Glutenvrije cracker met platte kaas
1 persoon (86 g)
Ingrediënten
2 glutenvrije Lantknäcke crackers van Semper
30g magere platte kaas, 0% vet
10g radijs
15g avocado
3g bieslook, vers
3g pijnboompitten
2g tuinkers
Snuifje peper
Bereidingswijze
Neem 2 glutenvrije crackers (Semper) en besmeer deze met de platte kaas.
Snijd de radijzen en avocado in fijne schijfjes en schik op de platte kaas.
Hak de bieslook fijn en strooi over de crackers. Strooi ook de pijnboompitten over de crackers.
Top af met tuinkers en werk af met een snuifje peper.
Voedingswaarde
Hoeveelheid
|
Energie
|
KH
|
Suikers
|
Toege-voegde suikers
|
Vezels
|
Eiwitten
|
Vetten
|
VV
|
EOV
|
MOV
|
Per portie (86 g)
|
149,3 kcal
|
20,2 g
|
2,8 g
|
Geen
|
3,1 g
|
4,1 g
|
5,1 g
|
0,51 g
|
2,64 g
|
1,28 g
|
Per 100 g
|
173,6 kcal
|
23,5 g
|
3,3 g
|
Geen
|
3,6 g
|
4,8 g
|
5,9 g
|
0,59 g
|
3,07 g
|
1,49 g
|
En%
|
100 %
|
54 En%
|
7,5 En%
|
Geen
|
4 En%
|
11 En%
|
31 En%
|
3 En%
|
16 En%
|
8 En%
|
Bron: eigen recept
Annelies & Lynn
|