Je Keurslager viert de start van de lente met een fijne selectiecharcuterieproducten : fijnkostsalami , Keurslagersham en kiproulade met tuinkruiden. Met dit speelse trio kun je alle kanten uit.
Het zijn drie lichte vleeswaren die zich makkelijk laten combineren met andere typische lenteproducten. Denk maar aan de combinatie van ham met verse asperges. Uiteraard zijn de producten perfect geschikt als beleg op een broodje, maar ook als borrelhapje of als ingrediënt in een slaatje of een gerecht. 
Broodje met kiproulade, groene mayonaise en een slaatje van Rucola en walnoot.
Boodschappenlijstje - 8 sneetjes wit brood - 12 plakjes kiproulade met tuinkruiden - 25 g tuinkruiden
(bieslook, dille, dragon) - 1 sjalot - 50 g mayonaise - 50 g rucala - 25 g gedroogde walnoten - 2 eetlepels walnotenolie
Hak het sjalotje en de tuinkruiden fijn. Meng met de mayonaise. Snijd de walnoten fijn en meng met de rucola. Voeg er de notenolie aan toe en kruid met peper en zout. Bestrijk het onderste plakje wit brood met een beetje mayonaise met tuinkruiden. Beleg met plakjes kiproulade en werk af met het slaatje. Vervolg: broodje met fijnkostsalami enz...
|