Genieten doen we bij D'Eugenie à Emilie, (gul, gastvrij en goed gelegen).

Eric Fernez is een gedreven ondernemer: hij combineert twee restaurants met een traiteurzaak en een feestzaal. D'Eugénie à Emilie is een woning op de hoek van de Place de la Résistence, het plein waar ook zijn tweede restaurant, Le Faitout is gevestigd.
Het restaurant is warm klassiek ingericht en de muren dienen als galerie voor interessante kunstenaars. Op bepaalde zondagen, Les dimanches d'Eugénie, kunt u er terecht voor speciale menu's. Daarover vindt u op de website meer informatie. Zeker de moeite om eens uit te proberen.
Eric Fernez brengt klassiekers als tongfilets Fernand Point, in boter gebakken kreeft met pilafrijst, geroosterde kalfslende met archiducsaus en groenteboeket. Allemaal gulle bereidingen op basis van uitgelezen producten. Ook de sfeer is gul.
Op de wijnkaart vallen ook de champagnes op. D'Eugénie à Emilie, Place de la Résistance 1, 7331 Baudour, 065/6131.70, www.fernez.com G: elke avond van maandag tot en met donderdag, zaterdagmiddag en zondag. (Feeling) Gastronomisch plezier (1 - 2 - 3)
|