Restaurant Durondeaux (voorheen Bigarreaux) opent vrijdag
Kim Allegria en zijn team zijn er klaar voor. Vrijdag opent de voormalige souschef van de Bigarreaux in het oude Bogaardenklooster langs de Truiense Diesterstraat zijn eigen restaurant: Durondeaux. Het lag voor de hand dat de naam, na een oude kersensoort, opnieuw een fruitvariëteit zou worden.
De klanten van vroeger zullen zich snel terug op hun gemak voelen want het restaurant werd ruimer omdat een aantal attributen die dienden voor de tv-opnames verdwenen zijn. En er is meer koelruimte voor dranken wat vroeger al eens een probleem was, weet Kim Allegria.
De focus ligt nog steeds op een sfeervolle en goede bediening. Een aantal medewerkers van het zaalpersoneel is terug wat op zich al een goede zaak is, klinkt Kim tevreden.
Menu De menukaart zal niet zoveel verschillen met vroeger. Ann en ik bepaalden samen voor tachtig procent wat er geserveerd werd. Het zou gek zijn om dit zo maar aan de kant te schuiven. Die kennis van toen en mijn eigen inspiratie moeten de sfeer en smaak van de Durondeaux bepalen, aldus de kok. (Gva)
Om u een beeld te schetsen van de prijzen: voor een driegangenmenu telt u 39.50 euro neer, voor aangepaste wijnen wordt een supplement van 15 euro aangerekend.
|