Gezonde voeding
Tips & tricks
Inhoud blog
  • TAPAS BB
  • Gewijzigde consistentie, Julie De Jaeger
  • High tea
  • Tapas voor diabetes patiënten Julie en Indra
  • Mini skinny cheesecake
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    20-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezonde lunch voor kinderen deel 1/3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Springrolls met mangodip, energieballetjes met knabbelgroentjes & fruit

    Bereidingswijze: springrolls

    1 persoon (1 portie van 3 rolletjes, met dipsaus)

    Ingrediënten
    90 g mango, vers of diepvries
    25 g cottage cheese
    3 ml limoensap
    60 g kipfilet, vers
    6 ml vloeibare margarine bakken en braden, bv. Boni Selection
    30 g sojascheuten, rauw
    50 g wortel, rauw
    50 g rode paprika, rauw
    30 g komkommer, rauw
    30 g volkoren rijstvellen (3 vellen, bv. Koh Thai), droog

    • Neem 1/3e van de mango en pureer die met de cottage cheese en enkele druppels limoensap. Doe de dipsaus in een klein potje dat kan afgesloten worden.
    • Snijd de kipfilet in fijne reepjes.
    • Doe de vloeibare margarine in een pan en wok de kip samen met de sojascheuten op hoog vuur gedurende 1 à 2 minuten, tot de kip gaar is. Kruid af met een snuifje peper en zout en haal van het vuur.
    • Schil de wortel en de mango, en ontdoe de paprika van de zaadlijsten.
    • Snijd vervolgens de wortel, de paprika, de komkommer en 2/3e van de mango in julienne.
    • Dompel een volkoren rijstvel onder in lauw water gedurende enkele seconden en leg het daarna op een schone, vochtige doek.
    • Leg een derde van de kip en sojascheuten op het rijstvel, en vul aan met enkele reepjes wortel, paprika en mango. Plooi het rijstvel dicht. Herhaal deze stap met de overige twee rijstvellen en zorg dat je van elke groente en de mango nog een tweetal staafjes over hebt.
    • Leg de springrolls voorzichtig in de bentobox of boterhamdoos, zet de dipsaus erbij en schik de overige groentjes en mango regenbooggewijs in de doos.

    Annelies & Lynn

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gezonde lunch kinderen
    20-12-2019, 19:33 geschreven door VDK Odisee  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recepten tapas

    1)    Bloemkoolwings met hete saus

    Portie: 1 persoon

    Ingrediënten

    BLOEMKOOLWINGS

    50 gram bloemkoolroosjes (ter grootte van walnoten)
    30 gram (ongesuikerde) cornflakes
    1/2 ei
    scheutje lijnzaad olie (2ml)

    HETE SAUS

    20 g mango
    1 el lijnzaadolie (15g)
    1,5 el tomatenketchup (22,5 g)
    1/4 tl sriracha (hete chilisaus)
    1/2 tl appelciderazijn
    1 kleine knoflookteen, geperst(5g)

    Bereidingswijze

    BLOEMKOOLROOSJES.

    Breng een pan met ruim water aan de kook. Blancheer de bloemkoolroosjes hier een minuut in. Spoel vervolgens af onder koud water tot ze afgekoeld zijn en laat goed uitlekken.
    Verwarm de oven tot 200 graden C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
    Doe de cornflakes in een keukenmachine en maal tot het formaat van zeer kleine broodkruimels. Doe ze in een ondiepe kom.
    Klop het ei los in een kleine kom. Wentel elk bloemkoolroosje eerst door de cornflakes, dan door het ei en dan nog een keer door de cornflakes. Leg ze op de bakplaat.
    Besprenkel de bloemkool een paar keer met olie. Bak ze 20 minuten in de oven, of tot de roosjes stevig en knapperig zijn.

    HETE SAUS.

