbhy was schitterend, maar Kompany wilde zijn huwelijk vooral in familiekring vieren. Er was zeker geen grote massa genodigden. Ik heb ook geen andere bekende voetballers gezien, want toen stond ik in de keuken. Vincent was na afloop alleszins gelukkig, maar welke man is dat niet na zijn trouwdag?' (jug nieuwsblad)