De redactie heet u welkom op de Crespoblog. Ons credo: het bewaren van de goeie smaak! We geven onze commentaar, met een serieuze korrel zout en zijn behoorlijk maatschappij -en mediakritisch. Alles komt aan bod... Humor, epicurisme, een bourgondische aanpak en visie, fait-divers, nieuws zowel lokaal als (inter)nationaal,...
28-09-2009
Cullinaria
Beste vrienden gourmandises en Bourgondiërs. We hebben weer nieuws voor jullie.
De gebroeders Biesmans, die we nog kennen van 'Mijn Restaurant' (Rob van 'Bigarreaux' en Filip van 'Exquisa') hebben eindelijk de deuren geopend van hun eigen zaak. Het restaurant heet 'Bies' en op de website krijgen we voorlopig enkel een soort van Curriculum Vitae van de twee heerschappen. Over de gerechten, visie of prijskaart valt er niets te lezen. De enige info die we terloops meekrijgen zijn de openingsuren en het adres. Hopelijk wordt dit vlug aangepast, want wij weten persoonlijk graag meer dan alleen welk spreekwoordelijk vlees we in de kuip hebben.
Tot zover niet veel nieuws onder de zon, ware het niet dat er in West-Vlaanderen toch nog opmerkelijk nieuws te rapen valt. Claudio en Gaëlle sluiten tijdelijk de deuren van hun restaurant 'Dell'Anno'. Ze doen naar eigen zeggen door problemen met de bouwvergunning én met het personeel. Volgens de Crespoblog is vooral die laatste factor de hoofreden. Sta ons toe even hoon te lachen met het ontslagnemende personeel.
Crespo.
Updeet! Dankzij het waakzame meeleesoog van Nathalie, kunnen we meedelen dat we zelf niet verder gekeken hadden dan onze neus lang was. Blader verder op de website van Bies-brothers en ontdek het uiteenlopende menu. Met onze likkebaardende excuses.