    Snij de mango in kleine stukjes en mix het.
    Maak ondertussen de saus. Meng alle ingrediënten voor de saus in een kleine steelpan en breng al roerend aan de kook. Haal de pan van het vuur en breng indien nodig op smaak met peper, zout of nog wat extra sriracha.
    Voeg nadien de mix van mango aan de saus toe.
    Zodra de bloemkoolwings klaar zijn giet je de hete saus in een schaaltje en serveer je dit samen met de wings. Meteen opeten!

    https://www.zoetrecepten.nl/recepten/tapas/bloemkoolwings-met-hete-saus/

    Hoeveelheid

    En

    KH

    Eiw

    Vetten

    VV

    EOV

    MOV

    Per portie  (160g)

    269 kcal

    36,5 g

    11,0 g

    8,7 g 

    1,5 g

    2,1 g

    4,6 g

    Per 100g

    168 kcal

    22,8 g

    6,9 g

    4.1 g

    0,9 g

    1,3 g

    2,9 g

    EN%

    100%

    54%

    16%

    29%

    5%

    7%

    15%



    Gevulde paprika met spinazie

    1 persoon (1 portie)

     

    Ingrediënten

    1 rode paprika, vers (120 g)

    1/2 klein sjalotje, vers (6 g)

    spinazie, vers (37 g)

    1 eetlepel kruidenroomkaas (12 g)

    Geraspte kaas, gruyère, Violife (5 g)

    Peper en zout

     

     

     

    Bereidingswijze

    ·      Verwarm de over voor op 180° C.

    ·      Snijd de bovenkant van de paprika en verwijder de zaadjes

    ·      Snipper het sjalotje

    ·      Meng in een schaal de spinazie met kruidenroomkaas en een snufje peper en zout

    ·      Doe het spinaziemengsel in de paprika

    ·      Doe nog een beetje geraspte kaas erover 

    ·      Steek de paprika 30 min in de oven

    ·      Serveer warm op een bord

     

     

     

     Bron

    https://www.lekkerensimpel.com/gevulde-paprika-met-spinazie/

     

    Voedingswaarde per eenpersoonsportie (per stuk):

     

    Hoeveelheid

    En

    KH

    Vezels

    Eiw

    Vetten

    VV

    EOV

    MOV

    Perportie(180 g)

    95kcal

    8 g

    2,8 g

    4,1g

    4,5 g

    2,9 g

    0,4 g

    0,15 g

    Per 100g

    53kcal

    4,4g

    1,6 g

    2,3 g

    2,5g

    1,6 g

    0,22 g

    0.08 g

    En%

    100

    33

    6

    17

    42

    27

    3

    0

    Aantalkoolhydraatruilwaarden = 0,5


    Glenn, Diaz en Simon 3VDK HAO
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gezonde lunch kinderen
    20-12-2019, 18:58 geschreven door VDK Odisee  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruschetta met avocado
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bruschetta met avocado

    1 persoon (1 portie)

     

    Ingrediënten

    Cherrytomaatjes (33 g)

    1/6 avocado (30 g)

    citroensap, vers (2 ml)

    1/6 eetlepel olijfolie (2 ml)

    Peper en zout naar smaak

    1 plakje stokbrood of ciabatta, Schär Ciabatta rustica (13 g)

    1/3 teentje knoflook (2 g)

     

    Bereidingswijze

    ·      Snij de cherrytomaten in vieren

    ·      Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit

    ·      Snijd het vruchtvlees van de avocado in stukjes

    ·      Meng in een potje de cherrytomaten met de avocado, citroensap, olijfolie, peper en zout

    ·      Smeer de plakjes brood in met een beetje olijfolie

    ·      Snijd een teen knoflook doormidden en wrijf met de knoflook over het brood heen

    ·      Rooster de broodjes een paar minuutjes in een pan totdat ze wat bruiner worden

    ·      Serveer de salade op de broodjes

     

    Bron

    https://www.lekkerensimpel.com/bruschetta-met-avocado/

     

    Voedingswaarde per eenpersoonsportie (per stuk):

