De finale van de tweede reeks van 'Mijn restaurant' (vtm) was er één om in te kaderen.

Het Italiaanse restaurant Dell'Anno tegen het klassieke Bigarreaux. Beide partijen kenden felle voor- en tegenstanders. De woede-uitbarstingen van Claudio en massale ontslagnemende personeelsleden bij Dell'Anno stuitten velen tegen de borst, maar daar tegenover stond wel dat dit restaurant culinair altijd het hoogst scoorde. Het culinaire niveau van Bigarreaux was wisselvalliger, maar de sympathieke uitbaters Ann en Tom wonnen de harten van velen.
Na een spannende finale, die ontsierd werd door sms-perikelen, haalde Dell'Anno de overwinning binnen. Ann en Tom moesten hun deuren die zelfde avond nog sluiten, maar ze lieten het er niet bij zitten en openden een nieuwe Bigarreaux. Tijd om te testen welk restaurant nu eigenlijk de hype verdient. Dus stuurden we twee jonge redacteurs op pad, en dit zijn hun conclusies...
Naar een restaurant ga je om te eten, en goed te eten. Wat je thuis ook kan maken, daar wil je toch niet het dubbele aan geven? Daarom vergelijken we Dell'anno en Bigarreaux eerst en vooral op hun kerntaak: de keuken.
Lees meer: De keukenstrijd.
|