     

    Hoeveelheid

    En

    KH

    Vezels

    Eiw

    Vetten

    VV

    EOV

    MOV

    Per portie (82 g)

    110kcal

    6,2 g

    2,8 g

    1,5g

    8,3 g

    1 g

    5,7 g

    0,7 g

    Per 100g

    134 kcal

    7,5 g

    3,4 g

    1,7 g

    10g

    1,2 g

    7 g

    0,86 g

    En%

    100

    22

    5

    5

    68

    8

    47

    6

    Aantalkoolhydraatruilwaarden = 0,5


    Glenn, Diaz en Simon 3VDK HAO
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gezonde lunch kinderen
    20-12-2019, 18:57 geschreven door VDK Odisee  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tapas deel 2 - Hilde en Bieke

    Aardappeltortilla met tapenade (1 koolhydraatruilwaarde)

     

    Aantal porties: 1 persoon

     

    Ingrediënten:

     

    Voor de aardappeltortilla

    ·       Halve aardappel, rauw 50g

    ·       1/3 ui, rauw 38g

    ·       1/2 eetlepel olijfolie 5g

    ·       1/2 ei      25g

    ·       Peper en zout

    Voor de tapenade

    ·       Olijven, ontpit, Aceitunas Trio Verde 33g

    ·       Zongedroogde tomaten 15g

    ·       Kappertjes op azijn 4g

    ·       1/2 teentje knoflook, fijngehakt  3g

    ·       1/2 eetlepel olijfolie 5g

     

    Bereidingswijze

    Stap 1: Voorbereiding Tortilla

    Schil de aardappel en snijd hem in plakjes van 3 mm.
    Snijd de ui doormidden en daarna in halve ringen.
    Verwarm de olijfolie in een pan en frituur de aardappelschijfjes en uienringen lichtbruin in de olie.
    Laat de gefrituurde aardappelschijfjes en uienringen uitlekken in een vergiet.
    Klop in een schotel het ei los en voeg een snuifje zout toe.
    Voeg de aardappelschijfjes en uienringen toe aan het geklopte ei en druk de aardappelschijfjes naar beneden zodat ze helemaal bedekt worden met het eimengsel. Laat dit 5 minuten staan.

    Stap 2: bereiding tortilla op fornuis

    Verhit de olijfolie in een pan
    Voeg het ei-mengsel toe en verspreid het over de pan met behulp van een spatel.
    Sluit de pan af met een deksel.
    Laat op een matig vuur ongeveer 3 minuten garen tot de bovenste laag bijna gestold is.
    Draai de tortilla met behulp van het deksel of een bord en laat de andere kant ook 2 minuten garen.

    Stap 3: bereiding tapenade

    Mix de olijven met de zongedroogde tomaten, knoflook en kappertjes in een hoge maatbeker.
    Voeg er ½ eetlepel olijfolie aan toe en pureer met de staafmixer.
    Breng op smaak met peper en zout

    Stap 4: Presentatie

    Snijd de tortilla in kleine vierkantjes van 2 à 3 cm en steek er prikkertjes op.
    Serveer de tortilla met de zelfgemaakte tapenade.

    Bron: https://www.oilvinegar.com/nl-be/recepten/tapas--pinchos-vegetarisch/

    Voedingswaarde tortilla met tapenade

    Hoeveelheid

    En

    KH

    Suiker

    Vezels

    Eiw

    Vetten

    VV

    EOV

    MOV

    Per portie (178g)

    250 kcal

    11,7g

    4,4g

    3,6g

    6,1g

    19,4g

    3,4g

    8,5g

    1,3g

    Per 100g

    140kcal

    6,6g

    2,5

    2,0g

    3,4g

    10,9g

    1,9g

    4,8g

    0,7g

    En%

    100

    18,5

    7

    2,5

    9,5

    69,5

    12

    30,5

    4,5

     

     

    Hummus met picos (1,5 koolhydraatruilwaarden)

     

    Aantal porties: 1 persoon

     

    Ingrediënten:


    Voor 50 gram hummus

    30g kikkererwten uit blik, uitgelekt
    10 ml tahin pasta

    0,5 teentjes knoflook, grof gehakt   3g

    1/2 koffielepel olijfolie  2g

    4g citroensap

    15 ml water (of vocht van de kikkererwten)
    3/4e theelepel zout, snuifje

    2g peterselie, vers

    20g picos: Volkoren dipstokjes (picos andaluz volkoren) 20g

    Bereidingswijze

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vegetarische tapas voor diabetespatiënten

    20-12-2019, 18:56 geschreven door VDK Odisee  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum met crackers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum met crackers

    1 persoon (1 portie)

     

    Ingrediënten

    1/6 Zongedroogde tomaat (33 g)

    1 snuifje verse basilicum

    1 snuifje oregano, gedroogd

    4 ml olijfolie

    1/2 eetlepel pijnboompitten (4 g)

    1/2 eetlepel zwarte olijven (4 g)

    1/3 teentje knoflook (2 g)

    1 cracker, Schär - Knackebrod  (8 g)

     

     Bereidingswijze

    ·      Doe alle ingrediënten in een blender of cutter. Zorg dat de olijven ontpit zijn.

    ·      Mix grof

    ·      Serveer met de crackers

     

     

     

    Bron

    Eigen creatie + https://koken.vtm.be/recept/tapenade-van-zongedroogde-tomaten-en-basilicum

     

    Voedingswaarde per eenpersoonsportie (per stuk):

     

    Hoeveelheid

    En

    KH

    Vezels

    Eiw

    Vetten

    VV

    EOV

    MOV

    Perportie(55g)

    141kcal

    2,9 g

    2,1 g

    2,9g

    11,9 g

    1,6 g

    3,85 g

    2,1 g

    Per 100g

    256kcal

    5,2 g

    3,8g

    5,2 g

    21,6g

    2,9 g

    7 g

    3,8 g

    En%

    100

    8

    3

    8

    75

    10

    24

    13

    Aantalkoolhydraatruilwaarden = 0,5


    Glenn, Diaz en Simon 3VDK HAO
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vegetarische tapas voor diabetespatiënten
    20-12-2019, 18:40 geschreven door VDK Odisee  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tapas van olijven, zongedroogde tomaten en kaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tapas van olijven, zongedroogde tomaten en kaas

    1 persoon (1 portie)

     

    Ingrediënten

    Violife kaas, original flavour, vegetarisch (25 g)

    zongedroogde tomaten op olie (6 g)

    1/3 teen knoflook (2 g)

    6 ml traditionele olijfolie 

    Zwarte olijven in blik (24 g)

    1/3 koffielepel verse tijm (2 g)

    1 koffielepel citroensap (4 g)

    1/2 blaadje sla, vers (2 g)

    Peper en zout

     

     Bereidingswijze

    ·      Snijd de kaas in blokjes en de tomaat in stukjes

    ·      Pel de knoflook en pers uit boven de olijfolie

    ·      Schep de kaas, olijven, knoflookolie, tijm en citroensap goed door elkaar

    ·      Breng op smaak met peper en eventueel zout

    ·      Serveer in kleine schaaltjes op blaadje sla en met cocktailprikkers

     

    Bron

    Eigen creatie

    Voedingswaarde per eenpersoonsportie (per stuk):

     

    Hoeveelheid

    En

    KH

    Vezels

    Eiw

    Vetten

    VV

    EOV

    MOV

    Perportie(65g)

    185kcal

    2,5 g

    1,3 g

    6,6g

    16,6g

    6 g

    6,8 g

    0,6 g

    Per 100g

    284 kcal

    3,8 g

    2 g

    10 g

    25 g

    9,2 g

    10,4 g

    0,9

    En%

    100

    5

    0

    14

    80

    30

    33

    0

    Aantalkoolhydraatruilwaarden = 0


    Glenn, Diaz en Simon 3VDK HAO



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vegetarische tapas voor diabetespatiënten
    20-12-2019, 18:39 geschreven door VDK Odisee  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pincho met paprikapuree
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Recept 2: Pincho met paprikapuree

    portie: 1 persoon

     

    Ingrediënten

    1/3 rode paprika, vers (62 g) 
    1/3 teentje knoflook (2 g) 
    snuifje milde paprikapoeder 
    snuifje peper en zout 
    1/5 eetlepel olijfolie (2 ml)  
    1/2 snede bruin brood, zonder korst (15 g) 
    6 g Griekse witte kaas, Violife Greek white 
    7 g bosuitje, in dunne ringetjes

     

    Bereidingswijze

    ·         Puur de paprika  met de knoflook en de paprikapoeder in de blender of keukenmachine.

    ·         Verhit de olijfolie in een pan.

    ·         Bak het paprikamengsel in 10 minuten al roerend tot het een dikke puree wordt.

    ·         Breng op smaak met zout en peper.

    ·         Bestrijk het brood met de paprikapuree en strooi de kaas en bosui erover.

    ·         Maak steeds stapeltjes van 2 sneden en snijd elk stapeltje in vieren.

    ·         Steek de pincho's vast met cocktailprikkers.


    Voedingswaarde per portie: 

    Hoeveelheid

    En

    KH

    Vezels

    Eiw

    Vetten

    VV

    EOV

    MOV

    Perportie (94 g)

    92 kcal

    10,8 g

    1,8 g

    2,9 g

    3,6 g

    1,3 g

    1,8 g

    0,3 g

    Per 100g

    98 kcal

    11,5 g

    1,9 g

    3,1 g

    3.8 g

    1,4 g

    1,9 g

    0,3 g

    En%

    100

    47

    4

    12,5

    35

    13

    18

    3

     

    Bron

    https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R472528/pincho-met-paprikapuree

     

    Auteurs: Simon, Glenn & Diaz




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vegetarische tapas voor diabetespatiënten
    20-12-2019, 18:00 geschreven door VDK Odisee  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezonde hight tea recepten

    Zoet receptje: Suikervrije kokosbollen

     

    (5 stuks)

    Ingrédienten:

     

    Banaan, rijp (150g)
    Kokosrasp (130g)

    Amandelmeel (20g)

    Zout, snuifje
    3 eiwitten (100g)

     

    Bereidingswijze:

     

    1)    Pureer de banaan met kokosrasp, amandelmeel en zout in een foodprocessor of met een staafmixer

    2)    Scheid de eieren en klop de 3 eiwitten op. 

    3)    Meng het eiwitschuim voorzichtig door het kokosmengsel

    4)    Bedek een bakplaat met bakpapier en schep met een ijsboltang (of een gewone lepel) mooi bollen van het mengsel

    5)    Plaats ze 15 minuten in de voorverwarmde oven (180 graden)

     

     

    Voedingswaarde per eenpersoonsportie:

     

    Hoeveelheid

    En

    KH

    Suiker

    Vezels

    Eiw

    vetten

    VV

    EOV

    MOV

    Per portie (100g)

    191 kcal

    9,8 g

    8,4 g

    4,2 g

    5,25 g

    13,5 g

    9,8 g

    0,465 g

    0,12 g

    Per 100g

    191 kcal

    9,8 g

    8,4 g

    4,2 g

    5,25g

    13,5 g

    9,8 g

    0;465 g

    0,12 g

    En%

    100

    20

    17

    4

    11

    63

    46

    2

    0,5

     

    Bron: http://www.focusonfoodies.nl/suikervrije-kokosbollen/?fbclid=IwAR1B4MkkbypIvR4PSBykZCg25Xz4parq8vziIDKJQRf7CP2rX-6DowGypvQ

     

     

    Hartig recept 1: Komkommerrolletjes met zalm

     

    (5 stuks)

    Ingrédienten:

    -       Gerookte zalm (80g)

    -       Amandelen, ongeroosterd (20g)

    -       Cottage cheese, potje (160g)

    -       Snuifje dille, droog

    -       Peper, snuifje

    -       Zout, snuifje

    -       ⅘ komkommer, vers (328g)

     

    Bereidingswijze:

    1)    Snijd de gerookte zalm zo klein mogelijk en hak de amandelen.

    2)    Roer deze samen met de cottage cheese, dille en een snufje peper en zout in kom door elkaar.

    3)    Was de komkommer, snijd de uiteindes eraf en schaaf de komkommer met een kaasschaaf in verticale plakken.

    4)    Smeer een laagje van het zalmmengsel over iedere plak kommer en rol ze op.

    5)    Zet vast op een prikkertje en serveer.

     

     

    Voedingswaarde per eenpersoonsportie:

     

    Hoeveelheid

    En

     

    KH

    Suiker

    Vezels

    Eiw

    vetten

    VV

    EOV

    MOV

    Per portie (148g)

    115 kcal

    2,5g

    1,8 g

    1,4 g

    11,5 g

    6,3 g

    1,7 g

    2,25 g

    1,3 g

    Per 100g

    78 kcal

    1,7 g

    1,2 g

    0,9 g

    7,8 g

    4,3 g

    1,1 g

    1,5 g

    0,9 g

    En%

    100

    9

    6

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gezonde high tea recepten
    20-12-2019, 17:58 geschreven door VDK Odisee  
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stokjesbrood Spaanse omelet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Menu 1:  Stokjesbrood Spaanse omelet

    portie: 1 persoon

     

     Ingrediënten

    1/6 vastkokende aardappel, rauw (8 g) 
    1 g platte peterselie, vers 
    5 g ui, vers 
    1/3 teentje knoflook (2 g) 
    1/3 middelgroot ei (17 g) 
    1/3 el olijfolie (3 ml) 
    1 sneetje La Champainstokbrood ( 10 g)


    Bereidingswijze

    ·         Verwarm de oven voor op 200° C.

    ·         Schil de aardappel en snijd in blokjes van 1/2 cm (brunoise). Kook 10 min. in water met zout. Gief af.

    • Snijd ondertussen de peterselie fijn.
    • Snipper de ui en pers het knoflookteentje.
    • Klop het ei los.
    • Verhit de olie in een koekenpan.
    • Bak de ui en knoflook 6 min.
    • Bak de aardappel 2 min. mee
    • Voeg de peterselie, eieren, peper en zout toe en dek af. Bak 6 min. op laag vuur. Keer om en bak nog 5 min. Laat afkoelen.
    • Snijd 12 schuine sneetjes brood. Bestrijk met de rest van de olie, rooster ca. 8 min. Keer halverwege. Wrijf het brood in met de rest van knoflook.
    • Snijd de omelet in 12 punten. Steek op het brood vast met een prikker en serveer op een bord.

      
    Voedingswaarde per portie


    Hoeveelheid

    En

    KH

    Vezels

    Eiw

    vetten

    VV

    EOV

    MOV

    Per portie (46 g)

    85 kcal

    6,4 g

    0,4 g

    3,2 g

    5,0 g

    1,1 g

    3,2 g

    0,6 g

    Per 100g

    185 kcal

    13,9 g

    0,9 g

    6,9 g

    10,9 g

    2,4 g

    6,9 g

    1,3 g

    En%

    100

    30

    1

    15

    53

    11,5

    34

    6,5

     Bron: https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R726412/stokjesbrood-spaanse-omelet

    Auteurs: Simon, Glenn, Diaz


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Vegetarische tapas voor diabetespatiënten
    20-12-2019, 17:55 geschreven door VDK Odisee  
    Reacties (0)
    Archief per week
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 19/08-25/08 2019
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs